Bayern7 Δημ. May 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2005 Κατεβασα το πρωτο μου torrent (τρομερο κατορθωμα, κερναω τεκιλες :p ), με το bitcomet. Βεβαια κατεβαζα σχετικα αργα, 20ΚΒ. Εψαξα στις ρυθμισεις, εβαλα οριο αποστολης 12ΚΒ (ελεγε οτι αν ειναι λιγο κατω απο το κανονικο, θα εχεις καλυτερη ταχητυτα παραλαβης) αλλα φως δεν ειδα. Απο οτι καταλαβα, οσο περισσοτεροι εχουν το αρχειο, τοσο μεγαλυτερη ταχυτητα πιανει? Βάλτο γύρω στο 9-10ΚΒ/s, για να μη μπουκώνει η σύνδεση σου. Εγώ για client εκτός απο bitcomet προτείνω το ABC. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2005 MoΛις κατεβασα το πρωτο μου torrent!Eιναι ενα παιχνιδι!Το θεμα ειναι πως το εγκαθιστω για να παιξω??Ειναι πολλα αρχεια winrar..Mετα μου βγαζει bin και cue... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2005 Και δευτερον,αυτοι που κατεβαζουν απο μενα αν κλεισω εγω τη συνδεση μου τι γινονται?Κοβεται το κατεβασμα?? Sorry ειμαι τελειως ασχετος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. May 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2005 Και δευτερον,αυτοι που κατεβαζουν απο μενα αν κλεισω εγω τη συνδεση μου τι γινονται?Κοβεται το κατεβασμα?? Sorry ειμαι τελειως ασχετος! Απλά συνεχίζουν το κατέβασμα απο άλλον :whistle: Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. May 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2005 MoΛις κατεβασα το πρωτο μου torrent!Eιναι ενα παιχνιδι!Το θεμα ειναι πως το εγκαθιστω για να παιξω??Ειναι πολλα αρχεια winrar..Mετα μου βγαζει bin και cue... Καις το bin σε ένα CD με το Nero ή το Alcohol 120%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. May 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2005 MoΛις κατεβασα το πρωτο μου torrent!Eιναι ενα παιχνιδι!Το θεμα ειναι πως το εγκαθιστω για να παιξω??Ειναι πολλα αρχεια winrar..Mετα μου βγαζει bin και cue... Αποσυμπιέζεις τα αρχεία με τον WinRAR και ύστερα τα bin είναι images. Δηλαδή μπορείς να τα γράψεις σε CD με προγράμματα όπως το Nero, ή να τα κάνεις mount με το Alcohol 120% :) EDIT: Με πρόλαβε ο ηλεκτρισμένος... :blink: :D Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2005 Οκ,ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. May 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2005 Παιδία, υπάρχει κάποιος bittorent client που να μη θέλει κανενός είδους εγκατάσταση; Προς χρήση σε pc πανεπιστημίου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginalovu Δημ. May 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2005 Παιδία, υπάρχει κάποιος bittorent client που να μη θέλει κανενός είδους εγκατάσταση; Προς χρήση σε pc πανεπιστημίου... ή οποιοδηποτε αλλο προγραμμα file share;;; για τον ιδιο ακριβως λογο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2005 to dc++ --------- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steve62742 Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 paidia mipos mporite na protinete kana kalo hub gia to dc++;idika me kenourgies tainies dvix pou den mporo na vro Παράθεση http://img571.imageshack.us/img571/7271/up74.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 paidia mipos mporite na protinete kana kalo hub gia to dc++;idika me kenourgies tainies dvix pou den mporo na vro Αυτό μπορείς πολυ εύκολα να το κρίνεις και μόνος σου βλέποντας πόσο share limit και πόσους users έχει κάθε hub. Όσο περισσότερο share και περισσότερους users..τόσες περισσότερες ταινίες. ;) Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 paidia mipos mporite na protinete kana kalo hub gia to dc++;idika me kenourgies tainies dvix pou den mporo na vroΓια καινούργιες ταινίες το καλύτερο είναι το bittorrent. Τις έχει όλες πριν από τα υπόλοιπα δίκτυα p2p και κατεβαίνουν πολύ γρήγορα. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 Παιδία, υπάρχει κάποιος bittorent client που να μη θέλει κανενός είδους εγκατάσταση; Προς χρήση σε pc πανεπιστημίου... Έχω την αμυδρή εντύπωση οτι το bitTornado δεν χρειάζεται εγκατάσταση. EDIT: Άκυρο, χρειάζεται :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dathanassiou Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 Μηπως μπορει να μου πει καποιος τι settings πρεπει να περασω στο PC και στο modem/router μου για να συνδεθει το Kazaa Lite? Εχω το Zyxel 653HWI-13 συνδεδεμενο με Wi-Fi με PC το οποιο εχει Win XP Pro SP2 και ZoneAlarm. Χρειαζεται να ρυθμισω και κατι στο Kazaa?? Ευχαριστω για την οποια βοηθεια. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Εγγραφή: Οκτ. 2003 - It's been a while.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 Μηπως μπορει να μου πει καποιος τι settings πρεπει να περασω στο PC και στο modem/router μου για να συνδεθει το Kazaa Lite? Εχω το Zyxel 653HWI-13 συνδεδεμενο με Wi-Fi με PC το οποιο εχει Win XP Pro SP2 και ZoneAlarm. Χρειαζεται να ρυθμισω και κατι στο Kazaa?? Ευχαριστω για την οποια βοηθεια. :) Τίποτα. Κι εγώ το χρησιμοποιώ. Αν δεν δουλέψει κλείσε το firewall μόνο. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 Χρειαζεται να ρυθμισω και κατι στο Kazaa??Καλύτερα θα είναι πάντως να βρεις κάποιο άλλο πρόγραμμα file sharing για να το αντικαταστήσεις. Εκεί μέσα πλέον υπάρχουν πολλά fakes/viruses/κλπ. και γενικά έχουν περάσει προ πολλού οι μέρες που ήταν χρήσιμο αυτό το δίκτυο p2p file sharing. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dathanassiou Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 Τίποτα. Κι εγώ το χρησιμοποιώ. Αν δεν δουλέψει κλείσε το firewall μόνο. :cool: Να κανω disable το firewall των Windows SP2, το ZoneAlarm ή το firewall του Zyxel εννοεις?? :O (μην μου πεις και τα 3!! :p ) Επισης ποιο file sharing προγραμμα μου προτεινετε? :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Εγγραφή: Οκτ. 2003 - It's been a while.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 Να κανω disable το firewall των Windows SP2, το ZoneAlarm ή το firewall του Zyxel εννοεις?? :O (μην μου πεις και τα 3!! :p ) Επισης ποιο file sharing προγραμμα μου προτεινετε? :) DC++, bittorrent, e-mule(αν και δεν το χρησιμοποιώ. Τα άλλα δύο μου παρα φτάνουν) Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_aris Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 Κανένα νεότερο σχετικά με το btefnet?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 Παιδιά, όταν λέω ένα torrent client που να μην χρειάζεται κανενός είδους εγκατάσταση εννοώ το εξής: Να μπορώ να πάρω τον φάκελο ας πούμε απο τον υπολογιστή μου, να τρέξω εκεί το exe του client και να του δωσω χειροκίνητα να ανοίξει ένα .torrent. Δεν με ενδιαφέρει δηλαδή να ενσωματωθεί στον browser και άλλα τέτοια αδύνατα σε public pcs. Όσο για το DC, καλο είναι αλλα δεν είναι κατάλληλο για χρήση με flashακι... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 Κανένα νεότερο σχετικά με το btefnet?? Μαλλον ασχημα τα νεα.Απο το καναλι #BT στο irc διαβαστε τα παρακατω μηνυματα : #BT will no longer be releasing any torrents or have a website| thanks everybody #BT will no longer be releasing any torrents in this channel or have a website. We will continue producing torrents which will be available on the net through various sources. Thank you for your support through the years. --- The #BT Team Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lebe Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 Paides na rwthswkati.Sto dc einai kalytero na eisai active h passive.Otan ginomai active de mou vgazei tipota apo ayta pou thelw na katevasw.Ti ftaiei? Παράθεση STOP EATING JUNK FOOD :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 Έχεις ανοίξει τις κατάλληλες Ports; Βάζεις κάθε φορά την IP σου στο αντίστοιχο πεδίο; Εννοείται πως καλύτερα είναι να είσαι active. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tntiseverywere Δημ. May 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2005 Paidia... Kapios pou xrisimopoiei to Azureus na mou peis pws na ton kanw configure na doulevei... Ipopsiazomai oti to provlima ofeilete ston Norton Interner Security an kai to ekana na dexete connection se ola ta port... Thanks....any ideas..? Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts