Moihack Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Η καμερα ειναι απο το huawei ascend G300. Το kernel, εσυ το ειχες ξετρυπωσει ...:p LOL ! Κοιτα να δεις τι μπερδεμα εγινε τωρα. Anyway. Φτιαχνω το device tree για την CM7 γιατι αυτο που εχει ο geno στο github δεν ειναι ολοκληρωμενο και το μονο που μου χε μεινει ηταν 1 τετοιο κερνελ που βλεπει ολη τη ραμ και εχει χαμηλομενα τα φωτακια. Για την καμερα σε ρωτησα γιατι τελικα αυτη ειναι υπεθυνη για το αν γραφει το κινητο video σε .m4v ή .mp4 @tzivas31 Με spirit fm αν το παμε ετσι υπαρχει ραδιο σε ολες τις ρομ :) Για μενα η MIUI ειναι καλη αλλα μετα απο μερικες μερες χρησης παντα κατι θα προκυψει δυστυχως και θα αρχισουν τα περιεργα. Ακομα και με αυτη του gkalen, αν και ομολογω οτι κρατησε παραπανω απ'ολες τις αλλες MIUI μεχρι να μουλαρωσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 (edited) @tzivas31 Με spirit fm αν το παμε ετσι υπαρχει ραδιο σε ολες τις ρομ :) Για μενα η MIUI ειναι καλη αλλα μετα απο μερικες μερες χρησης παντα κατι θα προκυψει δυστυχως και θα αρχισουν τα περιεργα. Ακομα και με αυτη του gkalen, αν και ομολογω οτι κρατησε παραπανω απ'ολες τις αλλες MIUI μεχρι να μουλαρωσει. Κοιτα εγω ζοριστηκα αρκετα μεχρι να μαθω τα κολπα της και να την περασω χωρις κανενα bug και να μην με βγαζει κανενα προβλημα οπως λες μετα απο μερικες μερες χρησης αλλα αξιζε ο κοπος εχω λιωσει γυρω στον 1,5 μηνα σε αυτη και δεν παω πουθενα. Ναι τρωει λιγο μπαταρια παραπανω αλλα το εχω εξισσοροπησει αφου δεν χρησιμοποιω και δεν εχω καν περασμενα facebook και youtube τις μεγαλες μπαταριορουφηχτρες που εξαλλου ποτε δεν χρησιμοποιω και εχω περασει το προγραμματακι du battery saver που κανει καλη δουλιτσα. Edited August 10, 2013 by tzivas31 Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k30taas Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 για μενα cm7.2 αλλα ειναι gingerbread δηλαδη android 2.3 αν δεν εχεις κομπλεξ οπως εχουν μερικοι που θελουν συνεχως τη latest εκδοση android πιστευω ειναι οτι καλυτερο εχει το κινητο μας αντε να δεχτω και τη miui gb αν δεν χρησιμοποιεις το ραδιοφωνο τοσο και θες UI σε στυλ iOS εσυ τι λες Gkalen? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 εσυ τι λες Gkalen? Εγω παντως συμφωνω για MIUI και CM7.2. Ειναι οι δυο ROMs που κρατησα παραπανω και τη MIUI τη φοραω ακομα. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 (edited) LOL ! Κοιτα να δεις τι μπερδεμα εγινε τωρα. Anyway. Φτιαχνω το device tree για την CM7 γιατι αυτο που εχει ο geno στο github δεν ειναι ολοκληρωμενο και το μονο που μου χε μεινει ηταν 1 τετοιο κερνελ που βλεπει ολη τη ραμ και εχει χαμηλομενα τα φωτακια. Για την καμερα σε ρωτησα γιατι τελικα αυτη ειναι υπεθυνη για το αν γραφει το κινητο video σε .m4v ή .mp4. Ωραιος, για να το δουμε κι αυτο. Αυτο για την καμερα πρεπει να το συζητησουμε λιγο , επειδη εχω βαρεθει να φτιαχνω media profiles.xml, νομιζω οτι μεσω αυτου αλλαζεις τους codec και ολα αυτα. Την καμερα απο το G300 την εβαλα γιατι υποστηριζει και hdr και ηταν συμβατη. Αμα ξερεις απο codec, framerate και bitrate ψαξτο και θα δεις . Θα δοκιμασω και να βαλω την cm7camera για να δω αν υπαρχει διαφορα. βαλε αυτο το media profiles στη cm7 και πες μου ... [ATTACH]34898[/ATTACH] Edit Εχεις δικιο, η καμερα το κανει m4v. Δε το'ξερα, νομιζα οτι ηταν απο το media profiles κι αυτο. Θα ψαξω μηπως βρω και καμμια αλλη καμερα τωρα ... To media profiles δοκιμασε το. εσυ τι λες Gkalen? Τα'παμε αυτα, αν θες γρηγορο τηλ ... μονο GB custom roms. Τωρα που ειδες τα κολπα μπορεις να φλασαρεις βεβαια ολες τις ρομ για ICS baseband που κυκλοφορουν στο xda, αλλα δεν σε βλεπω ν'αντεχεις και πολυ. Edited August 11, 2013 by gkalen Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k30taas Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 (edited) Τα'παμε αυτα, αν θες γρηγορο τηλ ... μονο GB custom roms. Τωρα που ειδες τα κολπα μπορεις να φλασαρεις βεβαια ολες τις ρομ για ICS baseband που κυκλοφορουν στο xda, αλλα δεν σε βλεπω ν'αντεχεις και πολυ. εχω βαλει πριν την cm7.2 ειναι πολυ ωραια αλλα δεν εχω δικτυο ηχο κλπ δεν ξερω γιατι, επισης εβαλα και την MIUI_multi αλλα και αυτη δεν εχει ηχο και δεν μπαινει στι δικτυο, γιατι εχω ενα θεμα παλι με τον ηχο. ναι μεν ειναι ποιο δυνατος αλλα ακουω τον συνομηλητη μου καπως παραμορφωμενα. Το πολυ πολυ να το πεταξω και να παω για το s4. Edited August 11, 2013 by k30taas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 εχω βαλει πριν την cm7.2 ειναι πολυ ωραια αλλα δεν εχω δικτυο ηχο κλπ δεν ξερω γιατι, θα δοκιμασω τωρα και την MIUI_multi και βλεπουμε, γιατι εχω ενα θεμα παλι με τον ηχο. ναι μεν ειναι ποιο δυνατος αλλα ακουω τον συνομηλητη μου καπως παραμορφωμενα. Το πολυ πολυ να το πεταξω και να παω για το s4. Δεν μπορεις να βαζεις GB based roms, δεν δουλευουν σωστα. Πρεοει να ξαναγυρισεις στο ρομ που ησουνα ( icedroid) , να παρεις backup το imei σου με την εφαρμογη 5iromtoolbox , απο'δω ... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=24668935 Και μετα να φλασαρεις official GB για να κατεβεις σε gingerbread baseband .. μονο ετσι θα δουλευουν σωστα τα ρομ για 2.3.. Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k30taas Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Δεν μπορεις να βαζεις GB based roms, δεν δουλευουν σωστα. Πρεοει να ξαναγυρισεις στο ρομ που ησουνα ( icedroid) , να παρεις backup το imei σου με την εφαρμογη 5iromtoolbox , απο'δω ... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=24668935 Και μετα να φλασαρεις official GB για να κατεβεις σε gingerbread baseband .. μονο ετσι θα δουλευουν σωστα τα ρομ για 2.3.. αααα γι αυτο δεν δουλευαν!!! τελος παντως γυρισα στην icedroid και λεω να το αφησω εδω προς το παρων, απλως ελεγα μηπως η CM7.2 που ηταν ωραια θα ακουγοταν καλυτερα ο συνομηλητης στην κληση, δεν ξερω!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 αααα γι αυτο δεν δουλευαν!!! τελος παντως γυρισα στην icedroid και λεω να το αφησω εδω προς το παρων, απλως ελεγα μηπως η CM7.2 που ηταν ωραια θα ακουγοταν καλυτερα ο συνομηλητης στην κληση, δεν ξερω!!!! Ενταξει, οπως θες ... Για να κατεβεις σε gb εχω οδηγο και λινκ εδω ... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=43880616 Ειναι στ'αγγλικα αλλα ειναι ευκολο να το καταλαβεις, στην ουσια θα κανεις οτι εκανες για να ξεκλειδωσεις ροζ οθονη. Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 αααα γι αυτο δεν δουλευαν!!! τελος παντως γυρισα στην icedroid και λεω να το αφησω εδω προς το παρων, απλως ελεγα μηπως η CM7.2 που ηταν ωραια θα ακουγοταν καλυτερα ο συνομηλητης στην κληση, δεν ξερω!!!! Καλυτερα θα ακουγεται αλλα πρεπει να κανεις downgrade πρωτα. Παντως προσεχε με τα επιπολεα βηματα που κανεις. Καλυτερα ρωτα πρωτα, μπορει να το brickαρεις ή να χασεις το IMEI σου. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k30taas Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 (edited) Ενταξει, οπως θες ... Για να κατεβεις σε gb εχω οδηγο και λινκ εδω ... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=43880616 Ειναι στ'αγγλικα αλλα ειναι ευκολο να το καταλαβεις, στην ουσια θα κανεις οτι εκανες για να ξεκλειδωσεις ροζ οθονη. οκ ευχαριστω παντως!!! οτι χρειαστω τα ξαναλεμε!!!!! και κατι ασχετο ολα αυτα που κανετε εδω μεσα για αυτο και μονο το τηλ γινονται και σε αλλα τηλ π.χ. στα Samsung galaxy? Edited August 11, 2013 by k30taas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moihack Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 @gkalen Εδω ειναι οι εκτιμησεις μου για την camera στην cm7 (αλλα ισως και γενικα για καθε ρομ στο τηλ μας) Απ'οτι φαινεται το τηλ μπορει να γραφει video μεχρι 30fps. αν προσπαθησω να βαλω max frames = 60 στο media_profiles.xml παντα κρασαρε οποτε προσπαθουσα να βγαλω vid. Θα μπορουσα να χω κανει εγω καποιο λαθος, οποτε αυτο κοιταξε το αν θες και συ λιγο. Οσων αφορα το Camera.apk που πηρες απο το G300 και αυτο που υπαρχει στην CM7 Της CM7 εχει λιγο καλυτερα frames οταν δεν υπαρχει πολυ φως αλλα γενικα το video που γραφει εχει πολυ περισσοτερο grain και επισης οταν μετακινησεις το φακο σε πολυ φως αργει πολυ μεχρι να στρωσει η εικονα (μενει full ασπρη κτλ και σιγα σιγα ερχονται τα χρωματα παλι) Στην camera του g300 εχει αρκετα καλυτερα frames στο φως, πολυ λιγοτερο grain αλλα με λιγο φως δεν φαινεται σχεδον τιποτα (βεβαια υπαρχει και το flash). Εχει ομως και αυτη το μειονεκτημα της. Τωρα δεν ξερω αν θα το περιγραψω καλα. Αν κουνας πολυ γρηγορα το κιν (ενω υπαρχει καλος φωτεισμος) καπως σαν να γινεται λιγο chop η εικονα (στην οθονη του κιν). Μετα αυτο σχεδον δεν φαινεται οταν το δεις στο pc. Τελος για το bitrate θεωρω οτι ιδανικες τιμες ειναι απο 6.500.000 εως 9.000.000 Εσυ το ειχες στα 12.000.000 στο καινουριο .xml Με τα bitrate που ειπα μπορεσα και επιασα 30 frames solid με καλο φωτεισμο και γυρω στα 15-18 με μετριο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k30taas Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 λοιπον παδια τζαμπα κοπος ολα αυτα με το κινητο, χτες το βραδυ το εβγαλα απο την τζεπη να παρω τηλ και ειδα οτι εσπασε εσωτερικα η οθονη, η μιση δειχνει μαυρο και εχει ραγισμα απο ενα σημειο. ειχε καιρο που εκεινο το σημειο μια κουκιδα ηταν ποιο εντονο ειδικα στο λευκο. το τηλ δουλευει αψογα αλλα θελει οθονη. μαλλον θα το δωσω σε οποιον ενδιαφερεται για ανταλλακτικα γυρο στα 45€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 λοιπον παδια τζαμπα κοπος ολα αυτα με το κινητο, χτες το βραδυ το εβγαλα απο την τζεπη να παρω τηλ και ειδα οτι εσπασε εσωτερικα η οθονη, η μιση δειχνει μαυρο και εχει ραγισμα απο ενα σημειο. ειχε καιρο που εκεινο το σημειο μια κουκιδα ηταν ποιο εντονο ειδικα στο λευκο. το τηλ δουλευει αψογα αλλα θελει οθονη. μαλλον θα το δωσω σε οποιον ενδιαφερεται για ανταλλακτικα γυρο στα 45€. Στην περιπτωση του φιλου αξιζει λετε να παραγγειλει απο το ebay μια οθονη(~10€); 'Η αυτες ειναι πολυ κακης ποιοτητας που δεν αξιζει καν τον κοπο; Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k30taas Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Στην περιπτωση του φιλου αξιζει λετε να παραγγειλει απο το ebay μια οθονη(~10€); 'Η αυτες ειναι πολυ κακης ποιοτητας που δεν αξιζει καν τον κοπο; για πειτε μου ρε παιδια βρισκω οθονες στο ebay αλλα δεν λεει για το pro μαλλον για το απλο ,οι ιδιες ειναι κανουν? και αξιζει τον κοπο οπως λεει και ο φιλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 (edited) για πειτε μου ρε παιδια βρισκω οθονες στο ebay αλλα δεν λεει για το pro μαλλον για το απλο ,οι ιδιες ειναι κανουν? και αξιζει τον κοπο οπως λεει και ο φιλος? Eιναι απλα τα πραγματα αν με ενα videaki απο youtube σε βοηθαει και μπορεις να το περασεις μονος σου εγω στη θεση σου θα το παρεγγελνα γιατι λατρευω το κινητο μας και με τη miui προσωπικα ειναι turbo και κανει παπαδες. Ναι σε οθονες με το απλο χ5 φοραμε τα ιδια τωρα για την ποιοτητα στο ebay δεν μπορω να ξερω να σε πω αλλα απο προσωπικη εμπειρια και παθων παραγγελνω μονο απο πωλητες με 99% positive feedback και πανω. Και επειδη ειπες κατι για samsung s4 εγω ειμαι κατα 1000% γενικως με samsung υπαρχουν παρα πολλα καλυτερα κινητα και με λιγοτερα χρηματα οπως το lg optimus g το παταει χαλαρα κατω κατα την προσωπικη μου αποψη πάντα. Πάντως ζουμε σε δυσκολες εποχες οικονομικα δεν ξερω για σενα αλλα αν μπορουσα με 10ευρω να επισκευασω το κινητο μας αυτο θα εκανα εγω. Αν το επισκευασεις παντως θα σε προτεινα αν δεν εχεις ηδη να παρεις και μια σιλικονατη θηκη και screen protector. Και κατι τελευταιο για 10 ευρω μήπως ειναι απλα η οθονη αφης η digitizer οθονη ή η lcd screen display? Tσεκαρε ποιο εχει προβλημα απο τα 2. Αυτα απο μενα Πάντως με μια γρηγορη ερευνα που ειδα και τα 2 γυρω στα 10 ευρω παιζουν απο καλους πωλητες οποτε εγω στη θεση δεν θα το σκεφτομουν καν και ναι θα εκανα την παραγγελια και θα το επισκευαζα απο το να δωσω απο 150 και ανω για ενα καλυτερο κινητο. Οριστε και ενα βιντεακι για να το κανεις μονος σου εγω που το ειδα ειναι πολυ ευκολη η αντικατασταση Edited August 12, 2013 by tzivas31 Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosamos Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 καποια θεματακια που παρατηρησα το τελευταιο καιρο με τη miui.γενικως ειναι η γρηγοροτερη ρομ που εχω δοκιμασει(ισως ενα κλικ γρηγοροτερη κι απο την cm).Με ενα αλλα ομως...ετρωγε τρελο κολλημα το κινητο με το που συνδεομουν στο ιντερνετ και μεχρι να κανει συγχρονισμο.Λαγκαρισμα και κολλημα μεχρι και 30 δευτερολεπτων εως οτου ξεκολλησει.Μετα βεβαια οπως προειπα τρεχει σφαιρα.Επειδη λοιπον με ειχε κουρασει αυτο ειπα να δοκιμασω ram manager και setcpu.To πρωτο μαλλον δεν συμβαδιζει.Κρασαρισμα και fc συνεχως μεχρι που το απεγκατεστησα.Το δευτερο,δοκιμαζοντας πολλες διαφορετικες ρυθμισεις,μαλλον χειροτερο εκανε το κινητο (απο αποψη ταχυτητας και κολληματων)παρα καλυτερο.Οποτε εφυγαν και τα 2.Μετα απο ενα wipe της cache και της dalvik,περασα το seeder,και πραγματικα φαινεται να εστρωσε και να δουλευει ρολοι.Δε ξερω αν δεν εχει κατσει πολυ καλα η miui και δεν ηταν θεμα των εν λογω εφαρμογων, ή το οτι τωρα τρεχει καλυτερα εχει να κανει με το wipe που εκανα και οχι το seeder,αλλα αν και ειμαι φανατικος αντι-iOS η miui μου αρεσει πολυ για να την παρατησω.Αυτα σαν ενα μινι review. Παράθεση Huawei Ideos X5 Pro , Nexus 7 , Huawei Honor 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k30taas Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Eιναι απλα τα πραγματα αν με ενα videaki απο youtube σε βοηθαει και μπορεις να το περασεις μονος σου εγω στη θεση σου θα το παρεγγελνα γιατι λατρευω το κινητο μας και με τη miui προσωπικα ειναι turbo και κανει παπαδες. Ναι σε οθονες με το απλο χ5 φοραμε τα ιδια τωρα για την ποιοτητα στο ebay δεν μπορω να ξερω να σε πω αλλα απο προσωπικη εμπειρια και παθων παραγγελνω μονο απο πωλητες με 99% positive feedback και πανω. Και επειδη ειπες κατι για samsung s4 εγω ειμαι κατα 1000% γενικως με samsung υπαρχουν παρα πολλα καλυτερα κινητα και με λιγοτερα χρηματα οπως το lg optimus g το παταει χαλαρα κατω κατα την προσωπικη μου αποψη πάντα. Πάντως ζουμε σε δυσκολες εποχες οικονομικα δεν ξερω για σενα αλλα αν μπορουσα με 10ευρω να επισκευασω το κινητο μας αυτο θα εκανα εγω. Αν το επισκευασεις παντως θα σε προτεινα αν δεν εχεις ηδη να παρεις και μια σιλικονατη θηκη και screen protector. Και κατι τελευταιο για 10 ευρω μήπως ειναι απλα η οθονη αφης η digitizer οθονη ή η lcd screen display? Tσεκαρε ποιο εχει προβλημα απο τα 2. Αυτα απο μενα Πάντως με μια γρηγορη ερευνα που ειδα και τα 2 γυρω στα 10 ευρω παιζουν απο καλους πωλητες οποτε εγω στη θεση δεν θα το σκεφτομουν καν και ναι θα εκανα την παραγγελια και θα το επισκευαζα απο το να δωσω απο 150 και ανω για ενα καλυτερο κινητο. Οριστε και ενα βιντεακι για να το κανεις μονος σου εγω που το ειδα ειναι πολυ ευκολη η αντικατασταση φιλε μου χαλασε η lcd screen display και οχι το εξωτερικο. δεν ειναι καθολου ευκολο οπως η αλλαγη του εξωτερικου που φαινεται στο βιντεο. πρεπει να παει σε τεχνικο, ασε που πρεπει να περιμενεις αρκετα για να ερθει το ανταλλακτικο. σε ξερω μαλλον λεω να το δωσω σε καποιον που βρηκα οπως ειναι για 40€. τι λετε εσεις!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 φιλε μου χαλασε η lcd screen display και οχι το εξωτερικο. δεν ειναι καθολου ευκολο οπως η αλλαγη του εξωτερικου που φαινεται στο βιντεο. πρεπει να παει σε τεχνικο, ασε που πρεπει να περιμενεις αρκετα για να ερθει το ανταλλακτικο. σε ξερω μαλλον λεω να το δωσω σε καποιον που βρηκα οπως ειναι για 40€. τι λετε εσεις!!!! Φανταζομαι αυτος που θα το παρει με 40€ θα παραγγηλει την lcd με 10€ και με 50€ θα ειναι κομπλε. Αν εχεις βαρεθει το κινητο και εχεις την οικονομικη δυνατοτητα τοτε παρε καποιο αλλο. Εγω παντως καλοβλεπω το Jiayu G4 με 190€ παραγγελια απ'εξω. Αφορμη ψαχνω αλλα το U8800pro δε μου τη δινει! Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moihack Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Εγω παντως καλοβλεπω το Jiayu G4 με 190€ παραγγελια απ'εξω. Αφορμη ψαχνω αλλα το U8800pro δε μου τη δινει! Xiaomi Red Rice στα 100 ευρω! Ερχεται ετοιμο με MIUI και ποιοτητα Xiaomi. Αν επιμενεις για κινεζια κοιταξε το THL W100 & THL W7S ! Μια απο τα ιδια και γω. Θα παρω 1 κανονικο τηλ. και το x5 θα μεινει για "φτιαξιμο" εντος σπιτιου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Xiaomi Red Rice στα 100 ευρω! Ερχεται ετοιμο με MIUI και ποιοτητα Xiaomi. Αν επιμενεις για κινεζια κοιταξε το THL W100 & THL W7S ! Μια απο τα ιδια και γω. Θα παρω 1 κανονικο τηλ. και το x5 θα μεινει για "φτιαξιμο" εντος σπιτιου :) Λαθος. Το Red Rice κανει 100€ στην Κινα. Οι re-sellers δε νομιζω να το δινουν κατω απο 150€. Οι διαστασεις του με χαλανε καθως και το μεγαλο bezel του συν την μικρη μπαταρια. Το THL W7S το αποκλειω λογο μεγαλης οθονης. Το THL W100 ειναι καλο για τα λεφτα του. Πιστευω οτι το G4 εχει απιστευτες διαστασεις για 4.7'. Και τα παιδια λενε οτι το χοντρο με 3000mAh κραταει με βαρια χρηση και ολα ανοιχτα ανετα 2 μερες! Εχει βγει και MIUI ROM. Αν ειχα τα λεφτα θα χτυπαγα ανετα χωρις σκεψη το Xiaomi Mi2s 32GB. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moihack Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Λαθος. Το Red Rice κανει 100€ στην Κινα. Οι re-sellers δε νομιζω να το δινουν κατω απο 150€. Οι διαστασεις του με χαλανε καθως και το μεγαλο bezel του συν την μικρη μπαταρια. Το THL W7S το αποκλειω λογο μεγαλης οθονης. Το THL W100 ειναι καλο για τα λεφτα του. Πιστευω οτι το G4 εχει απιστευτες διαστασεις για 4.7'. Και τα παιδια λενε οτι το χοντρο με 3000mAh κραταει με βαρια χρηση και ολα ανοιχτα ανετα 2 μερες! Εχει βγει και MIUI ROM. Αν ειχα τα λεφτα θα χτυπαγα ανετα χωρις σκεψη το Xiaomi Mi2s 32GB. Εεε θα τα παρω απο Κινα τοτε :) Αλλα και για το G4 αν ισχυουν αυτα που λες θα ναι πολυ κομπλε συσκευη. Το θεμα για μενα ειναι τι παιζει απο αποψη κατασκευης και sar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 (edited) Εεε θα τα παρω απο Κινα τοτε :) Αλλα και για το G4 αν ισχυουν αυτα που λες θα ναι πολυ κομπλε συσκευη. Το θεμα για μενα ειναι τι παιζει απο αποψη κατασκευης και sar Α κανεις μια γυρα στο topic του G4 θα διαπιστωσεις οτι ολοι εχουν εκπλαγει απο την ποιοτητα, την αυτονομια και εχουν τρελαθει με την οθονη. Το SAR ειναι κατω απο 1. Παρακολουθω και εχω διαβασει το topic απο την αρχη ολο. Τα μονα προβληματα που εχουν αναφερθει ειναι οτι πρωτον σε καποιες παρτιδες με συγκεκριμενη εκδοση ROM το touch δεν αποκρινεται και τοσο καλα το οποιο λυνεται βαζοντας αλλη νεοτερη ROM και δευτερον το GPS χρειαζεται fix. Παντως πιστευω οτι για τωρα ειναι η καταλληλη επιλογη. Ποτε υπολογιζεις να κανεις αγορα και μεταξυ ποιων συσκευων εισαι; Να σου πω την αληθεια φοβαμαι οτι θα ξενερωσω οταν αντικαταστησω το Χ5 ειδικα αμα δεν παω σε MIUI κι ας ειναι τουμπανο το καινουριο κινητο. Θα μου λειψει επισης και το search button το οποιο το εχω σαν power button. Bολευει πολυ. Ειμαστε ομως off-topic. Αμα θελεις απαντησε μου με pm. Edited August 13, 2013 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 @ Moihack Πολυ ωραια παει με 9,... bitrate, θα το ανεβασω το βραδυ. Βεβαια τα frames δεν ειναι παντα ιδια , οταν εισαι σε δωματιο δινει λιγοτερα frames, ενω οταν εισαι εξω δινει περισσοτερα frames , ακομα και αν το'χεις στο 30 . Κατα τ'αλλα, μ'αρεσει καλυτερα η καμερα απο το G300, οσες αλλες καμερες κι αν δοκιμασα Αλλες δεν παιζαν καθολου με στερεο ηχο και ολες γραφανε σε m4v. Νομιζω ειναι η καλυτερη καμερα και τραβαει τα καλυτερα βιντεο και φωτο σ'αυτο το τηλ.. Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 @ Moihack Πολυ ωραια παει με 9,... bitrate, θα το ανεβασω το βραδυ. Βεβαια τα frames δεν ειναι παντα ιδια , οταν εισαι σε δωματιο δινει λιγοτερα frames, ενω οταν εισαι εξω δινει περισσοτερα frames , ακομα και αν το'χεις στο 30 . Κατα τ'αλλα, μ'αρεσει καλυτερα η καμερα απο το G300, οσες αλλες καμερες κι αν δοκιμασα Αλλες δεν παιζαν καθολου με στερεο ηχο και ολες γραφανε σε m4v. Νομιζω ειναι η καλυτερη καμερα και τραβαει τα καλυτερα βιντεο και φωτο σ'αυτο το τηλ.. Αμα δε σου κανει κοπο ανεβασε ολα τα καινουρια αρχεια που μονταρηστικαν για ποιοτικοτερη εγγραφη. (camera, media profiles, build). Εχω μεινει με τα παλια της V1. H lg camera πως σας φαινεται; Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts