Pitsi Δημ. February 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2006 Ε, δε λέει να δουλεύω για τους άλλους. :D :) Sosta, ekeinoi einai vlakes kai douleuoun gia esena, eno esy eisai eksypnos kai den tha douleueis gia ekeinous Παράθεση In my dream I was drowning my sorrows But my sorrows, they learned to swim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. February 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2006 Για τα seeds μου δείχνει: 2 of 4 connected (16 in swarm) Αυτά θεωρούνται πολλά; Δεν έχω ιδέα. :) Λιγα ειναι. Το upload γίνεται και για αρχεία που έχω στον σκληρό μου ή μόνο για αυτά που υπάρχουν στην υπάρχουσα λίστα του μtorrent; Γιατί όταν ολοκληρώνεται κάποιο αρχείο, το σβήνω απο την λίστα. Δηλαδή πάντα έχω μόνο το αρχείο που κατεβάζω. Και αυτό γιατί είδα οτι ακόμα και αν έχει ολοκληρωθεί κάποιο αρχείο, το upload δεν σταματάει ποτέ. Ε, δε λέει να δουλεύω για τους άλλους. :D :) Οτι κατεβαζεις με το utorrent, το ανεβαζεις. Αυτη ειναι η φιλοσοφια το torrent. Και για αυτο πιανεις μεγαλες τατυχητες. Αν ησουν σε private tracker θα επρεπε να το αφησεις να ανεβαζει γιατι παιζει ρολο στο ratio σου. Αν σβησεις το αρχειο απο την λιστα του utorrent, δεν ανεβαζεις τιποτα απο τον σκληρο σου. Είδα πως όντως επιρρεάζεται η ταχύτητα downloading παο την αντίστοιχη uploading. Η δεύτερη, όπως είπα και παραπάνω, είναι σχεδόν πάνυα τριπλάσια. Δεν θα έπρεπε να συμβαίνει το αντίθετο; Υποτίθεται η σύνδσή μου είναι 384/128 και όχι το αντίθετο. Εχει λιγους seeders και πολλους leechers (αυτοι που κατεβαζουν και μοιραζουν ταυτοχρονα) γι' αυτο το upload ειναι πιο μεγαλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2006 Sosta, ekeinoi einai vlakes kai douleuoun gia esena, eno esy eisai eksypnos kai den tha douleueis gia ekeinous Άλλο να κάνουν όλοι την δουλειά τους και να είναι ευχαριστημένοι και τελείως διαφορετικό το να δίνεις πολύ περισσότερα απο αυτά που παίρνεις. Γιατί παρατηρώ οτι όσο το uploading ανεβαίνει, κατεβάζω το αρχείο με πάρα πολύ μικρές ταχύτητες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. February 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2006 Άλλο να κάνουν όλοι την δουλειά τους και να είναι ευχαριστημένοι και τελείως διαφορετικό το να δίνεις πολύ περισσότερα απο αυτά που παίρνεις. Γιατί παρατηρώ οτι όσο το uploading ανεβαίνει, κατεβάζω το αρχείο με πάρα πολύ μικρές ταχύτητες. Εβαλες upload limit? Βαλε το στα 9 kb ωστε να μην σου "μπουκωνει" η γραμμη οταν κατεβαζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsi Δημ. February 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2006 Έχεις ανοίξει θύρες στο modem σου; Παράθεση In my dream I was drowning my sorrows But my sorrows, they learned to swim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2006 Πες μου που ακριβώς το βλέπω αυτό γιατί δεν ξέρω και πολλά πράγματα. Όταν έκανα την εγκατάσταση του μόντεμ, δεν πείραξα καμία απολύτως ρύθμιση. Τι ακριβώς κάνουν οι θύρες του μόντεμ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. February 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2006 Πες μου που ακριβώς το βλέπω αυτό γιατί δεν ξέρω και πολλά πράγματα. Όταν έκανα την εγκατάσταση του μόντεμ, δεν πείραξα καμία απολύτως ρύθμιση. Τι ακριβώς κάνουν οι θύρες του μόντεμ; Ports εννοεί! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. February 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2006 To πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να βεβαιωθείς ότι δουλεύει το port forwarding, να ρυθμίσεις το adsl modem/router που έχεις (δες http://www.portforward.com). Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magica_chr Δημ. February 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2006 Παιδια το Blue-White GT εχει καποιο προβλημα; προσπαθω να συνδεθω κ δεν μπαινει αλλα κ νεα συνδεση που προσπαθω να κανω λεει πως εχω μπλοκαρει τα coocies κ δεν μπορει να συνδεθει ομως εγω δεν εχω πειραξει τις ρυθμισεις του explorer. Τι λετε να τρεχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyntas Δημ. February 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2006 Δεν εχει κανενα προβλημα μαλλον πειραξες τον ιε σου και δεν το πηρες χαμπαρι Παράθεση http://i30.photobucket.com/albums/c328/amyntas/astra123.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOS PARTY Δημ. February 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2006 Balte to utorrent na einai ola mia xara. me ola ta ala exi problima to leei k stin proti selida einai fobero to utorrent. elafri k telio se leiturgies Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos1 Δημ. February 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 Παιδια το Blue-White GT εχει καποιο προβλημα; προσπαθω να συνδεθω κ δεν μπαινει αλλα κ νεα συνδεση που προσπαθω να κανω λεει πως εχω μπλοκαρει τα coocies κ δεν μπορει να συνδεθει ομως εγω δεν εχω πειραξει τις ρυθμισεις του explorer. Τι λετε να τρεχει; Ρίξε μια ματιά στα παρακάτω. 1.Στις 25 Ιανουαρίου, όλα τα μέλη που έχουν ratio μικρότερο του 0.20, και έχουν γραφτεί πριν την 1η Δεκεμβρίου, θα διαγραφούν. Παρακαλώ φροντίστε να ανεβάσετε το ratio σας μέχρι εκείνη την ημερομηνία. 2.Η αποκατάσταση των τεχνικών προβλημάτων είναι σε εξέλιξη και ελπίζουμε ότι σύντομα όλα θα αποκατασταθούν πλήρως και η σελίδα θα ανοίξει πάλι σε νέα μέλη. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig-gre.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsi Δημ. February 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 Έχω το utorrent και τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζω πρόβλημα γιατί ενώ όλα είναι καλά ξαφνικά παρατηρώ ότι πέφτει δραματικά η ταχύτητα. Το πρόβλημα δημιουργείται επειδή η θύρα που έχω ανοίξει κλείνει μόνη της. Χρησιμοποιώ το speedtouch 530i και όταν βλέπω τις ιδιότητες του η θύρα φαίνεται ακόμα ανοιχτή. Μπορείτε να μου πείτε καμία ιδέα; Παράθεση In my dream I was drowning my sorrows But my sorrows, they learned to swim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wael Δημ. February 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 Ειχα το ιδιο προβλημα.Δεν βρηκα λυση.Μονο restart το pc.Στην αρχη.Γιατι μετα εβαλα τον bitcomet και βρηκα την υγεια μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibaxevan Δημ. February 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 Έχω το utorrent και τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζω πρόβλημα γιατί ενώ όλα είναι καλά ξαφνικά παρατηρώ ότι πέφτει δραματικά η ταχύτητα. Το πρόβλημα δημιουργείται επειδή η θύρα που έχω ανοίξει κλείνει μόνη της. Χρησιμοποιώ το speedtouch 530i και όταν βλέπω τις ιδιότητες του η θύρα φαίνεται ακόμα ανοιχτή. Μπορείτε να μου πείτε καμία ιδέα; Πως κλείνει μόνη της η θύρα; Επίλεξε χειροκίνητα μια θύρα στο μtorrent και άνοιξέ την στο μόντεμ, μην χρησιμοποιείς το uPNP. Επίσης κοίτα μήπως έχεις επιλέξει στο μtorrent να αλλάζει θύρα κάθε φορά που ξεκινά. Είναι η επιλογή ''randomize port each time μtorrent starts'' στο Networks options. Αν τα έχεις κάνει όλα αυτά και εξακολουθεί να μη δουλεύει σωστά, κοίτα μήπως κόβει την πόρτα κανένα software firewall. Παράθεση προγράμματα & παιχνίδια για P910i wallpapers & screensavers για P910i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. February 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 Ρίξε μια ματιά στα παρακάτω. 1.Στις 25 Ιανουαρίου, όλα τα μέλη που έχουν ratio μικρότερο του 0.20, και έχουν γραφτεί πριν την 1η Δεκεμβρίου, θα διαγραφούν. Παρακαλώ φροντίστε να ανεβάσετε το ratio σας μέχρι εκείνη την ημερομηνία. 2.Η αποκατάσταση των τεχνικών προβλημάτων είναι σε εξέλιξη και ελπίζουμε ότι σύντομα όλα θα αποκατασταθούν πλήρως και η σελίδα θα ανοίξει πάλι σε νέα μέλη. οοπς...μάλλον έχω σβηστεί :lol: :( gmt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. February 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 Λίγο seeding που και που δεν βλάπτει :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsi Δημ. February 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 Πως κλείνει μόνη της η θύρα; Επίλεξε χειροκίνητα μια θύρα στο μtorrent και άνοιξέ την στο μόντεμ, μην χρησιμοποιείς το uPNP. Επίσης κοίτα μήπως έχεις επιλέξει στο μtorrent να αλλάζει θύρα κάθε φορά που ξεκινά. Είναι η επιλογή ''randomize port each time μtorrent starts'' στο Networks options. Αν τα έχεις κάνει όλα αυτά και εξακολουθεί να μη δουλεύει σωστά, κοίτα μήπως κόβει την πόρτα κανένα software firewall. Ίσως δεν το εξήγησα καλά. Όταν ανοίξω το πρόγραμμα και παω options, speed guide και πατήσω test if port is forwarded properly μου βγάζει κανονικά "OK! Port 11111 is open and accepting connections.", μετά από κάποια ώρα αν ξανακάνω τα ίδια μου βγάζει ότι η θύρα δεν είναι ανοιχτή χωρις να έχω πειράξει τίποτα. Παράθεση In my dream I was drowning my sorrows But my sorrows, they learned to swim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. February 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 Παιδια το Blue-White GT εχει καποιο προβλημα; προσπαθω να συνδεθω κ δεν μπαινει αλλα κ νεα συνδεση που προσπαθω να κανω λεει πως εχω μπλοκαρει τα coocies κ δεν μπορει να συνδεθει ομως εγω δεν εχω πειραξει τις ρυθμισεις του explorer. Τι λετε να τρεχει; Παιδιά, τι ακριβώς είναι το Blue-White GT ??:worry: Κάποιος ιδιωτικός tracker με torrents ίσως ?? Τι τύπου αρχεία υπάρχουν εκεί (επεισόδια TV, ταινίες, μουσική κλπ.) ?? Και το κυριότερο... Μήπως έχει το ΛΟΥΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΓΗ 2 (Σειρήνες στο Αιγαίο) ??? :p :p :p P.S. Δυστυχώς δεν δέχεται εγγραφή .... :O :O Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. February 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 Παιδιά, τι ακριβώς είναι το Blue-White GT ??:worry: Κάποιος ιδιωτικός tracker με torrents ίσως ?? Τι τύπου αρχεία υπάρχουν εκεί (επεισόδια TV, ταινίες, μουσική κλπ.) ?? Και το κυριότερο... Μήπως έχει το ΛΟΥΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΓΗ 2 (Σειρήνες στο Αιγαίο) ??? :p :p :p P.S. Δυστυχώς δεν δέχεται εγγραφή .... :O :O Ναι Ελληνικος private tracker ειναι και εχει ολες αυτες τις κατηγοριες που ανεφερες και ορισμενες ακομα.Το λουφα και παραλλαγη εχει ανεβει αλλα σε ποιτητα cam.:O Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my_highness Δημ. February 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2006 Ίσως δεν το εξήγησα καλά. Όταν ανοίξω το πρόγραμμα και παω options, speed guide και πατήσω test if port is forwarded properly μου βγάζει κανονικά "OK! Port 11111 is open and accepting connections.", μετά από κάποια ώρα αν ξανακάνω τα ίδια μου βγάζει ότι η θύρα δεν είναι ανοιχτή χωρις να έχω πειράξει τίποτα. Κάνε έλεγχο στις επιλογές δικτύου(network options) και φρόντισε να μην είναι επιλεγμένο το randomize port each time μtorrent starts.Αυτό που ανέφερε ο ibaxevan δηλαδή.Tο έκανες; http://img113.imageshack.us/img113/9725/network7rx.th.png Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsi Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 Κάνε έλεγχο στις επιλογές δικτύου(network options) και φρόντισε να μην είναι επιλεγμένο το randomize port each time μtorrent starts.Αυτό που ανέφερε ο ibaxevan δηλαδή.Tο έκανες; http://img113.imageshack.us/img113/9725/network7rx.th.png Δεν ήταν ποτέ επιλεγμένο, άλλωστε αν ήταν δεν θα έβγαζε ανοιχτή την θύρα στην αρχή. Ξαναλέω, στην αρχή την βλέπει ανοιχτή και αργότερα "κλείνει" . Παράθεση In my dream I was drowning my sorrows But my sorrows, they learned to swim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 Ναι Ελληνικος private tracker ειναι και εχει ολες αυτες τις κατηγοριες που ανεφερες και ορισμενες ακομα.Το λουφα και παραλλαγη εχει ανεβει αλλα σε ποιτητα cam.:O Καλά που είναι το λούφα και παραλλαγή και δεν μπορώ να το βρώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 Καλά που είναι το λούφα και παραλλαγή και δεν μπορώ να το βρώ? νομίζω υπάρχει σε Dc-->Angelos0.com αλλά μην περιμένεις γιατι όλοι θα το πέρνουν... Λίγο seeding που και που δεν βλάπτει όχι ρε συ απλά όποτε ήθελα να κατεβάσω τίποτα πχ καμιά διαφήμιση πήγαινα εκεί δεν ήθελα ταινίες και να βγώ ο master του download έτσι σβήστηκα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. February 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2006 Καλά που είναι το λούφα και παραλλαγή και δεν μπορώ να το βρώ? Κανε μια αναζητηση με το: Λούφα και παραλλαγή 2 - Σειρήνες στο Αιγαίο [2005] και θα το βρεις.;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts