Jump to content

Αναβάθμιση σε 2.3.4;

cartoonistas
 Κοινοποίηση

ΣΑΣ ΗΡΘΕ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ 2.3.4?  

50 members have voted

1. 1. ΣΑΣ ΗΡΘΕ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ 2.3.4?

• ΕΓΙΝΕ Η ΑΝΑΒΑΜΙΣΗ
    • ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ

Recommended Posts

Σε 2.3 εχεις λιγοτερο battery drain. Γενικα Γινετε το κινητο οπως θα επρεπε να εχει ερθει. Προσωπικα δεν παρατηρησα προβληματα στο gps αν και το εχω παντα ανοιχτο (δεν χαλαει μπαταρια αν δεν χρησιμοποιητε απο καποιο προγραμμα οποτε γιατι να το εχεις off)

Το κινητο ειναι σχεδον unbrickable. Δεν ξερω κανεναν που να του εχει κολησει απο πειραγματα software και να μην φριαχνετε.

Του εχω κανει μεχρι repartitioning.

Γενικοτερα η 2.3 ειναι must και για οποια κινητα την περνουν εχει βγει και η 20M (η πρωτη επισημη 2.3 ήταν η 20L)

Εχει οδηγο για το kdz σε stikie. Εσυ απλα αντι για την 10d κατεβασε απο εδω την 20M. http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/WEBSW/LGP990/ANLDDW/V20m_00/V20M_00.kdz

Αν δεν σου δουλευει το link πηγενε πρωτα εδω http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn=251736251403353

οπoυ 251736251403353 βαλε το imei σου.

Η 20Μ είναι για κινητά από Ολλανδία αν δεν απατώμαι... Για τα Ελληνικά είναι η 20L...

Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM

• Απαντήσεις 292
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η 20Μ είναι για κινητά από Ολλανδία αν δεν απατώμαι... Για τα Ελληνικά είναι η 20L...

Εγώ έχω Ολλανδικό κινητό και του έχω βάλει την 20L όπως και πολλοί άλλοι νομίζω...

Εχει διαφορά η 20L με την 20M τελικά μάθαμε τίποτα;

• Administrators
Εχει διαφορά η 20L με την 20M τελικά μάθαμε τίποτα;

Διάβασε στις πιο πίσω σελίδες για σχόλια αυτών που έχουν την v20M.

Modpic.gif

Προσπαθησα σημερα αλλα το PC Suite δεν αναγνωριζει το κινητο για να κανω αποθηκευση σε περιπτωση που κατι γινει .

Τι να κανω ?

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Φιλοι εχω την 2.3.4 V20m και το εχω κανει το κινητο root +CWM recovery 5.0.2.7

Αν θελησω για τον αλφα-βητα λογο να ξαναγυρισω στην 2.3.4 V20m unrooted και χωρις τοCWM Recovery, θα πρεπει να κατεβασω την εκδοση που αναφερει πιο πισω ο orlox..http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata...00/V20M_00.kdz.. και να την περασω η θα πρεπει να κανω πρωτα το κινητο unroot?

Αποτι καταλαβα το unroot ειναι ευκολο αλλα το θεμα ειναι μετα το CWM Recovery πως θα φυγει?

Ευχαριστω

Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6

• Administrators
Φιλοι εχω την 2.3.4 V20m και το εχω κανει το κινητο root +CWM recovery 5.0.2.7

Αν θελησω για τον αλφα-βητα λογο να ξαναγυρισω στην 2.3.4 V20m unrooted και χωρις τοCWM Recovery, θα πρεπει να κατεβασω την εκδοση που αναφερει πιο πισω ο orlox..http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata...00/V20M_00.kdz.. και να την περασω η θα πρεπει να κανω πρωτα το κινητο unroot?

Αποτι καταλαβα το unroot ειναι ευκολο αλλα το θεμα ειναι μετα το CWM Recovery πως θα φυγει?

Ευχαριστω

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=313378

Modpic.gif

Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6

• Administrators
Ευχαριστω πολυ.

Μπορείς να δεις και εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3607380#post3607380

Επίσης να σε ενημερώσω ότι τα "Ευχαριστώ" post αφαιρούνται στα πλαίσια καθαρισμού του forum από ανούσια post. Κατά συνέπεια καλό είναι να αποφεύγονται.

Modpic.gif

Καλημερα.Σημερα μετα απο ελεγχο διαπιστωσα οτι προγραμματα του συστηματος που τα ειχα κανει Freeze δεν μπορουσα επουδενει να τα επαναφερω και δεν υπηρχαν πουθενα!!!Ετσι προχωρησα βασει των οδηγιων εδω:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=300529 σε upgrade stock rom και συγκεκριμενα απο δω:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1035041 κατεβασα την BIN_LGP990AT-00-V20l-EUR-XX-OCT-20-2011+0 και την περασα με το smartflash.

Ολα ενταξει και εχω 2.3.4 V20l.Οταν ομως ανοιγω το LG support tools μου κανει ελεγχο και βρισκει οτι υπαρχει διαθεσιμη αναβαθμιση για

το κινητο.Προχωραει η διαδικασια της αναβαθμισης αλλα σε καποια στιγμη μου ανοιγει παραθυρο και μου λεει:Η διαδικασια αναβαθμισης λογισμικου δεν υποστηριζετε για το συγκεκριμενο μοντελο.

Γιατι γινετε αυτο?Μηπως επειδη πρωτα ειχα την 2.3.4 V20m που μαλλον ειναι Ολλανδικη επρεπε να κατεβασω αυτη:BIN_LGP990AT-00-V10c-NEU-XXX-JUN-22-2011+0 και μετα να προχωρησω σε αναβαθμιση μεσω Lg support tools για να με παει στην V20m?

Και αν δεν ειναι ετσι που θα την βρω την v20m?Το προβλημα ειναι οτι σε αναβαθμιση οπως ειμαι τωρα καταλαβα οτι δεν θα μπορεσω μετεπειτα να κανω μεσω Pc!!Δοκιμασα και μεσω OTA αλλα τιποτα!!

Μπορει καποιος να μου εξηγησει σας παρακαλω?

======================================================================================================

Ok. Τελικα το καταφερα..βρηκα την V20m kdz και με τον οδηγο που υπαρχει εδω στο forum την περασα.Τελος καλο ολα Καλα.

Edited by sakarkas1

Καλημερα.Σημερα μετα απο ελεγχο διαπιστωσα οτι προγραμματα του συστηματος που τα ειχα κανει Freeze δεν μπορουσα επουδενει να τα επαναφερω και δεν υπηρχαν πουθενα!!!Ετσι προχωρησα βασει των οδηγιων εδω:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=300529 σε upgrade stock rom και συγκεκριμενα απο δω:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1035041 κατεβασα την BIN_LGP990AT-00-V20l-EUR-XX-OCT-20-2011+0 και την περασα με το smartflash.

Ολα ενταξει και εχω 2.3.4 V20l.Οταν ομως ανοιγω το LG support tools μου κανει ελεγχο και βρισκει οτι υπαρχει διαθεσιμη αναβαθμιση για

το κινητο.Προχωραει η διαδικασια της αναβαθμισης αλλα σε καποια στιγμη μου ανοιγει παραθυρο και μου λεει:Η διαδικασια αναβαθμισης λογισμικου δεν υποστηριζετε για το συγκεκριμενο μοντελο.

Γιατι γινετε αυτο?Μηπως επειδη πρωτα ειχα την 2.3.4 V20m που μαλλον ειναι Ολλανδικη επρεπε να κατεβασω αυτη:BIN_LGP990AT-00-V10c-NEU-XXX-JUN-22-2011+0 και μετα να προχωρησω σε αναβαθμιση μεσω Lg support tools για να με παει στην V20m?

Και αν δεν ειναι ετσι που θα την βρω την v20m?Το προβλημα ειναι οτι σε αναβαθμιση οπως ειμαι τωρα καταλαβα οτι δεν θα μπορεσω μετεπειτα να κανω μεσω Pc!!Δοκιμασα και μεσω OTA αλλα τιποτα!!

Μπορει καποιος να μου εξηγησει σας παρακαλω?

======================================================================================================

Ok. Τελικα το καταφερα..βρηκα την V20m kdz και με τον οδηγο που υπαρχει εδω στο forum την περασα.Τελος καλο ολα Καλα.

Δεν ξέρω αν η "m"δίνει κάτι παραπάνω από την " l". Είναι για άλλες αγορές (Αγγλία;) και όχι για Ελλάδα, οπότε υπάρχει ενδεχόμενο κάποιες ρυθμίσεις να είναι διαφορετικές. Πχ το εύρος των διαθέσιμων καναλιών WiFi (δεν το ξέρω, απλά το αναφέρω). Σε μερικές εκδόσεις τα κανάλια 13 & 14 είναι απενεργοποιημένα, για να είναι σύμφωνα με την εκάστοτε τοπική νομοθεσία. Σε κάποια custom rom που είχα βάλει δεν μπορούσα να συνδεθώ στο rooter του γραφείου για αυτό το λόγο και το είχα ψάξει.

Από την άλλη αυτό που αναφέρεις για "διαθέσιμη αναβάθμιση" όταν έχεις την v20l είναι bug της LG και αν κατάλαβα καλά το έχουν σχεδόν όλοι όσοι έχουν την συγκεκριμένη rom.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Δεν ξέρω αν η "m"δίνει κάτι παραπάνω από την " l". Είναι για άλλες αγορές (Αγγλία;) και όχι για Ελλάδα, οπότε υπάρχει ενδεχόμενο κάποιες ρυθμίσεις να είναι διαφορετικές. Πχ το εύρος των διαθέσιμων καναλιών WiFi (δεν το ξέρω, απλά το αναφέρω). Σε μερικές εκδόσεις τα κανάλια 13 & 14 είναι απενεργοποιημένα, για να είναι σύμφωνα με την εκάστοτε τοπική νομοθεσία. Σε κάποια custom rom που είχα βάλει δεν μπορούσα να συνδεθώ στο rooter του γραφείου για αυτό το λόγο και το είχα ψάξει.

Από την άλλη αυτό που αναφέρεις για "διαθέσιμη αναβάθμιση" όταν έχεις την v20l είναι bug της LG και αν κατάλαβα καλά το έχουν σχεδόν όλοι όσοι έχουν την συγκεκριμένη rom.

Ουτε εγω το ξερω,παντως ουτε με το Wifi ειχα κανενα προβλημα ουτε με κατι αλλο τουλαχιστον μεχρι τωρα.Τωρα το προβλημα με την αναβαθμιση μου το εκανε με την V20l αλλα τελικα μετα και με την V20m τα ιδια πραγματα!!Ενω και με την V20m βρισκει αναβαθμιση,παλι λεει οτι δεν υποστηριζεται η συγκεκριμενη συσκευη.Ξερω και εγω τι γινετε?!!

Ουτε εγω το ξερω,παντως ουτε με το Wifi ειχα κανενα προβλημα ουτε με κατι αλλο τουλαχιστον μεχρι τωρα.Τωρα το προβλημα με την αναβαθμιση μου το εκανε με την V20l αλλα τελικα μετα και με την V20m τα ιδια πραγματα!!Ενω και με την V20m βρισκει αναβαθμιση,παλι λεει οτι δεν υποστηριζεται η συγκεκριμενη συσκευη.Ξερω και εγω τι γινετε?!!

Δεν υπάρχει πρόβλημα, είναι bug του προγράμματος αναβάθμισης της LG. Δεν υπάρχει πιο καινούρια stock rom από αυτές.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Δεν υπάρχει πρόβλημα, είναι bug του προγράμματος αναβάθμισης της LG. Δεν υπάρχει πιο καινούρια stock rom από αυτές.

Επισης να προσθέσω οτι αν πας να αναβαθμησεις με lg pc suite λεει οτι δεν υπαρχει διαθεσιμη αναβαθμηση. Το bug υπαρχει μονο αν πας με το lg tool

Επισης να προσθέσω οτι αν πας να αναβαθμησεις με lg pc suite λεει οτι δεν υπαρχει διαθεσιμη αναβαθμηση. Το bug υπαρχει μονο αν πας με το lg tool

Ειδες,αυτο δεν το ηξερα γιατι εγω προσπαθουσα να κανω την αναβαθμιση μεσω LgTools!!

Ειδες,αυτο δεν το ηξερα γιατι εγω προσπαθουσα να κανω την αναβαθμιση μεσω LgTools!!

http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn=IMEI

Βάζεις στο τέλος το IMEI σου και βλέπεις ποια είναι η τελευταία έκδοση για το κινητό σου. Δε χρειάζεται να βλέπεις από το LG Update, το οποίο μετά την αναβάθμιση άρχισε να λέει συνέχεια ότι υπάρχει νέα αναβάθμιση.

• 3 weeks later...

Το εχω απο Romania. Εχω γινει απο το LG tool αυτοματο update σε 2.3.4. Το προβλημα ειναι οτι το GPS δεν μου πιανει σημα καθολου. Το εχω αφησει μιση ωρα με το iGo να ψαχνει, αλλά τιποτα!

Εχετε καμια λυση να προτεινετε?

Ελεος με το κινητο αυτο! Φτιαχνουν το ενα bug και χαλανε κατι αλλο!

Το εχω απο Romania. Εχω γινει απο το LG tool αυτοματο update σε 2.3.4. Το προβλημα ειναι οτι το GPS δεν μου πιανει σημα καθολου. Το εχω αφησει μιση ωρα με το iGo να ψαχνει, αλλά τιποτα!

Εχετε καμια λυση να προτεινετε?

Ελεος με το κινητο αυτο! Φτιαχνουν το ενα bug και χαλανε κατι αλλο!

Διαβασε εδω:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306171&page=4 post#51

Επισης κατεβασε απο το Market to "GPS Test" η το "GPS Fix"

Κανε εγκατασταση ενα απο τα δυο και ανοιξε το πρωτα αυτο για να βρει ποιο γρηγορα δορυφορους και να κλειδωσει και μετα ανοιξε το προγραμμα πλοηγησης.

Την πρωτη φορα παντα αργει και πρεπει να εισαι εξω.Και εγω το igo εχω και το GPS Test και δουλευει μια χαρα!

Η θα βαλεις την V20o αλλα θα πρεπει να εισαι root,διορθωνει το προβλημα με το GPS αλλα εχει αλλα ψιλοπροβληματακια.

Edited by sakarkas1

• 3 weeks later...
ρε παιδια υπαρχει καμια rom gingerbread που να ειναι σταθεροτατη και να χρησιμοποιει στο επακρο τις δυνατοτητες του κινητου τουλαχιστον εκεινες που γραφουν τα specs του?:(
Xiaomi mi5 high

Υπάρχει η official GB rom της LG, απλά δεν την εχεις πάρει ακόμα, παρόλα αυτά μπορείς να τη φλασάρεις εύκολα.

Τα αρχεία που χρειάζεσαι ειναι:

SmartFlashTool_P990 (το πρόγραμμα της lg για το φλασάρισμα)

BIN_LGP990AT-00-V20l-EUR-XX-OCT-20-2011+0 (η rom για GREECE, ITALY)

αυτην την εκδοση την εχω περασει... Εμφανιζει lag αρκετο σε ασχετες φασεις κ αρκετες φορες εχει κανει restart το κινητο μου χωρις λογο...
Xiaomi mi5 high

Τωρα θα δωσει η νβιντια τους drivers γα πρωτη φορα και ετσι σε λιγο θα εχουμε

ρομ της προκοπης.

ως τοτε οι δρομοι της cm7 και λοιπων πλησιαζουν στα ορια το κινητο μας.αυτα αν τα εχω καταλαβει κ εγω καλα.

για να καταλαβεις παντως κ μενα με εχει τρελανει το κινητο με τη2.3.4 αλλα αξιζει να σου πω πως εχουμε σοβαρα καλυτερη gpu σε παιχνιδια απο το gs2 μου...αν και σε 2.3.4 κ μετα το gs2 ειναι σταθεροτατο σε αντιθεση με το2x μας...

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

πραγματικα σε επιπεδο hardware το κινητο εχει αυτη τη στιγμη τα απαραιτητα για να ειναι ενα πολυ ταχυ και σταθερο κινητο και σε ορισμενες περιπτωσεις να ειναι και ταχυτερο απο ανταγωνισμο πολυ ακριβοτερο(sgs2). ειναι πολυ κριμα που το software

χαντακωνει ετσι το κινητο...

Xiaomi mi5 high