charlie_GR Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 παιδια μηπως ξερει κανεισ τι απεγινε το iphone-forum?υπαρχει καποιο νεο λινκ σε καποιο νεο domain? Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 ipmart-forum.com Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 μα καλα σε ποια λιστ ειναι?δεν το βρισκω πουθενα... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 Υπαρχει κανενα προγραμματακι για να βλεπουμε την κινηση στο router μας?Δηλαδη αν μας παιρνει καποιος ασυρματα δεδομενα?(σαν hot spot) Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silverakis Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Υπαρχει κανενα προγραμματακι για να βλεπουμε την κινηση στο router μας?Δηλαδη αν μας παιρνει καποιος ασυρματα δεδομενα?(σαν hot spot) Prepei o routers soy na exei firewall....gia tsekare tis rythmhseis....Oip erissoteroi pantws exoyn:O Παράθεση IBIS 5 "IBIS: just keep walking" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Το θεμα δεν ειναι να βαλω firewall γιατι εχω και το PDA και θελω να παιρνω.Απλα να μην παιρνει και κανενας αλλος,γιατι εντοπισε το wifi ενας φιλος 2 σπιτια πιο διπλα απο το σπιτι μου και ψιλοκουφαθηκα...:blink: Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 Το θεμα δεν ειναι να βαλω firewall γιατι εχω και το PDA και θελω να παιρνω.Απλα να μην παιρνει και κανενας αλλος,γιατι εντοπισε το wifi ενας φιλος 2 σπιτια πιο διπλα απο το σπιτι μου και ψιλοκουφαθηκα...:blink: απο το ρουτερ δε μπορεις να δεις καποια στιγμη αν ειναι καποιος συνδεδεμενος; βαλε εκτος απο κλειδι wpa ή wep και restrict MAC address μονο για τις διευθυνσεις του PDA σου και του φορητου ή οτι εχεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 Χμμμ έχω μια ερώτηση... κατεβάζω από Public Tracker ένα πακέτο 8.20 Gb. Μέχρι στιγμής είμαι στα 94.5 % και μου λέει στο μtor ότι έχω κατεβάσει 8.27!! :wacko: :wacko: Τι συμβαίνει; (Πηγαίνοντας στα αρχεία, βλέπω ότι από τα 24 που υπάρχουν μέσα, μόνο το ένα έχει ολοκληωθεί 100 % και τα υπόλοιπα κυμαίνονται από 85.2 % μέχρι 98.8 % :wacko: Τι κατεβάζω τόσο καιρό; Αέρα; :p ) Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 Τέτοιες βλακειούλες τις κάνουν.Καλύτερα άστο μέχρι αύριο να δεις τί παίζει και αν θα έχει κατέβει.Αν όχι... ξανακατέβασέ το?? Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 κοιταξες ποσες φορες εχει κατεβει απο αλλους; τα comments; που λεει 94,5 και που 8,27; ανοιξε αυτο το ενα να δεις τι ειναι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 Προφανώς κάποια pieces είχαν crc errors και ξανακατεβήκαν. Μην ανησυχείς, φυσιολογικό είναι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 κοιταξες ποσες φορες εχει κατεβει απο αλλους; τα comments; που λεει 94,5 και που 8,27; ανοιξε αυτο το ενα να δεις τι ειναι :) See with your own eyes :cool: http://img149.imageshack.us/my.php?image=wtfab4.jpg Αυτό που είναι 100% είναι ένα επεισόδιο κι ένα αρχείο .txt που λέει απλά από που το κατεβάζω. Το επεισόδιο το παίζει μια χαρά ο media player. Από περιέργεια είπα να παίξω και κάποιο άλλο που όπως λέει το μtor, δεν έχει ολοκληρωθεί. Βάζω ένα και μου το παίζει κι αυτό!! Σημείωση : ο media player δεν μπορεί να παίξει ημιτελή αρχεία! Τοτό, μου λέει ότι θέλει άλλες 5 ώρες να κατέβει... υποθέτω, αύριο πρωί πρωί θα το έχω ολόκληρο. hostolis, δεν ανησυχώ, αλλά παραξενεύομαι γιατί δεν καταλαβαίνω το λόγο του να κατεβάζω κάτι παραπάνω φορές... Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 νομιζα οτι το 8,27 ειναι ποσοστο :p. τοτε ειναι οκ, οπως το λεει ο hostolis, ειδικα για public tracker. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 Ok, thnx για πολλοστή φορά :) (Μήπως να σου στέλνω κατευθείαν πμ και να μη ρωτάω public; :O :p ) Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 Ok, thnx για πολλοστή φορά :) (Μήπως να σου στέλνω κατευθείαν πμ και να μη ρωτάω public; :O :p ) anytime :p το ευχαριστω παντως παει στον hostolis :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 anytime :p το ευχαριστω παντως παει στον hostolis :) Δίκιο έχεις :O Ευχαριστώ hostolis :D Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris10 Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 paidia katebazo ena game meso utorrent k katebazei kapou sta 10kb/s...:confused: giati??? exo syndesh 384 / 3200... Παράθεση http://img228.imageshack.us/img228/2820/166708maxao3.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 Εξαρτάται απο πολλά πράγματα. Κάνε τον κόπο να διαβάσεις το FAQ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1280007#post1280007 Πες μας και ποιος είναι ο tracker, πόσους seeders και πόσους leechers έχει, καθώς και αν έχεις ρυθμίσει σωστά το router σου για να δέχεσαι connections. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris10 Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 Εξαρτάται απο πολλά πράγματα. Κάνε τον κόπο να διαβάσεις το FAQ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1280007#post1280007 Πες μας και ποιος είναι ο tracker, πόσους seeders και πόσους leechers έχει, καθώς και αν έχεις ρυθμίσει σωστά το router σου για να δέχεσαι connections. apo to torrentbox katebasa to torrent... exei 5 seeders k 6 leechers.. th rithmisi auth pos thn kano? Παράθεση http://img228.imageshack.us/img228/2820/166708maxao3.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 apo to torrentbox katebasa to torrent... exei 5 seeders k 6 leechers.. th rithmisi auth pos thn kano? torrentbox, 5 seeders, 6 leechers..οκ δε χρειαζεσαι κατι αλλο για να αιτιολογησεις τα 10 kb :). το ρουτερ σου θα το βρεις και θα το ρυθμισεις εδω http://www.portforward.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris10 Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 gia na katebazo me megalyterh taxytita prepei to torrent pou tha katebaso na exei pollous seeders... oi leechers den paizei rolo posoi einai..? k ti prepei na rithmiso akribos..? Παράθεση http://img228.imageshack.us/img228/2820/166708maxao3.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 Τα νούμερα δεν έχουν και τόση μεγ'αλη σημασία.Έχω κατεβάσει τόρεντ που να έχει 43 seeders με 15 και άλλα με λιγότερους ( 0-10 ) με ταχύτητες πάνω από 50. Επείσης,κατεβάζεις όχι μόνο από τους Seeders αλλά και από τους Leechers αρκεί οι Leechers να έχουν κατεβάσει μεγαλύτερο ποσοστό του αρχείου από εσένα. Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris10 Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 Τα νούμερα δεν έχουν και τόση μεγ'αλη σημασία.Έχω κατεβάσει τόρεντ που να έχει 43 seeders με 15 και άλλα με λιγότερους ( 0-10 ) με ταχύτητες πάνω από 50. Επείσης,κατεβάζεις όχι μόνο από τους Seeders αλλά και από τους Leechers αρκεί οι Leechers να έχουν κατεβάσει μεγαλύτερο ποσοστό του αρχείου από εσένα. pos ginetai auto omos??? k ti rithmiseis prepei na kano..? mporeis na mou eksigiseis..? steile mou pm an thes:) Παράθεση http://img228.imageshack.us/img228/2820/166708maxao3.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angski86 Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 εχω προβλημα με το revconnect δεν μου εμφανιζει hub list λεει download failed τι μπορω να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 εχω προβλημα με το revconnect δεν μου εμφανιζει hub list λεει download failed τι μπορω να κανω? Διάβασε από εδώ και κάτω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1617966#post1617966 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts