minovg Δημ. February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 Για ρίξτε μια ματιά στο DC magnet. :lol: :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 που πηγε το hub του αγγελου??(οοοεεεοο?) :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 που πηγε το hub του αγγελου??(οοοεεεοο?) :p δεν ξέρω τι εννοείς φίλε αλλά σε εμένα ανοίγει κανονικότατα.όποιος θέλει adress ας μου πεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magica_chr Δημ. February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 Geia sas paidia. Mia erotisi parakalo na mou apantisi kapoios giati tha skaso. Emeis oi "Ptoxoi" pou exoume isdn (tis kakias oras) me ti programa mporoume na katebazoume kanena tragoudaki na skotonoume tin ora mas? to Kazaa Lite den mou douleuei edo k 2 mines, den kanei kan sindesi etsi ksafnika. Katebasa to kazaa 3.0 alla den eimai ikanopioimeni, ase pou ta perisotera tragoudia ta bgazi na ta pliroso. Plzzz ligo boithia parakalo!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTG Δημ. February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 Geia sas paidia. Mia erotisi parakalo na mou apantisi kapoios giati tha skaso. Emeis oi "Ptoxoi" pou exoume isdn (tis kakias oras) me ti programa mporoume na katebazoume kanena tragoudaki na skotonoume tin ora mas? to Kazaa Lite den mou douleuei edo k 2 mines, den kanei kan sindesi etsi ksafnika. Katebasa to kazaa 3.0 alla den eimai ikanopioimeni, ase pou ta perisotera tragoudia ta bgazi na ta pliroso. Plzzz ligo boithia parakalo!! Με το limewire ίσως μπορείς αν και δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά.:) Ίσως και με το DC++ να γίνεται ακόμα, αλλά ούτε αυτό το έχω δοκιμάσει.:O Παράθεση http://img250.imageshack.us/img250/6788/csiwatcherpn7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 Geia sas paidia. Mia erotisi parakalo na mou apantisi kapoios giati tha skaso. Emeis oi "Ptoxoi" pou exoume isdn (tis kakias oras) me ti programa mporoume na katebazoume kanena tragoudaki na skotonoume tin ora mas? to Kazaa Lite den mou douleuei edo k 2 mines, den kanei kan sindesi etsi ksafnika. Katebasa to kazaa 3.0 alla den eimai ikanopioimeni, ase pou ta perisotera tragoudia ta bgazi na ta pliroso. Plzzz ligo boithia parakalo!! Για το Καζαα παιδιά έχει βγει καταδικαστική απόφαση από τον Σεπτέμβρη που το υποχρεώνει στο λουκέτο. Την είδηση μπορείτε να διαβάσετε εδώ. Προτείνω DC++, το οποίο το κατεβάζεις από εδώ. Όταν το εγκαταστήσεις θα συνδεθείς στο hub του Aggelos όπου υπάρχουν τα πάντα σε ό,τι αφορά τα ελληνικά τραγούδια/βίντεο, αλλά και αρκετό ξένο υλικό. Οδηγίες για το hub του Αγγελου, θα βρεις στην σελίδα του (http://www.angelos0.com) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wael Δημ. February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 Παντως,εχοντας δοκιμασει και μΤορεντ και Bitcomet,ο δευτερος ειναι μακραν καλυτερος..Μπορει να ειναι πιο βαρυς(τιποτα τραγικο ομως),αλλα οταν σε ενα ''καλο'' αρχειο με τον μΤορεντ επιανα μεσο ορο 13kb και σε ενα χειροτερο αρχειο με τον Bitcomet πιανω μεσο ορο 21,νομιζω πως δεν τιθεται θεμα συγκρισης.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 Παντως,εχοντας δοκιμασει και μΤορεντ και Bitcomet,ο δευτερος ειναι μακραν καλυτερος..Μπορει να ειναι πιο βαρυς(τιποτα τραγικο ομως),αλλα οταν σε ενα ''καλο'' αρχειο με τον μΤορεντ επιανα μεσο ορο 13kb και σε ενα χειροτερο αρχειο με τον Bitcomet πιανω μεσο ορο 21,νομιζω πως δεν τιθεται θεμα συγκρισης.. Ίσως δεν είχες κάνει σωστές ρυθμίσεις στον μ. Σε μένα είναι κολλημένος στο 44-45, όταν κατεβάζω (384 ταχύτητα). Είσαι σίγουρος ότι έκανες σωστό port forward στον μ; Ρυθμίζεις το Upload στο 9K; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 Παντως,εχοντας δοκιμασει και μΤορεντ και Bitcomet,ο δευτερος ειναι μακραν καλυτερος..Μπορει να ειναι πιο βαρυς(τιποτα τραγικο ομως),αλλα οταν σε ενα ''καλο'' αρχειο με τον μΤορεντ επιανα μεσο ορο 13kb και σε ενα χειροτερο αρχειο με τον Bitcomet πιανω μεσο ορο 21,νομιζω πως δεν τιθεται θεμα συγκρισης.. Εγώ με μTorrent 55άρια χτυπάω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wael Δημ. February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 με 384 γραμμη οπως εγω.....? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 με 384 γραμμη οπως εγω.....? Με 384 συνδρομή πρέπει να κατεβάζεις με 35-40 αν έχεις και γραμμή 384. Αν έχεις 512 γραμμή θα φτάνεις τα 40-45. Βέβαια η ταχύτητα των τόρεντς εξαρτάται και από το πόσοι seeders μοιράζονται το αρχείο. Βασική προϋπόθεση. :!: Πάντως στάνταρ δε κάνεις σωστό port forward ή δε περιορίζεις το Upload στο 9 για να κατεβάζεις τόσο χαμηλές ταχύτητες. Δοκίμασε το τεστ για τις πόρτες. Σου το βγάζει οκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. February 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2006 Να ρωτήσω κάτι εγώ παιδιά: Οι trackers στα torrent προγράμματα τι ακριβώς κάνουν? Πρέπει να κάνουμε κάποια ανανέωση σε αυτούς που είναι περασμένοι στο μTorrent (για παράδειγμα) ή περιέχονται στο torrent? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. February 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2006 Ο tracker είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ εκείνων που έχουν το αρχείο. Η διεύθυνσή του (ή των) περιέχεται στο torrent. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. February 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2006 Οπότε δεν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος να τους κάνω update manually, είτε στο torrent είτε στο πρόγραμμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. February 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2006 Όχι, γίνεται update απο μόνο του, συνήθως κάθε 20 λεπτά απο τον client. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wael Δημ. February 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2006 Με 384 συνδρομή πρέπει να κατεβάζεις με 35-40 αν έχεις και γραμμή 384. Αν έχεις 512 γραμμή θα φτάνεις τα 40-45. Βέβαια η ταχύτητα των τόρεντς εξαρτάται και από το πόσοι seeders μοιράζονται το αρχείο. Βασική προϋπόθεση. :!: Πάντως στάνταρ δε κάνεις σωστό port forward ή δε περιορίζεις το Upload στο 9 για να κατεβάζεις τόσο χαμηλές ταχύτητες. Δοκίμασε το τεστ για τις πόρτες. Σου το βγάζει οκ; Κοιτα,το μαξιμουμ που εχω πιασει ειν 37κb και αυτα στο rapidshare..Επισης,οι ταχυτητες που λεω ειναι για public torrents(ολοι οι καλοι private δεν δεχονται αλλες εγγραφες:( ),οπου οι seeders και στα 2 αρχεια που ανεφερα ηταν κατω απο 10..Απλα υπηρχαν και καμια 50-100 leechers που κανανε και την δουλεια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2006 Κοιτα,το μαξιμουμ που εχω πιασει ειν 37κb και αυτα στο rapidshare..Επισης,οι ταχυτητες που λεω ειναι για public torrents(ολοι οι καλοι private δεν δεχονται αλλες εγγραφες:( ),οπου οι seeders και στα 2 αρχεια που ανεφερα ηταν κατω απο 10..Απλα υπηρχαν και καμια 50-100 leechers που κανανε και την δουλεια.. Για torrentleech.org αν ενδιαφέρεστε (το έχω αναφέρει και στο παρελθόν) στείλτε μου το mail σας να σας στείλω πρόσκληση για εγγραφή. Έχω 4 την ημέρα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magica_chr Δημ. February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 thanks paidia,tha to bokimaso Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my_highness Δημ. February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 Ίσως δεν είχες κάνει σωστές ρυθμίσεις στον μ. Σε μένα είναι κολλημένος στο 44-45, όταν κατεβάζω (384 ταχύτητα). Είσαι σίγουρος ότι έκανες σωστό port forward στον μ; Ρυθμίζεις το Upload στο 9K; 44-45;Εγώ μέχρι 40 έχω πιάσει και σταθερά πάνω από 35.Από public trackers βέβαια και αυτό σε ένα ιδιαίτερα δημοφιλές αρχείο.Τα uploads τα περιορίζω στα 10kb/s. Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas314 Δημ. February 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2006 Ανταλλάζω invitation για το torrentleech με invitation για torrentit και bitme. Όσοι ενδιαφέρονται να μου στείλουν pm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2006 Πρόσφατα ξεκίνησα να ασχολούμαι με το κατέβασμα ταινιών. Μεχρι στιγμής το μόνο που κατέβαζα είναι τρέιλερς και γι'αυτό τον λόγο δεν είχα ασχοληθεί ποτέ μου με τα προγράμματα Torrents. Κατέβασα λοιπόν το μTorrent αλλά έχω παρατηρήσει οτι οι ταχύτητες που πιάνω είναι τραγικές. Για παράδειγμα έχω ξεκινήσει απο προχθές να κατεβάζω ένα αρχείο μεγέθους 1,6GB και η ταχύητητα κυμαίνεται μεταξύ 1 με 7KB/sec. Εδώ ακούω μερικούς να λένε για 40 και 50. Και αναρωτιέμαι τι μπορεί να παίζει τόσο καθοριστικό ρόλο ωστε οι ταχύτητές μου να με΄νουν σε τόσο χαμηλά επίπεδα. Έχω σύνδεση 384 της Forthnet απο το γνωστό πακέτο που προσφέρει ADSL on the box. Το αρχείο που κατεάζω προέρχεται απο το site http://showtv.republika.pl Ίσως φτάιει το ίδιο το site για αυτό. Επίσης έχω παρατηρήσει οτι πάντα η ταχύτητα upload είναι 3 ή ακόμα και 4 φορές μεγαλύτερη απο την download. Με αποτέλεσμα απο το αρχείο που προσπαθώ να κατεβάσω να έχω λάβει 425ΜΒ και να έχω αποστείλει 1.080ΜΒ. Στο μTorrent δεν βρήκα ρυθμίσεις για τον περιορισμό του upload. Μήπως οι ρυθμίσεις αυτές γίνονται απο άλλο μενού των windows; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. February 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2006 Η ταχυτητα στα torrents εξαρταται απο ποσους seeders & leechers εχει το αρχειο. Αν εχει πολλους seeder (μοιραζουν) τοτε εχεις καλη ταχυτητα. Στο utorrent πας options-preferences-network options και ρυθμιζεις το upload που σου προτεινω να το βαλεις 9kb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. February 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2006 Αυτό δεν είναι πρόβλημα. Είναι το φυσιολογικό. Πρέπει πρώτα να ανεβάσεις και μετά θα αρχίσεις να βλέπεις πραγματικές ταχύτητες. Και θα κάνεις λίγο υπομονή γιατί το upload με 384 αργεί να γίνει... Ούτε upload Limit Μπορείς να βάλεις γιατί για να κατεβάσεις, πρέπει να ανεβάσεις! Οπότε σου λέει, βάλε limit και 1Kb/second. Αν δεν ανεβάσεις δεν θα πάρεις. Για μένα άκρως σπαστικό και για αυτό δεν έχω ασχοληθεί ποτέ μου με torrents. Αν έχεις σύνδεση στην οποία το Upload επηρρεάζει το download, τελείωσες. Για αυτό αγοράζεις έναν δίσκο, τον γεμίζεις με Music and videos , κατεβάζεις το revconnect, μπαίνεις σε hub με πολύ κόσμο και πολύ πράμα, κατεβάζεις και το du super controler, βάζεις ένα upload limit Στο 6-7KB ή εκεί που θα δείς ότι δεν σε επηρρεάζει τόσο στο download, και είσαι βασιλιάς. Δεν θα πιάνεις 40, αλλά ένα 30αρι το έχεις χαλαρά. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. February 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2006 Αυτό δεν είναι πρόβλημα. Είναι το φυσιολογικό. Πρέπει πρώτα να ανεβάσεις και μετά θα αρχίσεις να βλέπεις πραγματικές ταχύτητες. Και θα κάνεις λίγο υπομονή γιατί το upload με 384 αργεί να γίνει... Ούτε upload Limit Μπορείς να βάλεις γιατί για να κατεβάσεις, πρέπει να ανεβάσεις! Οπότε σου λέει, βάλε limit και 1Kb/second. Αν δεν ανεβάσεις δεν θα πάρεις. Για μένα άκρως σπαστικό και για αυτό δεν έχω ασχοληθεί ποτέ μου με torrents. Αν έχεις σύνδεση στην οποία το Upload επηρρεάζει το download, τελείωσες. Για αυτό αγοράζεις έναν δίσκο, τον γεμίζεις με Music and videos , κατεβάζεις το revconnect, μπαίνεις σε hub με πολύ κόσμο και πολύ πράμα, κατεβάζεις και το du super controler, βάζεις ένα upload limit Στο 6-7KB ή εκεί που θα δείς ότι δεν σε επηρρεάζει τόσο στο download, και είσαι βασιλιάς. Δεν θα πιάνεις 40, αλλά ένα 30αρι το έχεις χαλαρά. Εχμ... για να ανεβασεις θα πρεπει να εχεις κατι να ανεβασεις αρα πρωτα κατεβαζεις και μετα ανεβαζεις αυτα που κατεβαζεις. Ανεβοκατεβασμα δηλαδη!:lol: Εγω που κατεβαζω απο private, αν εχει πολλους seeders, πιανω αμεσως 25-30 kb. Μετα εχω βαλει το upload στο 9 kb και ανεβαζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2006 Για τα seeds μου δείχνει: 2 of 4 connected (16 in swarm) Αυτά θεωρούνται πολλά; Δεν έχω ιδέα. :) Το upload γίνεται και για αρχεία που έχω στον σκληρό μου ή μόνο για αυτά που υπάρχουν στην υπάρχουσα λίστα του μtorrent; Γιατί όταν ολοκληρώνεται κάποιο αρχείο, το σβήνω απο την λίστα. Δηλαδή πάντα έχω μόνο το αρχείο που κατεβάζω. Και αυτό γιατί είδα οτι ακόμα και αν έχει ολοκληρωθεί κάποιο αρχείο, το upload δεν σταματάει ποτέ. Ε, δε λέει να δουλεύω για τους άλλους. :D :) Είδα πως όντως επιρρεάζεται η ταχύτητα downloading παο την αντίστοιχη uploading. Η δεύτερη, όπως είπα και παραπάνω, είναι σχεδόν πάνυα τριπλάσια. Δεν θα έπρεπε να συμβαίνει το αντίθετο; Υποτίθεται η σύνδσή μου είναι 384/128 και όχι το αντίθετο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts