Jump to content

Αναβάθμιση σε 2.3.4;

cartoonistas
 Κοινοποίηση

ΣΑΣ ΗΡΘΕ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ 2.3.4?  

50 members have voted

1. 1. ΣΑΣ ΗΡΘΕ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ 2.3.4?

• ΕΓΙΝΕ Η ΑΝΑΒΑΜΙΣΗ
    • ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ

Recommended Posts

Εγω το αγόρασα απο το EASYBUY WORLD φίλε Νίκο και ακόμα τίποτα.Σε εσένα πότε ακριβώς ήρθε η αναβάθμιση?

ΝΙΚΟΣ

Ακριβως δε θυμαμαι 2 ή 3 Νοεμβριου πρεπει να ηταν (την προηγουμενη εβδομαδα δηλαδη).

http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

• Απαντήσεις 292
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά μια ερώτηση απο έναν τελείως άσχετο. Οταν θα συνδέσουμε το κινητό στο PC για να να γίνει η αναβάθμιση ποιές ακριβώς ρυθμίσεις θα πρέπει να έχουμε επιλέξει; Παράδειγμα θα πρεπει να ειναι ενεργός ο εντοπισμός σφαλμάτων USB; Ανενεργή η μαζική αποθήκευση; και τι αλλο χρειάζεται να ειναι ρυθμισμένο.

Παιδιά μια ερώτηση απο έναν τελείως άσχετο. Οταν θα συνδέσουμε το κινητό στο PC για να να γίνει η αναβάθμιση ποιές ακριβώς ρυθμίσεις θα πρέπει να έχουμε επιλέξει; Παράδειγμα θα πρεπει να ειναι ενεργός ο εντοπισμός σφαλμάτων USB; Ανενεργή η μαζική αποθήκευση; και τι αλλο χρειάζεται να ειναι ρυθμισμένο.

Τιποτα απο αυτα,καλο θα ηταν ομως να το εχεις φουλ φορτισμενο.

http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

Κανένας που να αναβαθμιστηκε τωρα τελευταία?

απο ότι καταλαβαίνω τίποτα.Όλες οι ελπίδες μας στις 21 Νοεμβρίου?:)

Πετάω μία ιδέα στο τραπέζει για εσάς στην ουρά .... Τρέξτε ένα Virtual Machine με WINDOWS XP!!! και δοκιμάστε να κάνετε εκεί την αναβάθμιση.... Μου φαίνεται πως σε όλη αυτή την ιστορία φταίνε τα 7άρια/Vista ....

Καλά η LG φταίει αλλά μην το κάνουμε θέμα παραπάνω :p

Κινητά: LG Optimus 2x , Iphone 3g, Nokia 7610

Πετάω μία ιδέα στο τραπέζει για εσάς στην ουρά .... Τρέξτε ένα Virtual Machine με WINDOWS XP!!! και δοκιμάστε να κάνετε εκεί την αναβάθμιση.... Μου φαίνεται πως σε όλη αυτή την ιστορία φταίνε τα 7άρια/Vista ....

Eγω σε Win7 την εκανα.

Θα την παρουν ολα ρε παιδια μεσα στο Νοεμβριο πιστευω.Παντως μην την ψαχνετε over the air.Μονο μεσω lg update tool.

καλησπερα! εμενα το p 990 ειναι αγορασμενο απο vodafon ( ισος το πρωτο στην ελαδα) ετσι μου ειπαν! ειναι εισαγωγεας lg electronics. κατασκευη ΚΟΡΕΑ. αναβαθμιση ομος τιποτα!!!!!!!! τι κανο?

καλησπερα! εμενα το p 990 ειναι αγορασμενο απο vodafon ( ισος το πρωτο στην ελαδα) ετσι μου ειπαν! ειναι εισαγωγεας lg electronics. κατασκευη ΚΟΡΕΑ. αναβαθμιση ομος τιποτα!!!!!!!! τι κανο?

Τίποτα δεν κάνουμε απλά περιμένουμε, μάλλον στις 21 του μήνα θα γίνει!!

http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg

Διαλογος στο chat της LG πριν απο 10 λεπτα:

Spiros Tsotras: Γεια, Nikos. Πως μπορώ να σας βοηθήσω;

Nikos: εχω το p990

Nikos:το update για το κινητο μου γτ δεν μου ειναι διαθεσιμο?αλλοι το εχουν κατεβασει κανονικα εδω και μερες

Spiros Tsotras: Η συσκευή σας είναι vodafone?

Nikos: ναι

Nikos: αγορασμενη απο γερμανια

Nikos: η καρτα σιμ ειναι ωοδαφονε

Nikos: vodafone

Spiros Tsotras: Όχι εννοώ αν η συσκευή σας έχει λογισμικό vodafone.

Spiros Tsotras: Aν είναι branded.

Nikos: πως το βλεπω αυτο?

Spiros Tsotras: Εφόσον μου είπατε πως το έχετε αγοράσει από γερμανία σημαίνει πως δεν έχει λογισμικό vodafone.Την αναβάθμιση προσπαθείτε να την κάνετε μέσω wi-fi ή μέσω του υπολογιστή σας?

Nikos: μεσω υπολογιστη

Nikos: μου γραφει η εκδοση που εχετε ειναι η τελευταια

Spiros Tsotras: Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να την προσκομήσετε στο εξουσιοδοτημένο μας σέρβις ώστε να σας κάνουν την αναβάθμιση.

Spiros Tsotras: Μπορείτε να βρείτε το εξουσιοδοτημένο μας service του Κου Κακλειδάκη. Δ/νση Σινώπης 16, Αμπελόκηποι ( Πίσω απο τον πύργο Αθηνών ). Τηλ. Επικοινωνίας 2107777076.

Spiros Tsotras: Μπορείτε να το πάτε και να το παραλάβετε την ίδια στιγμή.

Nikos: να σας ρωτησω ομως

Nikos: την εκδοση V10e

Spiros Tsotras: Παρακαλώ.

Nikos: και μεσω του

Nikos: lg mobile update

Nikos: παταω

Nikos: αναγνωση συσκευης

Nikos: ι μου γραφει V20l

Nikos: giati?

Spiros Tsotras: Προφανώς κάποιο λάθος συστήματος θα είναι.Αυτό που αναγράφει η συσκευή σας ισχύει.

Nikos: οκ

Nikos: να μην ξαναπροσπαθησω δλδ με το pc moυ?

Nikos: δεν προκειται να γινει?

Spiros Tsotras: Μπορείτε να δοκιμάσετε πάλι.Αλλά εφόσον σας βγάζει πως είναι η τελευταία καλό θα ήταν να γίνει μέσω του σέρβις μας.

LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x

Εγώ ένα πράμα ξέρω!

13 Νοέμβρη και καμμία αναβάθμιση σε 2,3.

Άν έστω και ένας κάτοχος που έχει αγοράσει το κινητό της LG :p δεν έχει πάρει την αναβάθμιση σημαίνει ότι αναβάθμιση δεν έχει γίνει.

Η LG είναι το λιγότερο άχρηστη. Για να μήν πώ κάτι άλλο!!!:X

Εγώ ένα πράμα ξέρω!

13 Νοέμβρη και καμμία αναβάθμιση σε 2,3.

Άν έστω και ένας κάτοχος που έχει αγοράσει το κινητό της LG :p δεν έχει πάρει την αναβάθμιση σημαίνει ότι αναβάθμιση δεν έχει γίνει.

Η LG είναι το λιγότερο άχρηστη. Για να μήν πώ κάτι άλλο!!!:X

Ακομα μια φορα μας διχνει ή lg οτι ειναι το λιγοτερο ενα πυροτέχνημα που σκαει γρηγορα, ουτε μια αναβάθμιση δεν ειναι ικανοί να δώσουν, περισσότεροι απο τους μισούς δεν εχουμε παρει αναβαθμισει ητε ειναι εισαγωγείς ητε ελληνικό και θελουν να δώσουν και ICS? Δεν ανοιγουν τα στραβατους να δουν τη εκανε η apple σε τρεις μερες μεσα πηραν ολοι iοs5!! Και δεν καταλαβενω γιατι πρεπει να τρεχουμε στα σερβις η να περιμενουμε μερες να το δώσουμε και να μας το φερουν η να καθομαι να κατεβαζω αρχεια και να βαζω να βγαζω επειδή αυτοι ειναι άχρηστοι. Ειναι η κοροϊδία για το πως υποστηρίζεις το προϊόν σου και τίποτε αλλο.Μεχρι εδω ηταν για μενα δεν θα παιζουν με τα νευρα μας και τα λεφτα μας!!!:mad::mad::mad:

Edited by whitemen

Εγώ το πείρα απο expansys προ χτες και δεν την εχω πάρει ακόμα, το speed που γράφει πάνω το κουτί με προβλημάτισε και απ' οτι έψαξα στο google είναι απο Ολλανδία.

κρίμα!

-> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11

Εχω την v10e Germany μετα απο τοσες μερες μου εβγαλε οτι υπαρχη αναβαθμισει, το συνδεσα στο pc και μετα τον ελενχο που κανει πριν την αναβαθμισει μου πεταει ΤΟ ΘΕΪΚΌ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΊΖΕΤΕ ΤΟ ΓΑΜ@#$ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΑΣ ρε αντε στο δυα@#$ ολοι σας εκει στη lg:mad::mad::mad:

Μετα απο 4 προσπάθειες εχουμε και λεμε:1η εχεις αναβάθμιση παμε μετα την υποδείξει κανε μπακαπ το τηλεφωνο δεν χρειάζεται αναβάθμιση, 2η δεν εχεις αναβάθμιση 3η εχεις παμε μετα το μπακαπ το τηλεφωνο εχει την τελευταια εκδοση 4η παμε μετα το μπακαπ το τηλεφωνο δεν υποστηρίζεται!!!!! Και εγω λεω οτι εκει στην lg δεν ξερω ποσο τα ξύνουν αλλα εγω ειναι η πρωτη και τελευταια αγορα σε οτιδηποτε lg γιατι τα πήρα κρανος, και απο αυριο παει για πωληση. Ευχαριστω τους φιλους που με ανέχτηκαν καλο βραδυ....

Edited by whitemen

Eμενα αγορασμενω απο voda χωρις λειτουργικο της ομως , μου ειπαν να το στείλω αθηνα , και να μην περιμενω .

To δοκίμασε έτσι κανείς σας ; Εμένα στα 7αρια δεν μου έκανε αναβάθμιση . μόνο στο virtualbox με XP έγινε όσο κουλό κ αν ακούγεται

Κινητά: LG Optimus 2x , Iphone 3g, Nokia 7610

Eμενα αγορασμενω απο voda χωρις λειτουργικο της ομως , μου ειπαν να το στείλω αθηνα , και να μην περιμενω .

Μια απο τα ιδια μου ειπαν και εμενα. Θα το παω ο ιδιος στο σερβις τους εαν δεν εχει ερθει τιποτα μεχρι τα μεσα Δεκεμβριου που θα παω Αθηνα.

• Administrators
Εγώ το πείρα απο expansys προ χτες και δεν την εχω πάρει ακόμα, το speed που γράφει πάνω το κουτί με προβλημάτισε και απ' οτι έψαξα στο google είναι απο Ολλανδία.

κρίμα!

Γιατί κρίμα; Πάντως από expansys ελληνικό δεν θα έπαιρνες ούτως ή άλλως.

Αν δεν απατώμαι ωστόσο στο δικό σου δεν υπάρχει το hdmi καλώδιο.

Modpic.gif

Γιατί κρίμα; Πάντως από expansys ελληνικό δεν θα έπαιρνες ούτως ή άλλως.

Αν δεν απατώμαι ωστόσο στο δικό σου δεν υπάρχει το hdmi καλώδιο.

Στο site έλεγε Αγγλική έκδοση και μου ήρθε Ολλανδική (απ' οτι βλεπω στο κουτι) και πάλι κρίμα δεν έχω HDMI.

Αναβάθμιση να δούμε πότε θα πάρω μαζί με όλους 21?

-> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11

Στο site έλεγε Αγγλική έκδοση και μου ήρθε Ολλανδική (απ' οτι βλεπω στο κουτι) και πάλι κρίμα δεν έχω HDMI.

Αναβάθμιση να δούμε πότε θα πάρω μαζί με όλους 21?

Στις 21 θα παμε ολοι μαζι στην lg να τα παραδοσουμε και να τελειωνει το θεμα, για μην σου πω θα το κανω μολοτοφ και τους το πεταξω στα γραφεια να τελειωνουμε!!:angry::angry::angry::angry:

Αν το είχα απ' οταν πρωτο βγήκε και περίμενα την αναβάθμιση μέχρι σήμερα θα είμουν και γω το ίδιο αγανακτησμένος.

Πολύ κρίμα πάντως γιατί η LG έχει πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και τιμής,τουλάχιστον σε αυτό το κινητό, που είναι κ το πρώτο μου κ συνάμα το τελευταίο μου της συγκεκριμένης,αλλά δεν πάει άλλο με την 'υποστήριξη' της.Ήμουν ένα άτομο που ήταν ενάντια στο ρεύμα των iphones κ πλέον ζηλεύω την άμεση κ έγκαιρη υποστήριξη τους,όπως επίσης κ των Samsung,τα οποία επίσης δεν συμπαθούσα,αλλά κ αυτα σε σχέση με τα δικά μας, είναι έτη φωτός μπροστά.

Ο εκπρόσωπος της έχει την απαίτηση να κάνω 3 ώρες πήγαινελα για να περάσω μια αναβάθμιση που όλος ο υπόλοιπος κόσμος την βάζει σπίτι του.

Ήμαρτον τι να πω.Το βάζω στο ρικάρντο για πούλημα.Τι προτείνετε να πάρω;

LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x

Πολύ κρίμα πάντως γιατί η LG έχει πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και τιμής,τουλάχιστον σε αυτό το κινητό, που είναι κ το πρώτο μου κ συνάμα το τελευταίο μου της συγκεκριμένης,αλλά δεν πάει άλλο με την 'υποστήριξη' της.Ήμουν ένα άτομο που ήταν ενάντια στο ρεύμα των iphones κ πλέον ζηλεύω την άμεση κ έγκαιρη υποστήριξη τους,όπως επίσης κ των Samsung,τα οποία επίσης δεν συμπαθούσα,αλλά κ αυτα σε σχέση με τα δικά μας, είναι έτη φωτός μπροστά.

Ο εκπρόσωπος της έχει την απαίτηση να κάνω 3 ώρες πήγαινελα για να περάσω μια αναβάθμιση που όλος ο υπόλοιπος κόσμος την βάζει σπίτι του.

Ήμαρτον τι να πω.Το βάζω στο ρικάρντο για πούλημα.Τι προτείνετε να πάρω;

Εαν θες να μείνεις στο android άφοβα galaxy s2 το κινητό ειναι σούπερ σε ολα και θα πάρει ICS!!!:):)