THANKIN Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Το ξέρει κανείς αυτο? το είδα γενικά ασφαλές , με PayPal , κανονική διεύθυνση κλπ, κανει δημοπρασίες και μπορείς να πάρεις τεχνολογικά προϊόντα ως και 90% φθηνότερα! Εχει ψωνίσει κανείς? Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpasketmbolistas Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 (edited) Δεν έχω αγοράσει ποτέ από καταστήματα από skroutz και θέλω την γνώμη σας. Έχει αγοράσει κανένας από mobilehellas ή birdphone? Βλέπω καλές κριτικές στο skroutz. Αν αγοράσω από ένα τέτοιο κατάστημα κάποιο κινητό και πάθει κάποια στιγμή βλάβη η εγγύηση με καλύπτει ή όχι επειδή είναι αγορασμένο από eshops? Αξίζει να κάνω παραγγελία στο σπίτι ή υπάρχει περίπτωση να μου φέρουν λάθος μοντέλο και να μην μπορώ να το κάνω επιστροφή? Edited October 24, 2012 by Mpasketmbolistas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Από birdphone εγώ. Όλα καλά. Σίγουρα θα ξανά αγοράσω από εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpasketmbolistas Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Από birdphone εγώ. Όλα καλά. Σίγουρα θα ξανά αγοράσω από εκεί. Μιας και έχεις αγοράσει από εκεί να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις. Την συσκευασία την στέλνουν σφραγισμένη ή υπάρχει περίπτωση αν κάνεις παραγγελία και στο στείλουν με courrier σπίτι να σου φέρουν κινητό που είχαν στην βιτρίνα για επίδειξη στους πελάτες ή μεταχειρισμένο? Σε περίπτωση που κάνω μια παραγγελία και τονίσω να μου στείλουν κλειστή συσκευασία και μου στείλουν ανοιχτή συσκευασία ή λάθος μοντέλο έχω δικαίωμα να πω στο courriet να κάνει την συσκευή επιστροφή (γενική ερώτηση για όλα τα eshops όχι μόνο για το συγκεκριμένο)? Συγγνώμη αν ακούγεται χαζή η ερώτηση μου άλλα διάβασα σε αυτό το θέμα αρκετούς να μιλάνε για ανοιχτές συσκευασίες ή για λάθος παραγγελίες που παρέλαβαν μέσω courrier από κάποια eshop καταστήματα και θα ήθελα να ξέρω από τους πιο έμπειρους με τις online αγορές ποια είναι τα δικαιώματα μου σε τέτοιες περιπτώσεις. Τέλος η εγγύηση είναι η απόδειξη που θα παραλάβω από το courrier? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Το παρήγγειλα και επειδή με βόλευε το πήρα από εκεί σφραγισμένο. Αν μπορείς κάνε το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Μιας και έχεις αγοράσει από εκεί να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις. Την συσκευασία την στέλνουν σφραγισμένη ή υπάρχει περίπτωση αν κάνεις παραγγελία και στο στείλουν με courrier σπίτι να σου φέρουν κινητό που είχαν στην βιτρίνα για επίδειξη στους πελάτες ή μεταχειρισμένο?Το συγκεκριμένο κατάστημα δεν έχει ούτε βιτρίνα, ούτε τίποτα. Ούτε demo κινητά υπάρχουν. Κάνεις την παραγγελία και στη στέλνουν ή την παραλαμβάνεις από εκεί. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Το πρόβλημα με αυτά τα καταστήματα είναι ότι φέρνουν κινητά πάρα εισαγωγής. Ακόμα κι αν αφήσουμε έξω τα θέματα εγγυήσεων κλπ, το πρόβλημα είναι ότι αυτά τα κινητά είναι branded κι έχουν μέσα ένα σωρό αηδίες του εκάστοτε γερμανικού παροχου. Ένα παράδειγμα είναι το Motorola RAZR. Το δικό μου αγορασμένο από Ελλάδα unbranded πάει σφαίρα και απροβληματιστα. Ένας καλός φίλος που το πήρε από skroutzομαγαζο έχει θέμα με κολλήματα και δυσλειτουργιες. Εκτός αυτού το μενού είναι γεμάτο με ένα σωρό βλακειες της o2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Το πρόβλημα με αυτά τα καταστήματα είναι ότι φέρνουν κινητά πάρα εισαγωγής. Ακόμα κι αν αφήσουμε έξω τα θέματα εγγυήσεων κλπ, το πρόβλημα είναι ότι αυτά τα κινητά είναι branded κι έχουν μέσα ένα σωρό αηδίες του εκάστοτε γερμανικού παροχου. Ένα παράδειγμα είναι το Motorola RAZR. Το δικό μου αγορασμένο από Ελλάδα unbranded πάει σφαίρα και απροβληματιστα. Ένας καλός φίλος που το πήρε από skroutzομαγαζο έχει θέμα με κολλήματα και δυσλειτουργιες. Εκτός αυτού το μενού είναι γεμάτο με ένα σωρό βλακειες της o2 Κοίτα, δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Και σφραγισμένο και καθαρό από παρόχους και 100-150€ κάτω από τα επίσημα μαγαζιά. Και στην τελική, μάθε πώς αλλάζεις firmware και καθαρίστε. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Κοίτα, δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Και σφραγισμένο και καθαρό από παρόχους και 100-150€ κάτω από τα επίσημα μαγαζιά. Και στην τελική, μάθε πώς αλλάζεις firmware και καθαρίστε. Το αν αξίζει ή όχι τον κόπο είναι στο χέρι του καθενός να το κρίνει, όπως και το αν θέλει να μπει στην διαδικασία custom roms κλπ. Εγώ απλά ανέφερα κάποια πράγματα που πρέπει να έχει κανείς στο νου του πριν προχωρήσει σε αγορά. Ούτε είναι σε όλα τα τηλέφωνα 150 ευρώ η διαφορά τιμής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 (edited) Το αν ειναι branded ή unbranded μπορει να το ρωτησει τηλεφωνικα πριν κανει την παραγγελεια. Το razr και το καθε razr δεν ειναι ενα παραδειγμα...., δεν νομιζω να ηταν ολα τα razr απο τα σκρουτζομαγαζα branded. edit ακομα ποιο καλα ειναι να ρωτησει με mail αν ειναι branded ή unbranded. Edited October 25, 2012 by Karthan7 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 αν ξερει καποιος, στο handtec, σε ποιο βημα της αγορας βαζεις το εταιρικο αφμ για να απαλλαγεις απο το ΦΠΑ. στο 1ο βημα δεν εχει κατι αλλα επειδη δε θελω να κανω αγορα, δε θελω να συνεχισω τη διαδικασια.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 αν ξερει καποιος, στο handtec, σε ποιο βημα της αγορας βαζεις το εταιρικο αφμ για να απαλλαγεις απο το ΦΠΑ. στο 1ο βημα δεν εχει κατι αλλα επειδη δε θελω να κανω αγορα, δε θελω να συνεχισω τη διαδικασια.. :) Βάζεις το προϊόν στο καλάθι σου Πατάς checkout Επιλέγεις delivering to: EU Zone B Ακριβώς από κάτω εμφανίζονται τα σχετικά πεδία που θες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2012 Βάζεις το προϊόν στο καλάθι σου Πατάς checkout Επιλέγεις delivering to: EU Zone B Ακριβώς από κάτω εμφανίζονται τα σχετικά πεδία που θες μαλιστα, ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Ειχα κανει μια αγορα απο το καλοκαιρι(!!!!) απο το amazon.com μιας μπλουζας η οποια μεχρι σημερα δεν εχει ερθει!!! Ειχα στειλει mail Hello , the estimated arrival date was August 23, 2012 about this package but undortunately there is no news from 27 of July (Chicago IL US Departure Scan) Can you tell me where is my package right now? Best regards και η απαντηση ηταν No, Sorry. My guess is it is in your customs office awaiting your pickup and tax payment. You may want to search there first. ----- τι ακριβως πρεπει να κανω;να παω στο τελωνειο; :lost: ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Ειχα κανει μια αγορα απο το καλοκαιρι(!!!!) απο το amazon.com μιας μπλουζας η οποια μεχρι σημερα δεν εχει ερθει!!! Ειχα στειλει mail Hello , the estimated arrival date was August 23, 2012 about this package but undortunately there is no news from 27 of July (Chicago IL US Departure Scan) Can you tell me where is my package right now? Best regards και η απαντηση ηταν No, Sorry. My guess is it is in your customs office awaiting your pickup and tax payment. You may want to search there first. ----- τι ακριβως πρεπει να κανω;να παω στο τελωνειο; :lost: ευχαριστω Το "(Chicago IL US Departure Scan)" που το βλέπεις? Έχεις κάποιο tracking number? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Το "(Chicago IL US Departure Scan)" που το βλέπεις? Έχεις κάποιο tracking number? οταν το πακεταραν και το εστειλαν εβλεπα μεχρι ενος σημειου που βρισκεται μεσω του account μου .Το τελευταιο νεο ηταν απο εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 οταν το πακεταραν και το εστειλαν εβλεπα μεχρι ενος σημειου που βρισκεται μεσω του account μου .Το τελευταιο νεο ηταν απο εκει. Άρα δεν έχεις tracking number... (?) Η απάντηση δε μου κάνει και πολύ formal... πωλητής ήταν το amazon ή κάποιος τρίτος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Άρα δεν έχεις tracking number... (?) Η απάντηση δε μου κάνει και πολύ formal... πωλητής ήταν το amazon ή κάποιος τρίτος? σορυ αλλα δεν ηξερα τι ηταν tracking number .Τωρα ειδα στο τοτε mail που ελαβα(σε αυτο που μου ελεγαν οτι μολις το εστειλαν) οτι μου εχουν δωσει tracking number. δεν εχω ιδεα γενικα απο amazon . το t shirt ειναι αυτο παντως http://www.amazon.com/gp/product/B001SHIK06/ref=s9_simh_gw_p193_d0_i1?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=1XX1HTF0A1TKX2654DFJ&pf_rd_t=101&pf_rd_p=1389517282&pf_rd_i=507846 .Απο οτι καταλαβαινω ειναι καποιος τριτος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Ωραία, βάλε το tracking number εδώ και εδώ και πες μας τι βγάζει. Τι μορφής είναι το tracking number? Ναι από τρίτο πωλητή το πήρες. Η αξία του είναι πολύ μικρή για να σταματήσει τελωνείο, αλλά αυξάνεται με τα μεταφορικά :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Ωραία, βάλε το tracking number εδώ και εδώ και πες μας τι βγάζει. Τι μορφής είναι το tracking number? Ναι από τρίτο πωλητή το πήρες. Η αξία του είναι πολύ μικρή για να σταματήσει τελωνείο, αλλά αυξάνεται με τα μεταφορικά :/ το tracking number ειναι LJ948264862US στο USPS.com λεει You entered: LJ948264862US Status: Processed through USPS Sort Facility Your item was processed through our CHICAGO, IL 60666 facility on July 27, 2012 at 3:49 am. No further information is available for this item. Additional information for this item is stored in files offline. You may request that the additional information be retrieved from the archives, and that we send you an e-mail when this retrieval is complete. Requests to retrieve additional information are generally processed momentarily. και στα ελτα Ο κωδικός αντικειμένου δεν είναι έγκυρος. Παρακαλώ επικοινωνήστε με την Υπηρεσία Εξυπηρέτησης Πελατών. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 (edited) το tracking number ειναι LJ948264862US στο USPS.com λεει You entered: LJ948264862US Status: Processed through USPS Sort Facility Your item was processed through our CHICAGO, IL 60666 facility on July 27, 2012 at 3:49 am. No further information is available for this item. Additional information for this item is stored in files offline. You may request that the additional information be retrieved from the archives, and that we send you an e-mail when this retrieval is complete. Requests to retrieve additional information are generally processed momentarily. και στα ελτα Ο κωδικός αντικειμένου δεν είναι έγκυρος. Παρακαλώ επικοινωνήστε με την Υπηρεσία Εξυπηρέτησης Πελατών. :( To LJ δεν είναι κανονικό Tracking number και δεν είναι ούτε συστημένο. Είναι ένας κωδικός από το έντυπο των τελωνείων, το οποίο η usps το σκανάρει όχι καθ' όλη τη διαδρομή του. Επίσης, στην χώρα που μπαίνει, δεν έχουν υποχρέωση να το σκανάρουν, και συνήθως δεν το σκανάρουν, καθώς δεν είναι συστημένο. Μου έχει έρθει αντικείμενο LJ και στο usps.com είναι ακόμα στην ίδια κατάσταση με το δικό σου... Στο δια ταύτα, εφόσον από τότε δεν σου έχει έρθει καν ειδοποιητήριο, επικοινωνία με τον πωλητή για refund - δεν μπορεί να αποδείξει ότι το παρέλαβες με αυτό το tracking number. Πες του ότι το έχεις ψάξει και με τα ΕΛΤΑ εδώ και δεν βρέθηκε τίποτα... Αν δεν είχαν περάσει τόσες μέρες, θα σου έλεγα να πας και μια βόλτα στο ταχυδρομικό γραφείο που ανήκεις να τους βάλεις να κάνουν και ένα ψάξιμο με το όνομα σου μπας και έχει ξεπέσει πουθενά... Αλλά δε νομίζω να το έχουν κρατήσει από τότε. Το πιο πιθανό είναι να το φοράει κανένας τελωνειακός τώρα :D Αν θες πάρε και ένα τηλέφωνο στα κεντρικά των ΕΛΤΑ να σου πουν τη γνώμη τους... Edited November 30, 2012 by l3ft3r1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 σε ευχαριστω παρα πολυ για τις γρηγορες και κατατοπιστικοτατες απαντησεις :). Αν αγορασω κατι απο το amazon.co.uk που ειναι αγγλικο θα ειναι καλυτερα ;Δεν θα περασει τελωνειο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 σε ευχαριστω παρα πολυ για τις γρηγορες και κατατοπιστικοτατες απαντησεις :). Αν αγορασω κατι απο το amazon.co.uk που ειναι αγγλικο θα ειναι καλυτερα ;Δεν θα περασει τελωνειο; Ακριβώς. Καλύτερα, γρηγορότερα, και χωρίς τελωνείο για όσους πωλητές είναι εντός ΕΕ (και του amazon συμπεριλαμβανομένου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis11 Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 παιδια και εγω εχω παρει το htc one s t-mobile που ειναι απο τη γερμανια και απο το birdphone. Τους πηρα τηλεφωνο και τους ειπα οτι δεν το ειχα ζητησει και δεν ειχα ενημερωθει για αυτο. Μου ειπαν οτι δεν εχει διαφορα .Επισης αντιμετωπιζω και εγω τα ιδια προβληματα με τον χρηστη DTsouro http://www.myphone.gr/foru...333149&page=51 .Kαι μου λενε πως πρεπει να τους το στειλω για επισκευη μεσα στην εγγυηση . επισης δεν εχω λαβει κανενα update . τι μπορω να τους πω ??? τι να κανω ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Πηγα να αγορασω καποια πραγματα απτο αγγλικο ebay , και οταν ειχα βαλει paypal κλπ και πατουσα επιβεβωση της παραγγελειας μου εβγαζε μηνυμα οτι δεν ολοκληρωθηκε η αγορα,υπηρξε σφαλμα και αν μου το εβγαζε πανω απο μια φορα να τους εστελνα μειλ..προσπαθησα με 3 προιοντα...οταν πηγα στο αμερικανικο αγοραστηκε το προιον αλλα πρωτα μου ηρθε μειλ απτο paypal και μετα απο λιγα λεπτα κ απτο ebay...επισης ηρθαν με μειλ απτο paypal κατευθειαν και οι αγορες που μου εβγαζε σφαλμα στο αγγλικο ebay οτι και καλα πληρωθηκαν χωρις να εχει ερθει μειλ απτο ebay αλλα μου τα εβγαλε στο my ebay... Δεν το εχει ξανα κανει αυτο ...Τι να εγινε ? δε θα επρεπε να ερθει μειλ απτο ebay σε ολα τα προιοντα που χρεωθηκαν? επισης δεν μπορουσα να συνδεθω και στη winbank .. Μηπως τελικα ερχεται το τελος του κοσμου?:confused: Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts