Jump to content

E-Shops και Ηλεκτρονικές Αγορές

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εκανα μια παραγγελια απο το play247 κοντα στα 2,000 Ευρω.

Πριν κανω τη παραγγελια επειδη το ποσο για αντικαταβολη μου φανηκε μεγαλο, τηλεφωνησα να τους ρωτησω 2-3 πραγματακια και αν εχουν προβλημα λογω του τοσο μεγαλου ποσου.

Με συμβουλευσαν να πληρωσω σε τραπεζικο λογαριασμο για το λογο οτι κανουν περιπου 4 μηνες για να παρουν τα χρηματα απο την κουριερ αλλα και για τη δικη μου ασφαλεια καθως οσο να'ναι ενα δεμα 2,000 ευρω χτυπαει στο ματι. Εμενα δεν με πειραζε κανενας τροπος οποτε και για να τους εξυπηρετησω τους προτεινα μισα-μισα. Επισης με ενημερωσαν οτι ενα απο τα προιοντα δεν υπηρχε διαθεσιμο και θα το παραλαμβαναν σημερα Παρασκευη ωστε να το στειλουν και να το εχω τη Τριτη.

Τα μισα απο αυτα που αγορασα ηρθαν χθες, και σημερα το πρωι πηγα στη τραπεζα να καταθεσω τα υπολοιπα μισα χρηματα ωστε να μου σταλουν και τα υπολοιπα σημερα. Τους τηλεφωνησα για να τους ενημερωσω οτι εκανα τη καταθεση, και με ενημερωσαν οτι θα παραλαμβαναν Δευτερα-Τριτη τελικα, με ενα τροπο οχι ιδιαιτερα εξυπηρετικο (κλεισε το τηλ να τελειωνουμε).

Αργοτερα μπηκα στο σαιτ και ειδα οτι τελικα υπαρχει διαθεσιμοτητα, τους εστειλα mail και μου απαντησαν οτι ειναι στο δρομο απο τον προμηθευτη προς αυτους και ισως παραλαβουν αυριο αλλιως απο βδομαδα, δηλαδη Τριτη οποτε εγω αν ολα πανε καλα θα τα εχω τη Πεμπτη.

Για μια αρκετα μεγαλη παραγγελια, και για τη διευκολυνση που τους εκανα να καταθεσω τα χρηματα δεν μπορω να πω οτι εχω μεινει και εντυπωσιασμενος απο την εξυπηρετηση.

Αλλο ενα παραδειγμα ειναι οτι τους ειχα ζητησει να με ενημερωσουν για το ακριβες ποσο που πρεπει να καταθεσω καθως ειχα εκπτωση 3% μεσω του thelab.gr και ουδεποτε ενημερωθηκα, παρα μονο μετα απο email που εστειλα.Γενικα δεν εχω μεινει εντυπωσιασμενος μετα απο τις σημερινες εξελιξεις αλλα και αυτα και μερικα αλλα ψιλο-προβληματακια.

Ομολογω οτι μεσω email ηταν ολα τελεια, λιγο η εξυπηρετηση απο το τηλεφωνο πασχει. Θα κανω ενα τελικο review οταν παρω και τα υπολοιπα, απλα φοβαμαι λιγο γιατι φανταστειτε οταν σε ψιλογραφουν οταν θελεις να τους δωσεις 2000 Ευρω τι εχει να γινει εαν προκυψει προβλημα.

paidia eimai kainourgios edw. diavasa arketes selides alla den brhka ena e-shop pou na poulaei rologia.(thelw na agorasw ena omega)

kserete kanena ellhniko?(Ektos to oroloi.gr kai to rologio.gr pou den exoun omega)

an den kserete ellhniko mhpws kserete kanena kseno.... alla prosoxh na mhn exei telwneia ktl....

(na exoun polu kales times )

endiaferomai gia to seamaster 2254.50.00

opoios to exei kai to poulaei h to exei kanenas gnwstos tou endiaferomai :p

To mono pou eho na po einai oti den xanagorazo oute floppy apo to e-shop. ENA MINA gia antikatastasi DVD recorder, telika mou esteilan allo meta apo 24 tilefonimata, to opoio einai kai afto gia petama... Opoios thelei as dokimasei, ego tin epatha kai ematha.

Einai na mh sou tyxei al_psal.

Egw parhgeila xthes apo to play247.gr μια κάρτα μνήμης στα 64ΜΒ που έλεγε στο site οτι ειναι άμεσα διαθέσιμη, μετά από μερικες ώρες μου έστειλαν mail από το τμήμα πωλήσεων και μου εξήγησαν τους λόγους που δεν ήταν άμεσα διαθέσιμη. Μάλιστα μου πρότειναν να μου στείλουν την αντίστοιχη κάρτα στα 128ΜΒ στην τιμή αυτης των 64ΜΒ.

Πολύ καλή κίνηση. :D

To mono pou eho na po einai oti den xanagorazo oute floppy apo to e-shop. ENA MINA gia antikatastasi DVD recorder, telika mou esteilan allo meta apo 24 tilefonimata, to opoio einai kai afto gia petama... Opoios thelei as dokimasei, ego tin epatha kai ematha.

Εχουμε δοκιμάσει αρκετές φορές χωρις πρόβλημα!

Εχουμε δοκιμάσει αρκετές φορές χωρις πρόβλημα!

Tι έχεις δοκιμάσει; Να στείλεις με RMA πίσω κάτι που αγόρασες; Γιατί άλλo ευχαριστημένος

από την πώληση και άλλο από το after sales service...

Ι need a six month vacation, twice a year.

παιδια γεια σας..πριν λιγο απο ενα μηνα περιπου πηγα να αγορασω απο το play.com το κουτι με τις 10 σαιζον απο τα φιλαρακια,αλλα την επομενη μερα μου στελνει e-mail το play και μου λεει πως λογω καποιων ταχυδρομικων μου φαινεται κανονισμων για την ελλαδα δεν μπορει να μου στειλει αντικειμενα αξιας ανω των 45 λιρων(περιπου 70 ευρω),και την ιδια παλι μερα μου στελνουν ξανα μυνημα και μου λενε πως υπαρχει προβλημα και με την πιστωτικη,καθως αφου το χρεωσανε,το στειλανε στο ταχυδρομειο,αλλα τους το γυρισαν πισω λογω αυτου του κανονισμου που ανεφερα πιο πανω,αλλα τωρα μου λενε οτι υπαρχει προβλημα με την τοποθετηση των χρηματων πισω στην καρτα,γιατι κατι(δεν θυμαμαι τι.ή η ημερομηνια ληξης,ή ο αριθμος της καρτας),δεν ισχυει..Μα συγνωμμη αν δεν ισχυε,πως θα μπορουσαν να τραβηξουν λεφτα και οχι να τα ξαναβαλουν..και εχω κανει αλλες 2 αγορες απο το καταστημα φθηνοτερες βεβαια των 45 λιρων για να μην εχω απροοπτα,αλλα τωρα φοβαμαι μην πληρωσω τζαμπα και βερεσέ 200 ευρω..Μπορει καποιος να με βοηθησει;;
Even though sometimes we have to give up the things we want the most..

Τα ταχυδρομεια λιγο δυσκολο μου φαινεται να εχουν προβλημα να στειλουν οτιδηποτε προς την Ελλαδα. Επικοινωνησε με το play και πεστους αυτο που ειπες και σε εμας, και αν συνεχισουν να εχουν προβλημα δωστους μια αλλη καρτα.

εγω παντος αυτο που συναντησα με το eshop ηταν οτι εκτος απο φωτοτυπια τις καρτας και του λογαριασμου ζητουσαν να τους πω και το pin:!: αφου τους εστειλα εκει που επρεπε το πηρα απο αλλου και ησυχασα (δυστυχος εσβησα το email για να το βλεπατε και σας εφευγε το καφασι).οσο για το θεμα ασφαλειας που επικαλουνται,τι ειναι ποιο ασφαλες ,να παρουν την πιστωτικη οπως ολος ο κοσμος ,η θα πρεπει να αρχισουμε να στελνουμε μαιμου παραγγελιες με αντικαταβολη να τρεχουνε και να μην φτανουν,και μη μου πειτε οτι δεν γινεται γιατι θα τσακωθουμε:D καλη χρονια σε ολους

εγω παντος αυτο που συναντησα με το eshop ηταν οτι εκτος απο φωτοτυπια τις καρτας και του λογαριασμου ζητουσαν να τους πω και το pin:!: αφου τους εστειλα εκει που επρεπε το πηρα απο αλλου και ησυχασα (δυστυχος εσβησα το email για να το βλεπατε και σας εφευγε το καφασι).οσο για το θεμα ασφαλειας που επικαλουνται,τι ειναι ποιο ασφαλες ,να παρουν την πιστωτικη οπως ολος ο κοσμος ,η θα πρεπει να αρχισουμε να στελνουμε μαιμου παραγγελιες με αντικαταβολη να τρεχουνε και να μην φτανουν,και μη μου πειτε οτι δεν γινεται γιατι θα τσακωθουμε:D καλη χρονια σε ολους

Το e-shop νομίζω ότι χρειάζεται μια καταγγελία αλλά και ένα μποϊκοτάζ:mad: :mad:

ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

Απευθύνομαι σε αυτούς που έχουν αγοράσει από amazon.com.

Ενδιαφέρομαι βασικά για την αγορά Voip αντάπτορα. Βρήκα αυτόν. Επειδή δεν είμαι και πολύ της υπομονής να διαβάζω ολόκληρα κατεβατά για τα έξοδα αποστολής, είναι δωρεάν από ότι καταλαβαίνω; Σε κάθε αποστολή άνω των $25 είναι δωρεάν; Ισχύει και για την Ελλάδα αυτό;

Μετά όταν το προσθέτω στο καλάθι μου βγάζει πάλι μια κάρτα VISA amazon ότι άμα την βγάλω θα γλιτώσω άλλα 30$... :blink: Tι παίζει με αυτό;

Μπορεί κανείς να εξηγήσει το καθεστώς αποστολών προς Ελλάδα από amazon.com; :shifty:

Απευθύνομαι σε αυτούς που έχουν αγοράσει από amazon.com.

Ενδιαφέρομαι βασικά για την αγορά Voip αντάπτορα. Βρήκα αυτόν. Επειδή δεν είμαι και πολύ της υπομονής να διαβάζω ολόκληρα κατεβατά για τα έξοδα αποστολής, είναι δωρεάν από ότι καταλαβαίνω; Σε κάθε αποστολή άνω των $25 είναι δωρεάν; Ισχύει και για την Ελλάδα αυτό;

Μετά όταν το προσθέτω στο καλάθι μου βγάζει πάλι μια κάρτα VISA amazon ότι άμα την βγάλω θα γλιτώσω άλλα 30$... :blink: Tι παίζει με αυτό;

Μπορεί κανείς να εξηγήσει το καθεστώς αποστολών προς Ελλάδα από amazon.com; :shifty:

1. Οχι, η προσφορα αυτη ισχυει μονο για διευθυνσεις εντος ΗΠΑ για το Amazon.com και μονο για Μεγ. Βρετανια απο το Amazon.co.uk :(

2. Για τη visa Amazon δεν ξερω

3. Το ιδιο προϊον δεν υπαρχει στο Amazon.co.uk; Αν ναι, προτιμησε το, θα σου ερθει πιο γρηγορα και χωρις (πιθανους εξτρα) φορους! :)

Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,

όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει

εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

1. Οχι, η προσφορα αυτη ισχυει μονο για διευθυνσεις εντος ΗΠΑ για το Amazon.com και μονο για Μεγ. Βρετανια απο το Amazon.co.uk :(

2. Για τη visa Amazon δεν ξερω

3. Το ιδιο προϊον δεν υπαρχει στο Amazon.co.uk; Αν ναι, προτιμησε το, θα σου ερθει πιο γρηγορα και χωρις (πιθανους εξτρα) φορους! :)

Πες ότι θέλω πχ να αγοράσω το συγκεκριμένο από το .com. Τι έχει και φόρους; :blink: Τι μεταφορικά πληρώνεις; Έψαξα από ebay αλλά βρίσκεις κάτι τρελά μεταφορικά για Ελλάδα. Σου λέει ο άλλος θέλει 152$ για αποστολή για Ελλάδα τη στιγμή που το προϊόν του κάνει 30-40$. :blink: :wacko:

Είναι ελεεινοί αυτοί οι Άγγλοι. Χειρότεροι από τους Αμερικάνους. :mad: Φίλε PNMEDM ούτε αυτοί στέλνουν Ελλάδα ηλεκτρονικές συσκευές. :angry:

Για δείτε εδώ. Μόνο στο Γιου Κέι στέλνουν. Και εκτός αυτού πιο πολύπλοκα σάιτ από τα αγγλικά και τα αμερικάνικα δεν έχω δει. Όταν πας στα μεταφορικά σου εμφανίζουν 3 σελίδες όρους και 2 σελίδες τιμές. Όχι για book, όχι για toy, όχι για software κλπ. Είναι σοβαροί; Στέλνουν διαφορετικά ανάλογα με το τι αγοράζεις; Και να πεις ότι έχει και τρομερή διαφορά... 3,99 το ένα 4,99 το άλλο. :blink: Σιγά τα ωά. Μια ζωή τέτοια μυαλά θα έχουν οι Άγγλοι. Λες και τους πείραζε να βάζουν μεταφορικά με το κιλό, όπως κάνει ο κάθε απλός άνθρωπος και το κάθε λογικό e-κατάστημα.

Για μένα ένα μεγάλο Χ :down: στο amazon. Δε νομίζω να αξίζει από τους όρους και μόνο. :down:

Δέχομαι επιχειρήματα περί του αντιθέτου. :O

Υπάρχουν χιλιάδες επιχειρηματα επί του αντιθέτου αλλά σε βλέπω πολύ αποφασισμένο για να μπω στον κόπο :p
http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac

Ενδιαφέρομαι βασικά για την αγορά Voip αντάπτορα. Βρήκα αυτόν.

Επίσης, ακόμη και αν στον έφερνε κάποιος, ειναι για αλλο τηλεφωνικό σύστημα. Είναι τερματική συσκευή για συγκεκριμένη εταιρία Voip τηλεφωνίας και δεν λειτουργεί στο ίντερνετ έτσι γενικώς.

Εκτός αν είσαι μάγκας και λεβέντης και καραμπουζουκλής και το "σπάσεις". :D :lol:

http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac

Επίσης, ακόμη και αν στον έφερνε κάποιος, ειναι για αλλο τηλεφωνικό σύστημα. Είναι τερματική συσκευή για συγκεκριμένη εταιρία Voip τηλεφωνίας και δεν λειτουργεί στο ίντερνετ έτσι γενικώς.

Εκτός αν είσαι μάγκας και λεβέντης και καραμπουζουκλής και το "σπάσεις". :D :lol:

Είναι υπόθεση δευτερολέπτων να το σπάσεις. Έχω γνώση του θέματος. ;) Δε το διάλεξα τυχαία. Αν κοιτάξεις το αντίστοιχο UNLOCKED κοστίζει υπερδιπλάσια τιμή. Μερικοί μάγκες απότι είδα στο e-bay πουλάνε το συγκεκριμένο σε ανταγωνιστική τιμή UNLOCKED ολοκαίνουριο και έχουν υποσημείωση ότι ανοίχτηκε μόνο για να ξεκλειδωθεί. ;) Οπότε καταλαβαίνεις... Αγοράσαν το κλειδωμένο, το ξεκλείδωσαν σε 1 λεπτάκι και το πουλάνε με τεράστιο κέρδος.

γιατι δεν το παιρνεις λοιπον?

Mάλλον γιατι, όπως είπε και παραπάνω, αυτός που το πουλάει στο ebay ζητάει 152USD για να στείλει Ελλάδα.

γιατι δεν το παιρνεις λοιπον?

Aν μιλάς για αυτό από Αμερική ( * ) ε δεν είμαι πρόθυμος να πληρώσω 152$ για μεταφορικά. Δε πάω εγώ καλύτερα New York να το παραλάβω; Φθηνότερα θα μου έρθει. :p

Aπό broadbandnuyer δεν το αγοράζω γιατί απλά είναι OUT OF STOKE και κατά δεύτερον σήμερα με ενημέρωσαν ότι στην Ελλάδα δεν στέλνουν το "κλειδωμένο". :mad: Ενώ πριν λίγες μέρες μου είπαν ότι τα μεταφορικά για το συγκεκριμένο για αποστολή στην Ελλάδα είναι 15 λίρες Αγγλίας +ΦΠΑ.

Οπότε είμαι στο περίμενε μήπως το βρω από ebay...

* Υ.Γ. Εκτός αυτού, σε ερώτησή μου στο... αμερικανάκι (αν αναφέρεσαι στην συμβατότητα) τον ρώτησα αν κάνει για Ευρώπη και μου απάντησε καταφατικά. :)

Η πολιτική του amazon.co.uk με τα ηλεκτρονικά δεν είναι για νεύρα, είναι για γέλια. Η πλάκα είναι ότι ορισμένα δεν τα στένει απλά μόνο UK, αλλά εξαιρεί και την Β.Ιρλανδία και τα νησιά!

Τεσπα, εξακολουθεί να παραμένει καλή πηγή για βιβλία, για DVD έχω ένα-δυό χρόνια που αγοράζω από άλλη πηγή, δυστυχώς κάποιοι "πονηροί" συμπατριώτες μας, κάνουν ότι μπορούν να μας τη στερήσουν.

On topic: Ετσι κι αλλιώς, δεν θα αγόραζα PAP εκτός EU, o κίνδυνος να (υπερ)διπλασιαστεί η τιμή με το τελωνείο (και το parking του Ελ.Βενιζέλος) και να χαθεί ένα πρωινό, είναι πολύ μεγαλύτερος από παλιά.

Δεν ξέρω άν το έχεις ψάξει στο skroutz, οι τιμές σε σχέση με το αμερικάνικο amazon, δεν μου φαίνονται απαγορευτικές...