Jump to content

The «Ultimate» File Sharing thread

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δοκίμασε να κάνεις απεγκατάσταση του προγράμματος και ξανά εγκατάσταση. Μην πειράξεις πολλά πολλά... Άσε το στις default ρυθμίσεις.

Επίσης αν μπορείς δοκίμασε κανέναν άλλο client.

Αλλά με αυτό που λες:

με κούφανες τελείως!! :w00t: :lol:

Το πολύ 3 hubs και 4 slots!!

Και πάλι πολλά είναι αλλα λέμε τώρα... :rolleyes:

Βέβαια από τη στιγμή που κατεβάζεις σχετικά καλά με άλλα προγράμματα δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα η σύνδεσή σου αλλά κάτι δεν πάει καλά από αυτούς που κατεβάζεις... Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. Δεν σημαίνει ότι θα σου δίνουν το maximum της γραμμής. ;)

to exw idi kanei apegkatastasi alla den

to idio kaime to dc++ mou kanei

tha dokimasw kai me ligotera slotskai hubs an kai me provlimatizei oti edw kai 6 mines katevaza xwris provlima.

thanks pantws

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Βάλε μTorrent να κάνεις την δουλειά σου.

Καλα εεε ! Ειναι τελειο !!! Το εβαλα και παει σφαιρα !!!

Ευχαριστω Bayern7 !

Aνοιξε το Hub του Αγγελου,παιδιά.

*** Connecting to angelos0dc.no-ip.info:1411...

*** Unknown address

Ξαναέκλεισε... :cry:

nokia 6600 -> nokia n70 -> nokia n95 -> htc touch pro2 -> motorola milestone -> palm pre2 -> samsung omnia7 -> iphone 4S -> iphone 5 -> nexus5 -> iphone 5C

Από σήμερα το πρωί το βγάζει το μήνυμα.

Πάλι είναι down το πολυτεχνείο;

129026.png?1640591734

Αυτές τις μέρες γίνονται αναβαθμίσεις σε διάφορα κτίρια, σε swithes κλπ, δεν ξέρω αν έχουν τέτοιο πρόβλημα.

Λοιπον μου συνεβη το εξης..Οσο εμπαινα απο το πανεπιστημιο με το laptop και κατεβαζα torrents ηταν ολα οκ.Οταν ηρθα σπιτι να δοκιμασω τη DSL(πως παει με τα torrents κλπ) ενω στο περισσοτερα sites μπαινω κανονικα,στο supertorrents.org μου βγαζει το εξης μηνυμα:

********** is banned. Reason: PeerGuardian: IBM Global Network Europe :!:

(οπου **** η IP μου).

Ξερει κανεις τι ειναι αυτο?Παρεπιπτοντως απο το σπιτι εχω κατεβασει ελαχιστα απο DC++.

παίδες, δεν είχα κανένα πρόβλημα με το Limewire Pro μέχρι απο χθές βράδυ που ότι ταινεία πάω να κατεβάσω μου βγάζει συνέχεια need more sources!! :(

χωρίς να έχει αρχίσει καν να κατεβαίνει.. ενω στην αναζήτηση μου δείχνει οτι την έχουν 8 άτομα (το δοκίμασα κάπου 7-8 φορές και ολη την ώρα τα ίδια.. :(

3erei kapios kanena site me ellinika torrents ektos apo to:

http://www.blue-whitegt.com

Έχει ειπωθεί και παλαιότερα. http://www.greektracker.de :)

παιδια εχω προβλημα με το dc++ και μαλλον φταινε οι ρυθμισεις

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=86271

μπορει καποιος να τις μου τις πει?

Setting up active mode

For DC++ to work properly in active mode, it requires access on TCP and UDP listening ports, as well as outgoing access on all ports for both TCP and UDP.

You can simplify the process of setting up active mode if your router and operating system is UPnP compatible. Please read the Setting up UPnP FAQ for more information.

First you need to set up the router to forward the connections to the computer with DC++. This is could be called Port mapping, port redirecting, port forwarding or something like that. Find out how to do this with your router / NAT in the user manual.

You need to forward two ports, with either the same port number or different ones. Select one or two numbers between 1024 - 65535, they should mostly all be free. Make sure both UDP and TCP is being forwarded on the port(s) you chose.

The IP that you are forwarding to should be the internal IP address of your DC++ computer. It usually begins with "192.168", "172.16." or "10.x.". Go to the command prompt and type: ipconfig (Start Menu -> Run -> cmd /k ipconfig)

When you have mapped the port(s) on the router, open up DC++ and go to Settings. Select active mode. In the port fields, enter the port number(s) that you forwarded on the router.

In the IP field, you need to enter the external IP address of your router. Your external IP can be checked against DSLReport's IP page .

It should now be working. If it is working for a while, but the next time you use DC++, you only get "Connection Timeout’s or no results when searching, your IP (either external or internal) is likely to have changed. If you find the external IP is constantly changing, you can set yourself up with a dynamic name (i.e. hub.example.com). Such as Dynip or DynDns and put that name into the IP field. Make sure to use a program that updates the dynamic name service with your latest IP

αυτα τα λεει στο help tou dc++.πως τα κανουμε ομως.μπορει καποιος να τα πει ενα ενα?τα ειχα κανει κ ολα δουλευαν οκ αλλα απο την μια μερα στην αλλη δεν μου βγαζει search results.ευχαριστω.

Κοιταξε να δεις: Η WAN/External IP Του υπολογιστη σου αλλαζει κατα καιρους , χωρις καμια δικη σου παρεμβαση. οταν συμβαινει αυτο θα κανεις τα εξης απλα βηματα

1. Πας http://www.whatismyip.com Εκει σου λεει αυτοματα την WAN IP σου τη δεδομενη χρονικη στιγμη

2. Ανοιγεις τα settings του DC++ και πας Connection Settings. Εχει , στο πλαισιο για WAN IP κανεις paste την IP που σου υπεδειξε το http://www.whatismyip.com

Φηνητω ;)

δεν ειναι αυτο το προβλημα.αυτο το ξερω.επειδη δεν εχω σταθερο internet provider αλλαζει καθε φορα και ετσι καθε φορα παω και την αλλαζω.

τις ρυθμισεις στο modem με τις port χρειαζομαι.

Εχω to azureus με την τελευταια αναβαθμιση. Δεν μπορω να ανοιξω την θυρα 6881 που ζηταει και ετσι οτι torrent του βαζω να κατεβασει μου τα κατεβαζει με κατι bytes. Το modem einai alcatel speedtouch Home. Τι κανω για να την ανοιξω
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Γενικά δεν μπορείς να ανοίξεις πόρτα ή μόνο την συγκεκριμενη;

Όρισε στο azureus άλλη πόρτα (στα options στo network είναι), ας πούμε την 50000. Μετά άνοιξέ την απο το router.

[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν ειναι αυτο το προβλημα.αυτο το ξερω.επειδη δεν εχω σταθερο internet provider αλλαζει καθε φορα και ετσι καθε φορα παω και την αλλαζω.

τις ρυθμισεις στο modem με τις port χρειαζομαι.

Αν εννοεις ποια port θελει ο Angelos για να δουλεψει , ειναι η 1412 TCP/UDP

To LimeWire είναι καλύτερο ή το Shareaza?

Το LimeWire το έχω δοκιμάσει και δεν έχει spyware. :)

Το Shareaza όμως έχει? :worry:

Αν εννοεις ποια port θελει ο Angelos για να δουλεψει , ειναι η 1412 TCP/UDP

ναι αυτη την port εχω γραψει κ εγω στις ρυθμισεις του dc++ αλλα θελει κ καποια ρυθμιση στο modem.

ναι αυτη την port εχω γραψει κ εγω στις ρυθμισεις του dc++ αλλα θελει κ καποια ρυθμιση στο modem.

Και γιατί δεν την κάνεις; Δεν μπορείς;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γενικά δεν μπορείς να ανοίξεις πόρτα ή μόνο την συγκεκριμενη;

Όρισε στο azureus άλλη πόρτα (στα options στo network είναι), ας πούμε την 50000. Μετά άνοιξέ την απο το router.

ΟΚ μπορω να την αλλαξω αλλα το προβλημα ειναι οτι στην σελιδα του modem ( 10.0.0.138 ) δεν ξερω που να παω για να την ανοιξω. Η μαλλων παω στο brige αλλα εκει τι κανω|????

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

ΟΚ μπορω να την αλλαξω αλλα το προβλημα ειναι οτι στην σελιδα του modem ( 10.0.0.138 ) δεν ξερω που να παω για να την ανοιξω. Η μαλλων παω στο brige αλλα εκει τι κανω|????

εχει αναφερθει παρα πολλες φορες στο θεμα αυτο το πως ρυθμιζουμε το speedtouch

http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/Thomson-Alcatel/SpeedTouch530/Azureus.htm

ενα search δεν βλαπτει ;)

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.