minovg Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 λόγο μάλλον του ελεεινού Linksys μου κάνει συνέχεια αποσυνδέσεις. βάζω που λέτε το dc++ μετά από κανα 6+ μήνες.κ τώρα που γύρισα βλέπω ότι είμαι banned:blink::mad: τι σκατα έκανα;;;;; Ειπαμε και λίγες μέρες πριν ότι το DC το έχει παρακάνει σε μερικά bans. Και αν μας διαβάζει και ο Aggelos ας το προσέξει λίγο αυτό, γιατί δεν είναι σωστό να τρως μπαν με την παραμικρή βλακεία. Εγώ πχ είχα φάει μπαν επειδή έτυχε να έχω share κάποια στιγμή 22.222.345.222 Bytes (ή έναν παρόμοιο αριθμό τέλος πάντων). :blink: Μου έβγαλε fake share επειδή είχε λέει πολλά 2άρια. Λες και τα μετρούσα ένα-ένα τα Bytes εγώ... :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 Ειπαμε και λίγες μέρες πριν ότι το DC το έχει παρακάνει σε μερικά bans. Και αν μας διαβάζει και ο Aggelos ας το προσέξει λίγο αυτό, γιατί δεν είναι σωστό να τρως μπαν με την παραμικρή βλακεία. Εγώ πχ είχα φάει μπαν επειδή έτυχε να έχω share κάποια στιγμή 22.222.345.222 Bytes (ή έναν παρόμοιο αριθμό τέλος πάντων). :blink: Μου έβγαλε fake share επειδή είχε λέει πολλά 2άρια. Λες και τα μετρούσα ένα-ένα τα Bytes εγώ... :X πάλι καλά,εσύ τουλάχιστον ξέρεις τον λόγο!! εμένα γιατί;;:confused: μόνο στον angelo μπήκα κ σε κανένα άλλο!!! Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 πάλι καλά,εσύ τουλάχιστον ξέρεις τον λόγο!! εμένα γιατί;;:confused: μόνο στον angelo μπήκα κ σε κανένα άλλο!!! You're temporary banned until 2006-01-26 22:41:45 by (-SOp-)Ellhnas because: hours Spam other hubs? Banned from here as well! bye bye ***Disconnected Μήπως θέλανε να το ρίξουν σε κανέναν άλλον και σε μπερδέψαν; :p Δοκίμασεις ν'αλλάξεις nick και να ξαναμπεις; Στις περισσότερες περιπτώσεις δουλεύει αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 πάλι καλά,εσύ τουλάχιστον ξέρεις τον λόγο!! εμένα γιατί;;:confused: μόνο στον angelo μπήκα κ σε κανένα άλλο!!! Κοίταξε να δείς τι παίχτηκε. Οι χίπηδες έχουν κάνει ακόμα ένα Hub , προφανώς με την συνδρομή κάποιων εξέχουσων μελών του angelos0 hub. Υπάρχουν τώρα μερικά τσακάλια που έχουν δημιουργήσει κι αυτοί κάποια άλλα hub και μπαίνουν μέσα στο δεύτερο hub που κάναν οι συντελεστές του angelos0 Και κάνουν spam τον δικό τους. Είτε μπαίνουν με hol, είτε με Forthnet είτε με Otenet και γενικώς με οποιονδήποτε πάροχο. Οπότε βάζουνε κι αυτοί ένα ban, και την πληρώνουμε εμείς με την dynamic ip μας. Αυτοί κάνουν ένα Disconnect , αλλάζουν ip και συνεχίζουν! Άκρη δε βγάζεις. Απλά κλείσε λίγο το modem , ευχήσου να αλλάξεις Ip, άλλαξε και nickname και είσαι jet. Εγώ το τελευταίο διάστημα έχω ξεμείνει από ιδέες για nicks:p Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 Καλησπερα παιδια. Προσφατα εχω μπει στο #mp3s του grnet και εινα αρκετα καλο.Επισης εχω κατεβασει και ενα εργαλειο που λεγεται tracker για να γινονται πιο ευκολα τα downloads(με το ποντικι).ΟΤΑΝ δουλευει ειναι αριστο. Το προβλημα μου ειναι οτι εχω ηδη εγκατεστημενο το invision script για να κατεβαζω symbian apps απο το #mobizone του efnet(ουτε και μ'αυτο ειμαι γνωστης απλα τη δουλεια μου κανω,τα downloads πιο ευκολα). Αυτα τα 2,μια δουλευει το ενα ,μια δουλευει το αλλο,εχω πελαγωσει.Αλλες φορες τα dcc μου ερχονται κι αλλες κοβονται. Τι να κανω???Υπαρχει καποια ρυθμιση που να μπορω να απενεργοποιοω το invision οποτε θελω εγω η πρεπει αναγκαστικα να το βγαλω???? Σας παρακαλω οσοι ξερετε απο irc δωστε μου μια λυση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 Πρέπει να παίζει κάτι με τις πόρτες που δέχεσαι τις dcc connections, ή με το /dccallow που θέλει ο grnet. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 Ρε παιδιά στο μTorrent χρειάζεται να ανοίξω πόρτα στο router?Γιατί μου κάνει πολλά νερά σε αρχεία με πολλούς seeders (ανεβοκατεβαίνει η ταχύτητα και άλλα τρελά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 Εννοείται. Ή βάλε UPnP. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 Εννοείται. Ή βάλε UPnP. Thnx! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 Ρε παιδιά στο μTorrent χρειάζεται να ανοίξω πόρτα στο router?Γιατί μου κάνει πολλά νερά σε αρχεία με πολλούς seeders (ανεβοκατεβαίνει η ταχύτητα και άλλα τρελά) και σε μενα ανεβοκατεβαινει..αλλα οταν λες σου κανει πολλα νερα τι ακριβως εννοεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 Δεν κατεβάζει.Κολλημένο στο 0 kb/s EDIT Θα κάνω τις απαραίτητες port settings και θα σας πω αποτελέσματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ttitos Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 Ειμαι σιγουρος οτι θα εχει απαντηθει καπου,αλλα δεν μπορω να βγαλω ακρη.ειμαι καινιουργιος στο p2p,και προσπαθω να μαθω..εμαθα πως δουλευει το DC++ απο τον πολυ καλο οδηγο του angelos0, αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως δουλευει το (ta)torrent και τι διαφορες υπαρχουν:!: .αν θελετε λιγο τα φωτα σας,με links για οδηγο στα torrents...ευχαριστω!!!:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 Δεν κατεβάζει.Κολλημένο στο 0 kb/s EDIT Θα κάνω τις απαραίτητες port settings και θα σας πω αποτελέσματα Λέει network ok και δεν κατεβάζει ή nat error; (κάτω κάτω στο παράθυρο) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 Παίδες χρησιμοποιώ το μtorrent και ενώ γενικά έχω πολύ καλές ταχύτητες, σε αυτό είναι μέσω όρο 5. Γιατί αυτό? Ενώ ανεβάζω με 13... Την πρώτη μέρα που το δούλεψα ήμουν πάνω από 20 σταθερό. Η πόρτα είναι ανοικτή.. Δεν ξέρω τι φταίει. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 Παίδες χρησιμοποιώ το μtorrent και ενώ γενικά έχω πολύ καλές ταχύτητες, σε αυτό είναι μέσω όρο 5. Γιατί αυτό? Ενώ ανεβάζω με 13... Την πρώτη μέρα που το δούλεψα ήμουν πάνω από 20 σταθερό. Η πόρτα είναι ανοικτή.. Δεν ξέρω τι φταίει. Βάλε το upload του μtorrent στο 9 ή 10Κ/sec. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 Και μην ξεχνάτε οτι η ταχύτητα εξαρτάται κατα μεγάλο ποσοστό απο πόσους seeders έχει το αρχείο που θέλουμε να κατεβάσουμε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 Το greeksubs.com τα έχει φτύσει παιδιά; :worry: Εδώ και μέρες δεν μπαίνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 Μια χαρά είναι ρε :P Σήμερα το μεσημέρι μια χαρά μπήκα. Τώρα δεν ειναι online φαινεται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2006 Μια χαρά είναι ρε :P Σήμερα το μεσημέρι μια χαρά μπήκα. Τώρα δεν ειναι online φαινεται. Τι διάλο; Στις ώρες του το πετυχαίνω; Έχει 4 μέρες που μπαίνω σχεδόν κάθε μέρα και δε το έχω πετύχει up. :worry: Για να το λες πάω πάσο. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. January 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2006 Βάλε το upload του μtorrent στο 9 ή 10Κ/sec. ;) Το έβαλα 9 και κατεβάζει με 30. :lol: Ωραίος ευχαριστώ. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalaros Δημ. January 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2006 Λέει network ok και δεν κατεβάζει ή nat error; (κάτω κάτω στο παράθυρο) hi! εμενα μου βγαζει nat error. :( ξερεις τι κανω? thanx Παράθεση Mic is always on line! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kawir Δημ. January 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2006 Πσαχνω για επεισοδια του καινουριου anime Fate/stay night αλλα το Emule μου βγαζει μονο ενα που λεει Your client is too old. Please upgrade to the latest version. Τι να κανω? Σε ποιο P2P υπάρχουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2006 Το έβαλα 9 και κατεβάζει με 30. :lol: Ωραίος ευχαριστώ. :) global maximum upload rate?απο εκει ρυθμιζεις την ταχυτητα του ανεβασματος?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2006 global maximum upload rate?απο εκει ρυθμιζεις την ταχυτητα του ανεβασματος?:confused: Yes Sherlock :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2006 tnx Bayern..να ρωτησω παιδια..στο dc++ ,καποιες φορες βαζω να κανω download κατι..οταν ο χρηστης απο τον οποιο κατεβαζω βγαινει..δεν λεει στην αναμονη,οτι ο χρηστης ειναι εκτος συνδεσης και με αποτελεσμα..να προσπαθω να το βρισκω απο αλλους..να το κατεβαζω,και μετα να μπαινει και ο αλλος χρηστης που κατεβαζα και να κατεβαζω το ιδιο αρχειο 2 φορες..πως μπορω να δω την λιστα απο αυτα τα αρχεια που οι users του ειναι εκτος συνδεσης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts