sgi_ Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 ουτε εγω ξερω! το πηρα μεταχειρησμενο! το εκανα επαναφορα εργοστασιακων συθμησεων αλλα δεν εφυγε? μηπως υπαρχει στο κιν απο την samsung κ βγενει μονο απο super user? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaspd Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 Πως θα τα καταφέρω μέσω Linux? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosb26 Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 Πως θα τα καταφέρω μέσω Linux? Πρώτον δεν χρειάζεται να το βγάλεις γιατί είναι πολύ καλό (δες εδώ http://www.addictivetips.com/mobile/what-is-clockworkmod-recovery-and-how-to-use-it-on-android-complete-guide/) και δεύτερον εάν θέλεις σίγουρα τότε να κάνεις ένα restore από την σελίδα του κατασκευαστή του κινητού σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 αντε ρε παιδιά, πότε θα βγει εύκολος οδηγός για root και για την 0.62 ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monk124 Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Καλησπερα παιδια.Οταν παταω το link στην 1η σελιδα για το root παει να κατεβει,αλλα μετα μου βγαζει αυτο το μηνυμα Το C:\Documents and Settings\sakis\My Documents\Ληφθέντα αρχεία\DooMLoRD_v4_ROOT-zergRush-busybox-su.zip.part δεν μπορεί να αποθηκευτεί, επειδή δεν είναι δυνατή η ανάγνωση του πηγαίου αρχείου. Προσπαθήστε ξανά αργότερα ή επικοινωνήστε με το διαχειριστή του συστήματος σας. και σταματαει.Ξερετε τι μπορει να φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Καλησπερα παιδια.Οταν παταω το link στην 1η σελιδα για το root παει να κατεβει,αλλα μετα μου βγαζει αυτο το μηνυμα Το C:\Documents and Settings\sakis\My Documents\Ληφθέντα αρχεία\DooMLoRD_v4_ROOT-zergRush-busybox-su.zip.part δεν μπορεί να αποθηκευτεί, επειδή δεν είναι δυνατή η ανάγνωση του πηγαίου αρχείου. Προσπαθήστε ξανά αργότερα ή επικοινωνήστε με το διαχειριστή του συστήματος σας. και σταματαει.Ξερετε τι μπορει να φταιει? Τσέκαρε το antivirus μήπως σε σταματάει. Γιάννη ρίξε κ συ μια ματιά στο antivirus(χαζό μου ακούγεται)αλλά δες. Κώστα δε μπορώ να βοηθησω:(δε γνωρίζω Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roiy1 Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Ρε παιδιά στο wotanserver μετά την .62 έχει άλλο ένα λογισμικό ---> 4.0.2.D.0.4 Γνωρίζει κανείς τι είναι; :wacko: Παράθεση Kostas - Hellas http://theedgerockcafe.gr/ http://www.facebook.com/TheEdgeRockCafe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 το βρηκα φιλε μου να εισαι καλα το εκανα και 62 rooted και προσπαθω τωρα να κανω Εγκατάσταση Reboot Menu, honeycomb Notification Bar, ΟΕΜ Android Keyboard και απενεργοποίηση Auto Brightness απο τον οδηγω του lousou76 εκανες ροοτ στην 62?με τον δυσκολο τροπο φανταζομαι ε?το cwm τι αακριβως ειναι>? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNAKIS75 Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 εκανες ροοτ στην 62?με τον δυσκολο τροπο φανταζομαι ε?το cwm τι αακριβως ειναι>? ναι παιδια δεν ειναι δυσκολο καθολου το εχω root στην 62 και εβαλα Εγκατάσταση Reboot Menu, honeycomb Notification Bar, ΟΕΜ Android Keyboard και απενεργοποίηση Auto Brightness και το κινητο ειναι απεχτο!!!!!!!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 ναι παιδια δεν ειναι δυσκολο καθολου το εχω root στην 62 και εβαλα Εγκατάσταση Reboot Menu, honeycomb Notification Bar, ΟΕΜ Android Keyboard και απενεργοποίηση Auto Brightness και το κινητο ειναι απεχτο!!!!!!!!!!! δωσε τα φωτα και σε μας πως γινονται ολα αυτα??????????:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Παιδιά υπάρχει κάποιος ασφαλής τρόπος για να κάνουμε downgrade στην τελευταία rootable έκδοση και αν ναι, ποια είναι αυτή ???? Υπάρχει κάποιος οδηγός για noobάδες ???? Ευχαριστώ !!!! Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaspd Δημ. February 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2012 Αριθμό έκδοσης δες κ όχι έκδοση android Δώστε και σε μένα τα φώτα σας μήπως αποκτήσω δικαιώματα root επιτέλους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNAKIS75 Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 δωσε τα φωτα και σε μας πως γινονται ολα αυτα??????????:) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=327513 εδω διαβαστε προσεχτικα και ολα θα γινουν απλα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 (edited) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=327513 εδω διαβαστε προσεχτικα και ολα θα γινουν απλα Ok ευχαριστω ! :) εγω εχω την .58 μπορω να περασω CWM ?????????????? ειμαι ρουτ...........δηλ κανω το βημα 3 και ολα οκ????? Edited February 8, 2012 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roiy1 Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Ok ευχαριστω ! :) εγω εχω την .58 μπορω να περασω CWM ?????????????? ειμαι ρουτ...........δηλ κανω το βημα 3 και ολα οκ????? Ακριβώς έτσι! Παράθεση Kostas - Hellas http://theedgerockcafe.gr/ http://www.facebook.com/TheEdgeRockCafe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 (edited) Ακριβώς έτσι! και δε το ηξερα τοσο καιρο??????? να σαι καλα :D ουπς.....................δεν ειναι για το xperia mini Edited February 8, 2012 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosb26 Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 και δε το ηξερα τοσο καιρο??????? να σαι καλα :D ουπς.....................δεν ειναι για το xperia mini Δες το post #160, ειναι οτι θες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Δες το post #160, ειναι οτι θες οκ αυτο ηθελα thanks :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaspd Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 (edited) Λοιπον πηγαινε Ρυθμισεις -> Σχετικα με το τηλεφωνο και πες τι λεει εκει που γραφει Εκδοση βασικου φασματος Εαν λεει στο τελος 0.62 τοτε εχεις το τελευταιο και θα πρεπει να κανεις downgrade μεσω Wotaserver(http://www.wotanserver.com/en) σε 0.58 και μετα root. Έκδοση βασικού φάσματος 7Χ30Α-ΑΑΑΒQΜΑΖΜ-1290_21-22 τι κάνω..? Edited February 8, 2012 by kostaspd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Έκδοση βασικού φάσματος 7Χ30Α-ΑΑΑΒQΜΑΖΜ-1290_21-22 τι κάνω..? Μάλλον ο φίλος μπερδεύτηκε.αριθμό έκδοσης ήθελε να πει λιγο πιο κάτω από την έκδοση βασικού φάσματος,αν θες για root στη 0.62 δεν υπάρχει εύκολος τροππς Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaspd Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Μάλλον ο φίλος μπερδεύτηκε.αριθμό έκδοσης ήθελε να πει λιγο πιο κάτω από την έκδοση βασικού φάσματος,αν θες για root στη 0.62 δεν υπάρχει εύκολος τροππς Αριθμός έκδοσης 3.0.1.Α.0.145 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliaspap88 Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 μολις εγινα κ εγω σουπερ χρηστης..!! ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasxen Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 4.0.2.Α.0.62 εχω αυτη την έκδοση Θα πρέπει να περιμένω για να το κάνω root ή παίζει κάτι άλλο? xperia mini Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaspd Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 μολις εγινα κ εγω σουπερ χρηστης..!! ευχαριστω!! Εγώ πως και πότε θα γίνω επιτέλους..?:rolleyes::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 (edited) Εγώ πως και πότε θα γίνω επιτέλους..?:rolleyes::wacko: Να σου πω την αλήθεια δεν ξερω την έκδοση .45 κ δε μπορω να βοηθήσω:(:( Edited February 10, 2012 by iliasx8 Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts