Jump to content

E-Shops και Ηλεκτρονικές Αγορές

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

σου ανεφερα 2 μαγαζια απο τα οποια εχω αγορασει κινητα στην καλυτερη τιμη αγορας και οχι παραεισαγωγης.

πριν 1 μηνα απο το γιου πηρα το τ700 στα 99 ευρο προσφορα.

ειναι πως θα πετυχεις τις προσφορες.απλα ανεφερα τα 2 ηλεκτρονικα μαγαζια ως αξιοπιστα.

παραεισαγωγης κινητα ειναι πολυ φθηνοτερα.ισως η κινητομανια να δουλευει ετσι...η να εχει στοκ καποια κινητα και θελει να τα διωξει.η οντως ειναι το φθηνοτερο μαγαζι!!

επειδή και εγώ την ίδια απορία έχω με την kinitomania και επειδή οι καιροί μας οδηγούν σε εξονυχιστική έρευνα αγοράς για την καλύτερη δυνατή τιμή, βρήκα μέσω του skroutz.gr το site της kinitomania. Πηρα τηλέφωνο και ρώτησα γιατί είναι χαμηλές οι τιμές και μου είπε ότι έχει να κάνει με τους προμηθευτές. Ε τώρα δεν ξέρω τι αληθεύει και τι όχι πάντως αν κάποιος ξέρει κάτι να μας το πει γιατι σκοπεύω να αγοράσω από κει το T715 γιατί το έχουν 142 ευρω ενώ το Πλαισιο το έχει 167. Αλλά μεγάλη διαφορά έχει το nokia 5530 xpress music το οποίο στην kinitomania εχει 170 ενώ στο πλαίσιο 257!!! (Μιλάω πάντα για τιμές καταστήματος και όχι για ηλεκτρονική αγορά.)

επειδή και εγώ την ίδια απορία έχω με την kinitomania και επειδή οι καιροί μας οδηγούν σε εξονυχιστική έρευνα αγοράς για την καλύτερη δυνατή τιμή, βρήκα μέσω του skroutz.gr το site της kinitomania. Πηρα τηλέφωνο και ρώτησα γιατί είναι χαμηλές οι τιμές και μου είπε ότι έχει να κάνει με τους προμηθευτές. Ε τώρα δεν ξέρω τι αληθεύει και τι όχι πάντως αν κάποιος ξέρει κάτι να μας το πει γιατι σκοπεύω να αγοράσω από κει το T715 γιατί το έχουν 142 ευρω ενώ το Πλαισιο το έχει 167. Αλλά μεγάλη διαφορά έχει το nokia 5530 xpress music το οποίο στην kinitomania εχει 170 ενώ στο πλαίσιο 257!!! (Μιλάω πάντα για τιμές καταστήματος και όχι για ηλεκτρονική αγορά.)

λοιπόν διάβασα τώρα σε ένα άλλο forum και έλεγε κάποιος ότι η kinitomania φέρνει κινητά "παραεισαγωγής" και καλό θα είναι λέει να ρωτήσουμε αν υπάρχει εγγύηση και μάλιστα προτείνει να πάρουμε τηλ. στην αντιπροσωπεία του κινητού που θα αγοράσουμε για το αν θα μας παρέχουν Service καθώς λέει είναι σκληροί απέναντι στην παραεισαγωγή.

Εντάξει αλλά πως αποδεικνύεται ότι τα κινητά τους είναι παραεισαγωγής; από το IMEI?

Edited by mcde
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εχω μια προταση για οσου εχουν αυτοκινητα, πολυ αξιοπιστα εσοπ

http://www.streetandcircuit-shop.biz/

http://www.g-market.gr/index.php

Edited by nikos_kallithea

Αυτό το κατάστημα, τι λέει; Είναι καλό; Γιατί πουλάει αρκετά φθηνά! Παίζει τίποτα με την ποιότητα; Θέλω να πω, το PS3 που πουλάει, είναι ποιοτικά το ίδιο με αυτό που πουλάει το Πλαίσιο, τα Μουλτιράμα κ.τ.λ. ή είναι κατώτερο ποιοτικά;

Αυτό το κατάστημα, τι λέει; Είναι καλό; Γιατί πουλάει αρκετά φθηνά! Παίζει τίποτα με την ποιότητα; Θέλω να πω, το PS3 που πουλάει, είναι ποιοτικά το ίδιο με αυτό που πουλάει το Πλαίσιο, τα Μουλτιράμα κ.τ.λ. ή είναι κατώτερο ποιοτικά;

Εχω αγορασει απο εκει τσιπακια για Nintedo ds και δεν ειχα κανενα προβλημα.το μονο "ακυρο" ηταν η καθυστερηση της παραγγελιας αλλα με πηρανε τηλεφωνο και με ρωτησαν τι ηθελα να κανω.(να περιμενα νεα παραλαβη,η ακυρωση της παραγγελιας)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε. Λέω να το προτιμήσω για την αγορά ενός PS3 γιατί έχει πολύ καλές τιμές!

Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε. Λέω να το προτιμήσω για την αγορά ενός PS3 γιατί έχει πολύ καλές τιμές!

ναι εχει τις καλυτερες και μαγαζι με μεγαλη γκαμα.το εχω επισκεφτει και απο κοντα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
απο amazon.co.uk μπορουμε να παραγγειλουμε ηλεκτρονικες συσκευες? ενδιαφερομαι για ενα mp3

Λογικα μπορεις νομιζω dvd και τηλεορασεις ειδα μια φορα

απο amazon.co.uk μπορουμε να παραγγειλουμε ηλεκτρονικες συσκευες? ενδιαφερομαι για ενα mp3

εγω εχω αγορασει ipod! ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

φερνει το amazon ηλεκτρικα/ηλεκτρονικα ελλαδα??? γιατι εμενα σε οτι τετοιο εχω δοκιμασει δεν με αφηνε να ολοκληρωσω την παραγγελια! :(
Shit Happens!!!

φερνει το amazon ηλεκτρικα/ηλεκτρονικα ελλαδα??? γιατι εμενα σε οτι τετοιο εχω δοκιμασει δεν με αφηνε να ολοκληρωσω την παραγγελια! :(

η αγορα μου ηταν πριν 2 χρονια και ειχα πληρωσει με πιστωτικη.να σημειωσω οτι εχω κανει αγορα απο το amazon.com :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχει πάρει κανείς κινητό από το EasyBuyWorld;Έχετε ελέγξει γενικά από το ΙΜΕΙ αν ειναι παραεισαγωγής; Θέλω να πάρω ένα κινητό και βλέπω ότι έχει πολύ ανταγωνιστικές τιμές! Και γενικά όσοι έχετε πάρει τα πράγματα μέσα στο κουτί ήταν όλα κομπλέ;δεν έλειπε τίποτα καμια μπαταρία,ακουστικά και τέτοια;

Έχει πάρει κανείς κινητό από το EasyBuyWorld;Έχετε ελέγξει γενικά από το ΙΜΕΙ αν ειναι παραεισαγωγής; Θέλω να πάρω ένα κινητό και βλέπω ότι έχει πολύ ανταγωνιστικές τιμές! Και γενικά όσοι έχετε πάρει τα πράγματα μέσα στο κουτί ήταν όλα κομπλέ;δεν έλειπε τίποτα καμια μπαταρία,ακουστικά και τέτοια;

απο απιαστος εχω παρει εγω και ολα ειναι κομπλε.απο αυτο εχω παρει κατι τσιπακια για παιχνιδομηχανες και ο τυπος μου το'πε χυμα οτι τα φερνει απ'εξω,γι'αυτο πετυχαινει τις καλυτερες τιμες.για τα κινητα τωρα δεν ξερω.:cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχω αγοράσει κινητό από εκεί. Σφραγισμένο και αντιπροσωπείας, σε πολύ ελκυστική τιμή. Μου είπε μάλιστα πως όλα τα κινητά του είναι αντιπροσωπείας. Βέβαια δεν βλάπτει να το επιβεβαιώσεις ρωτώντας τον...;)
http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif

Πριν από 2 εβδομάδες πήρα ένα laptop από εκεί.

Πολύ καλές τιμές και γρήγορη αποστολή.

Η συσκευασία ήταν κομπλέ.Καλά προστατευμένο,με τα εγχειρίδια, την αποδείξη κτλ.

• 2 weeks later...

Καλησπέρα,

Πρινε λίγες μέρες έκανα την πρώτη μου αφορά από το amazon.co.uk (κουρευτική μηχανή)

Αφού την έκανα την αγορά λοιπόν, τότε άρχισα να σκεύτομαι τι θα μπορούσε να παει στραβά. :blink:

1. Επειδή είναι ηλεκτρονική συσκευή από Αγγλία, λογικά θα έχει την αγγλική πρίζα; Η θα καταλάβουν ότι είμαι από Ελλάδα και θα είναι με την δικιά μας;

2. Κατά πάσα πιθανότητα, δεν θα είμαι σπίτι την ώρα που θα έρθει ο ταχυδρόμος (royal mail, και από κει και πέρα δεν ξέρω) Το πακέτο θα μου το αφήσουν στην είσοδο της πολυκατοικίας, ή θα μου αφήσουν χαρτάκι για να το παραλάβω από ΕΛ.ΤΑ;

Αν έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία, ας βοηθήσει. Για να ξέρουμε τα θετικά/αρνητικά σε τέτοιες περιπτώσεις

Παίρνω πράγματα σχετικά συχνά από εκεί και γενικά είμαι ευχαριστημένος.

1) Αν το έχει η συσκευασία έχει καλώς αλλιώς adaptor. Το amazon δεν θα κάνει κάτι γι' αυτό.

2) Αν δεν έχεις tracking number σημαίνει (συνήθως) πως είναι κανονικό ταχυδρομείο επομένως χαρτάκι από ΕΛΤΑ.

Επίσης συνήθως, είναι πολύ πιο γρήγοροι από την ημερομηνία παράδοσης που σου γράφουν.

Καλησπέρα,

Πρινε λίγες μέρες έκανα την πρώτη μου αφορά από το amazon.co.uk (κουρευτική μηχανή)

Αφού την έκανα την αγορά λοιπόν, τότε άρχισα να σκεύτομαι τι θα μπορούσε να παει στραβά. :blink:

1. Επειδή είναι ηλεκτρονική συσκευή από Αγγλία, λογικά θα έχει την αγγλική πρίζα; Η θα καταλάβουν ότι είμαι από Ελλάδα και θα είναι με την δικιά μας;

2. Κατά πάσα πιθανότητα, δεν θα είμαι σπίτι την ώρα που θα έρθει ο ταχυδρόμος (royal mail, και από κει και πέρα δεν ξέρω) Το πακέτο θα μου το αφήσουν στην είσοδο της πολυκατοικίας, ή θα μου αφήσουν χαρτάκι για να το παραλάβω από ΕΛ.ΤΑ;

Αν έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία, ας βοηθήσει. Για να ξέρουμε τα θετικά/αρνητικά σε τέτοιες περιπτώσεις

1. 99% θα εχει αγγλικη πριζα. οτι εχω παρει απο αγγλια ειχε την δικια τους πριζα εκτος απο μια συσκευη αποτριχωσης ΒROWN που πηρα πριν 5 μερες για την γυναικα μου και ειχε κανονικη πριζα και αγγλικη και ειχε και μανουαλ με ολες τις γλωσσες της ΕΕ (και ελληνικα μεσα).

2. επειδη ειναι γνωστος ο ταχυδρομος τα δινει στον πατερα μου εκτος και ειναι συστημενα οποτε αφηνει χαρτακι να το παρω απο το ταχυδρομειο.

Παίρνω πράγματα σχετικά συχνά από εκεί και γενικά είμαι ευχαριστημένος.

1) Αν το έχει η συσκευασία έχει καλώς αλλιώς adaptor. Το amazon δεν θα κάνει κάτι γι' αυτό.

2) Αν δεν έχεις tracking number σημαίνει (συνήθως) πως είναι κανονικό ταχυδρομείο επομένως χαρτάκι από ΕΛΤΑ.

Επίσης συνήθως, είναι πολύ πιο γρήγοροι από την ημερομηνία παράδοσης που σου γράφουν.

ευχαριστώ και τους 2 για τις άμεσες απαντήσεις.

Τουλάχιστον αν αφήσουν χαρτάκι από ΕΛ.ΤΑ το πακέτο δεν χάνεται. Αυτό είναι που με έκαιγε περισσότερο.

Όσο για τις πρίζες, το καλό το μονοπάτι ξέρει κι άλλο παλικάρι :p

ευχαριστώ και τους 2 για τις άμεσες απαντήσεις.

Τουλάχιστον αν αφήσουν χαρτάκι από ΕΛ.ΤΑ το πακέτο δεν χάνεται. Αυτό είναι που με έκαιγε περισσότερο.

Όσο για τις πρίζες, το καλό το μονοπάτι ξέρει κι άλλο παλικάρι :p

Τουλάχιστον έλεγξες αν το μοτερ ειναι 110 ή 220.

Τουλάχιστον έλεγξες αν το μοτερ ειναι 110 ή 220.

Δεν το αναγράφει πουθενά! Λες να την πάτησα τόσο χοντρά;

Τι πιθανότητες έχω;

Δεν το αναγράφει πουθενά! Λες να την πάτησα τόσο χοντρά;

Τι πιθανότητες έχω;

στην αγγλια εχουν 220 μονο απο αμερικη εχει 110.

παρε και με 2 Ε μια πριζα που κανει την αγγλικη, ελληνικη και εισαι οκ.

στην αγγλια εχουν 220 μονο απο αμερικη εχει 110.

παρε και με 2 Ε μια πριζα που κανει την αγγλικη, ελληνικη και εισαι οκ.

Ουφ, λέω και γω, 110V πρώτη φορά άκουγα για Αγγλία, αλλά τσίμπησα αμέσως σαν ψάρι. Και αγχώθηκα όχι τόσο για τα χρήματα που έδωσα, αλλά για την απροσεξία μου που πήγα και αγόρασα ηλ. συσκευή χωρίς να δω καλά-καλά τι παίρνω. :O

Σε ευχαριστώ και πάλι gsa1967.

Παιδια εκανα παραγγελια πριν 2 μερες απο easybuyworld και εχω αγανακτησει !!!

Εκανα την παραγγελεια απο το χωριο μου μεσω ιντερνετ με το κινητο για μοδεμ μεσω πσ

επειδη ομως ο αριθμος q που εχω δεν εχει ιντερνετ ειχα βαλει εναν wind.

Με πηρανε σχεδον αμεσως για επιβεβαιωση αλλα οπως ειπα ειχα βγαλει την καρτα σιμ . μου στειλανε μαιλ οτι δεν με βρηκαν και απο εκεινη την ωρα μεχρι και πριν μια ωρα προσπαθουσα να επικοινωνησω μαζι τους αλλα τπτ χαλασα 13 ευρω καρτα και εστειλα και καμια 10αρια μαιλ αλλα τπτ ουτε φωνη ουτε ακροαση !

Μεχρι και στα καταστηματα του βυρωνα και της νεας σμυρνης πηρα αλλα μου ειπαν οτι δεν μπορουν να κανουν τπτ.

Τελικα πριν μια ωρα ξανα πηρα στην νεας σμυρνης τηλ και πηρε ο υπαλληλος τα στοιχεια μου και ειπε οτι θα παρει στα κεντρικα να τους πει να επικοινωνησουν μαζι μου .

Αλλα ακομα τπτ και η παραγγελια ειναι κολλημενη στην επιβεβαιωση .

Κριμα γτ εχει πολυ καλες τιμες και μερικα πραγματα που δεν υπαρχουν αλλου.

Edited by DTse

Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Έχουμε πει οτι δεν αγοράζουμε με καρτα απο ιντερνετ ΠΟΤΕ, γιατι δεν το πήρες με αντικαταβολή?