Jump to content

The «Ultimate» File Sharing thread

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Jim87 (20 Φεβ. 2004 , 17:46)

Είσαι μια αστήρευτη πηγή γνώσης φίλε μου πάνω στο kazaa! :)

Στα τρία πρώτα ερωτήματα μου με κάλυψες πλήρως!

Στο τέταρτο ναι μεν με κάλυψες πλήρος αλλά μου δημιουργήθηκε και μια άλλη απορία :o

Ποια η διαφορά του clean kazaa με το lite/resurection κτλ?

Θα πρέπει να εγκαταστήσω το kazza και μετά να βάλω το clean ή κατευθείαν το clean.

Έχει λιγότερα πράγματα στο find?

Και παλι σε ευχαριστώ :)

Λοιπόν, αν και έχουν γίνει προσπάθειες να ξεκαθαρίσει το τι είναι το κάθε πρόγραμμα οι περισσότεροι εδώ μέσα ή έστω αρκετοί, αγνοούν τελικά τι διαφορές έχουν.

Καταρχάς το kazaa lite ressurection είναι η πραγματική συνέχεια του γνωστού σε όλους μας kazaa lite K++. Δηλαδή περιλαμβάνει όλα τα απίθανα χαρακτηριστικά που περιλάμβανε εκείνο και όλες τις επιλογές.

Επίσης είναι το ίδιο σταθερό και αξιόπιστο και κάθε άλλο παρά προχειροδουλειά δε θα το χαρακτήριζε κάποιος.

Το μεγάλο του πρόβλημα είναι ότι παρά τις νέες εκδόσεις συνεχίζει να βασίζεται στην έκδοση 2.4 του απλού καζα (αυτουνού με τα spyware). Έτσι η εταιρία που φτιάχνει το απλό καζά κατάφερε να το αποκλείσει από τους supernodes που τρέχουν μια νεότερη έκδοση όπως η 2.6

Το CLEAN KMD είναι το απλό καζά έκδοσης 2.6 αφού αφαιρέθηκαν από αυτό όλα τα spyware και οι διαφημίσεις και προστέθηκαν μερικά ελάχιστα απαραίτητα εργαλεία.

Έτσι ενώ με αυτό μπορείς να συνδέεσαι με όλους τους supernodes κι έχεις γενικά μια πολύ καλύτερη σύνδεση λείπουν εργαλεία και δυνατότητες όπως το να το βάλεις να ψάχνει αυτόματα για νέα αρχεία (auto search more) κι επίσης το να βρίσκει περισσότερους χρήστες που έχουν ένα αρχείο που κατεβάζεις (auto find sources) αυτό γίνεται με ξεχωριστό πρόγραμμα που πρέπει να τρέχει κάτω δεξιά. Πάντως είναι σταθερότατο και το χω χρησιμοποιήσει για αρκετό καιρό :)

Το άλλο καζά λάιτ (klite26rc14.exe) βασίζεται στο καζά έκδοσης 2.6 αλλά έγινε προσπάθεια να ενσωματωθούν όλα τα εργαλεία του καζά λάιτ ressurection + κι άλλα επιπλέον.

Το αποτέλεσμα είναι ανάμεικτο καθώς ενώ μπορείς να συνδεθείς με όλους τους supernodes και να έχεις και όλα τα χαρακτηριστικά κι εργαλεία που θες το πρόγραμμα είναι φοβερά ασταθές και buggy, επειδή το όλο project θυμίζει προχειροδουλειά :whistle: Συγκεκριμένα στον δικό μου υπολογιστή ό,τι κι αν έκανα δε κατάφερα να το κάνω να δουλέψει και σε υπολογιστή φίλου μου (dread) που το είδα να δουλεύει, δε μου άρεσε καθόλου σα γενικό σύνολο.

Συμπέρασμα: και τα 3 προγράμματα είναι τίμιες προτάσεις αυτή τη στιγμή καθώς το ένα συμπληρώνει το άλλο και απευθύνονται σε διαφορετικές ανάγκες. Προσωπικά έχω το πρώτο απο αυτά που ανέφερα και μέχρι στιγμής κάνω τη δουλειά μου αν και όσο περνά ο καιρός όλο και συχνότερες είναι οι αποσυνδέσεις... Ελπίζω ότι σύντομα θα ετοιμάσουν μια έκδοση του που να βασίζεται στο 2.6 ώστε να είναι με διαφορά το καλύτερο από τα 3 :)

Περιμένω τις απορίες σου (και των υπολοίπων όμως :worry: )

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas@sl45i (20 Φεβ. 2004 , 18:57)

Λοιπόν, αν και έχουν γίνει προσπάθειες να ξεκαθαρίσει το τι είναι το κάθε πρόγραμμα οι περισσότεροι εδώ μέσα ή έστω αρκετοί, αγνοούν τελικά τι διαφορές έχουν.

Καταρχάς το kazaa lite ressurection είναι η πραγματική συνέχεια του γνωστού σε όλους μας kazaa lite K++. Δηλαδή περιλαμβάνει όλα τα απίθανα χαρακτηριστικά που περιλάμβανε εκείνο και όλες τις επιλογές.

Επίσης είναι το ίδιο σταθερό και αξιόπιστο και κάθε άλλο παρά προχειροδουλειά δε θα το χαρακτήριζε κάποιος.

Το μεγάλο του πρόβλημα είναι ότι παρά τις νέες εκδόσεις συνεχίζει να βασίζεται στην έκδοση 2.4 του απλού καζα (αυτουνού με τα spyware). Έτσι η εταιρία που φτιάχνει το απλό καζά κατάφερε να το αποκλείσει από τους supernodes που τρέχουν μια νεότερη έκδοση όπως η 2.6

Το CLEAN KMD είναι το απλό καζά έκδοσης 2.6 αφού αφαιρέθηκαν από αυτό όλα τα spyware και οι διαφημίσεις και προστέθηκαν μερικά ελάχιστα απαραίτητα εργαλεία.

Έτσι ενώ με αυτό μπορείς να συνδέεσαι με όλους τους supernodes κι έχεις γενικά μια πολύ καλύτερη σύνδεση λείπουν εργαλεία και δυνατότητες όπως το να το βάλεις να ψάχνει αυτόματα για νέα αρχεία (auto search more) κι επίσης το να βρίσκει περισσότερους χρήστες που έχουν ένα αρχείο που κατεβάζεις (auto find sources) αυτό γίνεται με ξεχωριστό πρόγραμμα που πρέπει να τρέχει κάτω δεξιά. Πάντως είναι σταθερότατο και το χω χρησιμοποιήσει για αρκετό καιρό :)

Το άλλο καζά λάιτ (klite26rc14.exe) βασίζεται στο καζά έκδοσης 2.6 αλλά έγινε προσπάθεια να ενσωματωθούν όλα τα εργαλεία του καζά λάιτ ressurection + κι άλλα επιπλέον.

Το αποτέλεσμα είναι ανάμεικτο καθώς ενώ μπορείς να συνδεθείς με όλους τους supernodes και να έχεις και όλα τα χαρακτηριστικά κι εργαλεία που θες το πρόγραμμα είναι φοβερά ασταθές και buggy, επειδή το όλο project θυμίζει προχειροδουλειά :whistle: Συγκεκριμένα στον δικό μου υπολογιστή ό,τι κι αν έκανα δε κατάφερα να το κάνω να δουλέψει και σε υπολογιστή φίλου μου (dread) που το είδα να δουλεύει, δε μου άρεσε καθόλου σα γενικό σύνολο.

Συμπέρασμα: και τα 3 προγράμματα είναι τίμιες προτάσεις αυτή τη στιγμή καθώς το ένα συμπληρώνει το άλλο και απευθύνονται σε διαφορετικές ανάγκες. Προσωπικά έχω το πρώτο απο αυτά που ανέφερα και μέχρι στιγμής κάνω τη δουλειά μου αν και όσο περνά ο καιρός όλο και συχνότερες είναι οι αποσυνδέσεις... Ελπίζω ότι σύντομα θα ετοιμάσουν μια έκδοση του που να βασίζεται στο 2.6 ώστε να είναι με διαφορά το καλύτερο από τα 3 :)

Συγχαρητήρια Κώστα μου έμαθες πράγματα που ποτέ δεν ήξερα :)

συγχαρητήρια για τις άπλετες γνώσεις σου επιί του θέματος :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas@sl45i (20 Φεβ. 2004 , 18:57)

--------------------

Για 4 φόρα σε ευχαριστώ για τα πράγματα που μου έμαθες!:)

Θα ασχοληθώ λίγο με το clean και θα πω εντυπώσεις.

Φιλικά Δημήτρης

re paidia xerei kaneis giati den mporo na sinde8o pleo se g1 kai g2 para mono se edonkey me to shareazza ?

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg

https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl

^^Autoglym Detail Center^^

βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lazaross (21 Φεβ. 2004 , 22:01)

παιδια εχω την εκδοση 2.4.3 να βαλω αυτο το ressurection Που λετε ή οχι? ποια εκδοση ειναι καλυτερη?

Ουσιαστικά δεν υπάρχει μία καθαρά καλύτερη έκδοση από τις άλλες καθώς η μία έκδοση έχει χαρακτηριστικά που δεν έχει μια άλλη.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι με μια αναβάθμιση από το 2.4.3 στο ressurection δε θα χάσεις τίποτα, μάλλον το αντίθετο. :)

Προσωπικά έχω δει και τα 3 και χρησιμοποίησα για αρκετό καιρό το CLEAN KMD. Τώρα έχω το ressurection κι είμαι πολύ ευχαριστιμένος αν και παρατηρώ ότι το πρόβλημα του αποκλεισμού γίνεται όλο κι εντονότερο :(

Kόστα που θα βρω τα εργαλεία που ανάφερες εδώ:

Έτσι ενώ με αυτό μπορείς να συνδέεσαι με όλους τους supernodes κι έχεις γενικά μια πολύ καλύτερη σύνδεση λείπουν εργαλεία και δυνατότητες όπως το να το βάλεις να ψάχνει αυτόματα για νέα αρχεία (auto search more) κι επίσης το να βρίσκει περισσότερους χρήστες που έχουν ένα αρχείο που κατεβάζεις (auto find sources) αυτό γίνεται με ξεχωριστό πρόγραμμα που πρέπει να τρέχει κάτω δεξιά. Πάντως είναι σταθερότατο και το χω χρησιμοποιήσει για αρκετό καιρό
Φιλικά Δημήτρης

Wirelessly posted (siemens s55: SIE-S55/20 UP.Browser/6.1.0.5.c.6 (GUI) MMP/1.0)

Αρχικό Μήνυμα από Jim87

Kόστα που θα βρω τα εργαλεία που ανάφερες εδώ:

Έτσι ενώ με αυτό μπορείς να συνδέεσαι με όλους τους supernodes κι έχεις γενικά μια πολύ καλύτερη σύνδεση λείπουν εργαλεία και δυνατότητες όπως το να το βάλεις να ψάχνει αυτόματα για νέα αρχεία (auto search more) κι επίσης το να βρίσκει περισσότερους χρήστες που έχουν ένα αρχείο που κατεβάζεις (auto find sources) αυτό γίνεται με ξεχωριστό πρόγραμμα που πρέπει να τρέχει κάτω δεξιά. Πάντως είναι σταθερότατο και το χω χρησιμοποιήσει για αρκετό καιρό

ta programata auta perilambanontai sto kazaa lite k++

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hunk (21 Φεβ. 2004 , 23:02)

Wirelessly posted (siemens s55: SIE-S55/20 UP.Browser/6.1.0.5.c.6 (GUI) MMP/1.0)

Και φυσικά και στο kazaa lite ressurection ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hunk (21 Φεβ. 2004 , 23:02)

[/b]

Βασικά φίλε μου ψάχνω τα εργαλεία αυτά για το clean kazaa που δεν τα έχει :)

Φιλικά Δημήτρης

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Jim87 (21 Φεβ. 2004 , 23:12)

Βασικά φίλε μου ψάχνω τα εργαλεία αυτά για το clean kazaa που δεν τα έχει :)

Έχει νομίζω ένα εργαλείο μέσα στο πακέτο του για να κάνει auto find more sources.

Απλά χρειαζεται να το τρέχεις κάθε φορά μαζί με το καζά...

Για auto search more χλωμό το βλέπω :(

Πες μας εντυπώσεις. Βρίσκει όντως περισσότερα; Αποσυνδέει σπανιότερα; :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas@sl45i (21 Φεβ. 2004 , 23:22)

Έχει νομίζω ένα εργαλείο μέσα στο πακέτο του για να κάνει auto find more sources.

Απλά χρειαζεται να το τρέχεις κάθε φορά μαζί με το καζά...

Για auto search more χλωμό το βλέπω :(

Πες μας εντυπώσεις. Βρίσκει όντως περισσότερα; Αποσυνδέει σπανιότερα; :)

Aμα σου πω οτι αυτό δεν ανοίγει καθόλου :mad:

Απο την ώρα που το έκανα εγκατάσταση (πριν κανα 10) μέχρι τώρα άνοιξε για δευτερόλεπτα και με το που πήγα να του κάνω search αποσυνδέθηκε.

Αλλά καλύτερα να το δοκιμάσει κάποιος άλλος και να πει ενυπώσεις γιατί εγώ είμαι πίσω απο firewall και ίσως αυτό να το μπλοκάρει :( :o

Φιλικά Δημήτρης

Ρε παιδιά μπορείτε να μου προτείνετε κανέναν αξιόλογο τρόπο να κατεβάσω τραγούδια?:)

Όχι το kazaa, γιατί το σιχάθηκε η ψυχή μου, που πάω να κατεβάσω ένα τραγούδι, και κατεβάζω χαλασμένα κομμάτια! :wacko:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος haris_led (23 Φεβ. 2004 , 02:21)

Ρε παιδιά μπορείτε να μου προτείνετε κανέναν αξιόλογο τρόπο να κατεβάσω τραγούδια?:)

Όχι το kazaa, γιατί το σιχάθηκε η ψυχή μου, που πάω να κατεβάσω ένα τραγούδι, και κατεβάζω χαλασμένα κομμάτια! :wacko:

Απο διάφορα site αν δεν θέλεις να ψάχνεις τα p2p προγράμματα. :whistle:

Ευχαριστούμε hunk :)

Φιλικά Δημήτρης

Αναλόγως τι πρόγραμμα θα εγκαταστήσεις. Δες και παραπάνω... Το kazaa lite k++ και το kazaa lite ressurection τα έχουν...

Ego pantos me to kazaa lite ressurection eimai poli euxaristimenos,exei ta panta kai prostasia apo tis eteries.

Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος john75 (24 Φεβ. 2004 , 02:08)

Ego pantos me to kazaa lite ressurection eimai poli euxaristimenos,exei ta panta kai prostasia apo tis eteries.

Προστασία από τις εταιρίες έχουν και τα 3 καζά και μάλιστα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, δηλαδή με το πρόγραμμα BAD IP BLOCKER.

Αυτό είναι μάλλον κάτι που παρέλειψα να αναφέρω κι ευτυχώς που μου το θύμισες κι έτσι μου δώθηκε η ευκαιρία να το διευκρινίσω :) :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas@sl45i (24 Φεβ. 2004 , 02:16)

Προστασία από τις εταιρίες έχουν και τα 3 καζά και μάλιστα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, δηλαδή με το πρόγραμμα BAD IP BLOCKER.

Αυτό είναι μάλλον κάτι που παρέλειψα να αναφέρω κι ευτυχώς που μου το θύμισες κι έτσι μου δώθηκε η ευκαιρία να το διευκρινίσω :) :)

kai epishs einai kalo pou to exoun kai oi 3 ekdosei giati eixa ksexasei na to balw sto zip... :lol: :lol: :lol:

Ρε παιδιά σήμερα που κατέβαζα πολλά αρχεία απο το kazaa,ξεκινάω να κατεβάζω κάτι.

Ξεκινάει απο τα 9.60(λέω κάτι παροδικό θα είναι)αλλά συνέχισε όλο το download έτσι και το αρχείο δούλευε τέλεια!Δεν ήταν χαλασμένο!

Σε 10 αρχεία που κατέβασα σήμερα περίπου,όλα κατέβαζαν με αυτήν την ταχύτητα περίπου!

τι μπορεί να το προκαλεί αυτό?

έχω isdn 64k! :confused:

To kazaa lite resurrection (klr006_en.exe) είναι πλέον ιδιαίτερα δυσεύρετο... Αλλά και να το βρεί κάποιος, δε μπορεί να εγκατασταθεί, γιατί τα αρχεία που προσπαθεί να κατεβάσει κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης έχουν αφαιρεθεί από τον server. Το έχει κανείς ολοκληρωμένο;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ariadgr (25 Φεβ. 2004 , 13:17)

To kazaa lite resurrection (klr006_en.exe) είναι πλέον ιδιαίτερα δυσεύρετο... Αλλά και να το βρεί κάποιος, δε μπορεί να εγκατασταθεί, γιατί τα αρχεία που προσπαθεί να κατεβάσει κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης έχουν αφαιρεθεί από τον server. Το έχει κανείς ολοκληρωμένο;

Εγώ αυτήν την έκδοση έχω απο τότε που βγήκε και δουλεύει μια χαρά

! :)