elteo Δημ. April 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2005 Παρασκευη μεσημερι εκανα μια παραγγελια ενος κινητο μεσω telefoncity την οποια και μετανειωσα και ξοδεψα τα λεφτα που προοριζονταν για εκει σε αγορα αλλου κινητου με την προιποθεση Δευτερα πρωι να τους παρω τηλεφωνο για ακυρωση της παραγγελιας.. αλλα το ξεχασα. ετσι σημερα ημερα Τριτη μου ηρθε μεσα Courier ειδοποιηση οτι μου το εφεραν αλλα ετυχε να λυπω.. μπορω να ακυρωσω την παραγγελια πια η ειναι πολυ αργα? ... Και γιατί δεν ρωτάς τους ίδιους...; :blink: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. April 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2005 Παρασκευη μεσημερι εκανα μια παραγγελια ενος κινητο μεσω telefoncity την οποια και μετανειωσα και ξοδεψα τα λεφτα που προοριζονταν για εκει σε αγορα αλλου κινητου με την προιποθεση Δευτερα πρωι να τους παρω τηλεφωνο για ακυρωση της παραγγελιας.. αλλα το ξεχασα. ετσι σημερα ημερα Τριτη μου ηρθε μεσα Courier ειδοποιηση οτι μου το εφεραν αλλα ετυχε να λυπω.. μπορω να ακυρωσω την παραγγελια πια η ειναι πολυ αργα? ... Καλα βρε συ powerz, μας κανεις πλακα; :confused: Μια μετανιωσες για το συμβολαιο, μια γι'άυτο...τι να πω; Δεν ξερω τι γινεται σε αυτη την περιπτωση, αλλα ενταξει μπορουσες να ειδοποιησεις.Συγγνωμη, αλλα προσωπικα - παντα - το "το ξεχασα" δεν το θεωρω σοβαρη δικαιολογια. Μου φαινεται πως δεν εισαι και ιδιαιτερα τυπικη στις "υποχρεωσεις" σου. :rolleyes: (Στο γραφω το τελευταιο με αφορμη τις δυο περιπτωσεις σου.) Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. April 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2005 Έχει κανένας υπόψιν κάποιο Ελληνικό e-shop με DVDs που να κάνει αποστολή στην Κύπρο? Ευχαριστώ :) Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. April 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2005 oτι και να μου πειτε εχετε απολυτο δικιο.. ειμαι λιγακι απαραδεκτη σε πολλα θεματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serifhs Δημ. April 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2005 καθόλου απαράδεκτη.υπογράψατε κανένα συμβόλαιο??το μετάνιωσες -με γειά σου και χαρά σου. αστους να πάν να κουρεύονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. April 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2005 καθόλου απαράδεκτη.υπογράψατε κανένα συμβόλαιο??το μετάνιωσες -με γειά σου και χαρά σου. αστους να πάν να κουρεύονται. Καμια φορα μερικα πραγματα ειναι σημαντικοτερα απο ενα συμβολαιο. Α ρε Γεωργιου τελικα καλα τα λες :rolleyes: @ Powerz σιγουρα εκανες μαμακια αλλα δεν νομιζω οτι θα υπαρξει προβλημα, επικοινωνησες με το καταστημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. April 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2005 Σορρυ για την ολιγόλεπτη διακοπή, ο φίλος μας ο σερίφης πήγε διακοπές στο μακρυνό Φαρ Ουέστ, από όπου και θα επιστρέψει σε 7 ημέρες, αν επιδείξει καλή διαγωγή... Συνεχίστε στο θέμα του thread plz. Υπάρχουν όντως και κάποιοι χρήστες που θέλουν να συμμετάσχουν εδώ... Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. April 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2005 Καμια φορα μερικα πραγματα ειναι σημαντικοτερα απο ενα συμβολαιο. Α ρε Γεωργιου τελικα καλα τα λες :rolleyes: @ Powerz σιγουρα εκανες μαμακια αλλα δεν νομιζω οτι θα υπαρξει προβλημα, επικοινωνησες με το καταστημα? μιλησα χθες με την εταιρια courier και τους ειπα οτι δεν θελω να μου το ξανστειλουν και ανακουφιστηκαν.Μαλλον επειδη το μαγαζι της telefoncity οπου εκανα την παραγγελια ειναι στην Μυτιληνη οπως μου ειπανε :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2005 μιλησα χθες με την εταιρια courier και τους ειπα οτι δεν θελω να μου το ξανστειλουν και ανακουφιστηκαν.Μαλλον επειδη το μαγαζι της telefoncity οπου εκανα την παραγγελια ειναι στην Μυτιληνη οπως μου ειπανε :wacko: Kαι γιατί σου φαίνεται παράξενο που είναι στην Μυτιλήνη, δεν το καταλαβαίνω...πρέπει όλα να είναι στην Αθήνα;; Αnyway o κύριος που έχει το telefoncity είναι ΑΨΟΓΟΣ! Εχω ψωνίσει άπειρες φορές και πάντα εξυπηρετικότατος!Μακάρι να ήταν όλοι σαν αυτόν! *Για την ιστορία βρίσκεται στην Καλλονή Λέσβου Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. April 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2005 δεν μου εκανε εντυπωση που δεν ηταν στην Αθηνα, μου εκανε εντυπωση που ο υπαλληλος της ACS ανακουφιστηκε που δεν θα αναγκαστει να το ξαναφερει και ειπα μηπως εγινε αυτο λογω του οτι η telefoncity βρισκεται μακρια σε καποιο νησι.αυτο μου φανηκε εντελως κουφο για να πω την αληθεια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. April 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2005 δεν μου εκανε εντυπωση που δεν ηταν στην Αθηνα, μου εκανε εντυπωση που ο υπαλληλος της ACS ανακουφιστηκε που δεν θα αναγκαστει να το ξαναφερει και ειπα μηπως εγινε αυτο λογω του οτι η telefoncity βρισκεται μακρια σε καποιο νησι.αυτο μου φανηκε εντελως κουφο για να πω την αληθεια.. Το καταστημα ακομα να το παρεις τηλεφωνο? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. April 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2005 οχι δεν τους πηρα, αφου το τηλεφωνο που δινουν 8001130200 δεν το σηκωνει ποτε κανενας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kagelar Δημ. April 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2005 Πολλές σελίδες, δεν διάβασα σχεδόν τίποτα, αν κρίνω από τον τίτλο πάρτε το καλύτερo e-shop http://www.skroutz.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2005 οχι δεν τους πηρα, αφου το τηλεφωνο που δινουν 8001130200 δεν το σηκωνει ποτε κανενας! Στείλε email, θα σου απαντήσει σίγουρα! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. April 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2005 Πολλές σελίδες, δεν διάβασα σχεδόν τίποτα, αν κρίνω από τον τίτλο πάρτε το καλύτερo e-shop http://www.skroutz.gr Όντως! Τον θείο skroutz τον χρησιμοποιώ καιρό εγώ!! Βέβαια είναι ακόμα σε beta στάδιο αλλα μια χαρά αποτελέσματα βγάζει! :) Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2005 για αυτό τον έχω στην υπογραφή μου link...;) Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. April 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2005 Ώπα, ωραίο site αυτό! :up: Elteo, μάλλον έπρεπε να το κάνεις πιο εμφανές το link στην υπογραφή. Αν δεν αναφέροταν στο thread δεν θα το έβλεπα ποτέ... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. April 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2005 Ώπα, ωραίο site αυτό! :up: Elteo, μάλλον έπρεπε να το κάνεις πιο εμφανές το link στην υπογραφή. Αν δεν αναφέροταν στο thread δεν θα το έβλεπα ποτέ... Και εγώ τώρα τώρα το πρόσεξα! Δεν είναι ευανάγνωστο κάντο μεγαλύτερο! Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2005 Φαίνεται απλά δεν είστε υποψιασμένοι τι αφορά. Εξάλλου υπογραφή είναι, δεν θέλω να βάζω μεγάλες εικόνες! Skroutz it λοιπόν... :wink: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. April 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2005 Θέλω να παραγγείλω μια φωτογραφική μηχανή από την Pixmania, ξέρεται σε πόσες μέρες θα τι στείλουν άμα την παραγγείλω αύριο; Θα την έχω μέχρι την Παρασκευή; Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2005 Aπ' ότι θυμάμαι από άλλα παιδιά είναι ταχύτατοι στις αποστολές τους. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. April 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2005 Oi apostoles ginontai me DHL opote opos katalaveneis se ligotero apo 2 meres 8a exeis to paketo spiti sou. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. May 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2005 ΠΑΙΔΙΑ ΒΡΗΚΑ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΦΤΗΝΑ ΚΙΝΗΤΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΕΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΟ LING EINAI:http://www.xms.gr/modules.php?name=Amazon&op=More&searchmode=BrowseNodeSearch&keyword=10395011&mode=electronics-uk&AMZpage=3 KOIΤΑΧΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ.ΑΝΑΓΚΗ Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. May 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2005 ΠΑΙΔΙΑ ΒΡΗΚΑ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΦΤΗΝΑ ΚΙΝΗΤΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΕΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΟ LING EINAI:http://www.xms.gr/modules.php?name=Amazon&op=More&searchmode=BrowseNodeSearch&keyword=10395011&mode=electronics-uk&AMZpage=3 KOIΤΑΧΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ.ΑΝΑΓΚΗ :confused: Τι ειναι τουτο??? Ουσιαστικα αυτο που κανουν ειναι να σε συνδεουν με το Αγγλικο amazon το οποιο δεν στελνει στην Ελλαδα κινητα. Και φυσικα το http://www.xms.gr ΔΕΝ ειναι eshop. Οποτε ΜΑΚΡΙΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stevetra Δημ. June 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2005 Εγω πάντως είμαι παρα πολυ ευχαριστημένος απο την εξυπηρέτηση και τις τιμές του e-shop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts