Jump to content

[Modding] Huawei U8800 IDEOS X5 Pro

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τον αγχωνεις... :p

:lol::lol::lol::lol: που εμπλεξα παλι γ-μ-τ-

εχω http://www.fileserve.com/file/7XVCjNX/MIUI_multi.1.12.16_u8800pro.zip

με rw-r--r-- το http://www.youtube.com/watch?v=iXST7BTu0MY σε mp3 που κατεβασα απο .......

παιζει σχεδον τελεια,καμια σχεση με αυτο που αναφερεις εσυ.

δεν θελω ου!!!!:p

Edited by akalos

• Απαντήσεις 11,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• Pikachukaki

1342

• akalos

1502

• gkalen

2252

• tzivas31

755

Top Posters In This Topic

Αυτη που φορας ειναι, δεν εχει διαφορα. Το λινκ στο εδωσε για να δεις οτι ο developer αναφερει το προβλημα κατα την αναπαραγωγη ηχου.

Οκ παω πασο...απλα ειδα η μια γραφει MIUIus και η αλλη απλα MIUI!!αρα δεν εχουμε fix για τον ηχο μεχρι στιγμης και την 2.1.20 μου ειπες να μην τη βαλω!

http://www.youtube.com/watch?v=RDQoFrs3N6A το mp3 μεσα στο ροοτ με rw-r--r--

To volume+ εφταιγε...εβγαλα ολες τις επιλογες και παιζει smooth!!Πρεπει να βρω κατι ομως να ανεβασω τον ηχο ειναι πολυ χαμηλος γενικα σαν κιν!!

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Επίσης απαγορεύεται η γραφή τύπου sms (τπτ, κ, γτ, κλπ)

Edited by navi55
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

καμια σχεση,δεν χρειαζοταν αυτο,το ειχα καταλαβει απο μια αλλη ρομ που περασα τι εννοεις.

αμα θελεις περνα την παραπανω που εχω και εγω και τσεκαρε το και παλι

καμια σχεση,δεν χρειαζοταν αυτο,το ειχα καταλαβει απο μια αλλη ρομ που περασα τι εννοεις.

αμα θελεις περνα την παραπανω που εχω και εγω και τσεκαρε το και παλι

Την ιδια πρεπει να εχουμε..γινετε και λιγο πανικος στο φακελο με τοσα ρομ που εχω κατεβασει αλλα αυτην ειχα κατεβασει χτες εκτος αν εχω MIUI.2.3.7_8800pro_for_LJM_goapk.com αυτη πραγμα δυσκολο...ο σοφοκλας μου την εδωσε αυτην που εχεις!

εχει Ελληνικα;

θαρρω πως ο geno δεν εχει.

του jesus1o1 εχει

Σαν γλωσσα για μενου ναι σαν γλωσσα για πληκτρολογιο οχι!του jesus1o1 που λες ειναι αυτο που ειπα πριν?

Οτι equalizer και να βαλω οτι κιαν boostarei τον ηχο κανει τον ηχο κλήσεις να κολλαει...οτι τραγουδι κιαν βαλω!! :(

Να πεταξω αυτη να δουμε αν στρωσει? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1457532

Edited by Pikachukaki

νικο εσυ εισαι ενταξει απο αυτα

Σ' ευχαριστώ Γιώργο. Έγραψα και τις υπόλοιπες εντολές. Όλα τέλεια.

Σ' ευχαριστώ Γιώργο. Έγραψα και τις υπόλοιπες εντολές. Όλα τέλεια.

Ωραια ,,θα φτιαξω και μια ενοτητα για να σας πω ,πως να ελευθερωσετε το συστημα,,γιατι κατι παιδια μου λεγανε οτι ,εχουν μονο μερικα kb στο system

Ωραια ,,θα φτιαξω και μια ενοτητα για να σας πω ,πως να ελευθερωσετε το συστημα,,γιατι κατι παιδια μου λεγανε οτι ,εχουν μονο μερικα kb στο system

Ανα μπραβο..γτ αμα σε καθε ρομ σε ρωταμε τη πρεπει να κανουμε θα μας βρισεις στο τελος....να σε πω ομως τωρα...τα tweak στο Inid μπαινουν σε ολα τα κιν?ασχετους ποια ρομ εχουν??εβαλα στου κολητου μου το x10 που ρωταγα πριν την CM7 αν ειναι να χωσω και τα tweaks σου!!

Αυτό ακριβώς ήθελα να σου πω και εγώ. Πήγα να πάρω τις εφαρμογές από data/app στο system/app, όπως μου είχες πει, και μου έλεγε ότι δεν έχει χώρο. Έχει κάτι λίγα kb.

Ανα μπραβο..γτ αμα σε καθε ρομ σε ρωταμε τη πρεπει να κανουμε θα μας βρισεις στο τελος....να σε πω ομως τωρα...τα tweak στο Inid μπαινουν σε ολα τα κιν?ασχετους ποια ρομ εχουν??εβαλα στου κολητου μου το x10 που ρωταγα πριν την CM7 αν ειναι να χωσω και τα tweaks σου!!

Αυτα ειναι για high end devices, που εχουν 512 mb ram

Εγω στη συγκεκριμενη συσκευη θα εβαζα το V6 supercharger script που ειναι οτι πρεπει για συσκευες με 256 mb ram,,,αλλα θελει διαβασμα (εγω το ξερω απ'εξω και ανακατωτα):blink: ,,μολις παω σπιτι θα σου πω ποια να του βαλεις στο init.d ,,μη του το κολησουμε το τηλ,,,περιμενε λιγο και θα τα πουμε.........παντως αμα θες να το μελετησεις τα εχω δωσει τα λινκ εχτες,,ενα απο αυτα ειναι για το V6 supercharger

Αυτό ακριβώς ήθελα να σου πω και εγώ. Πήγα να πάρω τις εφαρμογές από data/app στο system/app, όπως μου είχες πει, και μου έλεγε ότι δεν έχει χώρο. Έχει κάτι λίγα kb.

Αναποδα ξεκινας,,,θα τα γραψω μολις παω σπιτι ,σε λιγο σχολαω

Αυτα ειναι για high end devices, που εχουν 512 mb ram

Εγω στη συγκεκριμενη συσκευη θα εβαζα το V6 supercharger script που ειναι οτι πρεπει για συσκευες με 256 mb ram,,,αλλα θελει διαβασμα (εγω το ξερω απ'εξω και ανακατωτα):blink: ,,μολις παω σπιτι θα σου πω ποια να του βαλεις στο init.d ,,μη του το κολησουμε το τηλ,,,περιμενε λιγο και θα τα πουμε.........παντως αμα θες να το μελετησεις τα εχω δωσει τα λινκ εχτες,,ενα απο αυτα ειναι για το V6 supercharger

Αναποδα ξεκινας,,,θα τα γραψω μολις παω σπιτι ,σε λιγο σχολαω

Τα ειχα τα Link εκανα restart το pc τα εχασα θα τα βρω να ριξω ενα reading!! ^_^

Ειναι κανεις ξυπνιος?Προσπαθω να βαλω την 2.2.20 και το cmw μου λεει can't open /sdcard/....blablabla (bad)

Edited by Pikachukaki

ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΡΟΜ ΕΙΣΤΕ (τα custom rom συνηθως εχουν μια ανεση χωρου αλλα καλο θα τους κανει)

Θα σας πω τι εχω κανει εγω στη συσκευη μου,,,απο κει και περα ο καθενας κανει τις αλλαγες του αναλογα με τα γουστα του,,,στο τηλ.. μου ,οταν ανοιγω root explorer και μετα ανοιγω το φακελο system ,βλεπω επανω που λεει 159,33 MB used, 75,79 MB free

τι εχω κανει??

εχω διαγραψει απο το φακελο system/app τις εξης εφαρμογες που μου ηταν αχρειαστες

(εσεις διαγραφετε οποιες θελετε)

allbackupv3.0.1.apk

apkbatchinstall.apk

email.apk

geniewidget.apk

huaweilauncher2.apk

hwwallpaperchooser.apk

protips.apk

richpad.apk

socialext.apk

talk.apk

twitter.apk

voicedialer.apk

voicesearch.apk

facebook.apk

layar.apk

διεγραψα επισης κατι touchpal και κατι αλλα(δεν θυμαμαι), που ειχε στο φακελο

cust/wind/gr/app

μετα , εκανα μεταφορα (move) τις εξης εφαρμογες στο φακελο data/app

gmail.apk

youtube.apk

και επισης μετακινησα τον go launcher ex απο τον φακελο data/app στο φακελο system/app

