Jump to content

[Modding] Huawei U8800 IDEOS X5 Pro

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ωραιος , ισως βοηθησει καποια παιδια και αυτος ο οδηγος.

Σου'γραψα κατι στο λινκ.

α τωρα το ειδα thanks και για το σχολιο αν τώρα μπορεις κιολας να μου συνιστουσες λινκ για β512 η' β572 γιατι παω να τις βάλω συννημενες αλλα τρωει σκαλωμα και δεν με αφηνει

Edited by tzivas31

• Απαντήσεις 11,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• Pikachukaki

1342

• akalos

1502

• gkalen

2252

• tzivas31

755

Top Posters In This Topic

Τη ρομ εχεις στο κανει παντα μηπως εχεις χαλασμενο κουμπι??και χωρις bad feelings τσεκαρε λιγο την αυτοματη διόρθωση στο chrome...με πεθανες!!

ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση σου...

λιπον έχω δοκιμασι πολλές rom κ μου καvει το ίδιο...μπωρει να φτεει το κουμπι...δεν ξερω τι σιμβενη....

ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση σου...

λιπον έχω δοκιμασι πολλές rom κ μου καvει το ίδιο...μπωρει να φτεει το κουμπι...δεν ξερω τι σιμβενη....

Εκανες αναβαθμιση σε official 2.3.5 πρωτα? Κοιτα στις πληροφοριες της συσκευης το baseband (εκδοση βασικου φασματος) αν ειναι το 404020

In a world without walls and fences, who needs windows and gates?

λοιπον στον οδηγο εκτος απο update και downgrade προσθεσα και περασμα recovery και τα βηματα για wipes και format και φλασαρισμα ρομ οποιος θελει μπορει να τον τσεκαρει εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=343712 και να με διορθωσει αν κατι γράφω λάθος ή να προσθεσω κατι. Είναι προς όφελος όλων και να μπορουμε κατευθειαν να τους παραπεμπουμε εκει και να μην γραφουμε τις ιδιες οδηγιες πολλες φορες!!! Edited by tzivas31

Εκανες αναβαθμιση σε official 2.3.5 πρωτα? Κοιτα στις πληροφοριες της συσκευης το baseband (εκδοση βασικου φασματος) αν ειναι το 404020

αυτι την στιγμι εχω βαλει τιν cyanogen mod 7 και ειναι 2,3,7 baseband versio ειναι 203026....Ολα δουλεθουν μια χαρα και αλλες rom που εχω βαλει...αλλα με το που παταω το κουμπι για να κλιδοσι κανι ρεσταρτ...ευχαριστω

αυτι την στιγμι εχω βαλει τιν cyanogen mod 7 και ειναι 2,3,7 baseband versio ειναι 203026....Ολα δουλεθουν μια χαρα και αλλες rom που εχω βαλει...αλλα με το που παταω το κουμπι για να κλιδοσι κανι ρεσταρτ...ευχαριστω

φιλε μου τα χεις μπερδεψει λιγο, ετσι οπως εισαι μονο ΗΟRSE ROM μπορεις να βαλεις και τιποτε αλλο .

για να δουλεψουν σωστα τα ρομ που λες , πρεπει να αναβαθμισεις σε 2.3 , τωρα εχεις 2.2.2 baseband γι αυτο εχεις προβλημα.

απο περιεργεια , HORSE ROM εχεις βαλει καθολου , η οχι ?????

Το καταλαβα οτι ειχες κανει πατατα. Βαλε την rom που σου λεει ο gκalen και θα ερθει στα ισια του.

In a world without walls and fences, who needs windows and gates?

φιλε μου τα χεις μπερδεψει λιγο, ετσι οπως εισαι μονο ΗΟRSE ROM μπορεις να βαλεις και τιποτε αλλο .

για να δουλεψουν σωστα τα ρομ που λες , πρεπει να αναβαθμισεις σε 2.3 , τωρα εχεις 2.2.2 baseband γι αυτο εχεις προβλημα.

απο περιεργεια , HORSE ROM εχεις βαλει καθολου , η οχι ?????

αμα σου πω οτι ειναι ι μονι ρομ που δεν δοκιμασα θα με πιστεψετε? διλαδι δεν ειπαρχι τροπος να κανω κατι? ευχαριστω

αμα σου πω οτι ειναι ι μονι ρομ που δεν δοκιμασα θα με πιστεψετε? διλαδι δεν ειπαρχι τροπος να κανω κατι? ευχαριστω

ημουνα σιγουρος οτι δεν την δοκιμασες ...:)

αμα θες να δουλεψει το τηλ.. σου σωστα βαλε αυτη τη ρομ ... http://www.mediafire.com/download.php?1ga6umqse7z7af2

και μετα , αμα θελεις αλλη ρομ , πρεπει να αναβαθμισεις σε 2.3 , οποτε θα πας εδω που λεει ο tzivas31 , για να κατεβασεις μια official gb (b512) , και μετα θα μπορεις να φλασαρεις καποιο απο τα ρομ που ειπες χωρις προβλημα ... ( http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=343712 )

ημουνα σιγουρος οτι δεν την δοκιμασες ...:)

αμα θες να δουλεψει το τηλ.. σου σωστα βαλε αυτη τη ρομ ... http://www.mediafire.com/download.php?1ga6umqse7z7af2

και μετα , αμα θελεις αλλη ρομ , πρεπει να αναβαθμισεις σε 2.3 , οποτε θα πας εδω που λεει ο tzivas31 , για να κατεβασεις μια official gb (b512) , και μετα θα μπορεις να φλασαρεις καποιο απο τα ρομ που ειπες χωρις προβλημα ... ( http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=343712 )

ωρεα παιδια...περασα τιν horse rom...και θα το κανω update σε 2.3 με τις οδιγιες μετα εφοσον τα κανω ολα σοστα θα μπορω να περασω τιν aurora 2 π.χ χορις κανενα προβλιμα και με τον τροπο που ξερω? ευχαριστω πολι πεδια ιστε μαγκες :)

ωρεα παιδια...περασα τιν horse rom...και θα το κανω update σε 2.3 με τις οδιγιες μετα εφοσον τα κανω ολα σοστα θα μπορω να περασω τιν aurora 2 π.χ χορις κανενα προβλιμα και με τον τροπο που ξερω? ευχαριστω πολι πεδια ιστε μαγκες :)

ετσι μπραβο , τωρα τα λες καλα , ετσι θα κανεις

ελπιζω να τα καταφερω...σαν να μου φενετε δισκολο :p

αμα κατεβασεις την b512 που σου ειπα προηγουμενως , θα δεις μεσα και ενα pdf με οδηγιες και φωτο , και να κανεις την αναβαθμιση κατευθειαν απο τις ρυθμισεις του τηλ...

πεδια εχω προβλιμα ( )ΜΕΤΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟ USB ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΠΑΤΑΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ POWER BUTTON KAI ΤΑ VOL+ ΚΑΙ VOL- ΜΑΖΙ. ΑΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΣΩΣΤΑ ΩΣ ΕΔΩ ΘΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ FIRMWARE UPDATE KAI STEP 1/2 KAI MIA ΜΠΑΡΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΜΠΑΡΑ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕΙ UPDATE COMPLETED KAI ΒΓΑΛΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ V ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ Η ΟΘΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΑΛΙ. ) εδω δεν μου βγαζει μαβρι σελιδα οταν παταω + - power αλλα μοβ...

καλησπερα εχω ενα προβλημα με τις φωτογραφιες παταω συλογη και δεν ανοιγει γριγορα και καμια φορα λεει αναγκαστικο κλησιμο

καλησπερα εχω ενα προβλημα με τις φωτογραφιες παταω συλογη και δεν ανοιγει γριγορα και καμια φορα λεει αναγκαστικο κλησιμο

Δεν εχω κανενα προβλημα με τη συλλογη , δουλευει κανονικα , εκανες κατι ? Μεχρι ποτε δουλευε και ποτε ξεκινησε να στο κανει ?

δούλευε κανονικά σήμερα το παρατήρησα πατάω να δω τις φωτογραφίες και δεν την ανοίγει με την μια μαυρίζει η οθόνη και μετά από πόση ώρα το ανοίγει η θα μου για αναγκαστικό κλείσιμο όχι δεν έκανα τίποτα

δούλευε κανονικά σήμερα το παρατήρησα πατάω να δω τις φωτογραφίες και δεν την ανοίγει με την μια μαυρίζει η οθόνη και μετά από πόση ώρα το ανοίγει η θα μου για αναγκαστικό κλείσιμο όχι δεν έκανα τίποτα

Κανε ενα reboot , μηπως στρωσει .

πεδια εχω προβλιμα παω να βαλω το δευτερο αρχιο που ειναι με τα πολα MB αλλα μου βγαζι μοβ οθονι

Για αναβαθμιση θα σου πει αλλος , δεν τα παω καλα εγω .

εκανα restart αλλα τιποτα

Τι καρτα μνημης εχεις ? Ποιο ρομ ?