Jump to content

TheMadHouse

Members
  • Δημοσιεύσεις

    30
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by TheMadHouse

  1. Καλή επιτυχία!!!Μακάρι να το αποκτήσω :-D
  2. Τέλειό!!!!!Ευχαριστούμε πολύ και Καλό Πάσχα σε όλους!!!
  3. Καλές γιορτές!Να το χαρεί όποιος το κερδίσει με.Υγεία και ότι καλύτερο σε όλους!!
  4. Πάμε για πρωτοχρονιάτικο δώρο!!!Ευχαριστούμε,καλή επιτυχία σε όλους!! :-D
  5. Το θέλω!!!!! <3 !!Καλή επιτυχία και ευχαριστούμε για το δωράκι!!Συνεχίστε έτσι. :-D
  6. Καλή τύχη σε όλους και να το χαρεί όποιος το κερδίσει!!!!!:D
  7. Καλό καλοκαίρι και καλά μπάνια σε όλους!Καλη επιτυχία!!!
  8. Καλή μας επιτυχία!Να'ναι καλο χρησιμοποιήτο σε όποιον το κερδίσει.Ευχαριστούμε πολύ το μαγαζί/χορηγό. :-)
  9. Δυστυχώς κανείς δεν γνωρίζει πότε θα βγει root για την 0.62 .Υπάρχουν μέθοδοι αλλά είναι μπελάς γιατί θέλει να μπλέξεις με flash και custom kernels.
  10. 1. Ένας φίλος το δοκίμασε με επιτυχία σε galaxy i9000 .Βεβαιώσου ότι έχεις κάνει install τους adb drivers ΚΑΙ ότι δεν έχεις κάνει update σε έκδοση Android που δεν γίνεται ακόμα root καλού κακού.Ακολούθησε τις οδηγίες και θα είσαι μια χαρά. Αν ακόμη έχεις αμφιβολίες περίμενε και για άλλες απαντήσεις. 2. Όσον αφορά την έκδοση 4 ναι έχει ουσιαστική διαφορά,εγώ αυτήν χρησιμοποίησα χθες με επιτυχία για root σε 2.3.4 /0.42 έκδοση.Ορίστε και το official changelog. UPDATE: added v4: with newest zergRush binary (21 Nov 2011) and few corrections/additions to script Πιστεύω να σε βοήθησα :-)
  11. Θα συμφωνήσω με τον φίλο laz.Το είδα το κινητό και συγκεκριμένα με την android 2.3.3,πήγαινε σφαίρα!Εμεινα πολύ ευχαριστημένος.
  12. Και σε μένα δεν το βρήκε στο NSU.Με το OVI ακόμη δεν έψαξα.Αλλα στο site της Nokia γιατί με όποιο απ'τα δικά μας product code δοκιμάσεις σου λέει ότι υπάρχει η έκδοση 21.0.25?
  13. Εχει δοκιμάσει κανένας το Displex παιδια για το 5800?Για πολυ μικρές γρατζουνιές απο το stylus εννοώ,όχι κάτι το πολύ βαθύ.Τι προτείνετε?
×
×
  • Create New...