Jim87 Δημ. January 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2006 Ξεκίνα το .torrent σε stopped mode και μετά δεξί κλικ πάνω του και force recheck. Λογικά θα δεί οτι το έχεις 100% και θα αρχίσει το seeding. Βέβαια στην τελευταία έκδοση του μTorrent μόλις ανοίξεις ένα torrent έχει την επιλογή open for seeding. Το δοκίμασα και αυτό αλλά δεν... Όπως επίσης και δεν είχα αλλάξει το όνομα... Αλλά το βρήκα τι ήταν. Έπρεπε να πάω στο File->Add Torrent (no default save) Έτσι είδε ότι το έχω και άρχισε το seeding. Thx για την βοήθεια ps:Το Zyxel 652h-33 έχει QoS? Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στο εξής? Χρησιμοποιώ το azureus και μου επιτρέπει να συνδέομαι μόνο σε 79 στο σύνολο seeders-leechers αυτό πώς μπορώ να το αλλάξω?Υπάρχουν αρχεία που κατεβάζω με εκατοντάδες ή χιλιάδες seeders και εγώ συνδέομαι σε 30 με 40 μιάς και οι υπόλοιπες συνδέσεις πάνε σε leechers.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στο εξής? Χρησιμοποιώ το azureus και μου επιτρέπει να συνδέομαι μόνο σε 79 στο σύνολο seeders-leechers αυτό πώς μπορώ να το αλλάξω?Υπάρχουν αρχεία που κατεβάζω με εκατοντάδες ή χιλιάδες seeders και εγώ συνδέομαι σε 30 με 40 μιάς και οι υπόλοιπες συνδέσεις πάνε σε leechers.:( Θα πας Tools - Options και στην νεο tab που θα ανοιξει επιλεγεις το transfer και στο πεδιο Maximum number of connections per torrent βαζεις οσα connection θες. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Θα πας Tools - Options και στην νεο tab που θα ανοιξει επιλεγεις το transfer και στο πεδιο Maximum number of connections per torrent βαζεις οσα connection θες. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια φίλε.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ATZ Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Guys καλησπέρα μόλις χτές κατέβασα το emule και άρχισα να κατεβάζω mp3, η ερώτηση είναι η εξής: μπορεί με αυτήν μου την ενέργεια να έχω νομικό πρόβλημα ( κάτι διάβασα για κάτι bot της RIAA ή κάτι τέτοιο) ;;Όπως καταλαβαίνετε δεν είμαι καθόλου σχετικός!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση Παράθεση The city never sleeps... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Guys καλησπέρα μόλις χτές κατέβασα το emule και άρχισα να κατεβάζω mp3, η ερώτηση είναι η εξής: μπορεί με αυτήν μου την ενέργεια να έχω νομικό πρόβλημα ( κάτι διάβασα για κάτι bot της RIAA ή κάτι τέτοιο) ;;Όπως καταλαβαίνετε δεν είμαι καθόλου σχετικός!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση Θα έχεις πρόβλημα με την επίθεση σομπρέρος! Όχι φίλε μου , δεν παίζει τίποτα. Μη φοβάσαι. Share Free. Πρώτα θα πιάσουν όλους τους παιδικούς πορνογράφους, τους e-τρομοκράτες και τους πενταγωνοχάκερες και μετά σκοπεύουν να αρχήσουν να ενοχλούν τους απλούς χρήστες :) Αν ήταν έτσι, τώρα το myphone θα ήταν η μεγαλύτερη ηλεκτρονική κοινότητα φυλακών!Ευτυχώς , παραμένει μόνο η μεγαλύτερη ηλεκτρονική κοινότητα:D (Το παραπάνω σχόλιο αφορά τους χρήστες του myphone και όχι τους δημιουργούς/συντελεστές κλπ , προς αποφυγήν παρεξηγήσεως ) Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Θα έχεις πρόβλημα με την επίθεση σομπρέρος! :lol::lol::lol: na se kala file mou,eliosa sto gelio!!! Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Θα έχεις πρόβλημα με την επίθεση σομπρέρος! Και γενικά φίλε μου να αποφεύγεις να συνδέεσαι σε εξυπηρετητές που έχουν πάρα πολύ χιόνι. Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. January 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2006 Nα συνδέεσε μόνο στους Razorback 2.0 ή 2.1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tromb1 Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 Θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να ρωτήσω :p Στο DC++ σε πια hubs να συνδέομαι συνήθως , για να βρίσκω καλά πράγματα και να μου τα δίνουν με γρήγορη ταχύτητα όσο γίνεται? :what: Και επίσης, βοηθάει να είμαι συνδεδεμένος σε πολλά hubs ταυτόχρονα, ή μου τρώει ταχύτητα χωρίς λόγο? Thanks :happy: Παράθεση :) TECHNOMANIAC :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 Θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να ρωτήσω :p Στο DC++ σε πια hubs να συνδέομαι συνήθως , για να βρίσκω καλά πράγματα και να μου τα δίνουν με γρήγορη ταχύτητα όσο γίνεται? :what: Και επίσης, βοηθάει να είμαι συνδεδεμένος σε πολλά hubs ταυτόχρονα, ή μου τρώει ταχύτητα χωρίς λόγο? Thanks :happy: Κοίτα εγώ είμαι σε 4 hubs ταυτόχρονα εκ των οποίων το ένα ελληνικό (Aggelos). Μετά ψάξε από Public Hubs και μπες σε αυτά που σε ενδιαφέρουν. Εγώ πχ μπήκα σε αμερικάνικα με πάρα πολλούς users (10000+). Το μικρότερο hub είναι εκτός του Άγγελου με 7000 users. Και όσο πιο μεγάλο share έχεις, διάλεξε καλύτερα hub με μίνιμουμ share μεγάλο έτσι ώστε να υπάρχουν περισσότερα αρχεία. Να γίνεις active είναι το βασικό και να αλλάζεις την ΙΡ σου κάθε φορά που αυτή αλλάζει. Επίσης να βάλεις το revconnect.com το οποίο όπως είπαμε κατεβάζει από πολλές πηγές ταυτόχρονα το ίδιο αρχείο. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 Μια ερωτηση... Forthnet 384 , SpeedTouch 530 + BitComet. Το μάξιμουμ που εχω κατεβασει απο τορρεντ (οποιο ναναι) ειναι 9 -11 kb... Ειναι λογικό αυτο? Μηπως πρεπει να κανω κατι ? Να ανοιξω κάτι ? να κλεισω κατι ? μου κανει εντυπωση που ενω τρωει ΟΛΟ το bandwith δε κατεβαζει με ... νορμαλ ταχυτητες.... Αν καποιος εχει την ευγενη καλοσυνη ας με διαφωτισει επι του θεματος... Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 Μια ερωτηση... Forthnet 384 , SpeedTouch 530 + BitComet. Το μάξιμουμ που εχω κατεβασει απο τορρεντ (οποιο ναναι) ειναι 9 -11 kb... Ειναι λογικό αυτο? Μηπως πρεπει να κανω κατι ? Να ανοιξω κάτι ? να κλεισω κατι ? μου κανει εντυπωση που ενω τρωει ΟΛΟ το bandwith δε κατεβαζει με ... νορμαλ ταχυτητες.... Αν καποιος εχει την ευγενη καλοσυνη ας με διαφωτισει επι του θεματος... Βάλε μαξ απλοαντ 10Κ/sec. ;) Και να ανοίξεις την πόρτα στον ρούτερ σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. January 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2006 Μια ερωτηση... Forthnet 384 , SpeedTouch 530 + BitComet. Το μάξιμουμ που εχω κατεβασει απο τορρεντ (οποιο ναναι) ειναι 9 -11 kb... Ειναι λογικό αυτο? Μηπως πρεπει να κανω κατι ? Να ανοιξω κάτι ? να κλεισω κατι ? μου κανει εντυπωση που ενω τρωει ΟΛΟ το bandwith δε κατεβαζει με ... νορμαλ ταχυτητες.... Αν καποιος εχει την ευγενη καλοσυνη ας με διαφωτισει επι του θεματος... Δεν σου τρώει το bandwidth. Σου τρώει τα packets per second. Γιαυτό και δεν μπορείς να ανοίξεις σελίδες και να κάνεις browsing ενώ κατεβάζεις με 10kB/s! Περισσότερα στο thread του ADSLgr.com Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parapara Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 Η χρήση των RSS feeds μαζί με τα τόρρεντς νομίζω πρέπει να είναι πολύ καλό και βολικό σε περίπτωση που λείψω μερικές μέρες. Πως ακριβώς μπορώ να το κάνω; Στo blue-whitegt πχ δεν βλέπω πουθενά link για RSS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 To blue-whitegt άρχισε πάλι τα περίεργά του. Για όσους δεν το γνωρίζουν και τους εμφανίζει unregistered torrent απλά να τους ενημερώσω ότι πρέπει να ξανακατεβάσουν το τόρεντ γιατί άλλαξε το passkey... Και καλά κάτι πήγαν να διορθώσουν, αλλά πρέπει όλοι οι χρήστες να ξανακατεβάσουν τα τόρεντς και να τα βάλουν ξανά στην σειρά τους... Εγώ που είχα 20 τόρεντς για seed έφαγα αρκετή ώρα για να τα ξανακατεβάσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 Έχω το Revconnect.Στις αρχές που δεν είχα καταλάβει τι κάνει το Grant extra slot το είχα πατήσει σε αρκετούς χρήστες νομίζοντας ότι θα μου έδιναν αυτοί slot ενώ στην ουσία τους έδινα εγώ.Και ενώ έχω ορίσει απο τις ρυθμίσεις 2 upload slots,υπάρχουν φορές που έχω 3 και 4 που μου κάνουν upload (εκτός απο την λίστα μου).Υπάρχει τρόπος να "μηδενίσω" όσα Grant extra slot έχω κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 Έχω το Revconnect.Στις αρχές που δεν είχα καταλάβει τι κάνει το Grant extra slot το είχα πατήσει σε αρκετούς χρήστες νομίζοντας ότι θα μου έδιναν αυτοί slot ενώ στην ουσία τους έδινα εγώ.Και ενώ έχω ορίσει απο τις ρυθμίσεις 2 upload slots,υπάρχουν φορές που έχω 3 και 4 που μου κάνουν upload (εκτός απο την λίστα μου).Υπάρχει τρόπος να "μηδενίσω" όσα Grant extra slot έχω κάνει; Νομίζω ότι άν έχεις dynamic ip ,κάθε φορά που αλλάζεις τα extra slot που δίνεις μηδενίζονται. Άλλαξε ένα nick, κάνε και ένα restart το modem και θα σαι οκ :) Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 Έχω το Revconnect.Στις αρχές που δεν είχα καταλάβει τι κάνει το Grant extra slot το είχα πατήσει σε αρκετούς χρήστες νομίζοντας ότι θα μου έδιναν αυτοί slot ενώ στην ουσία τους έδινα εγώ.Και ενώ έχω ορίσει απο τις ρυθμίσεις 2 upload slots,υπάρχουν φορές που έχω 3 και 4 που μου κάνουν upload (εκτός απο την λίστα μου).Υπάρχει τρόπος να "μηδενίσω" όσα Grant extra slot έχω κάνει; Μηδενίζονται από μόνα τους. Είναι μόνο για μια φορά τα extra slots. Εκτός και αν περνούσες τους χρήστες στους favourites και έδινες αυτόματα extra slot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 Έχω το Revconnect.Στις αρχές που δεν είχα καταλάβει τι κάνει το Grant extra slot το είχα πατήσει σε αρκετούς χρήστες νομίζοντας ότι θα μου έδιναν αυτοί slot ενώ στην ουσία τους έδινα εγώ.Και ενώ έχω ορίσει απο τις ρυθμίσεις 2 upload slots,υπάρχουν φορές που έχω 3 και 4 που μου κάνουν upload (εκτός απο την λίστα μου).Υπάρχει τρόπος να "μηδενίσω" όσα Grant extra slot έχω κάνει; έγω δεν έχω το rev.connect και το θέλω.ένα λινκ σας παρακαλώ... απο ότι ξέρω τα grant extra slot είναι για μισή ώρα και μετά σβήνουν... τι nick έχετε μεσα στο angelos και στα άλλα hubs? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. January 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2006 Ψάξε λίγο βρε μερακλή.. http://www.revconnect.com πιο εύκολο δεν γίνεται :!: Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dane Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 hi mia elliniki p2p selida pios ei na mou prosferi ????? Παράθεση Η Samsung έχει Πελάτες, Η Apple έχει οπαδούς !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 παιδια το dc++ ειναι φοβερο..το μονο κακο ειναι οτι..δεν μπορεις να παιξεις πχ το κομματι που εχεις κατεβασει,και ας μην εχει τελειωσει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 παιδια το dc++ ειναι φοβερο..το μονο κακο ειναι οτι..δεν μπορεις να παιξεις πχ το κομματι που εχεις κατεβασει,και ας μην εχει τελειωσει.. μπορείς;) Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 Π.χ με το VLC player παίζουν. Αλλιώς τα κάνεις copy/rename σε .mp3 και παίζουν και με αυτό τον τρόπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts