Jump to content

Αναβάθμιση σε 2.3.4;

cartoonistas
 Κοινοποίηση

ΣΑΣ ΗΡΘΕ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ 2.3.4?  

50 members have voted

1. 1. ΣΑΣ ΗΡΘΕ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ 2.3.4?

• ΕΓΙΝΕ Η ΑΝΑΒΑΜΙΣΗ
    • ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ

Recommended Posts

@whitemen

Συντοπιτη μονο εσυ δεν εχεις παρει 2.3.4?Μηπως σε εχει banαρει η LG??:p

Περα απο τη πλακα ποιος αλλος εδω δεν εχει παρει 2.3?

ειναι vodafone Γερμανιας με V10e στο update tool τις lg τα Γερμανικα μοντελα ειναι ακομα στην V10!!!!:mad::mad:

http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg

• Απαντήσεις 292
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχω κάνει αναβάθμιση από τις αρχές όταν κυκλοφόρησε η μέθοδος με τα kdz αρχεία.

Το τηλέφωνο είναι από τα πρώτα του πλαισίου δηλαδή μάλλον από την εισαγωγή της vodafone, σήμερα που έτρεξα το LGMobile update μου έβγαλε ότι παρόλο που έχω την 20l υπάρχει μια καινούργια έκδοση και να προχωρήσω σε update, αφού πάτησα για update μετά από τον έλεγχο που κάνει έβγαλε μήνυμα ότι "Η διαδικασία αναβάθμισης λογισμικού δεν υποστηρίζεται για συγκεκριμένο μοντέλο".

Αυτό το βγάζει γιατί δεν βγήκε ακόμα η αναβάθμιση για κάποια μοντέλα με συγκεκριμένο imei πχ παρτίδα της vodafone ή φταίει η μέθοδος με τα kdz που επιλέξαμε για να κάνουμε αναβάθμιση εμείς οι ανυπόμονοι;

Το τηλέφωνο είναι από τα πρώτα του πλαισίου δηλαδή μάλλον από την εισαγωγή της vodafone, σήμερα που έτρεξα το LGMobile update μου έβγαλε ότι παρόλο που έχω την 20l υπάρχει μια καινούργια έκδοση και να προχωρήσω σε update, αφού πάτησα για update μετά από τον έλεγχο που κάνει έβγαλε μήνυμα ότι "Η διαδικασία αναβάθμισης λογισμικού δεν υποστηρίζεται για συγκεκριμένο μοντέλο".

Αυτό το βγάζει γιατί δεν βγήκε ακόμα η αναβάθμιση για κάποια μοντέλα με συγκεκριμένο imei πχ παρτίδα της vodafone ή φταίει η μέθοδος με τα kdz που επιλέξαμε για να κάνουμε αναβάθμιση εμείς οι ανυπόμονοι;

το ιδιο μου βγαζει και εμενα που δεν εχω κανει ακομα αναβαθμιση!!:mad::mad:

Σημαίνει ότι θα είχαμε μείνει με 2.2 μέχρι σήμερα.:confused:

Παρότι δεν είμαι "παλιός" σε android (7 μήνες), έχω ξεπεράσει κάθε φόβο για φλασάρισμα στο κινητάκι αυτό, που πρακτικά είναι unbrickable!

Εχω φλασάρει δεκάδες rom, τις περισσότερες με CWΜR αλλά και αρκετές με smartflash. (kdz δεν έτυχε)

Stock έχω αφήσει ελάχιστες...ώρες του τελευταίους μήνες.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Στο Lg Mobile update Tool->Ιστορικό αναβάθμισης ή από το νέο παράθυρο που ανοίγει αν πατήσεις ανάγνωση πληροφοριών τηλεφώνου, σου βγάζει την έκδοση του λογισμικού που έχουμε; Την αναβάθμιση την έκανα και εγώ με τον ίδιο τρόπο που αναφέρεις και στα παραπάνω που αναφέρω δεν διαβάζει την έκδοση που έχει τώρα το κινητό μας, ενώ με την προηγούμενη έβγαζε ότι είχα την v10d.

Αν θυμάσαι στο τελευταίο βήμα του οδηγού που ακολουθήσαμε εκεί που είχε την επιλογή να διαλέξουμε χώρα και γλώσσα από επάνω έλεγε "Clear Phone Software update Registry". Προφανώς έχει σβήσει αυτή η παράμετρος από το κινητάκι μας και γι΄αυτό έχει αυτή την συμπεριφορά.

Αν μπορεί να επιβεβαιώσει κάποιος που έκανε την αναβάθμιση κανονικά αν με την παραπάνω διαδικασία που περιγράφω του βγάζει την έκδοση του λογισμικού του, μάλλον αυτό φταίει.

Καλημέρα.

Και σε μένα ακόμη η αναβάθμιση. Έχω το optimus 2x(Vodafone) απο τον Μάϊο.

Το LG Mobile support tool μου λέει ότι υπάρχει αναβάθμιση( έχω την 10D). Βάζω και τους USB Drivers 3.6 και στο 53% περίπου όπου και ελέγχει την στάθμη της μπαταρίας μου βγάζει το μήνυμα "Η στάθμη της μπαταρίας σας δεν ειναι ικανοποιητική για να προχωρήσετε." " Παρακαλώ φορτίστε πλήρως την μπαταρία σας και προσπαθήστε ξανα."

Η μπαταρία ειναι πλήρως φορτισμένη. 1 βδομάδα τώρα προσπαθώ και όλο το ίδιο.

Στο site http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn=ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ&model=LGP990&country=ES&region=E

μου βγάζει την 20l ενώ την προηγούμενη εβδομάδα την 10d.

Πώς μπορώ να δω την προέλευση του κινητού? Μήπως αυτό φταίει και όχι LG-Voda GRE.

Μήπως πρέπει να περιμένω τους Βούλγαρους ή Ολλανδούς ή Βραζιλιάνους ή Κορεάτες ...... :)

Φιλε μου και εμενα κατι παρομοιο μου εκανε.Με το ζορι μετα απο μερες περασα το ΙΜΕΙ μου και το εβαζα πανω εβλεπε αναβαθμιση, την κατεβαζε και κολλαγε μετα απο ενα σημειο δεν προχωραγε. Μου εσπασε τα νευρα.

Βαρεθηκα να παιδευομαι και τελικα περασα την 2,3,3 μεσω smartflash. Απλα σου σβηνει τα παντα και πρεπει να ξαναπερασεις ολες τις εφαρμογες. Σκεψου οτι εγω επρεπε να περασω την 2,2(10d) πρωτα γιατι ειχε φαει τετοιο κολλημα που δεν μου την εβαζε ουτε μεσω smartflash, εβγαζε error στην εγκατασταση.

Ειναι ευκολη και απλη διαδικασια. Μην καθεσαι να παιδευεσαι. Απλα ακολουθα τα βηματα που εχει στον οδηγο και ξεμπερδεψες.

Φιλε μου και εμενα κατι παρομοιο μου εκανε.Με το ζορι μετα απο μερες περασα το ΙΜΕΙ μου και το εβαζα πανω εβλεπε αναβαθμιση, την κατεβαζε και κολλαγε μετα απο ενα σημειο δεν προχωραγε. Μου εσπασε τα νευρα.

Βαρεθηκα να παιδευομαι και τελικα περασα την 2,3,3 μεσω smartflash. Απλα σου σβηνει τα παντα και πρεπει να ξαναπερασεις ολες τις εφαρμογες. Σκεψου οτι εγω επρεπε να περασω την 2,2(10d) πρωτα γιατι ειχε φαει τετοιο κολλημα που δεν μου την εβαζε ουτε μεσω smartflash, εβγαζε error στην εγκατασταση.

Ειναι ευκολη και απλη διαδικασια. Μην καθεσαι να παιδευεσαι. Απλα ακολουθα τα βηματα που εχει στον οδηγο και ξεμπερδεψες.

Άποψή μου και μόνο: Είναι καλύτερο να περάσετε την 2.3 "καθαρή" μέσω smartflash" και όχι μέσω του εργαλείου της LG από "πάνω". Και ας χρειαστεί να περάσετε μετά όλες τις ρυθμίσεις και προγράμματα ξανά (εύκολο μέσω ενός σχετικού προγράμματος όπως το titanium backup).

Σκεφτείτε το σαν να κάνετε αναβάθμιση στο PC σε άλλη γενιά λειτουργικού. Μένουν τόσα σκουπίδια που τελικά το μηχάνημα παρουσιάζει πολλά προβλήματα και σέρνεται.

Βέβαια αυτό αφορά χρήστες που δεν φοβούνται να "λερώσουν" τα χέρια τους έστω και λίγο. Οι υπόλοιποι ας αποτανθούν στο σερβις να τους κάνουν εκεί την αναβάθμιση.

Αλέξανδρος,

Άποψή μου και μόνο: Είναι καλύτερο να περάσετε την 2.3 "καθαρή" μέσω smartflash" και όχι μέσω του εργαλείου της LG από "πάνω". Και ας χρειαστεί να περάσετε μετά όλες τις ρυθμίσεις και προγράμματα ξανά (εύκολο μέσω ενός σχετικού προγράμματος όπως το titanium backup).

Σκεφτείτε το σαν να κάνετε αναβάθμιση στο PC σε άλλη γενιά λειτουργικού. Μένουν τόσα σκουπίδια που τελικά το μηχάνημα παρουσιάζει πολλά προβλήματα και σέρνεται.

Βέβαια αυτό αφορά χρήστες που δεν φοβούνται να "λερώσουν" τα χέρια τους έστω και λίγο. Οι υπόλοιποι ας αποτανθούν στο σερβις να τους κάνουν εκεί την αναβάθμιση.

Δε θα συμφωνησω απολυτως με αυτο γιατι στο android οπως και στα linux υπαρχουν πολλα partitions και με την αναβαθμιση αλλαζει κυριως τo /system.Το προβλημα αυτο που λες παρουσιαζεται σε αναβαθμιση κυριως των windows που ειναι ολα χυμα σε ενα ntfs partition.

Θα συμφωνισω ομως πως με αυτο το τροπο θα καθαρισεις απο αχρειαστους φακελους(που εχουν μεινει απο απεγκαταστασεις..κτλ) θα εχεις την ευκαιρια να ξεσκαρταρεις ξεχασμενες εφαρμογες και γενικα θα καταληξεις σε ενα πιο "νοικοκυρεμενο" συνολο.Εγω επειδη φλασαρω συχνα λογω nightlies κανω αυτο το "καθαρισμα" καθε 5 περιπου φλασαρισματα

Δε θα συμφωνησω απολυτως με αυτο γιατι στο android οπως και στα linux υπαρχουν πολλα partitions και με την αναβαθμιση αλλαζει κυριως τo /system.Το προβλημα αυτο που λες παρουσιαζεται σε αναβαθμιση κυριως των windows που ειναι ολα χυμα σε ενα ntfs partition.

Θα συμφωνισω ομως πως με αυτο το τροπο θα καθαρισεις απο αχρειαστους φακελους(που εχουν μεινει απο απεγκαταστασεις..κτλ) θα εχεις την ευκαιρια να ξεσκαρταρεις ξεχασμενες εφαρμογες και γενικα θα καταληξεις σε ενα πιο "νοικοκυρεμενο" συνολο.Εγω επειδη φλασαρω συχνα λογω nightlies κανω αυτο το "καθαρισμα" καθε 5 περιπου φλασαρισματα

Σίγουρα δεν έχει σχέση το Linux με τα παράθυρα. Αλλά επειδή η rom δεν είναι το "όλον" σε μία αναβάθμιση, αλλά υπάρχουν και τα kernel, baseband, RIL, έχω παρατηρήσει να λύνονται αρκετά προβλήματα με "ολική" επαναφορά του τηλεφώνου.

Γενικά όποιος έχει άλυτα προβλήματα με το τηλέφωνο, πριν το ...πετάξει στον τοίχο, καλό είναι να κάνει την διαδικασία αυτή.

Αλέξανδρος,

Ενοειται πως σε εμας που εχουμε "λερωσει" τα χερακια μας, μας λυνει πολλα προβληματα-κολληματα η ολικη επαναφορα.Εγω μιλησα για τα παιδια που ειναι αροοταριστα και δε γινεται ουτε αυτοι αλλα ουτε καποια εγκατεστημενη εφαρμογη να επεμβει στο /system(οπου περιλαμβανονται baseband,kernel,ril).

Εχω κανει εγω ολικες επαναφορες!!!!ουουου να φαν και οι κοτες

Εστω απλο root να εχεις κανει αυτη η διαδικασια ειναι νομος πριν το πεταξεις στο τοιχο οπως λες ή αποφασισεις να το στειλεις για service.

Και επι του θεματος ειδα στο xda για μια καινουρια Αγγλικη 2.3 που ειναι v20g(βεβαια το γραμμα L ειναι μετα το G αλλα LG ειναι αυτη).Δεν το εψαξα καθολου και δε ξερω αν εχει τιποτα ενδιαφερον(καινουρια baseband κτλ).Ιδωμεν

To δικό μου έχει πάρει την V20I. :worry:

Εκτός αν είναι L αλλά όχι κεφαλαίο....

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

To δικό μου έχει πάρει την V20I. :worry:

Εκτός αν είναι L αλλά όχι κεφαλαίο....

Είναι προφανώς η v20l όπου l = L

Σε i δεν κυκλοφόρησε ούτε σε leaked.

Για την εγγλέζικη το διάβασα και εγώ, περιμένω και εγώ να δω τι φρούτο είναι. BTW o Paul (ΜODACO) υποσχέθηκε GR6 σύντομα...(τώρα έχει βγάλει την GR5 βασισμένη στην v20L)

Αλέξανδρος,

Εγω το πηρα χθες απο μουλτιραμα και με εκανε 2 αναβαθμισεις απο το κινητο αι τωρα εχω την v10d και με βγαζει οτι εχω την πιο προσφατη,πως να παρω την επισημη ρομ?μεσω pc?.βοηθειαααααααααα

• Administrators
Εγω το πηρα χθες απο μουλτιραμα και με εκανε 2 αναβαθμισεις απο το κινητο αι τωρα εχω την v10d και με βγαζει οτι εχω την πιο προσφατη,πως να παρω την επισημη ρομ?μεσω pc?.βοηθειαααααααααα

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3877694#post3877694

Modpic.gif

Συγγνώμη που δεν κατάλαβα.

Είναι κανείς με P990 αγορασμένο απο VODA(τα πρώτα-ΜΑΙΟΥ-που ήταν εισαγωγής) που έχει πάρει την αναβάθμιση?

Εμένα συνέχεια μου βγάζει ότι η μπαταρία δεν ειναι πλήρως φορτισμένη και όταν πατάω στην επικοινωνία η σελίδα την LG χθες μου έγραφε ότι θα ειναι διαθέσιμη απο σήμερα 10 το πρωί και τώρα δεν ανοίγει καν.

Τότε μάλλον κάτι παίζει με την μπαταρία μου (ελπίζω όχι με το κινητο).

Βλέπω να την κάνω manual την δουλειά.

Ευχαριστώ dellart.

Τότε μάλλον κάτι παίζει με την μπαταρία μου (ελπίζω όχι με το κινητο).

Βλέπω να την κάνω manual την δουλειά.

Ευχαριστώ dellart.

δεν εισαι ο μονος, vodafone Germany και μαλλον την στελνουν με τα ποδια απο εκει, οποτε κατα το πασχα θα εχει ερθει:mad::mad: εμενα μου βγαζει οτι δεν υποστηρίζεται το μοντέλο..

Σκ:mad::Xο LG

Τοσες μερες κ ακομα αναβαθμιση τιποτα....

Απο το κινητο τιποτα απο το προγραμμα της Lg μου λεει οτι εχω την τελευταια εκδοση (V10D) κ απο το ιστορικο αναβαθμισης βλεπω S/W Version : V20l

Οτι να ναι.....

Παιδιά η LG τελικά μας κοροιδεύει και αναβάθμιση δεν πρόκειται να δούμε.Είναι η πιο αναξιόπιστη.Μπήκε και ο Δεκέμβριος θα μπούμε και στο 2012 και ακόμα θα μιλάμε πότε θα έρθει το 2,3 όταν η samsung θα πέρνει το παγωτό!

Καληνύχτα LG.Χάνε πελάτες από την ασυνέπεια και αναξιοπιστία σου!!!

Τελικά την έκανα την αναβάθμιση μετά κόπων και βασάνων.

Είπα να βάλω την κάρτα SIM της σύνδεσης που έχω απο Cosmote και με μπαταρία στο 90% (όχι πλήρως φορτισμένη όπως μου έβγαζε μήνυμα με της Voda την SIM) έκανε κανονικά την αναβάθμιση. 30 λεπτά σύνολο. Δεν έχασα τίποτα απο προγράμματα, ρυθμίσεις, επαφές, ξυπνητήρια και ήχους.

Το GPS βρήκε δορυφόρους κανονικά(δεν έκανα πλοήγηση να δώ αν τους κρατάει κιόλας).

Η ελέυθερη μήμη Ram σύμφωνα με το Advanced Task Killer μειώθηκε 10ΜΒ περίπου, στα 185ΜΒ αλλά σύμφωνα με το υπηρεσίες που εκτελούνται έχω 101ΜΒ μετ(σε χρήση?) και 229MB δωρ. (ελεύθερα?).

Κάποια καινούργια εικονίδια/εφαρμογές, χρωματισμοί, πληκτρολόγιο, πιο smooth το ρολάρισμα και το πάτημα.

Απο μπαταρία θα τσεκαριστεί και θα σας πώ.

Γενικά φαίνεται καλύτερη.

Για όσους είχαν πρόβλημα με το update δοκιμάστε και με SIM άλλης εταιρίας.

Κατσε για να καταλάβουμε το πρόβλημα είναι η κάρτα σιμ ; τη προελεύσεως είναι το κινητό ;

Πιθανόν whitemen. Ακούγεται κουφό αλλά σε μένα έτσι έκανε update.

Να έτυχε εκείνη την στιγμή που άλλαξα την SIM να ήρθε το update στο IMEI μου, κι αυτό μπορεί.

Αν και πρίν μου έγραφε ότι υπάρχει update αλλά σταματούσε στον έλεγχο της μπαταρίας(δεν ειναι ικανοποιτική η στάθμη της μπαταρίας, εγώ την είχα στο 100%, και ότι πρέπει να είναι πλήρως φορτισμένη). Τώρα το πέρασε χωρίς πρόβλημα το βήμα αυτό και χωρίς να είναι πλήρως φορτισμένη.

Απλά λέω δοκιμάστε κι αυτό.

Για την προέλευση, δεν γνωρίζω απο που το έκανε η VODA εισαγωγή. Αν υπάρχει τρόπος ας μου πει κάποιος που γνωρίζει, είμαι περίεργος.