DeathAngel Δημ. November 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2003 Όταν συνδέεσαι στο e-mule ελέγχει αυτόματα αν υπάρχουν νέοι εξυπηρέτητες και τους προσθέτει στην λίστα σου αυτόματα Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. November 20, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον csk4023 Nope! Τότε μήπως έχεις κολλήσει τον περιβόητο ιό blaster; Κι αυτός δημιουργούσε κάτι τέτοια προβλήματα στην αποσύνδεση από το Internet, ειδικά σε Win 2000 Παράθεση this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris123 Δημ. November 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2003 Exw ην θποψια οτι κατεβαζοντας torrent files χρεωνεσαι παραπάνω, πολυ παραπάνω.Ισχύει??? Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/paris.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. November 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον ng78 Τότε μήπως έχεις κολλήσει τον περιβόητο ιό blaster; Κι αυτός δημιουργούσε κάτι τέτοια προβλήματα στην αποσύνδεση από το Internet, ειδικά σε Win 2000 [off-topic] :o Ο Blaster με... επισκέφθηκε πριν 2 βδομάδες γιατί όπως είπα το PC ήταν παροπλισμένο για καιρό και όταν το άνοιξα ξέχασα να του βουλώσω τις τρύπες... Τον καθάρισα αμέσως... Υπάρχει περίπτωση ν'άφησε κανένα κουσούρι??? Το σκέφτηκα κι αυτό... Ακολούθησα πάντως κατά γράμμα τη διαδικασία "καθαρισμού" κι έχω κάνει άλλα 2 scanning με το FixBlast. Και δεν έχω κανένα άλλο πρόβλημα εκτός αυτού με τη σύνδεση... ...που είναι το το εξής: μερικές φορές όταν αποσυνδεθώ και ξανασυνδεθώ, ενώ επιτυγχάνεται κανονικά η σύνδεση (PSTN), μόλις πάω να χρησιμοποιήσω internet φαίνεται ότι είμαι off-line. Πηγαίνοντας στο Task manager και στο Tab του Δικτύου βλέπω δύο διαγράμματα ροής και από κάτω 2 συνδέσεις, η μία "εκτός λειτουργίας" και η άλλη ενεργοποιημένη! Αυτό που γίνεται είναι ότι κατά το κλείσιμο της πρώτης σύνδεσης δεν εξαφανίζεται (όπως θα'πρεπε) το διάγραμμά της απ'τo tab του δικτύου. Δεν είναι βέβαια αυτό η "πηγή του κακού" αλλά προφανώς υποδηλώνει ότι κάτι "κρεμάει" και δεν κλείνει κατά την αποσύνδεση (ports???) Όταν λοιπόν κάνω επανασύνδεση ο ΙΕ και τα λοιπά προγράμματα "βλέπουν" την κρεμασμένη προηγούμενη σύνδεση που είναι off κι όχι την τρέχουσα που δουλεύει κανονικά. Προχθές ξήλωσα το παλιό Zone Alarm κι έβαλα την 3.7 μήπως αλλάξει κάτι. Ως τώρα καλά πάει, αλλά ίσως είναι συμπτωματικό... Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpetka2001 Δημ. November 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον paris123 Exw ην θποψια οτι κατεβαζοντας torrent files χρεωνεσαι παραπάνω, πολυ παραπάνω.Ισχύει??? τι εννοεις χρεωνεσαι?? μονο την ωρα που εισαι στο ιντερνετ..δε δινεις κατι για καμια συνδρομη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sallax Δημ. November 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2003 Αυστηρά για όσους χρησιμοποιούν το dc++ με adsl: 1.Μπαίνετε ως active ή passive users? γιατί εγώ με φόρθνετ 384 δε μπορώ με τίποτα να γίνω active :cry: 2.Βάλατε τη νέα 0.303 έκδοση? Και καλά όλες οι παλιότερες αποδείχθηκε πως είχαν σοβαρές τρύπες περί ασφάλειας... :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. November 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2003 Exei kaneis to ABC Torrent Client? Prospathw na katevasw edw kai 2 meres ena game, kai den katevainei tipota! kamia eisigisi? Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. November 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2003 bestman, το έχω εγώ και δεν έχω κανένα πρόβλημα =) μήπως έχεις firewall? Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. November 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 Nomizw nai. Yparxei kamia sygkekrimeni rythmisi giafto? Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. November 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον BestMan Nomizw nai. Yparxei kamia sygkekrimeni rythmisi giafto? Αν έχεις firewall υπάρχει η εφαρμογή http tunnel. Με μια αναζήτηση στο internet θα την βρεις. Ίσως υπάρχει link και σε προηγούμενες σελίδες αυτού του θέματος Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ouCB49aou Δημ. November 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Sergios Αν έχεις firewall υπάρχει η εφαρμογή http tunnel. Με μια αναζήτηση στο internet θα την βρεις. Ίσως υπάρχει link και σε προηγούμενες σελίδες αυτού του θέματος Λίγες περισσότερες πληροφορίες επ' αυτού sergios; Με ενδιαφέρει το θέμα. Δηλαδή μπορείς να "σπάσεις " το firewall;;; Παράθεση Όσο απλό είναι να περιπλέξεις τα πράγματα, τόσο περίπλοκο είναι να τα απλοποιήσεις! :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. November 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον ouCB49aou Λίγες περισσότερες πληροφορίες επ' αυτού sergios; Με ενδιαφέρει το θέμα. Δηλαδή μπορείς να "σπάσεις " το firewall;;; Για την ακρίβεια να το παρακάμψεις. Δεν πετυχαίνει πάντα. Αυτό που κάνει το πρόγραμμα είναι να "διαβάζει" τις ρυθμίσεις του firewall και το παρακάμπτει. Ψάξε το πρόγραμμα στο google και αφού το εγκαταστήσεις το τρέχεις και όσο είναι ανοιχτό τρέξε το kazaa (ή όποιο άλλο έχεις). Ανάλογα με τον proxy, έχει πολλές πιθανότητες να δουλέψει. Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. November 24, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον BestMan Exei kaneis to ABC Torrent Client? Prospathw na katevasw edw kai 2 meres ena game, kai den katevainei tipota! kamia eisigisi? Προσπάθησε να κάνεις seed όσο πιο πολλά αρχεία μπορείς. Ειδικά αν έχεις ADSL ή ISDN (που το uploading δεν μειώνει την ταχύτητα του downloading, όπως γίνεται στις PSTN) μην το σκέφτεσαι καθόλου. Ο ABC client σου επιτρέπει να φτιάξεις και δικά σου torrents (Tools->Make torrent). Μετά μπορείς να τα ανεβάσεις στο http://www.suprnova.org, χρησιμοποιώντας σαν announce urls αυτά που σου δίνει στη σελίδα του, όπου απλά πατάς στο "Upload a torrent" Επίσης αν έχεις firewall θα πρέπει να ανοίξεις τα ports 6881-6999 Αυτά έχω κάνει εγώ και το Bit Torrent (ABC client) κατεβάζει σφαίρα :) Παράθεση this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ouCB49aou Δημ. November 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Sergios Για την ακρίβεια να το παρακάμψεις. Δεν πετυχαίνει πάντα. Αυτό που κάνει το πρόγραμμα είναι να "διαβάζει" τις ρυθμίσεις του firewall και το παρακάμπτει. Ψάξε το πρόγραμμα στο google και αφού το εγκαταστήσεις το τρέχεις και όσο είναι ανοιχτό τρέξε το kazaa (ή όποιο άλλο έχεις). Ανάλογα με τον proxy, έχει πολλές πιθανότητες να δουλέψει. Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου :) Παράθεση Όσο απλό είναι να περιπλέξεις τα πράγματα, τόσο περίπλοκο είναι να τα απλοποιήσεις! :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. November 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2003 Ρε παιδιά, εγώ απο KLite 2.4.3 κατεβάζω μια χαρά.... Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. November 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2003 Παιδιά χρησιμοποιεί κανεις το Dc++? Γιατί δεν μπορώ να συνδεθώ? Ποια είναι η διεύυνση του hub του Άγγελου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. November 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον BestMan Ρε παιδιά, εγώ απο KLite 2.4.3 κατεβάζω μια χαρά.... Me 2. Κι ας λένε οι Κασσάνδρες... Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. November 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2003 Είναι όντως το καλύτερο ελληνικό hub Άγγελε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas Δημ. November 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2003 Πολύ καλή δουλειά το pdf με τις βήμα-βήμα ρυθμίσεις για το jetspeed! Πιστεύω θα βοηθήσει πολύ κόσμο,εγώ είχα δυσκολευτεί πολύ να τα βρώ αυτά. Μπράβο παιδιά :D Παράθεση Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα. ----Νίκος Καζαντζάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eosid Δημ. November 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2003 Από ποιο βιβλίο του Καζαντζάκη είναι η φράση Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas Δημ. November 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2003 Δεν ξέρω και εγώ από που είναι,απλώς κάπου το βρήκα,μου άρεσε και το έβαλα :cool: Παράθεση Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα. ----Νίκος Καζαντζάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eosid Δημ. November 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2003 Εύγε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. November 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον eosid Από ποιο βιβλίο του Καζαντζάκη είναι η φράση Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα ; Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος, νομίζω ότι είναι από την "Ασκητική" Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john75 Δημ. November 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2003 8a i8ela na rotiso to problima me tin ria kai tis alles eteries einai mono sto kazza i kai se alla programmata p2p? Παράθεση Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. November 28, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον john75 8a i8ela na rotiso to problima me tin ria kai tis alles eteries einai mono sto kazza i kai se alla programmata p2p? Οι εταιρείες παρακολουθούν: 1) Kazaa/Kazaa Lite (μόνο το Kazaa Lite K++ σε σώζει, αν χρησιμοποιείς απλό Kazaa ή Kazaa Lite σε έχουν πιάσει σε χρόνο DT) 2) eDonkey, eMule 3) Shareaza 4) Bit Torrent Ξέρω άτομα που οι εταιρείες τους εντόπισαν να κατεβάζουν με τα προγράμματα αυτά και τους έστειλαν γράμμα-παρατήρηση, όπου τους έγραφαν ακριβή ημερομηνία και ώρα, ποιο αρχείο κατέβαζαν και από ποιο πρόγραμμα το κατέβαζαν, με πάσα λεπτομέρεια :blink: ) Από όλα αυτά, σε προστατεύει αυτόματα μόνο το Kazaa Lite K++ 2.4.3 (και οι επόμενες εκδόσεις που τυχόν ακολουθήσουν). Μη βιαστείς όμως να τα πετάξεις τα υπόλοιπα. Αν θέλεις να είσαι προστατευμένος και στα υπόλοιπα από όσα είπα, μπες στο http://www.peerguardian.net Εκεί έχεις δύο επιλογές: 1) να κατεβάσεις το πρόγραμμα peer guardian που είναι σαν ένα είδος firewall αποκλειστικά για να κόβει τις εταιρείες-Big Brothers από το να σε παρακολουθούν 2) να κάνεις import στο firewall σου τη λίστα των IP των εταιρειών ώστε να τις μπλοκάρει αυτό. Προσωπικά προτιμώ τη δεύτερη λύση (import των IP των εταιρειών-Big Brothers στην block list του Firewall), επειδή: α) Το πρόγραμμα PeerGuardian θέλει τουλάχιστον 2,5 GHz επεξεργαστή και 1 GB μνήμη, αλλιώς κάνει το σύστημα να σέρνεται ανελέητα β) Θεωρώ πιο αξιόπιστο το firewall... Αυτά. Ελπίζω να σε βοήθησα :) Παράθεση this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts