Bayern7 Δημ. October 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2003 Gia mousikh koryfaio einai to soulSeek! Exei terastia poikilia! Apo ellhnika vevaia dene xei sxedon tpt! Alla gia thn thematologia pou psaxnw egw (palio metal, anticommunist rock kai tetoia paromoia) mono ekei vrhka kommatia pou epsaxna! to kazaa den eixe tpt! pantw apoti vlepw sto music section, touw perissoterous apo esas tha sas kalyptei to kazaa.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evagelos Δημ. October 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2003 evala to emule alla mexri tora den me exei euxaristisi katholou. perimeno stin oura gia ena komati (pou to exoun 30 xristes) apo to mesimeri stis 12 peripou kai akoma stin oura eimai. an plirona kai epak @#$% ta. ektos kai an exei kapia rithmisi pou den ksero. Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. October 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2003 Το γαιδουρι θελει πολυ υπομονη και να κανεις sharing αρχεια... Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evagelos Δημ. October 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2003 posi ipomoni diladi mono an valo adsl na to ksanaxrisimopiiso? Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spok Δημ. October 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2003 το emule ειναι μαπα!δεν κατεβαζει ποτε :mad: !και δυστυχως οι δυο τελευταιες εκδοσεις του kazalite οταν παω να τρεξω το προγραμμα μετα την εγκατασταση ,μου κολλαει τον υπολογιστη.καμμια ιδεα,καμμια εναλακτικη λυση? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/grigol/19385/247603/0/120x90.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spok Δημ. October 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2003 εβαλα το shareaza απο περιργει και κατεβαζω με 750kb/s με adsl 512 :wacko: :wacko: :wacko: !Σαν καλο μου φενεται! :happy: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/grigol/19385/247603/0/120x90.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. October 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2003 Μολις ειδα την παρουσιαση του Napster ειναι τελειο τρισδιαστατα γραφικα περιηγηση στο διαδυκτιο και αλλα ειναι πολυ ωραιο αλλα τα ωραιο εχουν και το τιμιμα τους διστυχως!! Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. October 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον evagelos posi ipomoni diladi mono an valo adsl na to ksanaxrisimopiiso? Standard. Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. October 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον spok εβαλα το shareaza απο περιργει και κατεβαζω με 750kb/s με adsl 512 :wacko: :wacko: :wacko: !Σαν καλο μου φενεται! :happy: Το shareazaa δουλευει με 3 διαφορετικα δικτυα ταυτοχρονα οποτε δεν μπορει να συγκριθει αυτονομα με το emule-edonkey ή με το kazaa Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. October 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2003 Το shareaza εχει spyware,adware κτλ κτλ;;; Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. October 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2003 απο οτι ξερω τιποτα απο ολα αυτα. Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reignman Δημ. October 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον trod Το shareaza εχει spyware,adware κτλ κτλ;;; Σύμφωνα με το site τους: What is Shareaza? Shareaza is a Peer-to-Peer client for Windows which allows you to download files of any type found on several popular P2P networks. Shareaza is Free & contains no spyware or bundled products . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doomx Δημ. October 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2003 Με το Shareaza προσπάθησα να κατεβάσω ένα τραγούδι και με το που τελείωσε το Download το ξαναξεκίνησε από την αρχή! Το άφησα άλλη μια φορά να δω και ξανά το ίδιο. Τι γίνεται; Στο φακ του σιτε λέει πως όταν ανιχνεύσει corrupted data τα σβήνει και το ξανακατεβάζει. Αλλά 3 φορές όλο το τραγούδι;!! Παράθεση Looks like the sun is going down. I wanter will i dream.... - Mitch Connor Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spok Δημ. October 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2003 Καλησπερα.Ξερει κανεις κανενα hack για το Shareaza α λα klite,ωστε να μην ειναι στο pendig με 1400 sources? :blink:! ευχαριστω. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/grigol/19385/247603/0/120x90.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doomx Δημ. October 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2003 Νομίζω πως δεν έχει τέτοια το Shareaza. Είσαι Pending μάλλον λόγω eDonkey που λειτουργεί με αυτό το σύστημα. Δεν είμαι και σίγουρος όμως. Δεν το φακ του σιτε τους Παράθεση Looks like the sun is going down. I wanter will i dream.... - Mitch Connor Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sallax Δημ. October 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2003 Ρε παιδιά σόρρυ για την ερώτηση αλλά πόσο εύκολα βρίσκετε σλοτς στο DC++ ? ψάχνω από δω, ψάχνω από κει, αλλά σλοτ δε βρίσκω. Δε λέω, καλό, χρυσό το ντισί πλαςπλας αλλά και δύσκολο :blink: Επίσης: Απ'την στιγμή που το τρέχω, μου γονατίζει το μπάντγουιντθ. Έχω adsl384 κι ενώ ρίχνει τα γκάζια της κανονικά, άπαξ και τρέξω το ντισί, μετά σέρνεται. Κι ας κατεβάζω μόνο ένα αρχείο με πχ 3k/sec στο ντισί... Τι παίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. October 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2003 εγώ πάντως αν και με 56k βρίσκω άνετα slots Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. October 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2003 Παίδες, δεν ξέρω τι λέτε για το kazaa, πάντως εγώ εξακολουθώ να κατεβάζω χωρίς πρόβλημα κομμάτια Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_aris Δημ. October 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2003 Ρε παιδιά τί παίζει με αυτό το dc++;; Βλέπω τα public hubs αλλά δεν τα καταφερνω να πάρω list απο κανένα χρήστη. Βασικά είμαι πίσω απο ΝΑΤ με dsl που μοιράζεται απο το alcatel speedtouch pro. Any help; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. October 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2003 Παιδιά, υπάρχει κάποιο link για το sharezaa γιατί δεν βρίσκω Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. October 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2003 http://www.shareaza.com :) Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. October 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον fabo114 http://www.shareaza.com :) Αν είχα κάνει και σωστό spelling ίσως και να το είχα βρει :o Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. October 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον fabo114 http://www.shareaza.com :) Πολυ καλο τελικα !!! Δεν το περιμενα :happy: Με mp3 που το δοκιμασα, τα κατεβαζει αρκετα γρηγορα μπορω να πω ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UnReaL Δημ. October 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2003 ...που να δοκιμάσεις να συνδεθείς και σε κανένα μεγάλο server.... (PropenPrinz) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. October 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2003 Το MLDonkey (http://mldonkey.berlios.de/) συνδέεται στα περισσότερα (Gnutella, Gnutella2, E-Donkey, Overnet, BitTorrent, DirectConnect, giFT, FastTrack/KaZaA) αλλά και πάλι δεν μπορούμε να πούμε ότι συνδέεται σε ΟΛΑ. Μήπως όμως το mldonkey είναι μόνο για linyx?Δεν βρίκα κάποιο σαιτ που α λέει οτι είναι για windows... Aν έχεις κανα link μπορείς να μου το δώσεις? :) Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts