MIB Δημ. March 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2005 exei balei kaneis to turbo torent to programma? to exei dokimasei kaneis? Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Chimaira_ Δημ. March 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2005 Είμαι και επισήμως μπερδεμένη! Ψάχνω οι κακομοίρα να κατεβάσω επεισόδια από ξένες σειρές και ότι κι αν δοκίμασα. 1) e-mule: τα επεισόδια τα βρήκα αλλά δεν έχω ιδέα ποιες είναι οι σωστές ρυθμίσεις για τα download,upload, πως κάνω share, πόσες συνδέσεις είναι καλύτερες κτλ κτλ. Σε ένα επεισόδιο κάτι άρχισε να κατεβάζει μέτα από "χρόνια" και με ταχύτητα χελώνας όμως 2) Bittorent, ΑBC, Αzareus, Bitcomet βρήκα το torrent που ήθελα από site και τα δοκίμασα και δεν γινόταν connection με τίποτα! 3) DC++ Εδώ δεν τα κατάφερα με τα προηγούμενα με αυτό θα τα καταφέρω; Απλά θέλω να κατεβάσω σειρές και δεν ξέρω ποιο από όλα είναι καλύτερο και τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 Είμαι και επισήμως μπερδεμένη! Ψάχνω οι κακομοίρα να κατεβάσω επεισόδια από ξένες σειρές και ότι κι αν δοκίμασα. 1) e-mule: τα επεισόδια τα βρήκα αλλά δεν έχω ιδέα ποιες είναι οι σωστές ρυθμίσεις για τα download,upload, πως κάνω share, πόσες συνδέσεις είναι καλύτερες κτλ κτλ. Σε ένα επεισόδιο κάτι άρχισε να κατεβάζει μέτα από "χρόνια" και με ταχύτητα χελώνας όμως 2) Bittorent, ΑBC, Αzareus, Bitcomet βρήκα το torrent που ήθελα από site και τα δοκίμασα και δεν γινόταν connection με τίποτα! 3) DC++ Εδώ δεν τα κατάφερα με τα προηγούμενα με αυτό θα τα καταφέρω; Απλά θέλω να κατεβάσω σειρές και δεν ξέρω ποιο από όλα είναι καλύτερο και τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω! Όσον αφορά τις ξένες σειρές: Για επεισόδια που μόλις βγήκαν Αμερική καλύτερα ο συνδυασμός ABC (Torrent client) και h**p://btefnet.net/ Για παλαιότερα επεισόδια καλύτερα το emule (εκτός και αν είσαι εξοικειωμένη με το DC++ και έχεις όρεξη για ψάξιμο σε hubs). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Chimaira_ Δημ. March 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 Torrent βρήκα αρκετά για τις σειρές που ήθελα. Και στο e-mule επίσης. Το πρόβλημα είναι οτι με το ΑΒC δεν μπόρεσα να κατεβάσω καθόλου και με το e-mule την μια φορά ξεκίνησε μετά από καμιά ώρα να κατεβάζει ένα επεισόδιο με απελπιστικά αργές ταχύτητες όμως και την άλλη δεν ξεκίνησε καθόλου (περίμενα δύο ώρες και ακόμα ήμουν στην ουρά). Γι'αυτό ρωτάω αν γνωρίζει κάποιος τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω για να κατεβάσω ένα αρχείο με την μέγιστη ταχύτητα. Ή με μία φυσιολογική ταχύτητα. Π.χ. Έχω σύνδεση 384/128 και κατεβάζω ένα αρχείο με το Azareus με μέση ταχύτητα 5kb/s! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 Torrent βρήκα αρκετά για τις σειρές που ήθελα. Και στο e-mule επίσης. Το πρόβλημα είναι οτι με το ΑΒC δεν μπόρεσα να κατεβάσω καθόλου και με το e-mule την μια φορά ξεκίνησε μετά από καμιά ώρα να κατεβάζει ένα επεισόδιο με απελπιστικά αργές ταχύτητες όμως και την άλλη δεν ξεκίνησε καθόλου (περίμενα δύο ώρες και ακόμα ήμουν στην ουρά). Γι'αυτό ρωτάω αν γνωρίζει κάποιος τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω για να κατεβάσω ένα αρχείο με την μέγιστη ταχύτητα. Ή με μία φυσιολογική ταχύτητα. Π.χ. Έχω σύνδεση 384/128 και κατεβάζω ένα αρχείο με το Azareus με μέση ταχύτητα 5kb/s! Όσον αφορά τα torrents: Αν τα torrents είναι από δημοφιλή sites (όπως αυτό που σου έδωσα) μετά από λίγο πιάνουν μεγάλες ταχύτητες. Αν το πρόβλημά σου είναι ότι "μπουκώνει" η σύνδεσή σου δοκίμασε να περιορίσεις το upload στον client. Σε ότι αφορά το emule, θα πρέπει αφ' ενός να επιλέξεις το αρχείο με τα περισσότερα sources και αφ' ετέρου να περιμένεις αρκετά. Το αρχείο θα έρθει στα σίγουρα, απλά θα αργήσει. Για το λόγο αυτό συμφέρει να βάζεις αρκετά αρχεία ταυτόχρονα (5-10) έτσι ώστε όταν κάποιο από αυτά είναι στην ουρά, κάποιο άλλο να έρχεται και να μην "κάθεται" η γραμμή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. March 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 Συμπληρώνω σε ότι είπε ο eLeKtriK EyE ότι τα eMule/eDonkey χρησιμοποιούν το λεγόμενο "credit system".Για να αρχίσεις να κατεβάζεις με μεγαλύτερες ταχύτητες και να μπαίνεις πιο ψηλά στη σειρά,θα πρέπει να κάνεις και το ανάλογο uploading,δηλαδή όσο περισσότερο δίνεις τόσο περισσότερο παίρνεις. Αν περιορίσεις το upload σου στα 8kb/sec και τα maximum connections στα 100 τότε δε θα έχεις πρόβλημα,και καλά θα παίρνεις με μέγιστο download speed τα 32kb/sec και θα σου μένει και bandwidth να το χρησιμοποιήσεις όπου αλλού θέλεις. Κάτι ακόμα που πρέπει να κοιτάξεις στα προαναφερθέντα προγράμματα είναι αν μπαίνεις με low id ή με high id.Αν μπαίνεις ως low id τότε δυστυχώς δε μπορείς να κάνεις πολλά πράματα έτσι ώστε να κατεβάζεις αξιοπρεπώς. Για να μπαίνεις με high id πρέπει να κάνεις forward τα ports του "μουλαριού" στον router σου και να απενεργοποιήσεις κάθε είδους firewall (είτε software είτε hardware). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. March 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 Όχι και απενεργοποίηση τα firewalls! Απλά σωστή ρύθμιση! Εγώ και το hardware firewall του router έχω ανοιχτό και το zonealarm στο high, και παίρνω high id, και open στο Kad! :) Και κοιτάξτε ταχύτητες! :cool: http://briefcase.pathfinder.gr/download/hostolis/20636/393264/0/untitled2.JPG Μιας και μιλάμε για το emule, γιατί μου ζητάει που και που SMTP :wacko: access;;; Πάει, χάλασε το internet... :p Πάντως το έβαλα στο deny and remember, και κατεβάζει κανονικά. Καμιά ιδέα του τι μπορεί να είναι; (δε νομίζω spy, είμαι καθαρός απο δάυτα..) http://briefcase.pathfinder.gr/download/hostolis/20636/393265/0/untitled.JPG Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. March 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 Με το μουλαρι θα μουλαρωσουμε και εμεις......Αντε να περιενεις τωρα με το πρωτο queue rank στα 3000....Σε 5 μερες θα κατεβει!!!! :wacko: :wacko: :wacko: Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. March 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 Με το μουλαρι θα μουλαρωσουμε και εμεις......Αντε να περιενεις τωρα με το πρωτο queue rank στα 3000....Σε 5 μερες θα κατεβει!!!! :wacko: :wacko: :wacko: Ποιος ο λόγος να κλείσεις τον υπολογιστή όμως; :O Εγώ μόνο στις αρχές είχα πολύ αναμονή. Μάλλον ρυθμίζεται αυτόματα και αν σου κατεβάζουν πολλά ΜΒ τότε δεν περιμένεις πολύ. Πλέον δεν περιμένω πολύ στην αναμονή αν βάλω νέα ταινία στην σειρά για download... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Chimaira_ Δημ. March 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 Απενεργοποίησα το firewall των XP, μείωσα το upload και χρησιμοποίησα το site που μου δωσες elektik eye με το Azureus και τώρα κατεβάζω με 30-40kB/s. Thnx everyone για την βοήθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 Μιας και μιλάμε για το emule, γιατί μου ζητάει που και που SMTP :wacko: access;;; Πάει, χάλασε το internet... :p Πάντως το έβαλα στο deny and remember, και κατεβάζει κανονικά. Καμιά ιδέα του τι μπορεί να είναι; (δε νομίζω spy, είμαι καθαρός απο δάυτα..) http://www.emule-project.net/home/perl/help.cgi?l=1&topic_id=313&rm=show_topic#mail Αυτό που λέει εδώ μήπως σε διαφωτίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Chimaira_ Δημ. March 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 Στο dc++ όταν θέλω να κατεβάσω ένα αρχείο κατεβαίνουν τα file lists διαφόρων users. Γιατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. March 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 Στο dc++ όταν θέλω να κατεβάσω ένα αρχείο κατεβαίνουν τα file lists διαφόρων users. Γιατι? Λογικά αυτό το κάνει όταν κατεβάζεις ολόκληρο Directory.Στο κάνει και όταν κατεβάζεις ένα μόνο αρχείο ; Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2005 Στο dc++ όταν θέλω να κατεβάσω ένα αρχείο κατεβαίνουν τα file lists διαφόρων users. Γιατι? Το κάνει σε δύο περιπτώσεις 1) Κατεβάζεις ολόκληρο folder 2) Κατεβάζεις οποιοδήποτε αρχείο που το έχει παραπάνω από ένας χρήστης και έχεις ενεργή την επιλογή "Automatically search for alternates". Η επιλογή αυτή είναι χρήσιμη αν συνήθως κατεβάζεις μεγάλα αρχεία (αν φύγει ο χρήστης από τον οποίο κατεβάζεις, βρίσκει αυτόματα άλλον). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Chimaira_ Δημ. March 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2005 Κατέβαζα ένα επεισόδιο και γινόταν αυτό. Και κάτι άλλο. Επέλεξα να κατεβάσω δύο επεισόδια μαζί. Το ένα άρχισε να κατεβαίνει με πολύ μικρή ταχύτητα και το αλλό ενώ δεν είχε available slots, δίπλα στην ταχύτητα έλεγε 16kB/s ?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. March 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2005 Χρησιμοποιεί κανείς απο εσάς το PeerGuardian ; :this: Για δείτε ενα σημερινό log: :what: PeerGuardian v1.99b pr14 http://xs.tech.nu http://methlabs.org http://peerguardian.net UDP support for XP soon. Check Tools Menu for Blocklist Manager. Successfully loaded 640197688 IPs from 15390 profiles. Connection Rejected: 12.220.86.144 - National Aeronautics and Space Administration AP2P (03-05-2005 @ 13:34:28) Connection Rejected: 12.220.86.144 - National Aeronautics and Space Administration AP2P (03-05-2005 @ 13:34:31) Connection Rejected: 12.220.193.168 - National Aeronautics and Space Administration AP2P (03-05-2005 @ 15:01:53) Connection Rejected: 12.220.193.168 - National Aeronautics and Space Administration AP2P (03-05-2005 @ 15:25:55) Connection Rejected: 12.220.193.168 - National Aeronautics and Space Administration AP2P (03-05-2005 @ 15:25:56) Connection Rejected: 12.220.193.168 - National Aeronautics and Space Administration AP2P (03-05-2005 @ 15:28:22) Connection Rejected: 66.153.111.5 - State of NY Insurance Dept Liquidation Bureau PAET (03-05-2005 @ 15:30:41) Connection Rejected: 12.220.193.168 - National Aeronautics and Space Administration AP2P (03-05-2005 @ 15:39:45) Connection Rejected: 12.220.193.168 - National Aeronautics and Space Administration AP2P (03-05-2005 @ 16:00:51) Connection Rejected: 12.220.193.168 - National Aeronautics and Space Administration AP2P (03-05-2005 @ 16:20:27) Connection Rejected: 12.220.193.168 - National Aeronautics and Space Administration AP2P (03-05-2005 @ 16:20:28) Connection Rejected: 12.220.86.144 - National Aeronautics and Space Administration AP2P (03-05-2005 @ 16:23:24) Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. March 5, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2005 Χρησιμοποιεί κανείς απο εσάς το PeerGuardian ; :this: Για δείτε ενα σημερινό log: :what: NASA;; Τι ψάχνουν αυτοί στα P2P; :whistle: Παράθεση this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onefluffycloud Δημ. March 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2005 μπορει να ψαχνουν μουσικες που θα επενδυουν τις επομενες διαστημικες αποστολες :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. March 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2005 ή μπορεί να είναι κάποιο shell ή κάποιο σκατόπαιδό που μπήκε κρυφά στο γραφείο του μπαμπά,όσο αυτός πραγματοποιούσε εξομοίωση προσγείωσης στον κρόνο :p Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnGeo_7 Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 2) Κατεβάζεις οποιοδήποτε αρχείο που το έχει παραπάνω από ένας χρήστης και έχεις ενεργή την επιλογή "Automatically search for alternates". Η επιλογή αυτή είναι χρήσιμη αν συνήθως κατεβάζεις μεγάλα αρχεία (αν φύγει ο χρήστης από τον οποίο κατεβάζεις, βρίσκει αυτόματα άλλον). Και που είναι αυτη η επιλογή γιατί εγώτουλάχιστον δεν μπορώ να την βρω... :confused: Παράθεση Αγγελίες στο Buy & Sell Μόνο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 Σε ενα hub, με κανανε αρκετες ειδοποιησεις για ενα βιντεο που ειχα, το οποιο παραβαινε τους κανονες του hub αυτου. Εγω επειδη δεν τις ειχα δει, συνεχισα να εχω το εν λογω βιντεο. Υστερα με κανανε ban permanently. Και τωρα; Να το ξεχασω το hub; Δεν προκειται να το ξαναχρησιμοποιησω;;; :cry: :sorry: Ητανε και καλο ρε γαμωτο. Το μεγαλυτερο που χω χρησιμοποιησει. 500TB+ :( Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 Και που είναι αυτη η επιλογή γιατί εγώτουλάχιστον δεν μπορώ να την βρω... :confused: Για δες το screenshot!:wink: (Kαταραμένοι 10 χαρακτήρες:p) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsi Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 Σε ενα hub, με κανανε αρκετες ειδοποιησεις για ενα βιντεο που ειχα, το οποιο παραβαινε τους κανονες του hub αυτου. Εγω επειδη δεν τις ειχα δει, συνεχισα να εχω το εν λογω βιντεο. Υστερα με κανανε ban permanently. Και τωρα; Να το ξεχασω το hub; Δεν προκειται να το ξαναχρησιμοποιησω;;; :cry: :sorry: Ητανε και καλο ρε γαμωτο. Το μεγαλυτερο που χω χρησιμοποιησει. 500TB+ :( ποιό είναι αυτό; Παράθεση In my dream I was drowning my sorrows But my sorrows, they learned to swim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 power-elithubs.no-ip.com:4111 :( Ξερει καποιος να μου απαντησει; :worry: Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnGeo_7 Δημ. March 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2005 Hello everybody!! Φίλε ilias1908. Αν μπεις σε κανα 2μερές θα σαι κανονικά και πάλι. Πρωσορινό είναι. Απλά απομάκρυνε το video. @hostolis: thx φίλε, θα με βοηθήσει πολυ, γιατί ολο μισά τα άφηνα τα αρχεία... :D Παράθεση Αγγελίες στο Buy & Sell Μόνο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts