iliasx8 Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 ΛΟΙΠΌΝ..Αρχικά θα ήθελα να σας πληροφορήσω για την παντελή ασχετοσύνη μου σχετικά με τα android...μέχρι πρόσφατα είχα ένα iPod touch το οποίο και είχα κάνει jailbreak εύκολα, αλλά η διαδικασία του android μου φαίνεται βουνό....μπορεί κάποιος να μου δώσει ακριβή βήματα ώστε να κάνω root τη συσκευή μου (xperia mini pro) χωρίς να την καταστρέψω?Και λέω καταστρέψω διότι έχω ταλέντο σ'αυτό καθότι όπως προείπα, είμαι παντελώς άσχετη!!!! :-D :-P :-D Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!! :-D Τα ακριβή βήματα ειναι στη πρώτη σελίδα!!!διάβασε προσεκτικά τις οδηγίες!ακολούθησε τες όπως γράφει!δεν είναι δύσκολο Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosb26 Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Διάβασε προσεκτικά τις οδηγίες όμως και τα κόκκινα γράμματα!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktselios Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 Λοιπόν όσον αφορά την 0.62 μπορούμε να κάνουμε μόνο : 1ο. Unlock bootloader http://unlockbootloader.sonyericsson.com/ και custom kernel http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1440161 2ο. Να κάνετε downgrade με το wotaserver http://www.wotanserver.com/en κάνετε μια απλή εγγραφή και κατεβάζεται το wotaclient, προχωράτε σύμφωνα με τις οδηγίες (απλά προσέξτε να επιλέξετε advanced optiions και το προηγούμενο firmware 0.58 greek). Θα χαθούν ολα γι'αυτο κάντε ένα αντίγραφο σε επαφές, μηνύματα και οτι άλλο θέλετε. Αφού τελειώσετε (παίρνει κάποια λεπτά) πηγαίνετε εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1321582 και κάντε root την συσκευή σας. Τελευταίο αλλά σημαντικό εδώ για το recovery http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1345741 3o. Τρίτος τρόπος εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1455216 Προτιμώ τον δεύτερο δοκιμάστηκε και είναι ο καλύτερος (εως ότου βγει για την 0.62 κάτι). Σκέφτομαι να δοκιμάσω τον 2ο τρόπο για το SE Live. Επειδή είμαι καινούριος με android, έχω μερικές απορίες: Είναι απαραίτητο το recovery; Τι ακριβώς κάνει το recovery; Αν δεν το κάνω τι γίνεται;; Ευχαριστώ παιδιά... :) Παράθεση OnePlus 6, A6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. January 27, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 Παιδια ας μεινουμε στον τιτλο του θεματος που ειναι το root/unroot. Υπαρχουν τα αναλογα section που εξηγουν τι ειναι recovery και πως γινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmador Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 1. Αν και το αναφέρει στις υποστηριζόμενες συσκευές, έχει κάνει κανείς απο εσάς στο galaxy i9000 root με τον συγκεκριμένο τρόπο? και αν ναι πήγαν ολα καλά? 2. Βλέπω οτι βγήκε και η version 4. Εχει καμία ουσιαστική διαφορά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
falloutdemo Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 οκ εκανα οτι λεει ο οδηγος, σε μια φαση οταν ετρεχε το bat ειδα superuser failed μετα μου ειπε all done το κινητο εκανε reboot και ανοιξε κανονικα.διαβασα πως πρεπει να εχω ενα superuser εικονιδιο.δεν το βρισκω.επισης σβηστηκαν συντομευσεις.δεν μπρικαρα ομως κατι δεν πηγε καλα.help? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 οκ εκανα οτι λεει ο οδηγος, σε μια φαση οταν ετρεχε το bat ειδα superuser failed μετα μου ειπε all done το κινητο εκανε reboot και ανοιξε κανονικα.διαβασα πως πρεπει να εχω ενα superuser εικονιδιο.δεν το βρισκω.επισης σβηστηκαν συντομευσεις.δεν μπρικαρα ομως κατι δεν πηγε καλα.help? Από το avatar καταλαβαίνω ότι έχεις το live της sony. Τι έκδοση firmware έχει; 0.42 ή 0.62? Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
falloutdemo Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 Από το avatar καταλαβαίνω ότι έχεις το live της sony. Τι έκδοση firmware έχει; 0.42 ή 0.62? 0.58 ειχα καποια προβληματα με adb drivers αλλα πλεον ΕΙΜΑΙ ROOT :D:cool::lol::happy: ευχαριστω για την βοηθεια ! RESPECT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosb26 Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 Σκέφτομαι να δοκιμάσω τον 2ο τρόπο για το SE Live. Επειδή είμαι καινούριος με android, έχω μερικές απορίες: Είναι απαραίτητο το recovery; Τι ακριβώς κάνει το recovery; Αν δεν το κάνω τι γίνεται;; Ευχαριστώ παιδιά... :) Διαβασε εδω http://www.addictivetips.com/mobile/what-is-clockworkmod-recovery-and-how-to-use-it-on-android-complete-guide/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaspd Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 Χρησιμοποιώ Linux,υπάρχει δυνατότητα για εμένα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 Χρησιμοποιώ Linux,υπάρχει δυνατότητα για εμένα? Μα χρησιμοποιείς Linux και ρωτάς τέτοιο πράγμα; φυσικά και ναι Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaspd Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 Μα χρησιμοποιείς Linux και ρωτάς τέτοιο πράγμα; φυσικά και ναι Απ'ότι διάβασα στις οδηγίες γράφει αυτό 1) Κατεβάζουμε το αρχείο παρακάτω στον υπολογιστή μας (windows only) γιαυτό και ρωτάω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Acol Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 εμενα μου πηγενει καλα το root και σε καποια φαση το τηλ μου κανει επανεκινηση χορις να ειναι root τι κανω τορα ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 εμενα μου πηγενει καλα το root και σε καποια φαση το τηλ μου κανει επανεκινηση χορις να ειναι root τι κανω τορα ??? Κάτσε να μυρίσω τα νύχια μου....:p:):) Το βασικό που έχεις να κάνεις είναι να μας πεις τι συσκευή έχεις και τι λογισμικό.. Έτσι αόριστα που το περιγράφεις και χωρίς ένα avatar μια υπογραφή βρε αδερφέ να καταλάβουμε και μεις μην περιμένεις λύση στο πρόβλημα σου! Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Acol Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 (edited) έχω ένα xperia x8 αντροιντ 2.1 τώρα που σας τα έδωσα τα στοιχεία μπορείτε να μου πείτε τι να κάνω ? Edited January 30, 2012 by Acol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. January 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2012 έχω ένα xperia x8 αντροιντ 2.1 τώρα που σας τα έδωσα τα στοιχεία μπορείτε να μου πείτε τι να κάνω ? Βεβαίως! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=286524 αυτό είναι το τόπικ για το root στο x8... Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheMadHouse Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 (edited) 1. Αν και το αναφέρει στις υποστηριζόμενες συσκευές, έχει κάνει κανείς απο εσάς στο galaxy i9000 root με τον συγκεκριμένο τρόπο? και αν ναι πήγαν ολα καλά? 2. Βλέπω οτι βγήκε και η version 4. Εχει καμία ουσιαστική διαφορά? 1. Ένας φίλος το δοκίμασε με επιτυχία σε galaxy i9000 .Βεβαιώσου ότι έχεις κάνει install τους adb drivers ΚΑΙ ότι δεν έχεις κάνει update σε έκδοση Android που δεν γίνεται ακόμα root καλού κακού.Ακολούθησε τις οδηγίες και θα είσαι μια χαρά. Αν ακόμη έχεις αμφιβολίες περίμενε και για άλλες απαντήσεις. 2. Όσον αφορά την έκδοση 4 ναι έχει ουσιαστική διαφορά,εγώ αυτήν χρησιμοποίησα χθες με επιτυχία για root σε 2.3.4 /0.42 έκδοση.Ορίστε και το official changelog. UPDATE: added v4: with newest zergRush binary (21 Nov 2011) and few corrections/additions to script Πιστεύω να σε βοήθησα :-) Edited February 2, 2012 by TheMadHouse Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. February 2, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 (edited) Προστέθηκε στο αρχικό πόστ η νέα version 4 για το root και επιπλέον υποστηριζόμενες συσκευές.:) Edited February 2, 2012 by BMW116i Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Προστέθηκε στο αρχικό πόστ η νέα version 4 για το root και επιπλέον υποστηριζόμενες συσκευές.:) Για εμάς που κάναμε root με την προηγούμενη version μπορούμε να την αναβαθμίσουμε με κάποιο τρόπο; Άλλη μια ερώτηση βρε παιδιά που την κρατάω μέρες αλλά τώρα μου δίνεται η ευκαιρία, βλέπω μέσα στο market το πρόγραμμα Superuser και μάλιστα μου λέει να του κάνω Ενημέρωση, μήπως είναι αυτός ο τρόπος να μπει η version 4...;:O Ευχαριστώ προκαταβολικά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. February 2, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Για εμάς που κάναμε root με την προηγούμενη version μπορούμε να την αναβαθμίσουμε με κάποιο τρόπο; Άλλη μια ερώτηση βρε παιδιά που την κρατάω μέρες αλλά τώρα μου δίνεται η ευκαιρία, βλέπω μέσα στο market το πρόγραμμα Superuser και μάλιστα μου λέει να του κάνω Ενημέρωση, μήπως είναι αυτός ο τρόπος να μπει η version 4...;:O Ευχαριστώ προκαταβολικά :) Γιατι να κανεις αναβάθμιση? Δεν υπαρχει λόγος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Γιατι να κανεις αναβάθμιση? Δεν υπαρχει λόγος. Τέλεια, να είσαι καλά!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpamphs7 Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Προστέθηκε στο αρχικό πόστ η νέα version 4 για το root και επιπλέον υποστηριζόμενες συσκευές.:) Για μένα που έχω κάνει update se 0.62 στο mini κάνει ?αν οχι , γνωρίζεις πότε θα βγει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheMadHouse Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Για μένα που έχω κάνει update se 0.62 στο mini κάνει ?αν οχι , γνωρίζεις πότε θα βγει ? Δυστυχώς κανείς δεν γνωρίζει πότε θα βγει root για την 0.62 .Υπάρχουν μέθοδοι αλλά είναι μπελάς γιατί θέλει να μπλέξεις με flash και custom kernels. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgi_ Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 τι ειναι το cwm manager που μου βρηκε μαζι με το super user?οταν κανω unroot δεν σβηνεται αυτο γιατι??? πως μπορω να το σβησω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 τι ειναι το cwm manager που μου βρηκε μαζι με το super user?οταν κανω unroot δεν σβηνεται αυτο γιατι??? πως μπορω να το σβησω? Το ClockWorkMod(cwm)ειναι στυλ recovery.μπορεις να παρεις backup όλη τη rom,να την επαναφερεις μπορείς να περάσεις διάφορες ψιλοβελτιωσεις,μπορείς να βάλεις custom rom.δε γνωρίζω πως να το βγάλεις:( Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts