sadiagraxa Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eLeKtriK EyE (11 Ιαν. 2005 , 22:36) http://www.emule-project.net/home/perl/help.cgi?l=1&rm=show_topic&topic_id=138 Ευχαριστω για την απαντηση αλλα τι θα κατεβασω; Πως θα το προσαρμοσω στο eDonkey; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sadiagraxa (11 Ιαν. 2005 , 22:45) Ευχαριστω για την απαντηση αλλα τι θα κατεβασω; Πως θα το προσαρμοσω στο eDonkey; Στο link που εδωσε ο eLeKtriK EyE εχει οδηγιες για το τι πρεπει ακριβως να κανεις.Διαβασε απο εκει που λεει Preview multimedia files with VLC. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. January 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asymvivastos (11 Ιαν. 2005 , 23:39) Στο link που εδωσε ο eLeKtriK EyE εχει οδηγιες για το τι πρεπει ακριβως να κανεις.Διαβασε απο εκει που λεει Preview multimedia files with VLC. :) Το τσεκαρα αλλα δεν πετυχε !!! Βρηκα λυση παντως στο Donkey Forums με το EasyPreviewer... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. January 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2005 paidia giati otan kanw search gia kati sto DC++, moy vgazei px 15 apotelesmata kai dipla leei 34 filtered. Ti shmainei afto; Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Φίλιππος Δημ. January 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2005 Στο παλιό dc++, όταν διέγραφες από την download queue ένα ημιτελές αρχείο, το αρχείο παρέμενε στον υπολογιστή, ενώ τώρα σβήνεται. Υπάρχει τρόπος να το αλλάξω; Είδα τις επιλογές και δεν βρήκα τπτ. Παράθεση http://img163.exs.cx/img163/999/t6xo.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. January 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2005 Λογω ασχετοσυνης ως προς το DC++ μπορειτε να μου πειτε πως θα μπω στο hub του αγγελου; και γενικοτερα σε αλλα hubs εκτος απο τα public hubs; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. January 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sadiagraxa (14 Ιαν. 2005 , 12:06) Λογω ασχετοσυνης ως προς το DC++ μπορειτε να μου πειτε πως θα μπω στο hub του αγγελου; και γενικοτερα σε αλλα hubs εκτος απο τα public hubs; Και το hub του Αγγελου ειναι στη λιστα με τα public hubs δεν εχει καμμια διαφορα απο τα υπολοιπα. :o Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stars Δημ. January 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2005 Xerei kaneis se poio kanali tou IRC katevazo programmata ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. January 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stars (14 Ιαν. 2005 , 13:29) Xerei kaneis se poio kanali tou IRC katevazo programmata ? #downloads Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onefluffycloud Δημ. January 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sadiagraxa (14 Ιαν. 2005 , 12:06) Λογω ασχετοσυνης ως προς το DC++ μπορειτε να μου πειτε πως θα μπω στο hub του αγγελου; και γενικοτερα σε αλλα hubs εκτος απο τα public hubs; iparxei to site tou agelou opous mporeis na vreis ta pada. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verikets Δημ. January 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Phoenix (10 Ιαν. 2005 , 20:15) εχω το kazaa lite resurection 0.0.6 (2.4.9.) λετε να εχω προβληματα που ειναι παλιο;; Η τελευταία έκδοση είναι η 0.0.7.6 F που θα βρεις εδώ Change Log Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nagual Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 Το Clickachu ρε παιδιά τι απέγινε; Παράθεση always look on the bright side of life :whistle: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_aris Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 eXeem public beta online επιτέλους απο χθές. Για να δούμε τι ψάρια θα πιάσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 με cydoor να λείπει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratos Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 eXeem public beta online επιτέλους απο χθές. Για να δούμε τι ψάρια θα πιάσει... σφαιρα παει μεχρι στιγμης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onefluffycloud Δημ. January 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2005 apo poikilia mp3s pws paei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doomx Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 eXeem public beta online επιτέλους απο χθές. Για να δούμε τι ψάρια θα πιάσει... Σε αυτό γιατί φαίνεται να μη δίνει σημασία κανείς;; :confused: Εμένα πάντως με ενοχλεί και δεν το έχω βάλει. Και μ'αρέσει που λέει στη σελίδα του ότι δεν έχει malware Παράθεση Looks like the sun is going down. I wanter will i dream.... - Mitch Connor Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 Paidia epeidh exw argh sindesi kai tha mou parei wra na psaksw to thread mou lete pio einai to kalitero p2p? Sas euxaristw ek twn proterwn! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 Paidia epeidh exw argh sindesi kai tha mou parei wra na psaksw to thread mou lete pio einai to kalitero p2p? Sas euxaristw ek twn proterwn! Για την ταχυτητα της συνδεσης σου εγω θα σου προτεινα το emule ή κανενα kazaa lite. Αν δεν λαβουμε υποψην την ταχυτητα σου, κατα την γνωμη μου, καλυτερο p2p προγραμμα ειναι το DC++ :) Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 Για την ταχυτητα της συνδεσης σου εγω θα σου προτεινα το emule ή κανενα kazaa lite. Αν δεν λαβουμε υποψην την ταχυτητα σου, κατα την γνωμη μου, καλυτερο p2p προγραμμα ειναι το DC++ :) Μα το emule δεν θέλει πολλές ώρες ανοιχτό pc και να κάνεις πολύ share? Μιας και έχεις αργή σύνδεση πιστεύω το shareaza είναι (το)-ένα απο τα καλλύτερα... :) Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 Μα το emule δεν θέλει πολλές ώρες ανοιχτό pc και να κάνεις πολύ share? Καλα βρε. Μην μας φας κιολας, μια λαμακια ειπα :p . Ουτως η αλλως εγω μονο το DC++ χρησιμοποιω και δεν τα ξερω τοσο καλα τα υπολοιπα :whistle: Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ragezer Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 Καλησπέρα...Λόγω αλλαγής υπολογιστή δεν έχω εγκατεστημένο κανένα πρόγραμμα, από αυτά που είχα στον προηγούμενο, και τώρα δεν θυμάμαι που τα είχα αποθηκεύσει...και δεν μπορώ να τα βρω πουθενά στο Net...Μπορεί κάποιος να μου πει που μπορώ να βρω τον Azureus και το Kazaa Lite??? Παράθεση http://www.oranjebus.com http://www.artcoremagazine.gr Support if you like minimal techno Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 to dc++ apo pou tha to katebasw??akousa oti einai polu diskolo sth xrisi tou..isxuei?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onefluffycloud Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 re paidia toso diskolo einai na psaksete sto googlh? eidika twra pia me ton firefox apla grapste ayto pou thelete sthn adress bar..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 to dc++ apo pou tha to katebasw??akousa oti einai polu diskolo sth xrisi tou..isxuei?? Δεν είναι καθόλου δύσκολο αρκεί να ακολουθήσεις τις οδηγίες στο site του angelos0 Aλλά όπως είπε και ο onefluffycloud καλό είναι να ψάχνουμε στο internet και στις σελίδες του myphone ;) Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts