WorldCitizeN Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 re pedia, me ton greek tracker de , ti pezei? 8elei invitation? An mporei kapoios na mou steilei 8a tou eimoun ipoxreos :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 ας υποθεσουμε οτι δεν υπαρχει αλλο προβλημα εκτος απο αυτο, οποτε μπορεις να το ξεχασεις. εκανες αυτο που προτεινα να δεις τουλαχιστον αν ειναι ενταξει οι πορτες; αν δεν τις εχεις ανοιξει βεβαια, δε θα ειναι ενταξει λογικα :) Θα προσπαθήσω φίλε nikoskat (αν και με ζώνουν τα φίδια για το PC μου)... :ninja: :ninja: Πάντως το λινκ σου όντως βοήθησε, οι πορτες είναι οκ. :) Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athanasios Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 μια ερωτηση σας παρακαλω εμενα τωρα ποια δεν στελνει καθολου το μτορρεντ και κυνδινευω να με πεταξουν εξω απο ολα τα διασημα site. ti na kanw? ποια ρυ8μηση να κανω για να στελνω μονο? Παράθεση ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΡΕΛΛΟΣ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 re pedia, me ton greek tracker de , ti pezei? 8elei invitation? An mporei kapoios na mou steilei 8a tou eimoun ipoxreos :) Greek Tracker? Για δώστε info.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cambas Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 Paidia to synolo apostolhs lhpshs prepei na einai panw 0,9 h panw apo 1,0...? Poia einai ta "diashma sites"...?Exoun dynatous trackers...?Den mou ta lete kai emena pou katevazw apo opoion tracker vrw... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8915burberry.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 μια ερωτηση σας παρακαλω εμενα τωρα ποια δεν στελνει καθολου το μτορρεντ και κυνδινευω να με πεταξουν εξω απο ολα τα διασημα site. ti na kanw? ποια ρυ8μηση να κανω για να στελνω μονο? use another torrent client until the utorrent work again Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 use another torrent client until the utorrent work again τι επαθε ο μtorrent; μεχρι χθες αργα το βραδυ ανεβαζε κανονικα :blink:Greek Tracker? Για δώστε info..greektracker.de :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my_highness Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 Ελαβα e-mail για νέο tracker... hxxp://www.merc-tech.org/ Είναι ανοιχτός τώρα και λογικά θα συνεχίσει να είναι γα αρκετό διαστημα!! Originally Posted by TorrentLeech Dear fellow users as many of you may have read in the TL recent news mercury (our former administrator) was banned from TorrentLeech for unacceptable behaviour towards our community. Unfortunately we received the information that during the period he worked on the site, he stole email addresses from power users and vips of our site. The reason was to start a new torrent site of his own, and spam the users in order to get new members. Although we strongly support our members will, to remain as anonymous as possible and we restrict sensitive information only to top ranked members (admins and sysops), we could not have predicted that one of them was going to defect and use this information for his personal agenda. We believe that it is our rensposibility to inform you about this theft of sensitive information, and assure you, that additional measures have been taken in order to protect your privacy even further. We felt obliged to inform you of the above mentioned, but rest assured that TorrentLeech will stay the most secure site on the p2p scene and that we strive to make your experience with us as enjoyable as possible. In the mean time, if u want to change your e-mail address pls feel free to do so. We value your privacy and anonymity and we hope that our action to inform you proves that. The administration Team Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotris99 Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 μια χαρά δουλεύει ο greek tracker http://greektracker.de/signup.php Παράθεση http://sotris99.allhyper.com/image.php SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my_highness Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 τι επαθε ο μtorrent; μεχρι χθες αργα το βραδυ ανεβαζε κανονικα :blink:greektracker.de :) Τίποτα απολύτως.Ακόμα και τώρα ανεβάζω κανονικά.Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον μtorrent. Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 ναι,δεν γινεται να επα8ε μονο μια εφαρμογη ζημια.Κατι θα εχεις με το pc σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonykarkats Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 ti einai o tracker??? poso pianete sta torrents??? Παράθεση I texnologia einai ena synexes kynigi kerdous me atyxa thymata tous katanalwtes!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 με ενα ποστ μπορουσες να κανεις την δουλεια σου. 1)Tracker ειναι ενας κεντρικος server ο οποιος δινει την διευθυνση των αλλων χρηστων ειτε για down/upload... 2)στα τορρεντς εξαρταται η ταχυτητα απτους seeders.Κατα μεσο ορο εγω πιανω 30-40(στα γνωστα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 Γερμανία: Φρένο στο παράνομο «κατέβασμα» από το Ίντερνετ Ποινή φυλάκισης δύο ετών θα επιβάλλουν στο εξής τα γερμανικά δικαστήρια σε όσους κατεβάζουν παράνομα ταινίες και μουσική στο Ίντερνετ για ιδιωτική χρήση, ενώ φυλάκιση έως και πέντε χρόνια προβλέπεται για όσους κατεβάζουν αρχεία για εμπορική χρήση. Την απόφαση καταδίκασαν γερμανικές καταναλωτικές οργανώσεις, υπογραμμίζοντας ότι ο νόμος στέλνει λάθος μήνυμα στους καταναλωτές και θα προκαλέσει την οργή των χρηστών του Ίντερνετ. Σύμφωνα με στοιχεία της βιομηχανίας ψυχαγωγίας, οι Γερμανοί κατεβάζουν τουλάχιστον 20 εκατομμύρια ταινίες ετησίως, ακόμη και εβδομάδες πριν κυκλοφορήσουν επίσημα. Πηγή: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ Ήταν η Ιταλία, τώρα είναι η Γερμανία, αύριο ποιος έχει σειρά; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 To "ποτάμι" δεν έχει γυρισμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 Ήταν η Ιταλία, τώρα είναι η Γερμανία, αύριο ποιος έχει σειρά; :worry: η Ελλάδα πάντως αποκλείεται:p Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 minovg μη τα κανεις τοσο μεγαλο.Μας κοβετε χολί(ειναι λιγο τρομακτικο ως προς το θεμα για φυλακιση) Greece is out of this sh*t Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 Για να επιστρεψω στην κουβέντα με τους Private & public trackers, έγώ έχω σ'ενα txt όλους τους τρακερς που έχω εντοπίσει απο δω κι απο κει (καμιά 20αριά) και μόλις βάλω ένα τόρεντ για κατέβασμα τους περνάω μέσα και ψάχνει το μTorrent σε όλους.. Τι ratio έχω??? :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 ναι,δεν γινεται να επα8ε μονο μια εφαρμογη ζημια.Κατι θα εχεις με το pc σου. δεν ειπα οτι επαθε κατι ο μtorrent μου :p αλλα εγραψες "use another torrent client until the utorrent work again" σαν απαντηση στον Athanasios :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 Check this out: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1280007#post1280007 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 l0l.λαθος πανω στο λαθος και βγηκε σωστο.(μου θημιζει Μαθηματικα :p ) elektrik ωραια επεξηγηση.Μερικοι θα το χρειστουν και θα γλειτωσουν να ρωτησουν(no offence,no υπονοουμενα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 Για να επιστρεψω στην κουβέντα με τους Private & public trackers, έγώ έχω σ'ενα txt όλους τους τρακερς που έχω εντοπίσει απο δω κι απο κει (καμιά 20αριά) και μόλις βάλω ένα τόρεντ για κατέβασμα τους περνάω μέσα και ψάχνει το μTorrent σε όλους.. Τι ratio έχω??? :D :D Πιθανότατα θα λειτουργεί μόνο ένας απο τους τράκερς, καθώς το .torrent που έχεις ανήκει σε έναν μόνο και στους υπόλοιπους θα βγάζει error κάτι σαν «this torrent is not registered with this tracker». Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 Συμβαίνει όμως να υπάρχει με το ίδιο όνομα σε αρκετούς τράκερς.. Επίσης, όταν σε έναν private τρακερ δεν είναι δηλωμενο ένα τόρεντ, ενώ κάποιος κατεβάζει απο μένα, τότε ανεβαίνει το ratio μου ή όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 Συμβαίνει όμως να υπάρχει με το ίδιο όνομα σε αρκετούς τράκερς.. Επίσης, όταν σε έναν private τρακερ δεν είναι δηλωμενο ένα τόρεντ, ενώ κάποιος κατεβάζει απο μένα, τότε ανεβαίνει το ratio μου ή όχι? Αυτό μπορείς εύκολα να το διαπιστώσεις τσεκάροντας ανά δεκάλεπτο (ή ανά όσο θες εσύ) τα στατιστικά σου στον τράκερ. Αν ανεβαίνει το ratio (που δεν το νομίζω) τότε συνέχισε... μέχρι να σε πάρουν χαμπάρι και να φας ban :p :p Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 Συμβαίνει όμως να υπάρχει με το ίδιο όνομα σε αρκετούς τράκερς.. Επίσης, όταν σε έναν private τρακερ δεν είναι δηλωμενο ένα τόρεντ, ενώ κάποιος κατεβάζει απο μένα, τότε ανεβαίνει το ratio μου ή όχι? Δεν ανεβαίνει.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts