mitsos106 Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 Καλά που είναι το λούφα και παραλλαγή και δεν μπορώ να το βρώ? Ρίξε μια ματιά εδώ Υπαρχει ακόμη σε καλύτερη ποιότητα από τον άλλο τράκερ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 Jog ίσως έχεις χαμηλό ratio ακόμα και δεν βλέπεις τα hidden τόρεντς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 Jog ίσως έχεις χαμηλό ratio ακόμα και δεν βλέπεις τα hidden τόρεντς. Πόσο χρειάζεται το bluewhite gt? 0.45 έχω νομίζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 Πόσο χρειάζεται το bluewhite gt? 0.45 έχω νομίζω Έχει δίκιο ο Jog, το έχουν αφαιρέσει από τον τράκερ. Ίσως επειδή παρέβαινε τους κανόνες περί νέου έργου. (πρέπει να είναι παλαιότητας τουλάχιστον 2 ετών για να επιτρέπεται να ανέβει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 Υπάρχει καμιά πρόσκληση για το greektracker; Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 Υπάρχει καμιά πρόσκληση για το greektracker; Μάλλον πρέπει να έχει συμπληρωθεί ο max αριθμός των χρηστών που αντέχει το σύστημα: Max users 4600 Registered users 4,600 Οπότε υπομονή μέχρι να κάνουν αναβάθμιση. Αν και προσωπική μου γνώμη είναι ότι ουσιαστικά είναι αντιγραφέας του Blue-whitegt. Δεν έχει και κάτι καινούριο ή ό,τι βγαίνει στο ένα το αντιγράφει μετά και ο άλλος τράκερ. Είμαι γραμμένος αρκετό καιρό και είμαι κολλημένος στο 0 up/down (δε χρειάστηκε να κατεβάσω κάτι, με καλύπτει το άλλο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 Έχει δίκιο ο Jog, το έχουν αφαιρέσει από τον τράκερ. Ίσως επειδή παρέβαινε τους κανόνες περί νέου έργου. (πρέπει να είναι παλαιότητας τουλάχιστον 2 ετών για να επιτρέπεται να ανέβει) Δεν το εχουν αφαιρεσει. Εκει ειναι !:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsifis Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 στο e_mule ενω εχω κανει σωστα τις ρυθμισεις και παταω εναρξη δεν κανει καθολου το κλασικο search απλα βγαζει μερικα αποτελεσματα και αυτο διαρκει κανα δευτερολεπτο.. τι πρεπει να κανω για να βγαζει πιο πολλα αποτελεσματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 Έχει δίκιο ο Jog, το έχουν αφαιρέσει από τον τράκερ. Ίσως επειδή παρέβαινε τους κανόνες περί νέου έργου. (πρέπει να είναι παλαιότητας τουλάχιστον 2 ετών για να επιτρέπεται να ανέβει) Οπως λεει και ο geovass δεν εχει αφαιρεθει εκει ειναι.Το filename ειναι αυτο που ανεφερα προηγουμενος.:) Αυτο που λες για την παλαιοτητα των ταινιων ισχυει μονο για τις ξενες. Επίσης: Απαγορεύεται αυστηρά το ανέβασμα των κατωτερω: .... * Ξένων ταινιών των δύο τελευταίων ετών. .... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 Οπως λεει και ο geovass δεν εχει αφαιρεθει εκει ειναι.Το filename ειναι αυτο που ανεφερα προηγουμενος.:) Αυτο που λες για την παλαιοτητα των ταινιων ισχυει μονο για τις ξενες. καλά τα τορρενταδικα έχουν και νόμους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 καλά τα τορρενταδικα έχουν και νόμους? Εννοείται αλλιώς θα γινόταν μπάχαλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 καλά τα τορρενταδικα έχουν και νόμους? Εδώ έχει το Myphone... Όσο για την προβολή των 2 τελευταίων ετών είχαν πει παλιότερα στο φόρουμ τους ότι απαγορεύεται γενικώς είτε είναι ελληνικό είτε ξένο. Ό,τι νά'ναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 Εννοείται αλλιώς θα γινόταν μπάχαλο... μα καλά τί γίνεται τώρα??l0l καλά τους νοιάζει για τις Ξένες ταινείες και δεν τους νοιάζει η Ελληνική Ταινία? ποπο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 παιδιά σε ποιό server να συνδέομαι στο mule?? συνήθως συνδέομαι στον donkey server no1 επειδή έχει τους ποιό πολλούς χρήστες. οι έλληνες χρήστες που μαζεύονται; Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 παιδιά σε ποιό server να συνδέομαι στο mule?? συνήθως συνδέομαι στον donkey server no1 επειδή έχει τους ποιό πολλούς χρήστες. οι έλληνες χρήστες που μαζεύονται; υπάρχει server που να μαζεύονται οι Έλληνες?Εγώ πάντως δεν εχω ακούσει τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 ελεγα μήπως υπάρχει κάτι σαν το DC στο angelos Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos106 Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 παιδιά σε ποιό server να συνδέομαι στο mule?? συνήθως συνδέομαι στον donkey server no1 επειδή έχει τους ποιό πολλούς χρήστες. οι έλληνες χρήστες που μαζεύονται; Οι Donkey Server 1,2,3 είναι οι καλύτεροι. Γενικά να προτιμάς αυτούς που έχουν πάρα πολλά άτομα. Τώρα για Έλληνες, δεν έχω ακούσει για κανα στέκι... :p Αν μάθω, θα ενημερώσω:D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 Όλοι οι σέρβερς συνδέονται μεταξύ τους, οπότε δεν έχει σημασία σε ποιον συνδέεστε, οπότε προτιμήστε αυτόν με το μικρότερο ping. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 Εχει βαλει κανεις τη 0.686 εκδοση του DC++??? Τι παραπανω εχει απο την 674? και τι προβληματα? Γιατι το site την χαρακτηριζει ακομα unstable? Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 Μείνε καλύτερα στην 0.674. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 KostasV..μεινε με την 0.674 οπως ειπε και ο BASSstarlet.. πρεπει να εχει προβλημα με τις πορτες..(port forward κτλ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 KostasV..μεινε με την 0.674 οπως ειπε και ο BASSstarlet.. πρεπει να εχει προβλημα με τις πορτες..(port forward κτλ) αν δεν έχω πόρτες στο modem να "μετακομοίσω" στην καινούργια έκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 μεινε βρε με την 0.674..δεν θα κερδισεις τπτ σπουδαιο με την καινουργια.. παντως αν ψινεσε τοοοοσο πολυ δοκιμασε την σιγα..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 όχι τίποτα απλα την έχω βαρεθεί υπερβολικά... anyway θα περιμένω λίγο ακόμα... Αα να αναφέρω ένα ρεκορ που είδα.Είδα σε ένα hub 1,00 PT!!!(petabyte=1024terabyte=1024gigabyte=1024mb=1024kilobyte=8byte=1 bit) έχω και screenshot για τον λόγο του αληθές ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 όχι τίποτα απλα την έχω βαρεθεί υπερβολικά... anyway θα περιμένω λίγο ακόμα... Αα να αναφέρω ένα ρεκορ που είδα.Είδα σε ένα hub 1,00 PT!!!(petabyte=1024terabyte=1024gigabyte=1024mb=1024kilobyte=8byte=1 bit) έχω και screenshot για τον λόγο του αληθές ;) Να βλεπω screenshots..... :p Ποιο hub ειναι; Ποσο minimum sharing εχει; Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts