jog Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 Π.χ με το VLC player παίζουν. Αλλιώς τα κάνεις copy/rename σε .mp3 και παίζουν και με αυτό τον τρόπο. +1 για το vlc player.Ιδανικό για κάθε είδους preview :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 Παιδια για κατεβασμα απο irc δωστε μου τιποτε servers και channels. Με ενδιαφερουν βιβλια,προγραμματα,κτλ καθως και καποιο καναλι με ελληνικα mp3.Διαβασα καπου τυχαια σε προηγουμενο post για grnet#mp3s,ισχυει??? Εχω ενα script invision αν το ξερετε για να κατεβαζω symbian apps.Ξερετε αν θα δουλεψει με τον ιδιο τροπο,γιατι ειναι πολυ βολικο??? Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 @papathvas πως??? επισης εχω προβλημα με το download filelist..δεν κατεβαινει..το αλλαξα απο passive σε direct conection και παλι τιποτα..μου λεει connecting kai tipota..εκει μενει..μετα το κανω passive και χανεται τελειως το filelist..:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 @papathvas πως??? :blink: δεν βλέπεις ότι σου απάντησαν 2 άτομα 3 posts πιο πάνω;;; για το filelist που ρωτάς δεν ξερω. Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 ok,απλα δεν ειχαν κανει παραθεση και δεν το καταλαβα..χαλαρωσε.. με το filelist τι να κανω ρε παιδια?εχω την εκδοση 0,68.. με μοντεμ netroute2.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 ok,απλα δεν ειχαν κανει παραθεση και δεν το καταλαβα..χαλαρωσε.. με το filelist τι να κανω ρε παιδια?εχω την εκδοση 0,68.. με μοντεμ netroute2.. Πιθανότατα να έχει πρόβλημα αυτός που θες να του πάρεις την λίστα του. Δοκίμασε να πάρεις απο άλλον λίστα που έχει όλα τα slots άδεια, να δούμε αν έχεις όντως εσύ πρόβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 σε ολους μου λεει connecting αλλα δεν κανει τιποτα..βγαζει connection timeout και ξαναπροσπαθει..το δοκιμασα σε 4 διαφορετικα ατομα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 Την IP σου την έχεις βάλει σωστά; Τις κατάλληλες ports στο router τις έχεις ανοίξει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 Υπόψην ότι το Netroute2 δεν δουλεύει με τις 1412 ports αλλά θέλει τις 30000 ή 30001. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 --> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=81287&page=30 :whistle: δεν εχω ιδεα απο αυτα..πως τις ανοιγουν?που παω για να τις ανοιξω και τα σχετικα..οποιος θελει να με βοηθησει..περεταιρω..ας μου στιλει ΡΜ!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 ρε παιδιά εγώ έφαγα ban στο angelos επειδή μου λέει ότι έκανα spam σε έναν server που δεν έχω μπεί ποτέ στη ζωή μου.. Τι παλικάρια κι αυτά. Δεν έχουν ακούσει ποτέ τους για την dynamic ip ; :mad: Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 Αρχίζει και γίνεται γ.τ.π.κ. ο angelos0 στο θέμα με τα μπανς και τα κικς... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 Αρχίζει και γίνεται γ.τ.π.κ. ο angelos0 στο θέμα με τα μπανς και τα κικς... Εγώ επειδή είχα μπει και βγει μέσα σε 1 λεπτό 2 φορές λόγω κάποιου προβλήματος με μπάναρε για 4 μέρες... :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 to dcmagnet paei? .... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 Εγώ πάντως 2η φορά το πετυχαίνω offline, λογικά θα ξανα ανέβει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 to dcmagnet paei? .... Δε νομίζω να "πάει", απλά πολλές φορές τυγχάνουν κάποιες "νεκρές" περίοδοι. Θα ξανανοίξει κάποια στιγμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsifis Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ DC++. ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΩ SEARCH ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΘΕΛΕΙ ΡΙΘΜΞΣΕΙΣ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 πατα στις ρυθμισεις connection settings και επελεξε passive ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 Δες καλύτερα τις οδηγίες εδώ: http://www.angelos0.com Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ DC++. ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΩ SEARCH ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΘΕΛΕΙ ΡΙΘΜΞΣΕΙΣ??? Θέλει μερικές ρυθμίσεις! Πρώτα από όλα βάλε σε ένα φάκελο μουσική και βίντεο που θέλεις να μοιράζεσαι. Μετά καθώς ανοίγεις το dc++ πηγαίνεις στα settings και επιλέγεις τον φάκελο. Κοίτα να είναι 5-10gb για να μπείς σε κάποια hubs. Μετά επιλέγεις πάλι στα settings την επιλογή passive και μετά βρίσκεις 2-3 hubs, συνδέεσαι σε αυτά, περιμένεις λίγο και μετά αρχίζεις το ψάξιμο. Άνοιξε επίσης μερικά upload slots.3-4 είναι καλά. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristakis4 Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 Καλησπερα σε ολους Επειδη εχω μεινει πολυ (εως παρα πολυ) πισω στο θεμα File Sharing Software,ακομα χρησιμοποιω το kazza, θα μπορουσατε να μου προτεινετε τα καλυτερα κατα την γνωμη σας software programms για download??Ξερω οτι τα εχετε συζητησει απειρες φορες αλλα και για μενα ειναι πολυ βαρετο να ψαξο 150 σελιδες για να βρω αυτο που ζηταω...Ευχαριστω προκαταβολικα :) Παράθεση http://www.paok-hellas.gr/logo.jpg ΟΕΟ ΟΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΕΟ :shoot: :kill: :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 Δε χρειάζεται να κοιτάξεις όλες τις σελίδες, αρκεί μόνο τις τελευταίες 3-4. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dane Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 Kanena ellinko EMULE i TORRENT side iparxi ... ime germania kai 8elo na katebaso kana ergo.. dc++ den mu litourgi logou tou router mou ! pls some one Παράθεση Η Samsung έχει Πελάτες, Η Apple έχει οπαδούς !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 ελληνικο e-mule υπαρχει φιλε μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dane Δημ. January 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2006 ελληνικο e-mule υπαρχει φιλε μου... ok pio ine to side tou ??? Παράθεση Η Samsung έχει Πελάτες, Η Apple έχει οπαδούς !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts