tolis_21 Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 Έχεις το DC ή το Revconnect; Μπορεί να κατεβάζεις με χαμηλή ταχύτητα επειδή ο άλλος σου δίνει χαμηλή. Ενώ με το Revconnect το έχουμε ξαναπεί κατεβάζεις από πολλές πηγές το ίδιο αρχείο ταυτόχρονα, κάτι που αυξάνει σημαντικά την ταχύτητα. Εγώ κατεβάζω 30άρια 24ώρες τη μέρα (αντιστοιχεί σε 2ταινίες τη μέρα περίπου). Αν περίμενα πότε θα φιλοτιμηθεί ο ένας και μοναδικός να μου δίνει με 30άρια, χαιρετίσματα. Και κάτι που παρατήρησα, αν βάζεις λίμιτερ στο 10Κ upload πάει λίγο καλύτερα το download. Μπορεί να το επιβεβαιώσει κανείς αυτό; :confused: Αποφασισα να το χρησιμοποιησω κι εγω το Revconnect μετα απο οσα ειπατε απο περιεργεια. Ειναι σαφως καλυτερο απο το dc η το rmdc αλλα μπορειτε να μου πειτε πως κατεβαζετε με 30αρια γιατι δεν τα ακουμπαω ουτε στα πιο τρελλα ονειρα μου. Εχω 384/128 ανοιγω 3-4 hub με 3-4 slots. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lebe Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 Paides exw to Azureus 2.3.0.4 kai opote oloklhrwneete kati pou kanw download mou kanei restart.Ti mporei na ftaiei? Παράθεση STOP EATING JUNK FOOD :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Le_los Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 Mpori kapios na me parapem4i se kamia page gia na matho pos hrisimopioume to DC++??Min psahno se 80 pages.... Παράθεση Follow me on Instagram : el.rapha_ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Le_los Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 katevasa to DC++..Kano search alla den m vriski tpt..ime sindedemenos nmz se ena hub(an etsi to lene) me to onoma angelos(to ida na to anaferete polles fores giafto ke ekana connect eki)alla pali den vrisko tpt.. Please Help! Παράθεση Follow me on Instagram : el.rapha_ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsi Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 http://www.angelos0.com/ Εδώ θα βρεις οδηγίες Παράθεση In my dream I was drowning my sorrows But my sorrows, they learned to swim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lebe Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 Epeidh skeftomai na valw to revconnect tha ithela na mathw epeidh exw kamia 20aria incomplete downloads sto dc.Mporw na ta synexisw ap'to revconnect h kati tetoio den einai efikto?Kai akoma mporw na mpw sta idia hub me to dc? Παράθεση STOP EATING JUNK FOOD :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 Όσο για τα incomplete downloads νομίζω δεν μπορείς να τα συνεχίσεις με το revconnect, οπότε τέλειωσέ τα με το dc. Μπορείς να μπείς σε όλα τα hubs. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 de mporeis na ta synexiseis........ :confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lebe Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 Όσο για τα incomplete downloads νομίζω δεν μπορείς να τα συνεχίσεις με το revconnect, οπότε τέλειωσέ τα με το dc. Μπορείς να μπείς σε όλα τα hubs. Thnx gia thn dieykrinish Παράθεση STOP EATING JUNK FOOD :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 Αποφασισα να το χρησιμοποιησω κι εγω το Revconnect μετα απο οσα ειπατε απο περιεργεια. Ειναι σαφως καλυτερο απο το dc η το rmdc αλλα μπορειτε να μου πειτε πως κατεβαζετε με 30αρια γιατι δεν τα ακουμπαω ουτε στα πιο τρελλα ονειρα μου. Εχω 384/128 ανοιγω 3-4 hub με 3-4 slots. Γίνε active. Είναι αυτό που λέμε πάντα. Δες αν είσαι πίσω από τούβλα (οπότε είσαι passive) και αν ναι τότε κάνε τις απαραίτητες διαδικασίες για να γίνεις active. Ένα ακόμη σημαντικό πλεονέκτημα του RevConnect είναι ότι συνδέεται και με το δίκτυο Kademlia στις αναζητήσεις. ;) Paides exw to Azureus 2.3.0.4 kai opote oloklhrwneete kati pou kanw download mou kanei restart.Ti mporei na ftaiei? Restart ο υπολογιστής ή το πρόγραμμα; :confused: Περίεργο μου ακούγεται... Mpori kapios na me parapem4i se kamia page gia na matho pos hrisimopioume to DC++??Min psahno se 80 pages.... Στο http://www.revconnect.com υπάρχουν οδηγίες σχετικά με το DC. Και αλλού βέβαια. Με ένα search στο google (dc guide π.χ.) θα βρεις αυτό που θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 Apo revconnect.com Important Notes * DC++ can't resume RevConnect's unfinished downloads! * Don't use NetLimiter, it causes RevConnect crash * Don't connect too many hubs and download too many files at the same time, you PC will be flooded with TCP connections * Your temporary download directory should be on the same drive as your download directory Vgalan to palio pou elege oti an den exeis grammh 10mbit kai anw den prepei na to xrhsimopoieis. Mhn mou apanthsete gia na mou peite ti isxyei apo ola ayta. Ta kserw kalytera apo esas :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lebe Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 Γίνε active. Είναι αυτό που λέμε πάντα. Δες αν είσαι πίσω από τούβλα (οπότε είσαι passive) και αν ναι τότε κάνε τις απαραίτητες διαδικασίες για να γίνεις active. Ένα ακόμη σημαντικό πλεονέκτημα του RevConnect είναι ότι συνδέεται και με το δίκτυο Kademlia στις αναζητήσεις. ;) Restart ο υπολογιστής ή το πρόγραμμα; :confused: Περίεργο μου ακούγεται... Στο http://www.revconnect.com υπάρχουν οδηγίες σχετικά με το DC. Και αλλού βέβαια. Με ένα search στο google (dc guide π.χ.) θα βρεις αυτό που θέλεις. O ypologisths kanei restart alla oxi panta Px apo ta 10 downloads tha mou kanei restart sta 3 Παράθεση STOP EATING JUNK FOOD :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis_21 Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 Γίνε active. Είναι αυτό που λέμε πάντα. Δες αν είσαι πίσω από τούβλα (οπότε είσαι passive) και αν ναι τότε κάνε τις απαραίτητες διαδικασίες για να γίνεις active. active eimai.exw kanei oles tis rythmiseis oson afora to portforwarding,tis ip. kai den to katigorw to rev. apla thelw na katalvw an mou exei ksefygei kati p.x kanw download 4 arxeia( 3 epeisodia csi kai mia tainia) einai para polla? to exw synexeia anoikto kia exw meso oro 6ante sta kala 10aria. kai doksa to theo yparxoun users Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 active eimai.exw kanei oles tis rythmiseis oson afora to portforwarding,tis ip. kai den to katigorw to rev. apla thelw na katalvw an mou exei ksefygei kati p.x kanw download 4 arxeia( 3 epeisodia csi kai mia tainia) einai para polla? to exw synexeia anoikto kia exw meso oro 6ante sta kala 10aria. kai doksa to theo yparxoun users Όχι δεν είναι πολλά. Είπαμε ότι μπορείς από την Download Queue να δώσεις προτεραιότητες ή να τα διακόψεις προσωρινά (pause). Εξάλλου υπάρχει και η επιλογή στα Settings - Downloads για να μην ξεκινά νέο κατέβασμα αν η ταχύτητα ξεπερνά κάποιον αριθμό K/sec. Τελικά πιάνει αυτό, αλλά μετά από restart του DC. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAIDEN_80 Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 sxetika me to bitlord poies rithmiseis prepei na kanw wste na katevazw torrents ; Παράθεση smallville for ever :cool: :cool: :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 sxetika me to bitlord poies rithmiseis prepei na kanw wste na katevazw torrents ; den xreiazete kamia ruthmisi. apla katevazeis to torrent kai anoigei mono tou to bitlord, patas ok kai arxizei to download. Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAIDEN_80 Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 den xreiazete kamia ruthmisi. apla katevazeis to torrent kai anoigei mono tou to bitlord, patas ok kai arxizei to download. pws na katevasw torrent ; na patisw search; ti selida na mpw ; Παράθεση smallville for ever :cool: :cool: :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 Λοιπόν. Εν ολίγεις. Εχουν πάιξει τα νευρα μου. ΚΑΙ εμενα, δε με αφηνει να γίνω ACTIVE το dc++ , με αποτέλεσμα να μη μπορώ να κατεβάσω απο πολλούς χρήστες και σε μεγάλες ταχύτητες. Το ρούτερ είναι το Speedtouch 530. Εχω κάνει http://briefcase.pathfinder.gr/download/verikets/22219/413154/0/dc%2B%2B+active+speedtouch+530.PNG αυτά εδώ. Ομως τίποτα. Εχω βάλει χειροκίνητες τις διευθύνσεις για ip και dns απο τα windows και όμως πάλι τίποτα. Τα NAPT είναι όλα ρυθμισμένα όμως δε με κάνει με ΤΙΠΟΤΑ active. Τι φταίει? Παρακαλω πείτε μου γιατί θα σκοτώσω ανθρωπο. Αν εχει κανεις ιδέα, πείτε.... ΤΙ %$^%$#@%$#@# ΝΑ ΚΑΝΩ???? :( Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 pws na katevasw torrent ; na patisw search; ti selida na mpw ; http://www.torrentspy.com / http://www.thepiratesbay.org Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 http://briefcase.pathfinder.gr/download/verikets/22219/413154/0/dc%2B%2B+active+speedtouch+530.PNG Παρακαλω πείτε μου γιατί θα σκοτώσω ανθρωπο. Αν εχει κανεις ιδέα, πείτε....:( Τα λέει ξεκάθαρα τα πράματα στο σκρινσοτ που παραθέτεις. Στο μόνο που ίσως μπερδεύεσαι είναι η IP σου που την βλέπεις από το ipconfig σε command prompt και συνήθως είναι για το σπινττατς 530 η 10.0.0.1 Κατά τ'άλλα πρέπει κάθε φορά που αλλάζει η εξωτερική σου IP (προσοχή! εξωτερική=όχι η 10.0.0.1, αλλά αυτή που βρίσκεις από το http://www.whatismyip.com ) Επίσης από τις συνδέσεις δικτύου στον πίνακα ελέγχου πρόσεχε μην έχεις χειροκίνητους DNS και τέτοιες στο πρωτόκολλο TCP/IP. Να τα έχεις στο auto detect (αυτόματη ρύθμιση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 Εμένα πολλές φορές βγάζει λάθος την IP το http://www.whatismyip.com, και βγάζει αυτήν του proxy του isp μου. Πήγαινε http://www.whatismyip.ORG για να είσαι σίγουρος οτι σου βγάζει την σωστή. Επισης δοκίμασε άλλες πόρτες στο dc++, ας πούμε tcp 50000 και udp 50001. Αντίστοιχα θα πρέπει να τις ανοίξεις απο τον router. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 Μπορείς επίσης να δοκιμάσεις PPPoE αντί για PPPoA. Και ελπίζω να έχεις και κλειστά τα firewall. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 Ποιο p2p προγραμμα μου προτεινετε κυριως για μουσικη και να μην εχει πολλα Fake?? Χρησιμοποιουσα μεχρι τωρα ενα Kazaa Lite 2.7 αλλα δεν βρισκω και πολλα πλεον!! Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis_21 Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 Όχι δεν είναι πολλά. Είπαμε ότι μπορείς από την Download Queue να δώσεις προτεραιότητες ή να τα διακόψεις προσωρινά (pause). Εξάλλου υπάρχει και η επιλογή στα Settings - Downloads για να μην ξεκινά νέο κατέβασμα αν η ταχύτητα ξεπερνά κάποιον αριθμό K/sec. Τελικά πιάνει αυτό, αλλά μετά από restart του DC. εσυ δηλαδη εχεις χρησιμοποιησει τη συγκεκριμενη επιλογη και εχεις 30αρια? αν ναι τι νουμερο βαζεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 Ποιο p2p προγραμμα μου προτεινετε κυριως για μουσικη και να μην εχει πολλα Fake?? Χρησιμοποιουσα μεχρι τωρα ενα Kazaa Lite 2.7 αλλα δεν βρισκω και πολλα πλεον!! DC++. Συνήθως αν βρουν κάποιον με fake τρώει ban απο το εκάστοτε hub. Αν θέλεις καινούρια releases κυρίως, ψάξε σε τορρεντς, π.χ. filemp3.org (αν είναι ανοιχτά ακόμα τα registrations) και για αρχή χρησιμοποίησε τον μTorrent για client. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts