Jump to content

E-Shops και Ηλεκτρονικές Αγορές

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το "(Chicago IL US Departure Scan)" που το βλέπεις? Έχεις κάποιο tracking number?

οταν το πακεταραν και το εστειλαν εβλεπα μεχρι ενος σημειου που βρισκεται μεσω του account μου .Το τελευταιο νεο ηταν απο εκει.

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

οταν το πακεταραν και το εστειλαν εβλεπα μεχρι ενος σημειου που βρισκεται μεσω του account μου .Το τελευταιο νεο ηταν απο εκει.

Άρα δεν έχεις tracking number... (?)

Η απάντηση δε μου κάνει και πολύ formal... πωλητής ήταν το amazon ή κάποιος τρίτος?

Άρα δεν έχεις tracking number... (?)

Η απάντηση δε μου κάνει και πολύ formal... πωλητής ήταν το amazon ή κάποιος τρίτος?

σορυ αλλα δεν ηξερα τι ηταν tracking number .Τωρα ειδα στο τοτε mail που ελαβα(σε αυτο που μου ελεγαν οτι μολις το εστειλαν) οτι μου εχουν δωσει tracking number.

δεν εχω ιδεα γενικα απο amazon . το t shirt ειναι αυτο παντως http://www.amazon.com/gp/product/B001SHIK06/ref=s9_simh_gw_p193_d0_i1?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=1XX1HTF0A1TKX2654DFJ&pf_rd_t=101&pf_rd_p=1389517282&pf_rd_i=507846 .Απο οτι καταλαβαινω ειναι καποιος τριτος;

Ωραία, βάλε το tracking number εδώ και εδώ και πες μας τι βγάζει. Τι μορφής είναι το tracking number?

Ναι από τρίτο πωλητή το πήρες. Η αξία του είναι πολύ μικρή για να σταματήσει τελωνείο, αλλά αυξάνεται με τα μεταφορικά :/

Ωραία, βάλε το tracking number εδώ και εδώ και πες μας τι βγάζει. Τι μορφής είναι το tracking number?

Ναι από τρίτο πωλητή το πήρες. Η αξία του είναι πολύ μικρή για να σταματήσει τελωνείο, αλλά αυξάνεται με τα μεταφορικά :/

το tracking number ειναι

LJ948264862US

στο USPS.com λεει

You entered: LJ948264862US

Status: Processed through USPS Sort Facility

Your item was processed through our CHICAGO, IL 60666 facility on July 27, 2012 at 3:49 am. No further information is available for this item. Additional information for this item is stored in files offline.

You may request that the additional information be retrieved from the archives, and that we send you an e-mail when this retrieval is complete. Requests to retrieve additional information are generally processed momentarily.

και στα ελτα

Ο κωδικός αντικειμένου δεν είναι έγκυρος.

Παρακαλώ επικοινωνήστε με την Υπηρεσία Εξυπηρέτησης Πελατών.

:(

το tracking number ειναι

LJ948264862US

στο USPS.com λεει

You entered: LJ948264862US

Status: Processed through USPS Sort Facility

Your item was processed through our CHICAGO, IL 60666 facility on July 27, 2012 at 3:49 am. No further information is available for this item. Additional information for this item is stored in files offline.

You may request that the additional information be retrieved from the archives, and that we send you an e-mail when this retrieval is complete. Requests to retrieve additional information are generally processed momentarily.

και στα ελτα

Ο κωδικός αντικειμένου δεν είναι έγκυρος.

Παρακαλώ επικοινωνήστε με την Υπηρεσία Εξυπηρέτησης Πελατών.

:(

To LJ δεν είναι κανονικό Tracking number και δεν είναι ούτε συστημένο. Είναι ένας κωδικός από το έντυπο των τελωνείων, το οποίο η usps το σκανάρει όχι καθ' όλη τη διαδρομή του. Επίσης, στην χώρα που μπαίνει, δεν έχουν υποχρέωση να το σκανάρουν, και συνήθως δεν το σκανάρουν, καθώς δεν είναι συστημένο.

Μου έχει έρθει αντικείμενο LJ και στο usps.com είναι ακόμα στην ίδια κατάσταση με το δικό σου...

Στο δια ταύτα, εφόσον από τότε δεν σου έχει έρθει καν ειδοποιητήριο, επικοινωνία με τον πωλητή για refund - δεν μπορεί να αποδείξει ότι το παρέλαβες με αυτό το tracking number. Πες του ότι το έχεις ψάξει και με τα ΕΛΤΑ εδώ και δεν βρέθηκε τίποτα...

Αν δεν είχαν περάσει τόσες μέρες, θα σου έλεγα να πας και μια βόλτα στο ταχυδρομικό γραφείο που ανήκεις να τους βάλεις να κάνουν και ένα ψάξιμο με το όνομα σου μπας και έχει ξεπέσει πουθενά... Αλλά δε νομίζω να το έχουν κρατήσει από τότε. Το πιο πιθανό είναι να το φοράει κανένας τελωνειακός τώρα :D

Αν θες πάρε και ένα τηλέφωνο στα κεντρικά των ΕΛΤΑ να σου πουν τη γνώμη τους...

Edited by l3ft3r1s

σε ευχαριστω παρα πολυ για τις γρηγορες και κατατοπιστικοτατες απαντησεις :). Αν αγορασω κατι απο το amazon.co.uk που ειναι αγγλικο θα ειναι καλυτερα ;Δεν θα περασει τελωνειο;

σε ευχαριστω παρα πολυ για τις γρηγορες και κατατοπιστικοτατες απαντησεις :). Αν αγορασω κατι απο το amazon.co.uk που ειναι αγγλικο θα ειναι καλυτερα ;Δεν θα περασει τελωνειο;

Ακριβώς. Καλύτερα, γρηγορότερα, και χωρίς τελωνείο για όσους πωλητές είναι εντός ΕΕ (και του amazon συμπεριλαμβανομένου)

• 3 weeks later...
παιδια και εγω εχω παρει το htc one s t-mobile που ειναι απο τη γερμανια και απο το birdphone. Τους πηρα τηλεφωνο και τους ειπα οτι δεν το ειχα ζητησει και δεν ειχα ενημερωθει για αυτο. Μου ειπαν οτι δεν εχει διαφορα .Επισης αντιμετωπιζω και εγω τα ιδια προβληματα με τον χρηστη DTsouro http://www.myphone.gr/foru...333149&page=51 .Kαι μου λενε πως πρεπει να τους το στειλω για επισκευη μεσα στην εγγυηση . επισης δεν εχω λαβει κανενα update . τι μπορω να τους πω ??? τι να κανω ??

Πηγα να αγορασω καποια πραγματα απτο αγγλικο ebay , και οταν ειχα βαλει paypal κλπ και πατουσα επιβεβωση της παραγγελειας μου εβγαζε μηνυμα οτι δεν ολοκληρωθηκε η αγορα,υπηρξε σφαλμα και αν μου το εβγαζε πανω απο μια φορα να τους εστελνα μειλ..προσπαθησα με 3 προιοντα...οταν πηγα στο αμερικανικο αγοραστηκε το προιον αλλα πρωτα μου ηρθε μειλ απτο paypal και μετα απο λιγα λεπτα κ απτο ebay...επισης ηρθαν με μειλ απτο paypal κατευθειαν και οι αγορες που μου εβγαζε σφαλμα στο αγγλικο ebay οτι και καλα πληρωθηκαν χωρις να εχει ερθει μειλ απτο ebay αλλα μου τα εβγαλε στο my ebay... Δεν το εχει ξανα κανει αυτο ...Τι να εγινε ? δε θα επρεπε να ερθει μειλ απτο ebay σε ολα τα προιοντα που χρεωθηκαν?

επισης δεν μπορουσα να συνδεθω και στη winbank .. Μηπως τελικα ερχεται το τελος του κοσμου?:confused:

:w00t:

Άργησα λίγο να απαντήσω αλλά τελικά όλα καλά! Για όποιον ενδιαφέρεται να πω ότι παρόλο που η ταχυδρόμος αυτή τη φορά άφησε το δέμα έξω από το σπίτι, στην είσοδο της πολυκατοικίας δηλαδή, το πήρα σαν κύριος και τους το πήγα στο ταχυδρομείο. :ninja: Εξήγησα με σαφήνεια τί ήθελα και αφού επιβεβαίωσαν εσωτερικά ότι κάτι τέτοιο ήταν εφικτό το προχωρήσαμε.

Έσβησα την διεύθυνση μου από του παραλήπτη και έγραψα σε ένα άλλο σημείο "Undelivered, Return to" με την διεύθυνση επιστροφών του Αμαζον να ακολουθεί - την ίδια διεύθυνση που έγραφε στο κουτί δηλαδή απλώς την έγραψα με μεγαλα γράμματα. Το κουτί έφυγε όπως ήρθε και σε 8 εργάσιμες είχα λάβει πίσω refund +αρχικά έξοδα αποστολής! Εν τω μεταξύ είχα ήδη επικοινωνήσει άλλη μία φορά με το Αμαζον και εξήγησα την κατάσταση για να μου απαντήσουν ότι κινήθηκες σωστά και θα σε ενημερώσουμε.

Άμεση και πλήρης εξυπηρέτηση από όλους λοιπόν και εγώ πολύ χαρούμενος.

Καλό βράδυ! :)

Απο amazon.com ήταν? Σκεφτόμουν να πάρω και εγω κατι μικροπραγματάκια γιατί και καλύτερες τιμές έχει και κυρίως περισσότερη ποικιλία αλλά βλέπω οτι παίζει πού τελωνείο τελευταία

είχα παει εναν σκληρο εντος εγγυησης στο e-shop και περαν του οτι περιμενα 2 μηνες για την επισκευη,μου ειπαν οτι με επαιρναν τηλ,ενω δεν ειχα καμια κληση για να με ρωτησουν αν θελω πιστωση για να αγορασω κατι αλλο η να μου στειλουν το ιδιο...

μπορω να κανω κατι?δεν μου χρειαζεται ο σκληρος

πηρα τον σκληρο,αλλα δεν τον εχω ανοιξει..αλλα ειναι δυνατον να εγινε τετοιο πραγμα?δλδ ελεος..

τους ρωτησα μηπως εφταιγε το τηλεφωνο επικοινωνιας αλλα ηταν οκ.

μα του το ειπα απο κοντα πριν τον παραλαβω και μου εδειχνε στο συστημα ποτε με καλεσανε κτλ,κατι το οποιο πρακτικα δεν συνεβει ποτε.

• 2 weeks later...

Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά. Θέλω να ρωτήσω αν έχει αγοράσει κανείς απο alfamobile.gr. Θέλω να πάρω το galaxy s3 και το βρήκα σε χαμηλή τιμή εκεί. Οπότε, ευπρόσδεκτες οι κριτικές σας για το μαγαζί. ;)

Επίσης αν ξέρει κάποιος απο expansys αν είναι ελληνικά ή παραεισαγωγής.

Ευχαριστώ!

Edited by jimdem582

Επίσης αν ξέρει κάποιος απο expansys αν είναι ελληνικά ή παραεισαγωγής.

Ευχαριστώ!

Το expansys είναι κατάστημα με έδρα την Γαλλία, και πουλάει κινητά που προορίζονται για την Ευρωπαική αγορά.

καλησπέρα σας,

η αγορές γενικά απο το amazon.co.uk δεν παρουσιάζουν ιδιαίτερα προβλήματα. Το θέμα είναι αν η αγορά ενός κινητού τηλεφώνου κρύβει κινδύνους.

υπάρχει εγγύηση Ελληνικής αντιπροσωπείας για τα κινητά του amazon.co.uk?

τι γίνεται σε περίπτωση βλάβης? αποστολή πίσω στην Αγγλία ή απευθείας στην αντιπροσωπεία στην Ελλάδα;

λειτουργούν κανονικά στην Ελλάδα ή μήπως είναι "κλειδωμένα" στα δίκτυα της Αγγλίας;

σε περίπτωση αναβαθμίσεων (android συσκευές) υπάρχει πρόβλημα με το update ή όχι;

η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr

η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr

Αν είναι να το πάρεις από amazon τότε να το πάρεις απ το γερμανικό amazon.de.

Σε όσα το έχω τσεκάρει είναι πάντα φθηνότερο απ το αγγλικό.

Για samsung θα σου πω που έχω πάρει από εκεί.Εχει πανευρωπαϊκή εγγύηση κ παίρνει πριν απ τις Ελληνικές αναβάθμιση.Η αγορά είναι πολύ ασφαλής κ σε 2-3 μέρες είναι στο σπίτι σου.

http://postimage.org/image/drcngbz27/

Τα ίδια θα σου έλεγα κι εγώ. Το γερμανικό amazon είναι συνήθως φθηνότερο, γλυτώνεις και την μετατροπή συναλλάγματος - πληρώνεις μεταφορικά βέβαια, αλλά για κινητά είναι στα 10€ περίπου. Πρόσφατα πήρα ένα LG, το οποίο έχει πανευρωπαϊκή εγγύηση, έγινε εγγραφή στην εδώ αντιπροσωπία κ.λ.π. - αχρείαστη να 'ναι :)

Για amazon.com τι γνώμη έχετε;

Χωρίς δωρεάν μεταφορικά και με έξτρα χρέωση τελωνείου

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Αν είναι να το πάρεις από amazon τότε να το πάρεις απ το γερμανικό amazon.de.

.

μπορεί να γίνει προβολή του γερμανικού site με αγγλική γλώσσα; γιατί από γερμανικά ΔΕΝ:rolleyes:

μπορεί να γίνει προβολή του γερμανικού site με αγγλική γλώσσα; γιατί από γερμανικά ΔΕΝ:rolleyes:

Μέσω του google translate φυσικά.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max