Jump to content

[Modding] Huawei U8800 IDEOS X5 Pro

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γιωργο καλησπερα και σε ολα τα παιδια.Μια παρατηρηση.Εχω φλασαρει 2 φορες την καινουρια ρομ και συμβαινει το εξης.Ενω φλασαρω κανονικα χωρις προβλημα περναω τις εφαρμογες που εχω στην sd μαζι με την ρομ οταν κλεινω το τηλεφωνο και αλλαζω την sd με μια αλλη που εχω τραγουδια με το που ξεκλειδωνω το τηλεφωνο μου κανει ενα μικρο reboot και μετα μου ζηταει το pin.Δεν το φλασαρα σωστα η θεωρειται κατι φυσιολογικο?Δεν ξερω αν εχει συμβει κατι τετοιο και σε αλλους.Ευχαριστω εκ των προτερων

Απενεργοποιησες τη διαχειρηση δικαιωματων στο superuser???

Δεν αλλαζω καρτα και δεν νομιζω οτι μπορει να υπαρχει προβλημα με αλλαγη sd card , εκτος αν υπαρχουν φακελοι με δεδομενα εφαρμογων στην καρτα που εβγαλες, αλλα και παλι δεν θα'πρεπε να κανει κατι τετοιο.

Μαλλον πρεπει να κλεισεις τη διαχειρηση δικαιωματων και θα'σαι οκ.

Eχω screenshot εδω ...http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=46265147

• Απαντήσεις 11,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• Pikachukaki

1342

• akalos

1502

• gkalen

2252

• tzivas31

755

Top Posters In This Topic

Δυστυχως μου ξανακανει το ιδιο.Εκανα αυτο που μου ειπες,αλλα μου ξανακανει παλι reboot.Τεςπα θα το ξαναφλασαρω αυριο παλι.Να σαι καλα παντως...

Δυστυχως μου ξανακανει το ιδιο.Εκανα αυτο που μου ειπες,αλλα μου ξανακανει παλι reboot.Τεςπα θα το ξαναφλασαρω αυριο παλι.Να σαι καλα παντως...

Φλασαρε απο την καρτα που θα χρησιμοποιεις.

Την εγκατασταση των εφαρμογων , πως την εκανες ?, κανονικα ?? η τις εβαλες στο ζιπ του ρομ και φλασαρες μαζι με το ρομ???

Εγκατεστησε τις εφαρμογες απο την καρτα που θα χρησιμοποιησεις, αλλιως αν αλλαξεις καρτα μετα την εγκατασταση των εφαρμογων, πρεπει να μεταφερεις και τους φακελους τους, αλλα και τον φακελο Αndroid.

Φλασαρε απο την καρτα που θα χρησιμοποιεις.

Την εγκατασταση των εφαρμογων , πως την εκανες ?, κανονικα ?? η τις εβαλες στο ζιπ του ρομ και φλασαρες μαζι με το ρομ???

Εγκατεστησε τις εφαρμογες απο την καρτα που θα χρησιμοποιησεις, αλλιως αν αλλαξεις καρτα μετα την εγκατασταση των εφαρμογων, πρεπει να μεταφερεις και τους φακελους τους, αλλα και τον φακελο Αndroid.

Οχι.Οι εφαρμογες ειναι ξεχωριστα απ το ζιπ του ρομ.Απλα η δευτερη καρτα που αλλαζω ειναι 1gb και δεν φλασαρει με 1gb(απ οτι διαβασα απο παλαιοτερα ποστ).Γι αυτο και ειμαι αναγκασμενος να την αλλαζω.Η αλλη που φλασαρω ειναι 2gb και την χρησιμοποιω στην φωτ.μηχανη.θα δοκιμασω να ξαναφλασαρω.Αν μου το ξανακανει προφανως δεν ειναι κατι σοβαρο απ οτι καταλαβα.Ειναι καθαρα λειτουργικο το θεμα

Οχι.Οι εφαρμογες ειναι ξεχωριστα απ το ζιπ του ρομ.Απλα η δευτερη καρτα που αλλαζω ειναι 1gb και δεν φλασαρει με 1gb(απ οτι διαβασα απο παλαιοτερα ποστ).Γι αυτο και ειμαι αναγκασμενος να την αλλαζω.Η αλλη που φλασαρω ειναι 2gb και την χρησιμοποιω στην φωτ.μηχανη.θα δοκιμασω να ξαναφλασαρω.Αν μου το ξανακανει προφανως δεν ειναι κατι σοβαρο απ οτι καταλαβα.Ειναι καθαρα λειτουργικο το θεμα

Παρε μια μεγαλη καρτα να κανεις δουλεια σου, καντην και partition, διαβασε καλα το πρωτο ποστ της Miui και δεν θα'χεις προβλημα.

Βαλε το ρομ στην εσωτερικη και φλασαρε το.

Ισως να μη γουσταρει η Miui αλλαγη καρτας ...:p

Παρε μια μεγαλη καρτα να κανεις δουλεια σου, καντην και partition, διαβασε καλα το πρωτο ποστ της Miui και δεν θα'χεις προβλημα.

Βαλε το ρομ στην εσωτερικη και φλασαρε το.

Ισως να μη γουσταρει η Miui αλλαγη καρτας ...:p

Μαλλον θα παρω αλλη καρτα.Γιατι οντως ειναι λιγο ταλαιπωρια.Μου ειναι πιο ευκολο γιατι ετσι εχω συνηθισει.Να σαι καλα και σ ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου:)

Χαχαχα , συνενοηση μπουζουκι, χαχα ....

εχετε εσεις αναβοσβημα των hardware leds οταν το τηλεφωνο ειναι σε sleep mode?

σε επιασα!

εχετε εσεις αναβοσβημα των hardware leds οταν το τηλεφωνο ειναι σε sleep mode?

σε επιασα!

Δεν μου'χει συμβει ποτε κατι τετοιο σε κανενα ρομ.... το'χω ακουσει κι αλλη φορα αυτο, ομως.

Δεν μου'χει συμβει ποτε κατι τετοιο σε κανενα ρομ.... το'χω ακουσει κι αλλη φορα αυτο, ομως.

σε ολες τις εργοστασιακες rom GB υπαρχει στο κρυφο μενου,απο μαμα ειναι κλειστο και θελει ενεργοποιηση

καλο για την νυχτα,αμα το παρατας απο'δω και απο εκει

υπαρχει fix αλλα δεν νομιζω να κανει για ολες τις rom,κυκλοφορουσε για κατι miui μονο αν θυμαμαι καλα.

Αλλα εχοντας το κινητο και με atmel και με synaptics εχω να πω οτι ειναι πολυ καλυτερη η αισθηση με την atmel.

Μολις εβαλα synaptics ξενερωσα με το ποση διαφορα ειχε.Με την atmel ειναι πολυ ευαισθητη η οθονη στο touch αλλα με την synaptics πραγματικα υπαρχει προβλημα στο touch.Mαλλον γι αυτο εβγαλαν μετα την παρτιδα με τις atmel.

Αυτο μπορει να το καταλαβει μονος οποιος εχει χρησιμοποιησει και τις 2 version γι αυτο μη βιαστειτε να γραψετε οτι το δικο μου με synaptics δουλευει μια χαρα..!Δεν δουλευει καθολου καλα!Και γω αν επαιρνα πρωτα με synaptics θα νομιζα οτι ειναι κανονικη η συμπεριφορα της οθονης ετσι.Η synaptics δεν ειναι καθολου responsive σε σχεση με την atmel,με την atmel το κινητο ειναι πολυ πιο γρηγορο λογω της αμεσης αποκρισης της οθονης.

Τα κουλα που σου κανει δεν εχουν σχεση με την atmel παντως.

..και αλλη μια ασήμαντη λεπτομέρεια..

Στην synaptics αν κουνήσεις πολύ αργά το δάχτυλο σου στο scroll κάνει μικρά σκαλοπατάκια στο scrolling κάτι που δεν συμβαίνει στην περίπτωση της atmel και κυλάει πιο smooth.

Αλλά όπως είπες σωστά μόνο αν δοκιμάσει κάποιος και τις 2 εκδόσεις θα καταλάβει τα + και - της κάθε μιας.

Κι εμένα η atmel μου αρέσει περισσότερο :up:

Στην synaptics αν κουνήσεις πολύ αργά το δάχτυλο σου στο scroll κάνει μικρά σκαλοπατάκια στο scrolling κάτι που δεν συμβαίνει στην περίπτωση της atmel και κυλάει πιο smooth.

Αλλά όπως είπες σωστά μόνο αν δοκιμάσει κάποιος και τις 2 εκδόσεις θα καταλάβει τα + και - της κάθε μιας.

Εχεις κανει το update για synaptics;

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

ναι ισχυει και αυτο

Εχεις κανει το update για synaptics;

αυτο δεν ειχε πεσει στην αντιληψη μου!Θυμαμαι μονο ενα update για atmel που το εκανες μετα απο official.Link?

Edited by azuli

ναι ισχυει και αυτο

αυτο δεν ειχε πεσει στην αντιληψη μου!Θυμαμαι μονο ενα update για atmel που το εκανες μετα απο official.Link?

http://www.mediafire.com/download/mc2r1u049lwn949/U8800%2B_synaptics.rar

Θέλει μαμά recovery αν θυμάμαι καλά

Edited by Sofoklas
In a world without walls and fences, who needs windows and gates?

Άσχετο : Βρήκες μήπως το ελληνικό cust.img?

Το βρηκα ......http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=319182&page=539

Σελιδα 539 ,πρωτο ποστ , εχω ενα stallion rom, με το ελληνικο cust.img μεσα.

Κατεβασε το και παρε το cust.img απο μεσα.

stock recovery.img is mandatory!

πιο καλα τα λεει εδω

http://bbs.huaweidevice.com/index.php?app=forum&mod=Detail&act=index&id=34559

Edited by akalos

stock recovery.img is mandatory!

πιο καλα τα λεει εδω

http://bbs.huaweidevice.com/index.php?app=forum&mod=Detail&act=index&id=34559

Εσυ εισαι διεθνης.. :p

In a world without walls and fences, who needs windows and gates?

Ωραίος!

Με αυτό το update διορθώνει τα "σκαλοπάτια" στο scrolling (scrolling steps) και έτσι έχεις πιο ομαλό/σωστό scrolling.

Πολύ καλό :respect:

Το βρηκα ......http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=319182&page=539

Σελιδα 539 ,πρωτο ποστ , εχω ενα stallion rom, με το ελληνικο cust.img μεσα.

Κατεβασε το και παρε το cust.img απο μεσα.

Να σαι καλά, σε ευχαριστώ! :thanks:

Και θελει και official rom, η αλλο custom ρομ που βασιζεται σε official

Χαιρετε και απο μενα μετα απο καιρο απουσιας. Χθες βραδυ περασα τη τελευταια reborn προς το παρον ολα καλα τα βλεπω να δουλεουν απροβληματιστα σε μια εβδομαδα χρησης ισως να δωσω ενα πιο αναλυτικο feedback. Gkalen για αλλη μια φορα ενω λεγαμε ειχαμε πιασει ταβανι παλι κατι μαγειρευεις και μας αφηνεις λαλακες. Μπραβο ευγε για αλλη μια φορα για αλλη μια υπεροχη δουλεια σου.

Tωρα ενα θεματακι που ειδα οτι ειχε και η ultimate και το βλεπω και στη reborn να κανει το ιδιο ειναι στο σωσιμο επαφων στην sd ενω παταω εξαγωγη επαφων και εξαγωγη στην καρτα sd με πεταει το ακολουθο μηνυμα : Απετυχε η εξαγωγη δεδομενωνω επειδη "Το απαιτουμενο ονομα ειναι πολυ μεγαλο(''config_export_file_prefix00001config_export_file_suffix.vcf). Οποτε κανω το σωσιμο με ενα app απο το google play αλλα στη εισαγωγη επαφων το κανω κανονικα μεσω της miui και δουλευει μια χαρα χωρις να χρειαζομαι αpp. Θυμαμαι στην cyanogen και τη stallion και kalo και ποσες αλλες ρομ δεν ειχα τετοιο θεμα εκανα το σωσιμο επαφων χωρις τη βοηθεια καποιου app.

Το δευτερο που θελω ειναι τη γνωμη οσων πιο πολλων που χρησιμοποιουν την reborn δοκιμασα τη καμερα της miui σαν φωτογραφικη αλλα περασα και την camera ics plus απο μια παλια cyanogen και δοκιμασα και αυτη γιατι συνηθως ηταν καλυτερη της καμερας της ρομ αλλα τωρα χωρις να κανω καμια εξτρα ρυθμιση σε καμμια και απο τις 2 νομιζω η καμερα της miui με φαινεται καλυτερη στο δικο μου ματι. Βεβαια εγω ειμαι ενας απλος χρηστης καποιος μπορει να εχει μια περισσοτερη εμπειρια σε φωτογραφια αλλα και απο απλους σαν και μενα χρηστες θα ηθελα τη γνωμη σας.

Τριτον διαβασα για ενα app που λεγεται faster gps και λενε οτι βοηθαει τα κινεζικα κινητα να κλειδωνουν πιο γρηγορα δορυφορους το εχει δοκιμασει κανεις να μας πει την γνώμη του?

Και ενα offtopic ειδα σημερα sto google play παιχνιδι σε στυλ street fighter και λεγεται ξυλο στη βουλη και ναι εχει για παικτες βουλευτες μας το επαιξα λιγο, πολυ γελιο λεμε ιδιως με το special move του κασιδ.....

Χαιρεται Τζιβα.

Το faster gps βοηθαει πιο πολυ τα κινιτα με mediateck επεξεργαστη. Στην ουσια σου σβηνει το gps.config και δημιουργει ενα αλλο. Οποτε αν εσυ εχεις βαλει δικο σου ή αυτος που μονταρε τη ρομ εχει επιλυθει του θεματος μπορει να στο κανει και χειροτερα.

Για την εξαγωγη των επαφων στην sd, απλως σωσε το αρχειο vcf με μικροτερο ονομα.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χαιρεται Τζιβα.

Το faster gps βοηθαει πιο πολυ τα κινιτα με mediateck επεξεργαστη. Στην ουσια σου σβηνει το gps.config και δημιουργει ενα αλλο. Οποτε αν εσυ εχεις βαλει δικο σου ή αυτος που μονταρε τη ρομ εχει επιλυθει του θεματος μπορει να στο κανει και χειροτερα.

Για την εξαγωγη των επαφων στην sd, απλως σωσε το αρχειο vcf με μικροτερο ονομα.

Ναι αλλα που παω για να αλλαξω την ονομασια του αρχειου? γιατι εγω απλα παταω εξαγωγη επαφων και μετα εξαγωγη σε sd δεν με ρωταει τι ονομα να δωσω στο αρχειο πουθενα

Ναι αλλα που παω για να αλλαξω την ονομασια του αρχειου? γιατι εγω απλα παταω εξαγωγη επαφων και μετα εξαγωγη σε sd δεν με ρωταει τι ονομα να δωσω στο αρχειο πουθενα

Μπα! Εμενα με ρωταει. Ειμαι ομως με την πρωτη MIUI του gkalen.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι αλλα που παω για να αλλαξω την ονομασια του αρχειου?

για δοκιμασε

sd\miui\contacts με RE

εαν δεν εχεις,φτιαξε ενα φακελο

το ονομα του αρχειου θα το αλλαξεις εκει που ειναι τωρα,π.χ sd\contacts

edit:εαν καταλαβα καλα

Edited by akalos

για δοκιμασε

sd\miui\contacts με RE

εαν δεν εχεις,φτιαξε ενα φακελο

το ονομα του αρχειου θα το αλλαξεις εκει που ειναι τωρα,π.χ sd\contacts

edit:εαν καταλαβα καλα

Nαι υπαρχει στην sdcard φακελος MIUI και μεσα υποφακελος τον μετονομασα απο Contacts σε Contact αλλα παλι με πεταει το ιδιο μηνυμα εκτος αν εννοεις κατι αλλο να αλλαξω