Jump to content

[Modding] Huawei U8800 IDEOS X5 Pro

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα βγω λιγο εκτος θεματος αλλα εχει κανεις ασχοληθει ποτε με sony ericsson x10 mini??sorry! :/
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

• Απαντήσεις 11,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• Pikachukaki

1342

• akalos

1502

• gkalen

2252

• tzivas31

755

Top Posters In This Topic

Θα βγω λιγο εκτος θεματος αλλα εχει κανεις ασχοληθει ποτε με sony ericsson x10 mini??sorry! :/

Googlare τι θελεις να κανεις,και θα βρεις τα παντα

Ετοιμο το φακελο της 512 θα τον βρεις στη σελ.. 72 , ποστ #1073

θα σε μαλωσω.....και σου ειπα προηγουμενως οτι αυτο το bug δεν το εχει η 512 και συνεχιζεις χωρις να το τσεκαρεις,,,,,,,αντε να δουμε τωρα

Λοιπον περναω Β512 κανω και εκεινο με το recovery και ερχομαι για την συνεχεια.

Το λινκ στην σελιδα 72 δεν δουλευει. χρησιμοποιω αυτο του akalos μας κανει ετσι?

Λοιπον περναω Β512 κανω και εκεινο με το recovery και ερχομαι για την συνεχεια.

Το λινκ στην σελιδα 72 δεν δουλευει. χρησιμοποιω αυτο του akalos μας κανει ετσι?

Ναι αλλα καντο σωστα

Απλως, ο αλλος φακελος ηταν ετοιμος για να τον βαλεις κατευθειαν στην sd

Aν ημουνα σπιτι θα στο εστελνα ετοιμο,, αλλα δεν πειραζει ,το θεμα ειναι οτι πρεπει να το κανεις για να συνεχισεις

Edited by gkalen

Δηλαδη πως σωστα?

Τι εκανες με την 540 ??

Να κανεις το ιδιο πραγμα

Googlare τι θελεις να κανεις,και θα βρεις τα παντα

Προσπαθω αλλα αυτο το γμτ το bootloader δεν τον καταφερνω.... :Ρ

Προσπαθω αλλα αυτο το γμτ το bootloader δεν τον καταφερνω.... :Ρ

Δεν εχω ασχοληθει με ericson,,αλλα ριξε μια ματια κι εδω,,και ψαξε αναλογα με τη version που τρεχει

http://xperiaminipro.blogspot.com/2010/08/how-to-root-your-mini-mini-pro-newbie_02.html

Δεν εχω ασχοληθει με ericson,,αλλα ριξε μια ματια κι εδω,,και ψαξε αναλογα με τη version που τρεχει

http://xperiaminipro.blogspot.com/2010/08/how-to-root-your-mini-mini-pro-newbie_02.html

Το καταφερα το bootloader τωρα ειναι κλασσικα για να χώσω CM..anyway..ας παμε στα δικα μας...με ringroid καταφερα επιτελους να βαλω ενα τραγουδακι για ήχο κλήσης...αλλα σπαει λιγο...παιζει με διακοπές...

Το καταφερα το bootloader τωρα ειναι κλασσικα για να χώσω CM..anyway..ας παμε στα δικα μας...με ringroid καταφερα επιτελους να βαλω ενα τραγουδακι για ήχο κλήσης...αλλα σπαει λιγο...παιζει με διακοπές...

Γιατι ,τι προβλημα εχεις με ηχο κλησης ,εγω βαζω οτι τραγουδι θελω

Γιατι ,τι προβλημα εχεις με ηχο κλησης ,εγω βαζω οτι τραγουδι θελω

Αν παω απο τα settings στους ηχους κλησεις και παω στο Media οχι στα ringtones που εχει εκει και ψαξω απο τα Mp3 Και βαλω ενα που ειχα πριν δεν το παιζει..αν βαλω τα μαμα ringtones παιζει...αν μετα παλι επιλεξω παλι το mp3 παιζει το μαμα που επελεξα...τωρα με ringdroid εβαλα το mp3 αλλα δεν παιζει κανονικα ψηλοκωλαει ελαχιστα βεβαια!

Αν παω απο τα settings στους ηχους κλησεις και παω στο Media οχι στα ringtones που εχει εκει και ψαξω απο τα Mp3 Και βαλω ενα που ειχα πριν δεν το παιζει..αν βαλω τα μαμα ringtones παιζει...αν μετα παλι επιλεξω παλι το mp3 παιζει το μαμα που επελεξα...τωρα με ringdroid εβαλα το mp3 αλλα δεν παιζει κανονικα ψηλοκωλαει ελαχιστα βεβαια!

να αλλαξεις permissions για να το παιζει σαν ηχο ειδοποιησης κλησης

τα 4 πρωτα.

βαλτο και στο φακελο media\audio\......

Εγω εχω την εφαρμογη ,player pro ( στο φακελο με τις εφαρμογες που εχω δωσει ειναι μεσα ενας φακελος com.tbig.playerpro

Καντο εγκατασταση,,ανοιξε το,,,,,,ειναι music player (κορυφαιος),,,,και μπορεις να πας στα τραγουδια σου ,,κρατας πατημενο το τραγουδι που θες και το επιλεγεις σαν ηχο κλησης,,,,,,,,,γ..μω τους player

Εγω εχω την εφαρμογη ,player pro ( στο φακελο με τις εφαρμογες που εχω δωσει ειναι μεσα ενας φακελος com.tbig.playerpro

Καντο εγκατασταση,,ανοιξε το,,,,,,ειναι music player (κορυφαιος),,,,και μπορεις να πας στα τραγουδια σου ,,κρατας πατημενο το τραγουδι που θες και το επιλεγεις σαν ηχο κλησης,,,,,,,,,γ..μω τους player

Τον ειχα στη 2.3.5 αλλα μ'αρεσε η μαμα της MIUI και δεν τον εβαλα..θα δοκιμάσω παλι!!

Και βαλω ενα που ειχα πριν δεν το παιζει..αν βαλω τα μαμα ringtones παιζει...αν μετα παλι επιλεξω παλι το mp3 παιζει το μαμα που επελεξα...

γιατι ολη αυτη η φασαρια

δεν σας καταλαβαινω!

εγω τα βαζω εκει που ειπα αλλαζω τα δικαιωματα,εαν πρεπει με RE, και τα εχω στην λιστα οπως και τα μαμα ringtones.

μαλιστα καποια τα μετονομαζω σε .ogg με το Free CD to MP3 Converter και τελος.

γιατι ολη αυτη η φασαρια

δεν σας καταλαβαινω!

εγω τα βαζω εκει που ειπα αλλαζω τα δικαιωματα,εαν πρεπει με RE, και τα εχω στην λιστα οπως και τα μαμα ringtones.

μαλιστα καποια τα μετονομαζω σε .ogg με το Free CD to MP3 Converter και τελος.

Βασικα το προβλημα δεν ειναι πως θα βαλεις το ringtone...το προβλημα ειναι το σπασιμο του ηχου τα μικρο κολληματα που κανει οταν χτυπαει!!Γενικα εχει ενα θεμα με τον ηχο το ρομ...και στο media και στο youtube τριζει πολυ το ηχειο ξελαρυγγιάζεται και ηχο δεν βγαζει! :Ρ

Βασικα το προβλημα δεν ειναι πως θα βαλεις το ringtone...το προβλημα ειναι το σπασιμο του ηχου τα μικρο κολληματα που κανει οταν χτυπαει!!Γενικα εχει ενα θεμα με τον ηχο το ρομ...και στο media και στο youtube τριζει πολυ το ηχειο ξελαρυγγιάζεται και ηχο δεν βγαζει! :Ρ

για δωστο να το δω το mp3 και απο κοντα

εχει προβλημα η rom;εχει,αλλα οχι ετσι οπως το λες.

play music with speaker the sound is lots of hums and noises

Edited by akalos

για δωστο να το δω το mp3 και απο κοντα

εχει προβλημα η rom;εχει,αλλα οχι ετσι οπως το λες.

play music with speaker the sound is lots of hums and noises

Λογικα απο το μπασο θα ειναι γτ ειναι μπιτακι...το καινουργιο το seniorita αν ακους τετεια..εχει προβλημα η ρομ???Και εμεις γτ την βαλαμε τοτε?? :Ρ

-Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms (τπτ, κ, γτ, κλπ)

Edited by navi55

Διαφορες??Μπορω να την περασω πανω απο αυτη που εχω χωρις να χασω τπτ?

-Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms (τπτ, κ, γτ, κλπ)

Edited by navi55

μα η ιδια ειναι σε Multilingual

EDIT:

This ROM is based on the Genokolar:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1404372

μα η ιδια ειναι σε Multilingual

EDIT:

This ROM is based on the Genokolar:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1404372

Ναι βρε να τη βαλω η οχι?Θα φτιαξει το θεμα με το ηχειο??κιαν τη βαλω μπορω να τη βαλω κατευθείαν χωρις wipe πρωτα?MIUIus.1.12.16_u8800_fixed αυτη εχω εγω τωρα!

Ναι βρε να τη βαλω η οχι?Θα φτιαξει το θεμα με το ηχειο??κιαν τη βαλω μπορω να τη βαλω κατευθείαν χωρις wipe πρωτα?MIUIus.1.12.16_u8800_fixed αυτη εχω εγω τωρα!

τον αγχωνεις... :p

In a world without walls and fences, who needs windows and gates?

τον αγχωνεις... :p

Μα και αυτος δεν μου εξηγει τη θελει να πει!!χααχαχ!!σοφοκλα να την βαλω? στρώνει τον ηχο??χωρις wipe?

Μα και αυτος δεν μου εξηγει τη θελει να πει!!χααχαχ!!σοφοκλα να την βαλω? στρώνει τον ηχο??χωρις wipe?

Αυτη που φορας ειναι, δεν εχει διαφορα. Το λινκ στο εδωσε για να δεις οτι ο developer αναφερει το προβλημα κατα την αναπαραγωγη ηχου.

In a world without walls and fences, who needs windows and gates?