(μπορειτε να μετακινησετε , αντι να διαγραψετε ,εφαρμογες που μπορει να θελετε)

(τα permissions ,οταν μεταφερουμε εφαρμογες απο το data/app στο system/app και απο το system/app στο data/app δεν αλλαζουν, κι ετσι δεν χρειαζεται να τα αλλαζουμε,,,,,,εγω παντως τους ριχνω καμμια ματια ,ετσι για σιγουρια)

αφου τελειωσα με μεταφορες και διαγραφες

,παω ρυθμισεις /εφαρμογες και ενεργοποιω τον εντοπισμο σφαλματων

ανοιγω το titanium http://www.mediafire.com/?xhhyc3zj9ahbk93

παταω την επιλογη μενου (αριστερα απο το home)

επιλεγω περισσοτερα

και κανω ,, εκκαθαριση της μνημης dalvik

μετα κανω μια επανεκκινηση και ξανακανω αλλη μια φορα εκκαθαριση της μνημης dalvik με το titanium (για να δω οτι αδειασε)

απενεργοποιω τον εντοπισμο σφαλματων και ειμαι οκ

Υπαρχει μια περιπτωση ,αν μετακινησετε launcher ,βγαινοντας απο τον root explorer ,να εχουμε ForceClose ,,, δεν τρεχει τιποτα ,,απλα θα αναγκαστουμε να κανουμε την επανεκινηση πριν ανοιξουμε το titanium,,(μπορει ομως και να μη γινει τιποτα)

ΠΡΟΣΟΧΗ

ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΥ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΜΕ (ΣΤΟ PC μας Η ΣΤΗΝ SD card)

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ AΠΟ ΤΟ ΦΑΚΕΛΟ SYSTEM/APP ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ,ΔΕΝ ΤΙΣ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ,ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ

ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ BACKUP ,ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΛΛΑΓΕς ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ,,, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ ,ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΤΡΑΒΗΣ

Γιατι οπως καταλαβαινετε ,,,η περιεργεια ,,,,(κατσε να σβησω κι αυτο να δω τι θα γινει) σκοτωσε τη γατα

Edited by gkalen

υπαρχει και αυτη για οσους θελουν

απο jesus1o1

Converted 540 ROM version "official 540 version with some changes"

http://www.fileserve.com/file/8pz5NCQ

NOTE: Install the following GAAP package after installing the rom from recovery and before starting android:

GAAP "Google App".

http://www.fileserve.com/file/d3Cdzdz/gapps-gb-111202-lite.zip

Apk Thread official 2.3.5 version, which I forgot to include in the ROM:

http://www.fileserve.com/file/ykCnyaV/Tema Huawei.rar

DESCRIPTION: 540 Version officer with the following improvements:

Pink-screen access allowed.

Root-applied.

Mobile-free.

-Removed limitation fps on the screen.

-Increased slightly the speed of the CPU.

Edited by akalos

Καποιος γιατι η 2.2.20 μου δινει bad στο CMW??

Δεν εχω καταλαβει ,τι bad εννοεις,,αλλα ξανακατεβασε την ρομ

Ποια 2.2.20? Που την βρηκες?

Στο built.prop τι αλλαζω για να κατεβασω απο το market αυτο το θεμα?

Edited by Sofoklas
In a world without walls and fences, who needs windows and gates?

Εγώ πάντως στο system έχω 182,75 used, 717K free. Ούτε το bootanimation μπορώ να βάλω, ούτε τίποτα. Δηλαδή πρέπει να διαγράψω εφαρμογές που είχε για να αδειάσει χώρος; Δεν γίνεται να επεκταθεί με άλλο τρόπο;

Δεν μπορεσα να κανω queue απο το κιν!λοιπον μου βγαζει bad οταν παω να κανω install zip from sd και την βρηκα στο xda!2.1.20 soz!

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1457532

Edited by Pikachukaki

Εγώ πάντως στο system έχω 182,75 used, 717K free. Ούτε το bootanimation μπορώ να βάλω, ούτε τίποτα. Δηλαδή πρέπει να διαγράψω εφαρμογές που είχε για να αδειάσει χώρος; Δεν γίνεται να επεκταθεί με άλλο τρόπο;

Νικο μου,,,,,,,γιατι μου το κανεις αυτο ,,διαβασε καλα,,,αμα δε θες να διαγραψεις καμμια τοτε αρχισε να μετακινεις στο data/app ,το youtube,,talk,,documents to go,,twitter,,facebook,,gmail,,,socialext,,,voicesearch,,,voicecall.......

Αλλα οσες βλεπεις ηδη να ειναι στο φακελο data/app τοτε διαγραψε τη απο το system/app,, ,,,,,, δηλαδη αν πας να μετακινησεις το youtube στο φακελο data/app και (πιθανως να το δεις αν το εχεις ενημερωσει) το δεις να υπαρχει ηδη ,, τοτε διεγραψε το απο το system/app,, γιατι αυτο σημαινει οτι εχεις την ενημερωση της εφαρμογης στο φακελο data/app και στο system/app ειναι η παλια εκδοση της εφαρμογης,,που ειχε απο τη μανα του ,ειναι ακομα μεσα στο system/app...............

Απλα δεν ξερω μηπως θελεις να κανεις καμμια συλλογη με ολες τις εκδοσεις των εφαρμογων ,,και να τις εχεις ολες μεσα στο τηλ.. σου (πλακα κανω,ετσι)

ξεκινα αμεσως να βλεπεις τι γινεται στους φακελους system/app και data/app και ξεκαθαρισε τους,,,μου φαινεται θα εισαι γεματος με διπλες εφαρμογες

Ποια 2.2.20? Που την βρηκες?

Στο built.prop τι αλλαζω για να κατεβασω απο το market αυτο το θεμα?

Σοφοκληηηηηη!

δωσε link αμμα μπορεις για κατεβασμα.

MIUI 2.2.10 restoration release: 2012.2.11 14:04

λινκ

Σοφοκληηηηηη!

δωσε link αμμα μπορεις για κατεβασμα.

MIUI 2.2.10 restoration release: 2012.2.11 14:04

λινκ

http://dl.dbank.com/c0oa9o4u6q

12.02.11 Repair: - This is the latest version

83.42M... μικρουλα ειναι, αν τη δοκιμασεις περιμενουμε εντυπωσεις.

4, all functions are normal, including the FM, TV-OUT, putting break the sound not work properly Yeah!! :P

Sofokla αυτη για να περαστει πανω σε αυτη που εχουμε χωρις wipe μονο cache??

Edited by Pikachukaki

Τι εκανες με την 540 ??

Να κανεις το ιδιο πραγμα

Πηγα να βαλω την Β512 και μετα το update του step 1 κανει απανωτα reboot. εβγαλα μπαταρια και καρτα μνημης και τωρα το μονο που κανει οταν παταω power on/off ειναι να βγαζει το λογοτυπο της huawei και να κλεινει.

4, all functions are normal, including the FM, TV-OUT, putting break the sound not work properly Yeah!! :P

Sofokla αυτη για να περαστει πανω σε αυτη που εχουμε χωρις wipe μονο cache??

Δεν νομιζω, δοκιμασε το (αφου παρεις backup) και αν χρειαστει την ξαναπερνας.

MIUI’s music player for any ROM you like

Πηγα να βαλω την Β512 και μετα το update του step 1 κανει απανωτα reboot. εβγαλα μπαταρια και καρτα μνημης και τωρα το μονο που κανει οταν παταω power on/off ειναι να βγαζει το λογοτυπο της huawei και να κλεινει.

Ξαναβαλε στην καρτα τον φακελο dload με τα αρχεια UPDATE.APP και UPDATE_g.APP και ανοιξε τη συσκευη με volume +- και power

θα κανει firmware update για λιγα δευτερολεπτα και θα ξανασβησει

Ανοιγεις παλι μονο με το power και περιμενεις να τελειωσει. Μολις σβησει το ξανα ανοιγεις.

Υπαρχει περιπτωση στο τελος να ανοιγοκλεισει 2-3 φορες και να μπει μονο του σε recovery και να κανει format. Δεν το πειραζεις, οταν τελειωσει θα μπει bootαρει στην 512.

Edited by Sofoklas