Jump to content

The «Ultimate» File Sharing thread

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κατεβασα το πρωτο μου torrent (τρομερο κατορθωμα, κερναω τεκιλες :p ),

με το bitcomet. Βεβαια κατεβαζα σχετικα αργα, 20ΚΒ. Εψαξα στις ρυθμισεις, εβαλα οριο αποστολης 12ΚΒ (ελεγε οτι αν ειναι λιγο κατω απο το κανονικο, θα εχεις καλυτερη ταχητυτα παραλαβης) αλλα φως δεν ειδα.

Απο οτι καταλαβα, οσο περισσοτεροι εχουν το αρχειο, τοσο μεγαλυτερη ταχυτητα πιανει?

Βάλτο γύρω στο 9-10ΚΒ/s, για να μη μπουκώνει η σύνδεση σου.

Εγώ για client εκτός απο bitcomet προτείνω το ABC.

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

MoΛις κατεβασα το πρωτο μου torrent!Eιναι ενα παιχνιδι!Το θεμα ειναι πως το εγκαθιστω για να παιξω??Ειναι πολλα αρχεια winrar..Mετα μου βγαζει bin και cue...

Και δευτερον,αυτοι που κατεβαζουν απο μενα αν κλεισω εγω τη συνδεση μου τι γινονται?Κοβεται το κατεβασμα??

Sorry ειμαι τελειως ασχετος!

Και δευτερον,αυτοι που κατεβαζουν απο μενα αν κλεισω εγω τη συνδεση μου τι γινονται?Κοβεται το κατεβασμα??

Sorry ειμαι τελειως ασχετος!

Απλά συνεχίζουν το κατέβασμα απο άλλον :whistle:

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

MoΛις κατεβασα το πρωτο μου torrent!Eιναι ενα παιχνιδι!Το θεμα ειναι πως το εγκαθιστω για να παιξω??Ειναι πολλα αρχεια winrar..Mετα μου βγαζει bin και cue...

Καις το bin σε ένα CD με το Nero ή το Alcohol 120%.

Αποσυμπιέζεις τα αρχεία με τον WinRAR και ύστερα τα bin είναι images. Δηλαδή μπορείς να τα γράψεις σε CD με προγράμματα όπως το Nero, ή να τα κάνεις mount με το Alcohol 120% :)

EDIT: Με πρόλαβε ο ηλεκτρισμένος... :blink: :D

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

Παιδία, υπάρχει κάποιος bittorent client που να μη θέλει κανενός είδους εγκατάσταση; Προς χρήση σε pc πανεπιστημίου...

ή οποιοδηποτε αλλο προγραμμα file share;;; για τον ιδιο ακριβως λογο...

paidia mipos mporite na protinete kana kalo hub gia to dc++;idika me kenourgies tainies dvix pou den mporo na vro

Αυτό μπορείς πολυ εύκολα να το κρίνεις και μόνος σου βλέποντας πόσο share limit και πόσους users έχει κάθε hub.

Όσο περισσότερο share και περισσότερους users..τόσες περισσότερες ταινίες. ;)

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

paidia mipos mporite na protinete kana kalo hub gia to dc++;idika me kenourgies tainies dvix pou den mporo na vro
Για καινούργιες ταινίες το καλύτερο είναι το bittorrent. Τις έχει όλες πριν από τα υπόλοιπα δίκτυα p2p και κατεβαίνουν πολύ γρήγορα.

Παιδία, υπάρχει κάποιος bittorent client που να μη θέλει κανενός είδους εγκατάσταση; Προς χρήση σε pc πανεπιστημίου...

Έχω την αμυδρή εντύπωση οτι το bitTornado δεν χρειάζεται εγκατάσταση.

EDIT: Άκυρο, χρειάζεται :(

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μηπως μπορει να μου πει καποιος τι settings πρεπει να περασω στο PC και στο modem/router μου για να συνδεθει το Kazaa Lite?

Εχω το Zyxel 653HWI-13 συνδεδεμενο με Wi-Fi με PC το οποιο εχει Win XP Pro SP2 και ZoneAlarm.

Χρειαζεται να ρυθμισω και κατι στο Kazaa??

Ευχαριστω για την οποια βοηθεια. :)

[sIGPIC][/sIGPIC] Εγγραφή: Οκτ. 2003 - It's been a while....

Μηπως μπορει να μου πει καποιος τι settings πρεπει να περασω στο PC και στο modem/router μου για να συνδεθει το Kazaa Lite?

Εχω το Zyxel 653HWI-13 συνδεδεμενο με Wi-Fi με PC το οποιο εχει Win XP Pro SP2 και ZoneAlarm.

Ευχαριστω για την οποια βοηθεια. :)

Τίποτα. Κι εγώ το χρησιμοποιώ. Αν δεν δουλέψει κλείσε το firewall μόνο. :cool:

Καλύτερα θα είναι πάντως να βρεις κάποιο άλλο πρόγραμμα file sharing για να το αντικαταστήσεις. Εκεί μέσα πλέον υπάρχουν πολλά fakes/viruses/κλπ. και γενικά έχουν περάσει προ πολλού οι μέρες που ήταν χρήσιμο αυτό το δίκτυο p2p file sharing.

Τίποτα. Κι εγώ το χρησιμοποιώ. Αν δεν δουλέψει κλείσε το firewall μόνο. :cool:

Να κανω disable το firewall των Windows SP2, το ZoneAlarm ή το firewall του Zyxel εννοεις?? :O

(μην μου πεις και τα 3!! :p )

Επισης ποιο file sharing προγραμμα μου προτεινετε? :)

[sIGPIC][/sIGPIC] Εγγραφή: Οκτ. 2003 - It's been a while....

Να κανω disable το firewall των Windows SP2, το ZoneAlarm ή το firewall του Zyxel εννοεις?? :O

(μην μου πεις και τα 3!! :p )

Επισης ποιο file sharing προγραμμα μου προτεινετε? :)

DC++, bittorrent, e-mule(αν και δεν το χρησιμοποιώ. Τα άλλα δύο μου παρα φτάνουν)

Παιδιά, όταν λέω ένα torrent client που να μην χρειάζεται κανενός είδους εγκατάσταση εννοώ το εξής:

Να μπορώ να πάρω τον φάκελο ας πούμε απο τον υπολογιστή μου, να τρέξω εκεί το exe του client και να του δωσω χειροκίνητα να ανοίξει ένα .torrent. Δεν με ενδιαφέρει δηλαδή να ενσωματωθεί στον browser και άλλα τέτοια αδύνατα σε public pcs.

Όσο για το DC, καλο είναι αλλα δεν είναι κατάλληλο για χρήση με flashακι... :(

Κανένα νεότερο σχετικά με το btefnet??

Μαλλον ασχημα τα νεα.Απο το καναλι #BT στο irc διαβαστε τα παρακατω μηνυματα :

#BT will no longer be releasing any torrents or have a website| thanks everybody

#BT will no longer be releasing any torrents in this channel or have a website. We will continue producing torrents which will be available on the net through various sources. Thank you for your support through the years. --- The #BT Team

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Έχεις ανοίξει τις κατάλληλες Ports; Βάζεις κάθε φορά την IP σου στο αντίστοιχο πεδίο; Εννοείται πως καλύτερα είναι να είσαι active.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Paidia... Kapios pou xrisimopoiei to Azureus na mou peis pws na ton kanw configure na doulevei... Ipopsiazomai oti to provlima ofeilete ston Norton Interner Security an kai to ekana na dexete connection se ola ta port...

Thanks....any ideas..?

Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.