Jump to content

The «Ultimate» File Sharing thread

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ε, δε λέει να δουλεύω για τους άλλους. :D :)

Sosta, ekeinoi einai vlakes kai douleuoun gia esena, eno esy eisai eksypnos kai den tha douleueis gia ekeinous

In my dream I was drowning my sorrows

But my sorrows, they learned to swim

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Για τα seeds μου δείχνει:

2 of 4 connected (16 in swarm)

Αυτά θεωρούνται πολλά; Δεν έχω ιδέα. :)

Λιγα ειναι.

Το upload γίνεται και για αρχεία που έχω στον σκληρό μου ή μόνο για αυτά που υπάρχουν στην υπάρχουσα λίστα του μtorrent; Γιατί όταν ολοκληρώνεται κάποιο αρχείο, το σβήνω απο την λίστα. Δηλαδή πάντα έχω μόνο το αρχείο που κατεβάζω. Και αυτό γιατί είδα οτι ακόμα και αν έχει ολοκληρωθεί κάποιο αρχείο, το upload δεν σταματάει ποτέ.

Ε, δε λέει να δουλεύω για τους άλλους. :D :)

Οτι κατεβαζεις με το utorrent, το ανεβαζεις. Αυτη ειναι η φιλοσοφια το torrent. Και για αυτο πιανεις μεγαλες τατυχητες. Αν ησουν σε private tracker θα επρεπε να το αφησεις να ανεβαζει γιατι παιζει ρολο στο ratio σου. Αν σβησεις το αρχειο απο την λιστα του utorrent, δεν ανεβαζεις τιποτα απο τον σκληρο σου.

Είδα πως όντως επιρρεάζεται η ταχύτητα downloading παο την αντίστοιχη uploading. Η δεύτερη, όπως είπα και παραπάνω, είναι σχεδόν πάνυα τριπλάσια. Δεν θα έπρεπε να συμβαίνει το αντίθετο; Υποτίθεται η σύνδσή μου είναι 384/128 και όχι το αντίθετο.

Εχει λιγους seeders και πολλους leechers (αυτοι που κατεβαζουν και μοιραζουν ταυτοχρονα) γι' αυτο το upload ειναι πιο μεγαλο.

Sosta, ekeinoi einai vlakes kai douleuoun gia esena, eno esy eisai eksypnos kai den tha douleueis gia ekeinous

Άλλο να κάνουν όλοι την δουλειά τους και να είναι ευχαριστημένοι και τελείως διαφορετικό το να δίνεις πολύ περισσότερα απο αυτά που παίρνεις. Γιατί παρατηρώ οτι όσο το uploading ανεβαίνει, κατεβάζω το αρχείο με πάρα πολύ μικρές ταχύτητες.

Άλλο να κάνουν όλοι την δουλειά τους και να είναι ευχαριστημένοι και τελείως διαφορετικό το να δίνεις πολύ περισσότερα απο αυτά που παίρνεις. Γιατί παρατηρώ οτι όσο το uploading ανεβαίνει, κατεβάζω το αρχείο με πάρα πολύ μικρές ταχύτητες.

Εβαλες upload limit? Βαλε το στα 9 kb ωστε να μην σου "μπουκωνει" η γραμμη οταν κατεβαζεις.

Πες μου που ακριβώς το βλέπω αυτό γιατί δεν ξέρω και πολλά πράγματα. Όταν έκανα την εγκατάσταση του μόντεμ, δεν πείραξα καμία απολύτως ρύθμιση. Τι ακριβώς κάνουν οι θύρες του μόντεμ;

Πες μου που ακριβώς το βλέπω αυτό γιατί δεν ξέρω και πολλά πράγματα. Όταν έκανα την εγκατάσταση του μόντεμ, δεν πείραξα καμία απολύτως ρύθμιση. Τι ακριβώς κάνουν οι θύρες του μόντεμ;

Ports εννοεί!

[sIGPIC][/sIGPIC]

To πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να βεβαιωθείς ότι δουλεύει το port forwarding, να ρυθμίσεις το adsl modem/router που έχεις (δες http://www.portforward.com).

Παιδια το Blue-White GT εχει καποιο προβλημα; προσπαθω να συνδεθω κ δεν μπαινει αλλα κ νεα συνδεση που προσπαθω να κανω λεει πως εχω μπλοκαρει τα coocies κ δεν μπορει να συνδεθει ομως εγω δεν εχω πειραξει τις ρυθμισεις του explorer. Τι λετε να τρεχει;

Δεν εχει κανενα προβλημα μαλλον πειραξες τον ιε σου και δεν το πηρες χαμπαρι
http://i30.photobucket.com/albums/c328/amyntas/astra123.jpg

Παιδια το Blue-White GT εχει καποιο προβλημα; προσπαθω να συνδεθω κ δεν μπαινει αλλα κ νεα συνδεση που προσπαθω να κανω λεει πως εχω μπλοκαρει τα coocies κ δεν μπορει να συνδεθει ομως εγω δεν εχω πειραξει τις ρυθμισεις του explorer. Τι λετε να τρεχει;

Ρίξε μια ματιά στα παρακάτω.

1.Στις 25 Ιανουαρίου, όλα τα μέλη που έχουν ratio μικρότερο του 0.20, και έχουν γραφτεί πριν την 1η Δεκεμβρίου, θα διαγραφούν.

Παρακαλώ φροντίστε να ανεβάσετε το ratio σας μέχρι εκείνη την ημερομηνία.

2.Η αποκατάσταση των τεχνικών προβλημάτων είναι σε εξέλιξη και ελπίζουμε ότι σύντομα όλα θα αποκατασταθούν πλήρως και η σελίδα θα ανοίξει πάλι σε νέα μέλη.

http://www.danasoft.com/sig-gre.jpg

Έχω το utorrent και τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζω πρόβλημα γιατί ενώ όλα είναι καλά ξαφνικά παρατηρώ ότι πέφτει δραματικά η ταχύτητα.

Το πρόβλημα δημιουργείται επειδή η θύρα που έχω ανοίξει κλείνει μόνη της.

Χρησιμοποιώ το speedtouch 530i και όταν βλέπω τις ιδιότητες του η θύρα φαίνεται ακόμα ανοιχτή.

Μπορείτε να μου πείτε καμία ιδέα;

Έχω το utorrent και τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζω πρόβλημα γιατί ενώ όλα είναι καλά ξαφνικά παρατηρώ ότι πέφτει δραματικά η ταχύτητα.

Το πρόβλημα δημιουργείται επειδή η θύρα που έχω ανοίξει κλείνει μόνη της.

Χρησιμοποιώ το speedtouch 530i και όταν βλέπω τις ιδιότητες του η θύρα φαίνεται ακόμα ανοιχτή.

Μπορείτε να μου πείτε καμία ιδέα;

Πως κλείνει μόνη της η θύρα; Επίλεξε χειροκίνητα μια θύρα στο μtorrent και άνοιξέ την στο μόντεμ, μην χρησιμοποιείς το uPNP. Επίσης κοίτα μήπως έχεις επιλέξει στο μtorrent να αλλάζει θύρα κάθε φορά που ξεκινά. Είναι η επιλογή ''randomize port each time μtorrent starts'' στο Networks options. Αν τα έχεις κάνει όλα αυτά και εξακολουθεί να μη δουλεύει σωστά, κοίτα μήπως κόβει την πόρτα κανένα software firewall.

Ρίξε μια ματιά στα παρακάτω.

1.Στις 25 Ιανουαρίου, όλα τα μέλη που έχουν ratio μικρότερο του 0.20, και έχουν γραφτεί πριν την 1η Δεκεμβρίου, θα διαγραφούν.

Παρακαλώ φροντίστε να ανεβάσετε το ratio σας μέχρι εκείνη την ημερομηνία.

2.Η αποκατάσταση των τεχνικών προβλημάτων είναι σε εξέλιξη και ελπίζουμε ότι σύντομα όλα θα αποκατασταθούν πλήρως και η σελίδα θα ανοίξει πάλι σε νέα μέλη.

οοπς...μάλλον έχω σβηστεί :lol: :(

gmt

Πως κλείνει μόνη της η θύρα; Επίλεξε χειροκίνητα μια θύρα στο μtorrent και άνοιξέ την στο μόντεμ, μην χρησιμοποιείς το uPNP. Επίσης κοίτα μήπως έχεις επιλέξει στο μtorrent να αλλάζει θύρα κάθε φορά που ξεκινά. Είναι η επιλογή ''randomize port each time μtorrent starts'' στο Networks options. Αν τα έχεις κάνει όλα αυτά και εξακολουθεί να μη δουλεύει σωστά, κοίτα μήπως κόβει την πόρτα κανένα software firewall.

Ίσως δεν το εξήγησα καλά. Όταν ανοίξω το πρόγραμμα και παω options, speed guide και πατήσω test if port is forwarded properly μου βγάζει κανονικά "OK! Port 11111 is open and accepting connections.", μετά από κάποια ώρα αν ξανακάνω τα ίδια μου βγάζει ότι η θύρα δεν είναι ανοιχτή χωρις να έχω πειράξει τίποτα.

Παιδιά, τι ακριβώς είναι το Blue-White GT ??:worry:

Κάποιος ιδιωτικός tracker με torrents ίσως ?? Τι τύπου αρχεία υπάρχουν εκεί (επεισόδια TV, ταινίες, μουσική κλπ.) ??

Και το κυριότερο... Μήπως έχει το ΛΟΥΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΓΗ 2 (Σειρήνες στο Αιγαίο) ??? :p :p :p

P.S. Δυστυχώς δεν δέχεται εγγραφή .... :O :O

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

Παιδιά, τι ακριβώς είναι το Blue-White GT ??:worry:

Κάποιος ιδιωτικός tracker με torrents ίσως ?? Τι τύπου αρχεία υπάρχουν εκεί (επεισόδια TV, ταινίες, μουσική κλπ.) ??

Και το κυριότερο... Μήπως έχει το ΛΟΥΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΓΗ 2 (Σειρήνες στο Αιγαίο) ??? :p :p :p

P.S. Δυστυχώς δεν δέχεται εγγραφή .... :O :O

Ναι Ελληνικος private tracker ειναι και εχει ολες αυτες τις κατηγοριες που ανεφερες και ορισμενες ακομα.Το λουφα και παραλλαγη εχει ανεβει αλλα σε ποιτητα cam.:O

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Ίσως δεν το εξήγησα καλά. Όταν ανοίξω το πρόγραμμα και παω options, speed guide και πατήσω test if port is forwarded properly μου βγάζει κανονικά "OK! Port 11111 is open and accepting connections.", μετά από κάποια ώρα αν ξανακάνω τα ίδια μου βγάζει ότι η θύρα δεν είναι ανοιχτή χωρις να έχω πειράξει τίποτα.

Κάνε έλεγχο στις επιλογές δικτύου(network options) και φρόντισε να μην είναι επιλεγμένο το randomize port each time μtorrent starts.Αυτό που ανέφερε ο ibaxevan δηλαδή.Tο έκανες;

http://img113.imageshack.us/img113/9725/network7rx.th.png

.

Κάνε έλεγχο στις επιλογές δικτύου(network options) και φρόντισε να μην είναι επιλεγμένο το randomize port each time μtorrent starts.Αυτό που ανέφερε ο ibaxevan δηλαδή.Tο έκανες;

http://img113.imageshack.us/img113/9725/network7rx.th.png

Δεν ήταν ποτέ επιλεγμένο, άλλωστε αν ήταν δεν θα έβγαζε ανοιχτή την θύρα στην αρχή.

Ξαναλέω, στην αρχή την βλέπει ανοιχτή και αργότερα "κλείνει" .

Ναι Ελληνικος private tracker ειναι και εχει ολες αυτες τις κατηγοριες που ανεφερες και ορισμενες ακομα.Το λουφα και παραλλαγη εχει ανεβει αλλα σε ποιτητα cam.:O

Καλά που είναι το λούφα και παραλλαγή και δεν μπορώ να το βρώ?

νομίζω υπάρχει σε Dc-->Angelos0.com αλλά μην περιμένεις γιατι όλοι θα το πέρνουν...

Λίγο seeding που και που δεν βλάπτει

όχι ρε συ απλά όποτε ήθελα να κατεβάσω τίποτα πχ καμιά διαφήμιση πήγαινα εκεί δεν ήθελα ταινίες και να βγώ ο master του download έτσι σβήστηκα :(

Κανε μια αναζητηση με το: Λούφα και παραλλαγή 2 - Σειρήνες στο Αιγαίο [2005] και θα το βρεις.;)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700