Jump to content

[Modding] Huawei U8800 IDEOS X5 Pro

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμενα γιατι μου βγαζει μονο την 3 επιλογη? :mad:

Το'χεις δοκιμασει σε αλλο pc η laptop, να δεις αν κανει τα ιδια???

εμενα γιατι μου θυμιζει usb debugging οτι ειναι πρασινο?

• Απαντήσεις 11,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• Pikachukaki

1342

• akalos

1502

• gkalen

2252

• tzivas31

755

Top Posters In This Topic

εμενα γιατι μου θυμιζει usb debugging οτι ειναι πρασινο?
δεν ειναι

επισης και σε αλλο pc τα ιδια κανει

Μηπως εχεις εγκατεστημενο το pc suite????

Το'χεις δοκιμασει σε αλλο pc η laptop, να δεις αν κανει τα ιδια???

οχι δεν εχω το suite

kαι σε αλλο λαπ-τοπ τα ιδια κανει

Edited by navi55
συνεχόμενα posts

δεν ειναι

επισης και σε αλλο pc τα ιδια κανει

εχω ηδη διαβασει το μηνυμα σου,απλα ειναι σαν μην δουλευει το usb debuging σε σενα για καποιο λογο με αυτην την rom τουλαχιστον

usb drivers εχει περασει να υποθεσω για το κινητο μπας και ξεκολησει

Καλησπερα

Σημερα αλλαξα ρομ,εβαλα την mui

Μου αρεσε πολυ!και μαλλον αυτη θα κρατησω.

Αλλα,οταν συνδεω το τηλ.με το λαπτοπ μου κανει παλι τα ιδια.

Αρα οπως ειχατε πει σε προηγουμενα ποστ ,δεν παιζει ρολο η ρομ.

Αν κανω απεγκατασταση ολους τους drivers toy τηλεφωνου????? αληθεια πως θα τους καταργησω?

για να περασουν παλι?

Καλησπερα

Σημερα αλλαξα ρομ,εβαλα την mui

Μου αρεσε πολυ!και μαλλον αυτη θα κρατησω.

Αλλα,οταν συνδεω το τηλ.με το λαπτοπ μου κανει παλι τα ιδια.

Αρα οπως ειχατε πει σε προηγουμενα ποστ ,δεν παιζει ρολο η ρομ.

Αν κανω απεγκατασταση ολους τους drivers toy τηλεφωνου????? αληθεια πως θα τους καταργησω?

για να περασουν παλι?

Η miui αρεσει σε ολους :p , δυσκολο να μην αρεσει.

Αυτο το εχεις με ολα τα gingerbread based roms ( kalo η stallion δοκιμασες) ????

Δεν δοκιμαζεις να βαλεις official και να δεις αν δουλευει ... και ετσι θα εγκαταστησεις και τους drivers.

Γιατι αν δεν δουλευει ουτε με official μαλλον θες service.

Τεςπα, πρεπει να φλασαρεις stallion η kalo για να δουμε αν εχεις προβλημα και σ'αυτα τα ρομ.

Δεν δοκιμαζεις να βαλεις official και να δεις αν δουλευει ....

λογικοτατο,δεν ειναι δα και τιποτα δυσκολο να την περασει

καλημερα.

Με την καλο και σταλιον δεν ειχα προβλημα.της κοπελιας μου που εχει την οφισιαλ,δουλευει μια χαρα.

Να περασω την οφισιαλ?

καλημερα.

Με την καλο και σταλιον δεν ειχα προβλημα.της κοπελιας μου που εχει την οφισιαλ,δουλευει μια χαρα.

Να περασω την οφισιαλ?

μα και service να το πας παλι επισημη θα του περασεις

αρα??? τι κανει νιαου!

Δηλαδη,με την εμπειρια σας,τι μπορει να φταιει?

Οταν παω σπιτι ,θα ξεκινησω μοντες με την επισημη,να δω τι θα γινει

Στο xda είδα αυτό (post 160). Αν ασχοληθεί τελικά και τα καταφέρει, ίσως βρούμε λύση για τα χάλια των ics/jb γιατί όπως λένε το κιτκατ είναι ελαφρύτερο και μπορεί να δουλευει σε πιο παλιές συσκευές με λιγότερη ραμ, σαν το δικό μας τηλέφωνο...αντε να δούμε!!

Nexus 5 16GB - SlimLP 5.0.2 - TWRP 2.8.3.0 / Nexus 7 2013 16 GB - SlimKat 8.18 - TWRP 2.8.3.0

Cubot S168 CWM / iPad 2 - 32 GB - OS 8.1 /Huawei Ideos 8800pro - Kalo Extreme - CWM

μακαρι αλλα δεν νομιζω να γινει και οποτε γινει να ειναι πληρως λειτουργικη οι περισοτεροι θα εχουμε αλλαξει τηλ.

Πάντως και σε ένα άλλο thread στο xda, ο herna έλεγε οτι ήδη έχει ξεκινήσει το porting και προχωράει, αλλά πάλι ποιός ξέρει...

Nexus 5 16GB - SlimLP 5.0.2 - TWRP 2.8.3.0 / Nexus 7 2013 16 GB - SlimKat 8.18 - TWRP 2.8.3.0

Cubot S168 CWM / iPad 2 - 32 GB - OS 8.1 /Huawei Ideos 8800pro - Kalo Extreme - CWM

Και να καταφερει να κανει compile την cm11 (ή γενικα μια 4.4 rom ) θα χρησιμοποιησει πιθανοτατα καποιο jellybean device tree του ivan/qiwu και αυτο θα προκαλεσει στη νεα ρομ τα ηδη γνωστα προβληματα (camera,bluetooth, wifi->force reboot καποιες φορες και φυσικα το τεραστιο mic sensitivity με το περιεργο audio routing που υπαρχει σε αυτες τις ρομ, με αποτελεσμα να ακους τα δαχτυλα σου οταν κουνιουνται και μιλας στο τηλ). Νταξει, ο herna κατι ξερει αλλα δεν ειναι ουτε geno, ουτε qiwu δυστυχως. Το πιο πιθανο ειναι απλα να ανεβασει 1 build οπως εκανε και με pacman,cm10.2 κτλ και μετα να τις παρατησει με οτι προβληματα ειχανε. Δεν θελω να γινομαι κακος αλλα μαλλον δεν θα τα καταφερει να μας δωσει μια working rom. Μακαρι να με διαψευσει!!!

Who's Herna? ??? :p

Δυστυχως δεν υπαρχει περιπτωση να παρετε λειτουργικο ρομ απο τον herna η οποιονδηποτε αλλον.

Ημουνα στην taurus team και ξερω καλα οτι τα παιδια δεν κατεχουν και τιποτα ωστε να μπορεσουν να φτιαξουν κερνελ, περιμενουν απο τους κινεζους να κανουν τιποτα και μετα θα κανουνε λιγο theming και καποια tweaks και αυτο ηταν ολο.

Συμφωνω με moihack, τζαμπα περιμενετε, καλυτερα παρτε ενα kit kat απο το περιπτερο ... :p

Πάντως θα είναι κρίμα να μη βγεί για το τηλέφωνο μας η κιτκατ, γιατί δεν είναι και τελείως χώμα απο πλευράς h/w (με εξαίρεση τη ram) αλλά αν μείνει έτσι, μας βλέπω να γυρνάμε όλοι σε GB.

Χωρις geno, δεν βλεπω τιποτ'αλλο.

Ολα τα κερνελ ειναι στην ουσια του geno ... και χωρις κερνελ δουλεια δεν γινεται ... τα random reboots ειναι το προβλημα, τα αλλα θα τα εφτιαχνα κι εγω σιγα-σιγα, αλλα χωρις κερνελ δεν αξιζει ( δεν αντεχω να βλεπω το τηλ.. στην οθονη του πιν, οποτε γουσταρει).

Και δυσκολο να βρεθει και καποιος αλλος, δεν ασχολειτε κανενας πλεον μ'αυτο το τηλ...

Ναι και εγω διαβασα οτι η κιτ κατ θα ειναι φτιαγμενη ετσι ωστε να δουλευει και σε κινητα με 512 ραμ. Και να μην βγει όμως για το κινητο μας εχουμε ποσες ρομ που αξιοποιουν στο επακρο τις δυνατοτητες του κινητου μας και το κανουν πληρως λειτουργικο. Κατα την προσωπικη μου αποψη αυτο ειναι το σημαντικοτερο και οχι να ειμαι στο τρυπακι να βαλω τo τελευταιo android που βγηκε και μπορει να σερνει το κινητο μου θα ηθελα να κατσετε και να το σκεφτειτε λιγο αυτο ευχαριστω...

Συγχωρεστε με για το offtopic αλλα μιας και γνωριζομαστε καπως, θα ηθελα τη γνωμη και τις σκεψεις σας.

Απο το καλοκαιρι τα ιδιαιτερα μαθηματα πανε πολυ καλα και εχω μαζεψει αρκετα λεφτακια. Για πρωτη φορα σκεφτομαι να παρω μια ναυαρχιδα και η αισθηση του να μη συμβιβάζεσαι ειναι πολυ ωραια.

Σκεφτομαι λοιπον να παρω το LG G2 32GB κατα τα Χριστούγεννα οπου η τιμη, θελω να πιστευω, θα ειναι κοντα στα 400€. Θα ελεγα οτι η τιμη του, γι'αυτα που προσφερει, ειναι πολυ αξιολογη.

Η αληθεια ειναι οτι τωρα τελευταια εχω καποια μανία για τα κινητα και εχω μπει σε ενα τρυπακι να ψαχνω. Ομως με το κινητο μας και τη MIUI ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος απο την λειτουργικοτητα του. Δηλαδη δεν εχω πραγματικη αναγκη να αλλαξω κινητο, απλως εχω το μικροβιο που με τρωει και μου λεει: ''Παρε το τουμπανο αφου τωρα μπορεις''. Ποτε δεν ημουν καταναλωτικος τυπος, ουτε ακομα και σαν παιδι. Ειμαι παντα μετρημενος και ολιγαρκης. Τωρα ομως σκεφτομαι να κανω την υπερβαση.

Φοβαμαι ομως, οσο κι αν ακουγεται παραξενο, οτι μπορει να μη με βολεψει οσο το Χ5 μας.

π.χ.

θα γλυστραει περισσοτερο,

πιο δυσκολο για ενα χερι,

πιο εύθραυστο,

on screen buttons

και ειδικα αμα δεν βγει καμια MIUI θα απογοητευτω πολυ. (Θα σκεφτομουν το Xiaomi Mi3 αλλα πολυ μεγαλες διαστασεις βρε αδερφε για 5')

Επισης το lock στο search button ειναι ενα απιστευτο πλεονέκτημα που θα μου λειψει.

Εχετε καποια σκεψη που θα μπορουσατε να την μοιραστειτε; Τι θα κανατε στη θεση μου; Βεβαια αυτη η ερωτηση ειναι πολυ φλου αλλα θα ηθελα να δω τον τροπο σκεψης σας.

Σας ευχαριστω προκαταβολικα για οποια απαντηση και σορρυ αν κουρασα παιδες.

Edited by TUPAC_RIP

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

@TUPAC_RIP

Εμενα προσωπικα τα 400 ευρω για ενα κινητο μου ακουγονται υπερβολικα πολλα. Οκ δεν λεω το LG G2 ειναι κτηνος, αλλα το να δωσεις τετοια εποχη τοσα λεφτα για να αλλαξεις μια συσκευη (που στην τελικη αυτη που εχεις ηδη σε καλυπτει ηδη) το θεωρω λιγο μεγαλο "ανοιγμα" αν θες τη γνωμη μου.

Βασικα αναλογισου 2 πραγματα.

1) Το νομο του moore (moore's law). Πολυ συντομα θα βγει παλι ενα αλλο κινητο το οποιο θα κανει σκονη το δικο σου. Τοτε τι θα κανεις; Ειναι επιφοβο να μπεις ετσι στο τριπακι και να δινεις λεφτα καθε χρονο για να παρεις οτι πιο δυνατο υπαρχει εκεινη τη στιγμη στην αγορα.

2) Απο τη στιγμη που λες οτι σε καλυπτει το U8800Pro, αλλα αν επιμενεις ντε και καλα να αλλαξεις συσκευη,θα προτεινα να πας σε κατι αρκετα φθηνοτερο απο το LG G2(και πιο αδυναμο προφανως) που παραμενει ομως high-end συσκευη. Στο μυαλο μου εχω αυτη τη στιγμη το LG Optimus G (129 ευρω στη vodafone - το πηρε ενας φιλος και ειναι αψογο για την ωρα) ή καποιο φθηνο κινεζικο κινητο απο εταιριες οπως ZTE,THL,ZOPPO,Jiagu κτλ.

Εγω σκεφτομουνα το καλοκαιρι να αγορασω ενα φθηνο κινεζικο κινητο, αλλα το ξανασκεφτηκα και αποφασισα μεχρι το U8800Pro να γινει αρκετο αργο ωστε να θελω να το σπασω στον τοιχο, να μην το αλλαξω.

Παντως αυτα που φοβασαι, ειναι καθαρα και μονο θεμα συνηθειας. Με ενα case, screen protector και καλη μεταχειρηση της συσκευης δεν θα χεις προβλημα. Σε μια αντε δυο το πολυ βδομαδες θα χεις συνηθισει το μεγεθος του νεου σου κινητου.

Στην θεση σου παντως, εγω θα κραταγα τα χρηματα και το U8800Pro φυσικα :)

Edited by Moihack

@ Moihack

Καταρχην σ'ευχαριστω που μπηκες στον κοπο να εκφρασεις τις σκεψεις σου.

Συμφωνω απολυτα σ'αυτα που λες. Ολα μου τα χρονια ετσι σκεφτομαι. Παντα θα βγαινει καποιο καλυτερο κινητο. Κι εγω σαν κι εσενα, αλλαζω κινητο μονο οταν δεν παει αλλο με την παλια συσκευη. Το U8800Pro εχει να δωσει ακομα.

Κι εγω επισης καλοβλεπα το Jiayu G4.

Ολα αλλαξανε ομως απο τη στιγμη που μπορεσα να μαζευω καποια χρηματα κι εχω χαρει και σκεφτομαι, για μια φορα στη ζωη μου, να κανω μια μονο υπερβολη και να κρατησω μια σημερινη top συσκευη για πολλα χρονια χωρις να το επαναλαβω και μπω στο τρυπακι που κραζουμε το οποιο δε συμφερει και δεν εχει νοημα. (Εννοω να σκας λεφτα για να παιρνεις top συσκευη καθε χρονο!)

Να σας το πω απλα:

Εχω την επιγνωση οτι δεν αξιζει να το κανω αλλα απο την αλλη θελω μια φορα στη ζωη μου να κανω την κ---α μου. Του χρονου δε με βλεπω να μπορω να το κανω καθως δε θα εχω ιδιαιτερα μαθηματα και το καλοκαιρι θα εχω ξοδεψει τα λεφτα που μαζευω τωρα σε κατι που αξιζει, ταξιδια.

Για να σας βαλω πιο πολυ στο κλιμα μου θα σας πω οτι μπορω καθε μηνα μεχρι το καλοκαιρι μονο(κριμα) να βαζω στην ακρη 400€. Αρα δεν ειναι καθολου απιθανο να κανω την κινηση μου μεχρι τα Χριστουγεννα. Θα περιμενω βεβαια να πεσουν οι τιμες και να ωριμασει(αν κατασταλαξω) η αποφαση στο μυαλο μου. Δε θελω να κανω γρηγορες κινησεις γι'αυτο και το μοιραζομαι μαζι σας

Οσο για την θηκη που λες, αν και ειμαι ψιρας με την εξωτερικη κατασταση των κινητων, δεν τα βαζω ποτε σε μονιμες θηκες. Χαλανε την αισθητικη και το feeling.

Τρελη προσφορα για το G αλλα δεν την προλαβα. Δεν εχεις δει τι χαμος εγινε και τι κραξιμο εχει φαει η Vodafone;

Edited by TUPAC_RIP

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Συγχωρεστε με για το offtopic αλλα μιας και γνωριζομαστε καπως, θα ηθελα τη γνωμη και τις σκεψεις σας.

Απο το καλοκαιρι τα ιδιαιτερα μαθηματα πανε πολυ καλα και εχω μαζεψει αρκετα λεφτακια. Για πρωτη φορα σκεφτομαι να παρω μια ναυαρχιδα και η αισθηση του να μη συμβιβάζεσαι ειναι πολυ ωραια.

Σκεφτομαι λοιπον να παρω το LG G2 32GB κατα τα Χριστούγεννα οπου η τιμη, θελω να πιστευω, θα ειναι κοντα στα 400€. Θα ελεγα οτι η τιμη του, γι'αυτα που προσφερει, ειναι πολυ αξιολογη.

Η αληθεια ειναι οτι τωρα τελευταια εχω καποια μανία για τα κινητα και εχω μπει σε ενα τρυπακι να ψαχνω. Ομως με το κινητο μας και τη MIUI ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος απο την λειτουργικοτητα του. Δηλαδη δεν εχω πραγματικη αναγκη να αλλαξω κινητο, απλως εχω το μικροβιο που με τρωει και μου λεει: ''Παρε το τουμπανο αφου τωρα μπορεις''. Ποτε δεν ημουν καταναλωτικος τυπος, ουτε ακομα και σαν παιδι. Ειμαι παντα μετρημενος και ολιγαρκης. Τωρα ομως σκεφτομαι να κανω την υπερβαση.

Φοβαμαι ομως, οσο κι αν ακουγεται παραξενο, οτι μπορει να μη με βολεψει οσο το Χ5 μας.

π.χ.

πιο εύθραυστο,

on screen buttons

και ειδικα αμα δεν βγει καμια MIUI θα απογοητευτω πολυ. (Θα σκεφτομουν το Xiaomi Mi3 αλλα πολυ μεγαλες διαστασεις βρε αδερφε για 5')

Επισης το lock στο search button ειναι ενα απιστευτο πλεονέκτημα που θα μου λειψει.

Εχετε καποια σκεψη που θα μπορουσατε να την μοιραστειτε; Τι θα κανατε στη θεση μου; Βεβαια αυτη η ερωτηση ειναι πολυ φλου αλλα θα ηθελα να δω τον τροπο σκεψης σας.

το μονο που θα ηθελα να δοκιμασω ειναι το pure android

λενε οτι με KK η εμπειρια εναι φανταστικη

οι απαιτησεις μου ειναι μικρες απο hardware αλλα απο software ειναι υψηλες

εγω θα προχωρησω σε αγορα nexus αλλα οχι τωρα,δεν ειναι καιρος για τετοια

του χρονου ναμαστε καλα,να ανοιξει και το google play για hardware και θα κανω την αγορα

το μονο που με απασχολει ειναι το μεγεθος,δεν ειχα και ουτε θα παρω ποτε παντοφλα

π.χ.

πιο εύθραυστο,

on screen buttons

Σε καταλαβαινω δεν εχω δουλεια και λεφτα αλλα αν ειχα μερικα και δεν ειχα δανεια θα σκεφτομουν αναμεσα σε huawei honor 3 ή κατι πιο κατω όπως το ascend p6 που το συγκρινουν με το lg optimus g ή το xiaomi mι3. Και εγω γουσταρω το κινητο μας τρελα αλλα λογω ram δεν μπορω να παιξω πολλα παιχνιδια ετσι ωστε να γουσταρω απολυτα και λιγο μεγαλυτερη οθονη θα την ηθελα γιατι εγω βλεπω ταινιες για να περναει η ωρα οποτε κανω ταξιδια με κτελ και κανω συχνά. Σε προτεινα 2 huawei γιατι εχω διαβασει τα καλυτερα για τα συγκεκριμενα και φανταζομαι θα λειτουργουν στην ιδια λογικη τα βασικα οπως για αλλαγη recovery kai rom οποτε θα ειναι και πιο ευκολη η μεταβαση και δεν θα χρειαζεται φτου και απο την αρχη να μαθεις ενα κινητο, Το καλυτερο θα ηταν να μπορουσαμε να καναμε αναβαθμιση στα κινητα μας και απλα να προσθεταμε περισσοτερη ραμ οπως σε εναν υπολογιστη και να μην χρειαζοταν να απαχωριστουμε το Pro αυτο θα ηταν το καλυτερο. Οποια επιλογη και να κανεις σε ευχομαι το καλυτερο μεχρι τις γιορτες θα εχουν πεσει σιγουρα οι τιμες και μπορει να εχει βγει και οτιδηποτε καλυτερο οποτε λιγη υπομονη και πολυ ψαξιμο και ενημερωση καθημερινα για να κανεις την καλυτερη επιλογη!!!

για οσους θελουν δυνατο ηχο σε ενταση απο εισερχομενη κληση

κατεβαστε απο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4991839#post4991839

βαλτε το Sedna

τουλαχιστον σε kalo πλησιαζει τα επιπεδα της b928

επισης εχει και wallpapes απο nexus 5:p

Edited by akalos