Jump to content

[Modding] Huawei U8800 IDEOS X5 Pro

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το touchpal ειχε της wind νομιζω, το latin_ime δεν ειχε ελληνικα

Οκ...του εβαλα smart keyboard και ολα καλα!!!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

• Απαντήσεις 11,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• Pikachukaki

1342

• akalos

1502

• gkalen

2252

• tzivas31

755

Top Posters In This Topic

το εδωσα χθες λεγοντας εχει προβλημα το gps και δεν βλέπει κανενα δορυφορο και περιμενω σε ενα 20ημερο να δουμε τι θα δουμε δεν το κοιταξε καν η κοπελα απλα εβγαλε sd card sim μπαταρια και καπακι μου τα εδωσε και το πακεταρε και με ειπε σε 15 με 20 μερες θα εχω νεα ευγενικοτατη δεν με ειπε καν να το στειλω εγω μονος μου ή κατι τετοιο κατευθειαν το πηρε και εκανε την αιτηση ζητησε μονο την αποδειξη που την ειχα μαζι μου και αφμ .

Και echelon ντροπη σου εγω δεν ειπα οτι εσυ εισαι ο κλαρκ κεντ :p

Edited by tzivas31

ρε παιδια στο τεστ antutu τι παιζει σημασια? εχω την superfastics του gkalen αλ λα στα 1400 φτανει στα 4100 ενω σε αλλους φτανει πιο πανω

ρε παιδια στο τεστ antutu τι παιζει σημασια? εχω την superfastics του gkalen αλ λα στα 1400 φτανει στα 4100 ενω σε αλλους φτανει πιο πανω

Τπτ για να χαιρομαστε...απλα πολλες φορες σου διχνει και τη παιζει με τα stats του κινητου!!τα καλα παντως φαινονται μονο στην χρηση!!!

Κραταει την καλη rom για την παρτη του και ανεβαζει την μουφα για τους αλλους :p

In a world without walls and fences, who needs windows and gates?

Κραταει την καλη rom για την παρτη του και ανεβαζει την μουφα για τους αλλους :p

Χαχαχα, ωραιος ο σοφο .

Βρε skoulikios που θες να φτασεις ? Καλα δεν ειναι τα 4100 , αντε να πας μεχρι 4200 + αν κανεις reboot και μετα διακοψεις ολες τις εφαρμογες και κανεις 2-3 antutu test το ενα πισω απο τ'αλλο , αλλα καλυτερα σβηστο τελειως και μην ξανατεσταρεις , εγω εβαλα το antutu για μια ωριτσα , εκανα τα τεστ μου και μετα διαγραφη , πιο πολυ χαζη εφαρμογη ειναι παρα κατι που δινει κατι στο τηλ.. , κανεις το χαβαλε σου και μετα δρομο , η αληθεια ειναι στα χερια σου .

Το προβλημα σου να ειναι στο αν δουλευει καλα το τηλ.. ολα τ'αλλα ειναι απλα οδοντοκρεμες .. :lol::)

Εχει βγει καμια επισημη ενημερωση για την 2.2.2 απο wind Η μπα?Αν οχι υπαρχει καμια ρομ που να δουλευουν ολα πανω στο τηλ χωρις προβληματα για να την περασω (αλλα να ειναι και γρηγορη ετσι?)

Ευχαριστω

Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted

Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted

Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look

Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell.

Εχει βγει καμια επισημη ενημερωση για την 2.2.2 απο wind Η μπα?Αν οχι υπαρχει καμια ρομ που να δουλευουν ολα πανω στο τηλ χωρις προβληματα για να την περασω (αλλα να ειναι και γρηγορη ετσι?)

Ευχαριστω

Επισημη ενημερωση για 2.2.2 ?

Δεν υπαρχει κατι τετοιο , υπαρχει επισημο (official) upgrade που ειναι η 2.3 και μετα η ICS , αλλα οι official roms , ουτε γρηγορες ειναι αλλα εχουν και τα ψιλοπροβληματακια τους . Aπο wind δεν υπαρχει τιποτα , εκτος απο 2.2 , αν και καπου διαβασα οτι κανει η wind αναβαθμιση σε 2.3 αλλα δεν ειναι διασταυρωμενο , μπορεις αμα θες να πας ( η παρε τηλ... ) στη wind να ρωτησεις αν υπαρχει κατι τετοιο.

Υπαρχει ομως για την 2.2.2 , το custom rom Horse SuperFastICS , που ειναι το πιο γρηγορο και χωρις προβληματα , κατι αλλο για την 2.2 δεν υπαρχει .

Αλλη λυση ειναι να κανεις upgrade σε official 2.3 και μετα να περασεις καποιο custom rom για 2.3 , που υπαρχουν αρκετα , αλλα δεν μπορω να πω οτι δεν θα συναντησεις προβληματα.

Edited by gkalen

καλησπέρα , θα ήθελα να ρωτήσω όταν μιλαω με κάποιον και με παίρνει ταυτόχρονα κάποιος άλλος του δείχνει ότι δεν του το σηκώνω και ότι δεν μιλώ, μπορώ να το αλλάξω αυτό και να του δείχνει ότι μιλαω η ακόμα καλύτερα να μπορώ και να βάλω σε αναμονή την υπάρχουσα κλίση;

έχω IcePika_B928_v7 , αν βοηθά

καλησπέρα , θα ήθελα να ρωτήσω όταν μιλαω με κάποιον και με παίρνει ταυτόχρονα κάποιος άλλος του δείχνει ότι δεν του το σηκώνω και ότι δεν μιλώ, μπορώ να το αλλάξω αυτό και να του δείχνει ότι μιλαω η ακόμα καλύτερα να μπορώ και να βάλω σε αναμονή την υπάρχουσα κλίση;

έχω IcePika_B928_v7 , αν βοηθά

Συμβαινει αρκετα συχνα δεν ξερω γιατι αλλα το εχω δει και σε non-android!μηπως εχεις cosmote?

yiap :D:D What's Up

γιατί δεν λύνεται ;

Βασικα το διαβασα απο το κιν και νομιζα οτι ενω μιλας και πας να παρεις την 2η κληση σου βγαζει cannot change line...καπως ετσι και στο τελος δεν μπορεις να μιλήσεις ουτε στη πρωτη ουτε στη 2η κληση....

αυτο που λες δεν το επιασα ακριβως!! :Ρ

Βασικα το διαβασα απο το κιν και νομιζα οτι ενω μιλας και πας να παρεις την 2η κληση σου βγαζει cannot change line...καπως ετσι και στο τελος δεν μπορεις να μιλήσεις ουτε στη πρωτη ουτε στη 2η κληση....

αυτο που λες δεν το επιασα ακριβως!! :Ρ

από ότι θυμάμαι δεν μπορώ να δεχτώ την δεύτερη κλήση δεν έχω προσέξει τι βγάζει (θα το προσέξω πάντως) , αυτό πάντως που θέλω προς το παρών είναι όταν μηλαω και με παίρνει κόπιας να δείχνει ότι μιλαω.

από ότι θυμάμαι δεν μπορώ να δεχτώ την δεύτερη κλήση δεν έχω προσέξει τι βγάζει (θα το προσέξω πάντως) , αυτό πάντως που θέλω προς το παρών είναι όταν μηλαω και με παίρνει κόπιας να δείχνει ότι μιλαω.

Νομιζω οτι αυτο ειναι αναλογος το παροχο...οταν μιλας πχ νομιζω οτι ο αλλος ακουει ενα ποιο συντομο τουτ...απο το κλασσικο τουυυυυυυττττττ!! :Ρ

Παιδιά καλησπέρα, για να κάνω με custom recovery back up τη ROM πρέπει για να γίνει ολοκληρωμένα να κάνω προηγουμένως mount την ext sd σωστά?
Χριστόφορος :music:

Παιδιά καλησπέρα, για να κάνω με custom recovery back up τη ROM πρέπει για να γίνει ολοκληρωμένα να κάνω προηγουμένως mount την ext sd σωστά?

Οχι απλα κανεις backup to internal και εισαι κυριλε!!

Οχι απλα κανεις backup to internal και εισαι κυριλε!!

και κρατάω τον folder clockworkmod με τα περιεχόμενα του που ειναι στο internal?

και κρατάω τον folder clockworkmod με τα περιεχόμενα του που ειναι στο internal?

oh yeah!!! ;)

oh yeah!!! ;)

:D

μια που σε πέτυχα Πικα και για να μη θρηνούμε θύματα...θέλω να πάω από custom GB ROM στην SuperfastICS. Το downgrade θα το κάνω με τη διαδικασία που έχει o Mariosbbs. Θα κρατήσω όμως το custom recovery, δεν θα βαλω καθόλου το original recovery. Σωστά? :rolleyes:

μια που σε πέτυχα Πικα και για να μη θρηνούμε θύματα...θέλω να πάω από custom GB ROM στην SuperfastICS. Το downgrade θα το κάνω με τη διαδικασία που έχει o Mariosbbs. Θα κρατήσω όμως το custom recovery, δεν θα βαλω καθόλου το original recovery. Σωστά? :rolleyes:

Για την καταπληκτικη 2.2 στον gkalen...εγω δεν ξερω απο αυτο το downgrade!! :P δες στο post στο xda θα εχει οδηγιες εκει σιγουρακι!!

Για την καταπληκτικη 2.2 στον gkalen...εγω δεν ξερω απο αυτο το downgrade!! :P δες στο post στο xda θα εχει οδηγιες εκει σιγουρακι!!

Ναι το έχω δει. Ευχαριστώ Πικα

Θα σου συνιστουσα πρωτα να περασεις το Horse SuperFastICS οπως εισαι , το προβλημα που θα'χεις ειναι, οταν χρησιμοποιησεις την καμερα μετα απο λιγο θα κανει reboot το τηλ.., κατα τ'αλλα θα μπορεις να τη δουλεψεις κανονικα , και μετα αμα σου αρεσει τοτε συζηταμε για downgrade ( το οποιο το'χει κανει ο tzivas31 πολλες φορες ).

αν δεν σ'αρεσει , κανεις restore το backup που λεγατε πριν με τον πικα και τελος.

Επισημη ενημερωση για 2.2.2 ?

Δεν υπαρχει κατι τετοιο , υπαρχει επισημο (official) upgrade που ειναι η 2.3 και μετα η ICS , αλλα οι official roms , ουτε γρηγορες ειναι αλλα εχουν και τα ψιλοπροβληματακια τους . Aπο wind δεν υπαρχει τιποτα , εκτος απο 2.2 , αν και καπου διαβασα οτι κανει η wind αναβαθμιση σε 2.3 αλλα δεν ειναι διασταυρωμενο , μπορεις αμα θες να πας ( η παρε τηλ... ) στη wind να ρωτησεις αν υπαρχει κατι τετοιο.

Υπαρχει ομως για την 2.2.2 , το custom rom Horse SuperFastICS , που ειναι το πιο γρηγορο και χωρις προβληματα , κατι αλλο για την 2.2 δεν υπαρχει .

Αλλη λυση ειναι να κανεις upgrade σε official 2.3 και μετα να περασεις καποιο custom rom για 2.3 , που υπαρχουν αρκετα , αλλα δεν μπορω να πω οτι δεν θα συναντησεις προβληματα.

Πως μπορω να κατεβασω το αρχειο αυτο?Αλλα και οδηγιες!!

Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted

Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted

Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look

Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell.