zxr Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Πως τις αποκτώ εννοώ! Πληρώνοντας! Οποιοσδήποτε άλλος τρόπος θεωρείται παράνομος και δεν επιτρέπεται η συζήτησή τους στον forum. Όχι δεν έχει βγει. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_panos Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Πληρώνοντας! Οποιοσδήποτε άλλος τρόπος θεωρείται παράνομος και δεν επιτρέπεται η συζήτησή τους στον forum. Όχι δεν έχει βγει. Α οκ συγνωμη γιατι θυμαμαι το καλοκαιρι ειχε τροπους για symbian για εφαρμογες κτλπ πως κανουμε sing! και νομιζα οτι θα υπηρχε οδηγος και γι αυτο στο φορουμ! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 για root Xperia Ray ισως βοηθησει αυτο--> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1424121 Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siloo Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 καλησπερα παιδια, μιας κ ειμαι κ εγω πρωταρης στα anroid (xperia arc s) μετα απο αρκετο διαβασμα μπορω να πω οτι εχω μπερδευτει αρκετα. απο οτι καταλαβα δεν υπαρχει root για την .62 διαβασα ομως στο xda οτι μπορουμε να κανουμε downgrade σε .42 να κανουμε εκει το root και να κανουμε κ παλι αναβαθμιση σε .62 με OTA, σωστα??? αν ναι υπαρχει καποιος αναλυτικος οδηγος(downgrade σε.42 + root) στο myphone?? γιατι ναι μεν με τα αγγλικα τα παμε καλουτσικα αλλα για ειμαστε πιο σιγουροι βρε αδερφε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 Δοκιμασμένο σε Neo V. Για Arc παίρνεις το βάρος της ευθύνης και του ρίσκου http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=327513 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobody4 Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 (edited) Ενώ όταν έκανα την διαδικασία για root, η όλη διαδικασία τελείωσε μέσα σε ελάχιστα λεπτά, τώρα που θέλω να κάνω την διαδικασία του unroot κολλάει με το που λέει πατήστε ένα πλήκτρο και δεν κάνει τίποτα. Εννοείτε οτι αυτά που χρειάζεται να είναι επιλεγμένα (το άγνωστες πηγές και το εντοπισμός σφαλμάτων) είναι επιλεγμένα. Μετά το πάτημα ενός πλήκτρου που ζητάει μένει στην οθόνη: Πιέστε ένα πλήκτρο για συνέχεια... --- STARTING --- --- WAITING FOR DEVICE adb server is out of date. killing ... * daemon started successfully * _ ο κέρσορας αναβοσβήνει ασταμάτητα χωρίς να κάνει τίποτα άλλο. Τι μπορώ/πρέπει να κάνω;;; Ευχαριστώ!!! ΥΓ Εάν έχω κάνει απεγκατάσταση μέσα από το Root Uninstaller μια εφαρμογή πχ facebook δεν μπορεί να γίνει unroot η συσκευή; Συγνώμη εάν είναι χαζή η ερώτησή μου αλλά δεν είμαι γνώστης του θέματος. Edited March 14, 2012 by nobody4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis01 Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 Με βαση αυτον τον οδηγο εβαλα την .42 αλλα οχι αυτην που εχει εκει γιατι ειναι για Neo V.. Μετα απο μπολικο ψαξιμο βρηκα την .42 για το Mini εδω !!! Το βημα 2 μου πηρε περιπου 1 λεπτο και επιτελους... Rooted!! Μετα εβαλα και το CWM (βημα 3) και τελος! Στην προσπαθεια να κανω update σε .62 ΟΤΑ απετυχα (δεν ξερω γιατι) και προσπαθησα μεσω Pc Companion και παλι απετυχα!!!!! http://i725.photobucket.com/albums/ww257/pbfox_gr/PC%20MOD%20CM%20STACKER/th_PcCompanion.jpg Εις αυριον τα σπουδαια!!!! Παράθεση The light at the end of the tunnel will be switched off until further notice! Xperia Mini ST15i Rage Kernel v2.7 ROM Xperia Mini Flush78_v6.5 S Edition FINAL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Μετα εβαλα και το CWM (βημα 3) και τελος! Είμαι κι εγώ root στη .42 και σκέφτομαι να εγκαταστήσω το CWM αλλά όπως είδα στο βήμα 3 αναφέρεται: "Κάνετε extract τα περιεχόμενα του CWM-install σε ένα φάκελο." Που το βρίσκουμε αυτό το CWM-install;:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis01 Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Που το βρίσκουμε αυτό το CWM-install;:O Ακριβώς πρίν ξεκινήσει το βήμα ένα έχει τρία .rar αρχεία "guide.part1.rar guide.part2.rar guide.part3.rar" εκεί μέσα θα το βρείς! Το κακό είναι οτι σήμερα που έκανα update στην .62 απο το Pc Companion έχασα το root :cry: έπρεπε να μείνω στην .42 ... :( έτσι κι αλλιώς δεν έχουν και καμιά διαφορά, άντε ξανά απο την αρχή απόψε.. Παράθεση The light at the end of the tunnel will be switched off until further notice! Xperia Mini ST15i Rage Kernel v2.7 ROM Xperia Mini Flush78_v6.5 S Edition FINAL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Ακριβώς πρίν ξεκινήσει το βήμα ένα έχει τρία .rar αρχεία ....... Ευχαριστώ πολύ!:) Και καλή υπομονή σε σένα..:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis01 Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Ευχαριστώ πολύ!:) Και καλή υπομονή σε σένα..:( Να 'σαι καλά :bow: Δεν είναι τίποτα δύσκολο ή χρονοβόρο.. είναι το σπάσιμο του οτι πρέπει να το ξανακάνεις... :dash: Παράθεση The light at the end of the tunnel will be switched off until further notice! Xperia Mini ST15i Rage Kernel v2.7 ROM Xperia Mini Flush78_v6.5 S Edition FINAL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 Να 'σαι καλά :bow: Δεν είναι τίποτα δύσκολο ή χρονοβόρο.. είναι το σπάσιμο του οτι πρέπει να το ξανακάνεις... :dash: Γιατί δεν φλασάρεις πίσω την τελευταία "εικόνα" το CWM; Το CWM σώζει, παίρνεις συχνά bkp ακόμα και αν δεν έχεις μεγάλες αλλαγές - προφανώς πάντα πριν αλλάζεις SW version Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis01 Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Γιατί δεν φλασάρεις πίσω την τελευταία "εικόνα" το CWM; Το CWM σώζει, παίρνεις συχνά bkp ακόμα και αν δεν έχεις μεγάλες αλλαγές - προφανώς πάντα πριν αλλάζεις SW version Το προσπάθησα μαν αλλά μετά την επανεκκίνηση δεν μπαίνει σε CWM :mad: προφανώς επειδή δεν είναι rooted.. Λές να προσπαθήσω να περάσω το CWM ξανά έτσι όπως είναι το τηλέφωνο ή θα φάω ήττα;; Το backup του CWM υπάρχει έτσι κι αλλιώς μέσα στην sd.. ααααα και το πιο κουλό απ'όλα είναι οτι το εικονίδιο SuperUser το έχω ακόμα :blink: :wacko: Θα δούμε απόψε που θα ασχοληθώ γιατί εχθές.. :yawn::yawn: Παράθεση The light at the end of the tunnel will be switched off until further notice! Xperia Mini ST15i Rage Kernel v2.7 ROM Xperia Mini Flush78_v6.5 S Edition FINAL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. March 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2012 Το προσπάθησα μαν αλλά μετά την επανεκκίνηση δεν μπαίνει σε CWM :mad: προφανώς επειδή δεν είναι rooted.. Λές να προσπαθήσω να περάσω το CWM ξανά έτσι όπως είναι το τηλέφωνο ή θα φάω ήττα;; Το backup του CWM υπάρχει έτσι κι αλλιώς μέσα στην sd.. ααααα και το πιο κουλό απ'όλα είναι οτι το εικονίδιο SuperUser το έχω ακόμα :blink: :wacko: Θα δούμε απόψε που θα ασχοληθώ γιατί εχθές.. :yawn::yawn: λάθος σε οδήγησα φίλε, αν έχασε το ρουτ δεν μπορείς να ξανακάνεις install CWM... το οτι έχεις superuser δεν σημαίνει οτι δουλέυει κιόλας..... ρουτ = μονόδρομος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis01 Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 Και ξανά απο την αρχή.. Παράθεση The light at the end of the tunnel will be switched off until further notice! Xperia Mini ST15i Rage Kernel v2.7 ROM Xperia Mini Flush78_v6.5 S Edition FINAL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas700 Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 παιδια συγγνομη που ροταω αλλα δεν βρισκω ακρη στα προηγουμενα...ειμαι root με την version .42 αμα κανω το update ετσι οπως ειμαι στην .62 τι θα γινει??? κανει να το κανω η να το αφησω καλητερα οπως εχει με την .42 ?? xperia mini Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 παιδια συγγνομη που ροταω αλλα δεν βρισκω ακρη στα προηγουμενα...ειμαι root με την version .42 αμα κανω το update ετσι οπως ειμαι στην .62 τι θα γινει??? κανει να το κανω η να το αφησω καλητερα οπως εχει με την .42 ?? xperia mini Χάνεις το root:( Για μένα μείνε έτσι όπως είσαι,κάποιοι είχαν ανάφερει οτι αν κάνεις update μέσω ota δε χάνεις το root αλλά δε ξέρω στα σίγουρα. Σε λίγες μέρες βγαίνει η ics οπότε κάτσε στα αυγά σου! Sent from my MT11i using Tapatalk 2 Beta-4 Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas700 Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 το ics τι ακριβοσ ειναι...αποσω ξερω μεχρι τωρα νομιζω πωσ ειναι luncher...:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 το ics τι ακριβοσ ειναι...αποσω ξερω μεχρι τωρα νομιζω πωσ ειναι luncher...:confused: Android 4.0:) νέα έκδοση Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 Ας επανέλθουμε πάλι στο θέμα μας. thomas700 για τις απορίες βλέπεις τα παρακάτω και αν συνεχίσεις να έχει τότε ρωτάς στο κατάλληλο topic :) Οδηγός επιβίωσης για νέους χρήστες Android Ορολογία Android SE X10 / X10 mini / X10 mini pro FAQ Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_Vtec Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 (edited) Έχω ένα πρόβλημα. Έκανα downgrade από την 0.62 στην 0.42, τρέχω το αρχείο αλλά δε μου περνάει το root. Παλαιότερα που είχα την 0.42 είμουν κανονικά rooted. Ξέρει κανένας τι φταίει; Ξέχασα να αναφέρω ότι έχω το Xperia Mini Edited April 4, 2012 by honda_Vtec Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eas97 Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Γεια σας παιδια, Εχω ενα μικρο προβλημα!!Εχω ενα Xperia Pro και οταν ειχα την .42 το ειχα κανει ρουτ.Περασα ομως την .62 και εχασα το ρουτ.Παω ομως στο προγραμμα για το unroot και μου ενα τελειωνει απο 'τι καταλαβα δεν εχει εξαφανιστει το superuser!! Παράθεση Xperia Pro and waiting with impatience for my "Ice Cream Sandwich" Summer's All Around ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Δεν έχει εξαφανιστεί αλλά όπως θα δεις είναι άδειο οπότε καμία εφαρμογή δεν έχει πρόσβαση root. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Ακομα τιποτα για root στο μινι;Και κατι αλλο...Το μινι προ ειναι με κλειδωμενο τον bootloader;Σκεφτομουν να αρχισω τα πειραματα με αλλες ρομ.. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GATE_1908 Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Καλημερα παιδια!Λοιπον εχω το Galaxy s2 το πειρα μεταχειρισμενο απο Wind ειναι αγορασμενο αλλα δεν βαζω και ορκο για το αν ειναι Ελληνικο η οχι.Τελος παντων το παλικαρι που μου το πουλησε ειχε περασμενη την 4.0.3 ics Oλλανδικη εκδοση android.ροοτ μπορω να κανω κανονικα με το αρχειο στην αρχη της σελιδας?θελετε να σας δωσω τα στοιχεια του τηλεφωνου ιμει και τα λοιπα μηπως?φοβαμαι μη κανω ροοτ με το αρχειο και γινει καμια ζημεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts