Jump to content

[Modding] Huawei U8800 IDEOS X5 Pro

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τωρα που το σκαλιζα διαπιστωσα οτι εαν βγαλω την sd card απο το κινητο οι επαφες δουλεουν κανονικα αρα πιστευω οτι δεν φταιει η ρομ,σας ερχετε κατι αλλο στο μυαλο?

Αμμ, γι'αυτο κατι δεν πηγαινε καλα με τη καρτα σου , ουτε το partition δεν γινοταν .

Αλλαξε καρτα , και πριν τη φορτωσεις , κανε partition ( το λεγαμε κατι ποστ πιο πισω ).

Αρα μαλλον φταιει η καρτα , δοκιμασε με αλλη καρτα και πες μας πως παει.

• Απαντήσεις 11,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• Pikachukaki

1342

• akalos

1502

• gkalen

2252

• tzivas31

755

Top Posters In This Topic

Αμμ, γι'αυτο κατι δεν πηγαινε καλα με τη καρτα σου , ουτε το partition δεν γινοταν .

Αλλαξε καρτα , και πριν τη φορτωσεις , κανε partition ( το λεγαμε κατι ποστ πιο πισω ).

Αρα μαλλον φταιει η καρτα , δοκιμασε με αλλη καρτα και πες μας πως παει.

σιγουρα κατι δεν παι καλα με την καρτα αλλα αυτη η καρτα ειναι μια 8gb και δεν την χρησιμοποιήσαμε για να βαλουμε την ρομ αλλα βαζαμε μια 2 gb που εχω μηπως να την κανω format?

gkalen μια ερωτηση και μια απαντηση αν πρεπει απο horse να παω σε stallion οταν την φιξαρεις τελειως.....

και τι διαφορες εχει......

σιγουρα κατι δεν παι καλα με την καρτα αλλα αυτη η καρτα ειναι μια 8gb και δεν την χρησιμοποιήσαμε για να βαλουμε την ρομ αλλα βαζαμε μια 2 gb που εχω μηπως να την κανω format?

Κανε partition , οπως ειχαμε πει καποια ποστ πιο πριν.

Εχεις ενα θεματακι με τις καρτες σου βλεπω .

gkalen μια ερωτηση και μια απαντηση αν πρεπει απο horse να παω σε stallion οταν την φιξαρεις τελειως.....

και τι διαφορες εχει......

Εγω μιλαω εκ του ασφαλους , γιατι εχω δυο συσκευες .

Πιο γρηγορο , ανταποκρισιμο , smooth , καλυτερο ηχο στο βιντεο recording και πολλα ακομα , ΔΕΝ εχω βρει ακομα .

Η διαφορα ειναι οτι ειναι froyo .

Αν ζοριζεσαι ν'αναβαθμισεις τοτε εχει πολλα ρομ , το Stallion ειναι υπο κατασκευη , εχει ακομα δουλιτσα .

το ψαξα λιγο με τον task manager,πρεπει να βρουμε ποιο ειναι το αρχειο που του αναθετει να ανογει με παρατεταμενο πατημα στο home.Το προβλημα ειναι οτι δεν βρισκεται στο qwerty.kl που ειναι οι αναθεσεις των αλλων capacitive.Επισης αλλο προβλημα ειναι οτι δεν ειναι κανονικο apk για να το αναθεσεις οπου θες πχ με τον holo launcher που σε αφηνει να το κανεις αυτο.Επισης δεν εχει και shortcut για να το βαλεις στο desktop,θα τσεκαρω μηπως και γινεται με ενα app αλλα χλωμο..!Μαλλον θελει καλη μοντα για να γινει'αν το βρεις κερναω μπυρα..!

@avgtoni δεν ξερω για stallion..

Κι εγω πρωτα εκει εψαξα, στο /system/usr. Και shortcut να μπορουσαμε να το κανουμε δε βολευει γιατι πρεπει να υπαρχει προσβαση απο το περιβαλον καθε εφαρμογης κι οχι να γυρνας στην home screen. Δε γινεται και να θυσιασεις καποιο capasitive button. Στην περιπτωση μου εχω βαλει το SEARCH για POWER οπως παντα και δεν το αλλαζω με τιποτα. Για να δουμε....

Μου δινεις κινητρο για να ψαξω ε;;; :beer:

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

ψαξτo αν και εχω και γω το power στο search και δεν το βγαζω,οποτε χρησιμοποιω και τις 8 θεσεις.Ο μονος τροπος και να το βρουμε ειναι να το βαλουμε να ανοιγει με διπλο πατημα του home οπως μερικοι task managers.Η να βαλουμε αλλον task manager,ετσι κι αλλιως το sidekick δεν ειναι και κανενας τρελος task manager!

Καλησπέρα σε όλους,

Έχω κάνει το λάθος και έχω εγκαταστήσει την "official" 4.0.3 (B928). Τα restart είναι συνεχόμενα και το κινητό σέρνεται!

Θέλω να προχωρήσω με τη Horsemageddon καθώς καταλαβαίνω πως είναι η πιο stable και γρήγορη από τις custom. Δεν είμαι εντελώς άσχετος με τις διαδικασίες απλά ήθελα κάποιος να μου επιβεβαιώσει πως τα βήματα που χρειάζεται να κάνω είναι:

1. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=37557094

(για να επιστρέψω σε Froyo)

2. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1597358

(για να φλασάρω τη Horsemageddon)

Ευχαριστώ πολύ,

Αλέξανδρος

Καλησπέρα σε όλους,

Έχω κάνει το λάθος και έχω εγκαταστήσει την "official" 4.0.3 (B928). Τα restart είναι συνεχόμενα και το κινητό σέρνεται!

Θέλω να προχωρήσω με τη Horsemageddon καθώς καταλαβαίνω πως είναι η πιο stable και γρήγορη από τις custom. Δεν είμαι εντελώς άσχετος με τις διαδικασίες απλά ήθελα κάποιος να μου επιβεβαιώσει πως τα βήματα που χρειάζεται να κάνω είναι:

1. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=37557094

(για να επιστρέψω σε Froyo)

2. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1597358

(για να φλασάρω τη Horsemageddon)

Ευχαριστώ πολύ,

Αλέξανδρος

Πρωτα θα επιστρεψεις σε official GB μονο με το step2, μετα σε official Froyo και μετα θα βαλεις recovery και θα φλασαρεις τη Horse.

Για downgrade απο 2.3 σε 2.2

κοιτα στο τελος του δεύτερού σου link στο τελος μετα το''NOTE''.

Edited by TUPAC_RIP

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση.

Άρα θα πάω σε GB με τη διαδικασία που φαίνεται μετά το Note (είτε B025 είτε B026 μόνο με το Step 2) και μετά σε 2.2. Σωστά?

εδω εχω τον οδηγο για το φλασαρισμα official ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4535819#post4535819

δεν το'χω δοκιμασει για downgrade μεχρι τωρα ( γιατι εχω το Horse μου ) , αλλα δουλευει ρολοι οσες φορες και να το δοκιμασα απο custom gb σε official gb , χωρις ποτε να σταματησει η διαδικασια.

χρησιμοποιησε αυτο το πακετο ... http://www.mediafire.com/?qr2a66qwmhvqqun , δεν χρειαζεται η b026 , αυτο εχει και τα δυο στεπ που χρειαζονται .

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση.

Άρα θα πάω σε GB με τη διαδικασία που φαίνεται μετά το Note (είτε B025 είτε B026 μόνο με το Step 2) και μετά σε 2.2. Σωστά?

Αντιστροφα. Θα πας σε GB με step 2 απο μια official (B512, B572 πχ) και μετα σε Froyo με τη διαδικασια και το αρχειο που ποσταρε ο gkalen.

Edited by TUPAC_RIP

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το στοκ recovery.img που θα το βρώ??

Thank you!

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55

Καλησπέρα παιδιά! Εχω την ρομ gd stallion v4 και το πρόβλημα που αντιμετωπίζω ειναι οτι δεν μου αναγνωρίζει τις αποθηκευμενες επαφές οταν με καλουν το αντιμετώπισε κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα? Ευχαριστώ.

Καλησπέρα παιδιά! Εχω την ρομ gd stallion v4 και το πρόβλημα που αντιμετωπίζω ειναι οτι δεν μου αναγνωρίζει τις αποθηκευμενες επαφές οταν με καλουν το αντιμετώπισε κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα? Ευχαριστώ.

αυτο με τις επαφες απο οσο θυμαμαι με το εκανε και μενα και με official και με custom rom και η λυση ηταν να μεταφερω τις επαφες απο τη sim card στη μνήμη του τηλεφωνου

αυτο με τις επαφες απο οσο θυμαμαι με το εκανε και μενα και με official και με custom rom και η λυση ηταν να μεταφερω τις επαφες απο τη sim card στη μνήμη του τηλεφωνου

Τις επαφές τις έχω είδη στην μνήμη του τηλεφώνου

GB STALLION V5.1 test

changellog

πολλες αλλαγες στα παντα , καμμια σχεση με V4 στα παντα ολα .

οποιος ψηνεται το δοκιμαζει ... :p

Downl0oad , GB STALLION V5.1.zip

http://www.mediafire.com/download.php?4z777nel1eq23n3

screenshots

[ATTACH]30546[/ATTACH] [ATTACH]30547[/ATTACH] [ATTACH]30548[/ATTACH]

[ATTACH]30549[/ATTACH] [ATTACH]30550[/ATTACH]

εγκατασταση με το γνωστο τροπο ... :p

Με την GB V4 του gkalen, που έχει το SetCPU μέσα, ποια είναι η ανώτερη ταχύτητα του επεξεργαστή που βάζετε; Εγώ το έχω στο 1GHz, φοβάμαι αν το βάλω παραπάνω θα ζεσταίνεται και θα καίει περισσότερη μπαταρία. Κανείς να μοιράσει τις εμπειρίες του;
... Morpheus: What is "real"? How do you define "real"? If you 're talking about what you can feel, what you can smell, what you can taste and see, then "real" is simply electrical signals interpreted by your brain...

Καταρχην , βαλε αυτη που ανεβασα τωρα ... :p

Καμμια σχεση με τη V4 .

Ειναι αδεια ομως , αμα θες τις εφαρμογες που εχω στη V4 , κανε extract το ρομ ( V4 ) και βαλτες μονος σου.

Το τηλ.. δεν παθαινει τιποτα και στα 1600 και στα 1800 , ξεχνας τη μπαταρια ομως.

Καλα ειναι τα min 480 , max 1200 .

Min 480 πολλά είναι, ποιος ο λόγος να δουλεύει εκεί όταν κάθεται το κινητό; Θα το βάλω στα 1200 το max και βλέποντας και κάνοντας.

Για τη νέα rom, θα πρέπει να κάνω wipe cache, κτλ.; Δε θέλω να χάσω ό,τι έχω μέσα.

Θα βγάλεις «σταθερή» V5;

... Morpheus: What is "real"? How do you define "real"? If you 're talking about what you can feel, what you can smell, what you can taste and see, then "real" is simply electrical signals interpreted by your brain...

Min 480 πολλά είναι, ποιος ο λόγος να δουλεύει εκεί όταν κάθεται το κινητό; Θα το βάλω στα 1200 το max και βλέποντας και κάνοντας.

Για τη νέα rom, θα πρέπει να κάνω wipe cache, κτλ.; Δε θέλω να χάσω ό,τι έχω μέσα.

Θα βγάλεις «σταθερή» V5;

αυτη ειναι σταθερη , ασχετα αν γραφω test , αυτο ειναι γιατι θ'αλλαχτει κι αλλο το θεμα , αλλα σιγουρα ειναι σταθεροτατη , δοκιμασμενη αρκετα.

οι V1,2,3, και 4 ηταν δοκιμαστικες , αυτη τωρα ΔΕΝ εχει καμμια σχεση με τη V4 σε τιποτα ( ηχο , smoothness , ανταποκριση εφαρμογων κ.λ.π ) .

Δυστυχως πρεπει να γινουν τα wipes και format system και να το ξαναστησεις το τηλ..

Με την GB V4 του gkalen, που έχει το SetCPU μέσα, ποια είναι η ανώτερη ταχύτητα του επεξεργαστή που βάζετε; Εγώ το έχω στο 1GHz, φοβάμαι αν το βάλω παραπάνω θα ζεσταίνεται και θα καίει περισσότερη μπαταρία. Κανείς να μοιράσει τις εμπειρίες του;

Κοίτα, αν κ εγώ είμαι με τη ρομ του gkalen για το 2.2.2, το setcpu το έχω ορίσει να έχει διαφορετική συμπεριφορά (προφίλ) ανάλογα με την περίσταση. Του έχω ορίσει αλλιώς να συμπεριφέρεται όταν φτάνει στο 20% η μπαταρία κ αλλιώς όταν το έχω ανοιχτό κ κουμπωμένο στο ρεύμα ή όταν κλείνω την οθόνη ή όταν θερμένεται πολύ (κυρίως το καλοκαίρι). Φυσικά με τα αντίστοιχα priorities σε κάθε ένα από αυτά τα προφίλ.

:respect: στον gkalen και τις rom του!

αυτη ειναι σταθερη , ασχετα αν γραφω test , αυτο ειναι γιατι θ'αλλαχτει κι αλλο το θεμα , αλλα σιγουρα ειναι σταθεροτατη , δοκιμασμενη αρκετα.

οι V1,2,3, και 4 ηταν δοκιμαστικες , αυτη τωρα ΔΕΝ εχει καμμια σχεση με τη V4 σε τιποτα ( ηχο , smoothness , ανταποκριση εφαρμογων κ.λ.π ) .

Δυστυχως πρεπει να γινουν τα wipes και format system και να το ξαναστησεις το τηλ..

Πολυ ομορφη, ειδικα ο dialer.

In a world without walls and fences, who needs windows and gates?

Την έβαλα κι εγώ, πολύ καλή και οι λιγότερες εφαρμογές εμένα τουλαχιστο δε με χαλάν καθόλου. Το μόνο που είδα, στο μενού του launcher, τα εικονίδια δίπλα στις περιγραφές είναι σκούρα και δε διακρίνονται καλά. Αν μπορέσεις να τους βάλεις ένα άσπρο περίγραμμα θα είναι μια χαρά. Η μπάρα για σήμα και wifi πολύ καλή, η μπαταρία μου πέφτει λίγο "ζουμπουρλή" αλλά δε θα σκάσω κιόλας!! Μεχρι τώρα νομίζω οτι το στρογγυλό με το ποσοστό μεσα ήταν το πιο καλό εικονίδιο για τη μπαταρία, αλλά αυτό μαλλον είναι theming και γίνεται πιο εύκολα απ'ότι έπρεπε να γίνει σε πολλά άλλα για να πάς απο την 4 στην 5. Ευχαριστούμε για τον κόπο πάντως, εγώ έβγαλα του κάλο και αφού τις κατέβασε απο το google και δεν τις έχω κάπου σωσμένες, δε θα μπορέσω να τις ξαναβάλω (κρίμααααααααα :grin: )

Nexus 5 16GB - SlimLP 5.0.2 - TWRP 2.8.3.0 / Nexus 7 2013 16 GB - SlimKat 8.18 - TWRP 2.8.3.0

Cubot S168 CWM / iPad 2 - 32 GB - OS 8.1 /Huawei Ideos 8800pro - Kalo Extreme - CWM