tzin1 Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Καλό μήνα σε όλους και καλή επιτυχία! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Καλο μηνα και καλη επιτυχια σε ολους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snb Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Συμμετοχή στον διαγωνισμό......... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Καλη επιτυχια! Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsimpouris Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Δικό μου δικό μου.... :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arte Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 και γω μέσα, και γω! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 wow... και εγω νομιζα οτι ειναι νεα παραλαγη του Νοκια C7 :lol: :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agentsmith Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Καλο μηνα και καλη επιτυχια σε ολους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Καλή τύχη σε όλους. Καλό μήνα και από μένα :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kal_1138 Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Δεν κερδίζω ποτέ σε κάτι τέτοια, αλλά γιατί όχι. Καλή τύχη και καλό μήνα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leeloo Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Καλή επιτυχία σε όλους!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uNliKe Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Αχ ποσο μου αρεσουν οι διαγωνισμοι! :p καλο μηνα σε οοολους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Καλό μήνα και καλή επιτυχία σε όλους. Πολλή καλή κίνηση. Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisalex Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Κι εγώ μέσα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarakinos Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 αντε να δουμε!!! Debugging is twice as hard as writing the code in the first place. Therefore, if you write the code as cleverly as possible, you are, by definition, not smart enough to debug it. — Brian W. Kernighan and P. J. Plauger in The Elements of Programming Style. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cypherth Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Καλό μήνα! cypherth Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Καλό μήνα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakis85 Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Αντε σειρα μου τωρα να κερδισω Την βρήκα και θα την παντρευτώ :X .................. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fontan Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Καλό μήνα και καλή επιτυχία σε όλους. Μη δείχνεις ποτέ αυτά που έχεις. Θα φανούν όσα σου λείπουν! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YiannisF Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Καλή τύχη σε όλους, αλλά λίγο παραπάνω σε μένα ε; :-) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nothing Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 αντε να δουμε θα κερδισουμε ποτε??? καλο μηνα και απο μενα!!!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 ευχομαι να το παρει αυτος που το εχει περισσοτερο αναγκη!!!! ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maden123456 Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Το θέλωωωωω!!! Close your eyes, look into the dream Winds of change, will winds of fortune bring... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalergr Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Καλό μήνα και καλή τύχη σε όλους μας .:rolleyes: Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος. Α.Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vags Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Καλό μήνα και καλή τύχη σε όλους Η ΤΥΧΗ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΑΛΛΑ Η ΑΤΥΧΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΥΠΟΜΟΝΗ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts