Pikachukaki Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Σε δουλεια να βρισκομαστε.. Ειπα να δωσω ακομη μια ευκαιρια στην ics να δοκιμασω και καποια πραγματα. Ακολουθησες καποιον οδηγο για το port η αυτοσχεδιαζεις? :p Για την ωρα παντος και για ενα αγνωστο λογο βρισκω την v5 μου με μερικα "κλεμενα" στοιχεια απο ενος ροσου (αυτου που εβγαλε και τον κερνελ) δεν θυμαμε ονομα πολυ σταθερη...λιγο ο browser με κανει νουμερα και κλασσικα το fb...παντως ρολλαρει καλα...ακουλουθω κατι πειραματα του Moihack που με αλλαγη boot.img και αλλαγη στο build.prop του δουλευει χωρις Bt εγω το μονο που καταφερα ηταν να μου κολλαει στο splashscreen!!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp_r5gt Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Ναι η καλωδιοταινια αφαιρειται κανονικα. το uk-repair το ειδα,θα τους στειλω μαιλ και θα δω. οταν θα εχω νεοτερα θα σας ενημερωσω. παντως σε ευχαριστω.Έκανα κι εγώ μια αναζήτηση για το ανταλλακτικό που χρειάζεσαι για να σε βοηθήσω αλλά δεν το βρήκα κάπoυ άμεσα διαθέσιμο. Δες αν η καλωδιοταινία είναι αφαιρούμενη από το board (λογικά θα είναι) Δεν νομίζω να είναι μόνιμα κολλημένη. Για κοίταξέ το λίγο. Αν βγαίνει παρτην και πήγαινε αντιπροσωπεία να σου δώσουν ανταλλακτικό.Μην πας με όλο το κινητό και χάσεις την εγγύηση. Αν δεν θες να μπλέξεις με την αντιπροσωπεία αφού το πληρώνεις έτσι κι αλλιώς το ανταλλακτικό ρίξε μια ερώτηση και στο uk-repair. Ασχολούναι και με Huawei. Δες ΕΔΩ Δυστυχώς δεν του κάνουν αυτά, η καλωδιοταινία που θέλει δεν περιλαμβάνεται στο touch screen / digitizer ή στην οθόνη που πουλάνε στο ebay. Συνδέεται στην πλακέτα (board). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 εκεινη η miui 2.8.2 mengluole που ειχε ανεβασει ο rilam στο xda τι εγινε?γιατι ειναι κλειστο το thread στο xda?αν εχει τσεκαρει κανεις την τελευταια version και δουλευουν ολα jet ας ποσταρει ενα link.. (v5.1) Η v5 είναι η πιο λειτουργική rom.Θα την κατεβάσεις απο εδώ: http://www.mediafire.com/?8o5oeo7x60q0as2 Στην αρχή θα σε δίνει ένα fc το 3g watchdog μόλις ανοίξεις το κινητό αλλά πέρα απο αυτό όλα δουλεύουν ρολόϊ και είναι αρκετά γρήγορη.Στο xda κλείσανε το θέμα γιατί έχω μέσα στη rom μερικές paid εφαρμογές και απαγορεύετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp_r5gt Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 paidia γεια και παλι. ειχα περασει την επισημη 928 στο κινητο μου,αλλα λογω του οτι ειχα καποια κωλληματα,θεωρησα σωστο να την ξαναπερασω παλι ,μηπως και δεν καθησε κατι κατα την διαρκεια της εγκαταστασης. ξεκιναω με το στεπ1 και ενω τελειωνει,κανει επανεκινιση και απο κει και υστερα κσυνεχιζει να κανει ολο επανεκινισεις.δεν με αφηνει να περασω στο επομενο βημα. τι γινεται,εχω τρελλαθει. εν το μεταξυ η βλακια μου,πριν κανω οτι κανω,δεν κρατησα μπακ-απ το image. μια βοηθεια σας παρακαλω ευχαριστω θερμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 paidia γεια και παλι. ειχα περασει την επισημη 928 στο κινητο μου,αλλα λογω του οτι ειχα καποια κωλληματα,θεωρησα σωστο να την ξαναπερασω παλι ,μηπως και δεν καθησε κατι κατα την διαρκεια της εγκαταστασης. ξεκιναω με το στεπ1 και ενω τελειωνει,κανει επανεκινιση και απο κει και υστερα κσυνεχιζει να κανει ολο επανεκινισεις.δεν με αφηνει να περασω στο επομενο βημα. τι γινεται,εχω τρελλαθει. εν το μεταξυ η βλακια μου,πριν κανω οτι κανω,δεν κρατησα μπακ-απ το image. μια βοηθεια σας παρακαλω ευχαριστω θερμα Βαλε το στεπ2 και κανε το ιδιο....το πρωτο στεπ περνιέται μια φωρα οχι συνεχεια! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp_r5gt Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 mia απο τα ιδια,δεν το περνει το στεπ 2 :( υπαρχει αλλος τροπος επαναφορας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xcmd Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 καλισπερα πεδια θα ιθελα τιν βοειθια σας.. εχω το Huawei ideos x5 u8800 pro..θα ιθελα εαν γνοριζετε αν ιπαρχι καπια ROM που να ειναι ι καλιτερι για αυτο το κινιτο.. δηλαδη πια θα ιτανε ι γνομι σας.. ευχαριστο πολι..και σιγνομι για τα ορθογραφικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moihack Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 (edited) Γεια σας, σημερα θα ζητησω λιγο απεγνωσμενα τη βοηθεια σας! Flashαρα αυτην εδω τη ρομ του geno (δεν το πιστευω ακομα οτι εβγαλε τοσο πατατα .zip :P) http://sourceforge.net/projects/genoandroid/files/update-cm-9.0.0-RC0--KANG-signed.zip/download MHN δοκιμασετε να την φλασαρετε και σεις!!! παρολο που ειναι για το u8800 pro με κατεστρεψε και τωρα παιρνω μπλε οθονη. Η ροζ οθονη υπαρχει ακομα αλλα μονο σαν χρωματακι :P, γιατι οταν συνδεω ετσι το κινητο στο pc με λεει να κανω format τον volume που εχει το φακελο image. Διαβασα αυτο το θεμα στο xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1449388 αλλα και διαφορα αλλα για το u8800 το απλο που λενε να κανεις φορματ σε φατ32 τη ροζ οθονη και μετα κανεις 1 φακελο image εκει και περνας τα αρχεια εκεινου του φακελου απο το pc εχω backup τοσο απο τον image folder της 2.2 οσο και της 2.3 εχω ακομα την επισημη B512G και την B572G Η καρτα μνημης μου ειναι 8gb. Τι κανω λοιπον? 1) φορματ τη ροζ οθονη (σε fat32 ισως) και περναω τον image folder της 2.3? 2) φλασαρω 1 official upgrade μεσω του dload folder απο την εξωτερικη sd? 3) τρεχω στη wind και παρακαλαω για εγγυηση? πειτε μου και τι ψεματα να πω σε αυτην την περιπτωση :P ευχαριστω προκαταβολικα Edited August 30, 2012 by Moihack Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 (edited) Γεια σας, σημερα θα ζητησω λιγο απεγνωσμενα τη βοηθεια σας! Flashαρα αυτην εδω τη ρομ του geno (δεν το πιστευω ακομα οτι εβγαλε τοσο πατατα .zip :P) http://sourceforge.net/projects/genoandroid/files/update-cm-9.0.0-RC0--KANG-signed.zip/download MHN δοκιμασετε να την φλασαρετε και σεις!!! παρολο που ειναι για το u8800 pro με κατεστρεψε και τωρα παιρνω μπλε οθονη. Η ροζ οθονη υπαρχει ακομα αλλα μονο σαν χρωματακι :P, γιατι οταν συνδεω ετσι το κινητο στο pc με λεει να κανω format τον volume που εχει το φακελο image. Διαβασα αυτο το θεμα στο xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1449388 και εχω backup τοσο απο τον image folder της 2.2 οσο και της 2.3 εχω ακομα την επισημη B512G και την B572G Η καρτα μνημης μου ειναι 8gb. Τι κανω λοιπον? 1) φορματ τη ροζ οθονη (σε fat32 ισως) και περναω τον image folder της 2.3? 2) φλασαρω 1 official upgrade μεσω του dload folder απο την εξωτερικη sd? 3) τρεχω στη wind και παρακαλαω για εγγυηση? πειτε μου και τι ψεματα να πω σε αυτην την περιπτωση :P ευχαριστω προκαταβολικα Μαλλον για εγγυηση εισαι αλλα παλεψε το πρωτα. Δεν νομιζω οτι φταιει η rom παντως, γενικα το εχουν παθει αρκετοι αυτο ακομη και με official firmware, ειναι λιγο ευπαθες το boot partition. Εγω πριν φλασαρω official upgrade θα δοκιμαζα απο cwm να κανω format/boot και format/emmc και μετα θα δοκιμαζα απο την pink screen αν μπορω να αντιγραψω με επιτυχια ενα αρχειο. Προσεχε ομως, αν κανεις format/boot μετα θα σβηστει το recovery και δεν θα εχεις ξανα την ευκαιρια να μπεις σε αυτο Edit: Τωρα που το βλεπω, μαλλον το boot partition δεν ειναι καν αναγνωσιμο αρα ισως να μην μπαινει ουτε σε recovery. Παντως με την εγγυηση δεν θα εχεις προβλημα, αφου δεν μπορουν να δουν το custom recovery Edited August 30, 2012 by Sofoklas Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moihack Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Μαλλον για εγγυηση εισαι αλλα παλεψε το πρωτα. Δεν νομιζω οτι φταιει η rom παντως, γενικα το εχουν παθει αρκετοι αυτο ακομη και με official firmware, ειναι λιγο ευπαθες το boot partition. Εγω πριν φλασαρω official upgrade θα δοκιμαζα απο cwm να κανω format/boot και format/emmc και μετα θα δοκιμαζα απο την pink screen αν μπορω να αντιγραψω με επιτυχια ενα αρχειο. Προσεχε ομως, αν κανεις format/boot μετα θα σβηστει το recovery και δεν θα εχεις ξανα την ευκαιρια να μπεις σε αυτο Edit: Τωρα που το βλεπω, μαλλον το boot partition δεν ειναι καν αναγνωσιμο αρα ισως να μην μπαινει ουτε σε recovery. Παντως με την εγγυηση δεν θα εχεις προβλημα, αφου δεν μπορουν να δουν το custom recovery μα εφοσον με βγαζει μπλε οθονη δεν σημαινει οτι εχουν σβηστει ολα? ουτε σε cwm μπορω να bootαρω. παλι μπλε οθονη βγαζει. ο συνδιασμος της ροζ οθονης βγαζει ροζ οθονη, αλλα πρεπει να κανω format το volume οταν το βαζω στο pc. αρα? τι κανω τωρα? φορματ σε φατ32 απο pc, και περναω τον φακελο image με copy-paste. αν δεν πιασει δοκιμασω να φλασαρω μεσω dload την B512G και αλλιως παω wind και κανω τον κινεζο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 μα εφοσον με βγαζει μπλε οθονη δεν σημαινει οτι εχουν σβηστει ολα? ουτε σε cwm μπορω να bootαρω. παλι μπλε οθονη βγαζει. ο συνδιασμος της ροζ οθονης βγαζει ροζ οθονη, αλλα πρεπει να κανω format το volume οταν το βαζω στο pc. αρα? τι κανω τωρα? φορματ σε φατ32 απο pc, και περναω τον φακελο image με copy-paste. αν δεν πιασει δοκιμασω να φλασαρω μεσω dload την B512G και αλλιως παω wind και κανω τον κινεζο? Ναι δοκιμασε format και αν πετυχει, ειτε copy-paste τον φακελο image κανεις ειτε φλασαρεις official, το ιδιο ειναι. Αν δεν γινει το format μαλλον πηγαινεις για αλλαγη πλακετας. Απλα πες τους οτι ξαφνικα δεν ανοιγει, μην ανησυχεις για αυτο μονο που θα μεινεις περιπου δυο βδομαδες χωρις κινητο. Θα σου βαλουν και καινουρια μπαταρια, εμενα τουλαχιστον μου εβαλαν! Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 (edited) μα εφοσον με βγαζει μπλε οθονη δεν σημαινει οτι εχουν σβηστει ολα? ουτε σε cwm μπορω να bootαρω. παλι μπλε οθονη βγαζει. ο συνδιασμος της ροζ οθονης βγαζει ροζ οθονη, αλλα πρεπει να κανω format το volume οταν το βαζω στο pc. αρα? τι κανω τωρα? φορματ σε φατ32 απο pc, και περναω τον φακελο image με copy-paste. αν δεν πιασει δοκιμασω να φλασαρω μεσω dload την B512G και αλλιως παω wind και κανω τον κινεζο? Εχω φαει 3 φορες μπλε οθονη απο φλασαρισμα ρομ στο τηλ.. μας . και τις 3 φορες , εβαλα τον image φακελο πισω ( μεσω ροζ οθονης ) εφοσον ειχε σβηστει και δουλεψαν ολα κανονικα. Νομιζω αμα βαλεις τον image , καθαρισες . Edited August 30, 2012 by gkalen Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp_r5gt Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 mia απο τα ιδια,δεν το περνει το στεπ 2 :( υπαρχει αλλος τροπος επαναφορας? τελικα αφου μου εβγαλε την πιστη,καταφερα και περασα την [ROM]U8800pro, HORSE_ABSOLUTE IV,με το clockworkmod 5.0.7. ελπιζω να εκανα καλη επιλογη,τι λετε? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 (edited) τελικα αφου μου εβγαλε την πιστη,καταφερα και περασα την [ROM]U8800pro, HORSE_ABSOLUTE IV,με το clockworkmod 5.0.7. ελπιζω να εκανα καλη επιλογη,τι λετε? :) Χαχα, ωραιος , καλη επιλογη και σιγουρη , ΑΛΛΑ μου φαινεται οτι μολις δουλεψεις την καμερα θα αρχισει το reboot , γιατι μαλλον την περασες πανω απο 2.3 η πανω απο ics . για να δουλεψει σωστα το ρομ που εβαλες επρεπε να ειχες κανει και downgrade σε 2.2 και μετα να την φλασαρεις ( εκτος αν το'χεις κανει , οποτε εισαι ok ) Edited August 30, 2012 by gkalen Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp_r5gt Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Χαχα, ωραιος , καλη επιλογη και σιγουρη , ΑΛΛΑ μου φαινεται οτι μολις δουλεψεις την καμερα θα αρχισει το reboot , γιατι μαλλον την περασες πανω απο 2.3 η πανω απο ics . για να δουλεψει σωστα το ρομ που εβαλες επρεπε να ειχες κανει και downgrade σε 2.2 και μετα να την φλασαρεις ( εκτος αν το'χεις κανει , οποτε εισαι ok ) οχι ενταξει ,ανοιξα καμερα και δουλευει οκ. ασε φιλε,με ταλαιπορισε πολυ το ατιμο.:mad: αν καποια στιγμη θελησω να περασω την οφισιαλ 4 (928) θα κανω τα βηματα που γραφει το pdf ,δηλαδη στεπ1,2,3? η χρειαζεται και κατι αλλο? το λεω γιατι τωρα που παρατηρω την horse 4, εχει ενα θεματακι με το μαρκετ,δεν κατεβαζει updates. gia na kanoume downgrade βαζουμε το step 2 apo tis official mono? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moihack Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 ευτυχως ολα πηγαν ρολοι! :D να στε καλα παιδια! το ζησαμε και αυτο νταξει :P απλα το πεταξα στο pc με ροζ οθονη, πατησα φορματ (σε σκετο φατ και quick παρακαλω), εκανα 1 φακελο image,εβαλα τα αρχειακια μου απο την 2.3 και το recovery του geno και bootαρα απευθειας σε recovery. τωρα απο την μία κατι με τρωει να ξαναφλασαρω αυτη τη cm9 ρομ αλλα απο την αλλη λεω ασε καλυτερα,γιατι στο τελος δεν το γλυτωνουμε το service. btw, εχω δικιο να ψηλιαζομαι οτι η ζημια εγινε απο το updater-script αυτης της ρομ που ουσιαστικα περναει το boot.img χωρις να κανει πρωτα mount το φακελο cust οπως ολες οι αλλες ρομ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 (edited) οχι ενταξει ,ανοιξα καμερα και δουλευει οκ. ασε φιλε,με ταλαιπορισε πολυ το ατιμο.:mad: αν καποια στιγμη θελησω να περασω την οφισιαλ 4 (928) θα κανω τα βηματα που γραφει το pdf ,δηλαδη στεπ1,2,3? η χρειαζεται και κατι αλλο? το λεω γιατι τωρα που παρατηρω την horse 4, εχει ενα θεματακι με το μαρκετ,δεν κατεβαζει updates. gia na kanoume downgrade βαζουμε το step 2 apo tis official mono? Ναι η καμερα δουλευει αλλα μετα τη χρηση της κανει reboot. Θα τρελαθουμε μ'αυτη τη συσκευη ,εσυ εισαι με baseband ics και εβαλες Horse και δουλευει ? Το μαρκετ κανει updates κανονικα, δεν εχουμε τετοιο θεμα , τις εχω κανει update τις πιο πολλες εφαρμογες του Ηorse , εκτος αν εχεις το θεμα αυτο λογω ics baseband ( η αν προσπαθεις να κανεις τις paid εφαρμογες update , αυτο δεν γινεται απο το μαρκετ ) Για official ics , αν εχεις φλασαρει μια φορα το στεπ1 , μετα μονο το στεπ2 θα χρησιμοποιησεις ,αλλα μ'εχεις μπερδεψει στο τι εχεις κανει . Edited August 30, 2012 by gkalen Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 ευτυχως ολα πηγαν ρολοι! :D να στε καλα παιδια! το ζησαμε και αυτο νταξει :P απλα το πεταξα στο pc με ροζ οθονη, πατησα φορματ (σε σκετο φατ και quick παρακαλω), εκανα 1 φακελο image,εβαλα τα αρχειακια μου απο την 2.3 και το recovery του geno και bootαρα απευθειας σε recovery. τωρα απο την μία κατι με τρωει να ξαναφλασαρω αυτη τη cm9 ρομ αλλα απο την αλλη λεω ασε καλυτερα,γιατι στο τελος δεν το γλυτωνουμε το service. btw, εχω δικιο να ψηλιαζομαι οτι η ζημια εγινε απο το updater-script αυτης της ρομ που ουσιαστικα περναει το boot.img χωρις να κανει πρωτα mount το φακελο cust οπως ολες οι αλλες ρομ? Nice αυτη η cm οπως βλεπεις ειναι πολυ παλια για να ειναι κατι stable! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp_r5gt Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Ναι η καμερα δουλευει αλλα μετα τη χρηση της κανει reboot. Θα τρελαθουμε μ'αυτη τη συσκευη ,εσυ εισαι με baseband ics και εβαλες Horse και δουλευει ? Το μαρκετ κανει updates κανονικα, δεν εχουμε τετοιο θεμα , τις εχω κανει update τις πιο πολλες εφαρμογες του Ηorse , εκτος αν εχεις το θεμα αυτο λογω ics baseband ( η αν προσπαθεις να κανεις τις paid εφαρμογες update , αυτο δεν γινεται απο το μαρκετ ) Για official ics , αν εχεις φλασαρει μια φορα το στεπ1 , μετα μονο το στεπ2 θα χρησιμοποιησεις ,αλλα μ'εχεις μπερδεψει στο τι εχεις κανει . Λοιπον,να παρουμε τα πραγματα απο την αρχη. Ειχα την επισημη 2.3.5 (572), αποφασισα λοιπον να βαλω την 4 (928),ακολουθησα τα βηματα κανονικα οπως ελεγε το pdf. Ολα οκ το κινητο δουλευε σπεσιαλ.μαλιστα εφτιαξα και αλλα 2 τηλεφωνα φιλων. Το "προβλημα" που ειχα, ηταν οτι στα αλλα 2 που εφτιαξα με την 4 εκδοση στο εικονιδιο gsm,οι μπαρες ηταν μπλε,ενω εμενα ηταν λευκες! Θεωρησα οτι στο δικο μου κατι δεν πηγε σωστα με την αναβαθμιση(εδω γελατε οσο θελετε,θα σας στο εξηγησω στο τελος),οποτε ξεκινησα να του περασω παλι την 928. Πηρα μια micro sd 2gb και ξεκινησα τα βηματα που ελεγε το pdf. Μολις περασα το στεπ 1 (που δεν χρειαζοταν απ'οτι μου λες) αφου τελειωσε εκανε επανεκινιση και μετα εκανε ολο επανεκινισεις. Εκει το πηρε η κατω βολτα! Αφου ειδα και επαθα και λυση δεν εβρισκα,μπηκα σε ροζ οθονη εκανα φορματ την εσωτερικη αυτη που ειχε το image,και περασα το image apo 2.3.5 (to eixa buck up)μονο που αλλαξα το αρχειο recovery,εβαλα μεσα το 5.0.7. Βεβαια το κινητο παλι δεν δουλευε,εκανε restart συνεχομενα, καταφερα ομως με vol+ kai power να μπω σe recovery mode και αναγκαστικα ακουλουθησα τις οδηγιες εγκαταστασης της horse power 4 απο το xda. Aπο εκει κει μετα το κινητο ηρθε στα καλα του,ανοιξε κανονικα,παρατηρησα οτι η συγκεκριμενη ρομ ηταν πολυ γρηγορη αλλα ειχα ενα θεμα με το μαρκετ δεν εμπαινε,καθως επισης δεν εβλεπε παντα την εξωτερικη καρτα. Την εβλεπε οποτε γουσταρε! Παιρνω την αποφαση να του περασω παλι την 928.ξεκινησα με στεπ 1,2,3 κανονικα,και τωρα ειμαι με αυτην και απ'οτι φαινεται παει καλα. ουφ! αυτα :D Τελικα αυτο με το εικονιδιο που δεν γινοταν μπλε οι μπαρες του GSM ηταν γιατι δεν ειχε ενεργοποιηθει το wifi. το τσεκαρα και στους φιλους μου.:mad: Οταν απενεργοποιηται το wifi η μπαρες στο gsm γινονται λευκες :D ΤΕΛΟς παντων σε δουλεια να βρισκομαστε! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xcmd Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Καλισπερα πεδια θα ιθελα τιν βοειθια σας... πια ROM θα μου προτινατε για το huawei ideos x5 u8800 pro ? aurora 4.0 CyanogenMod 7 ι εχετε να μου προτινετε κατι αλλο..θα ιθελα να μου πιτε τιν γνομι σας...ευχαριστω πολι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Καλισπερα πεδια θα ιθελα τιν βοειθια σας... πια ROM θα μου προτινατε για το huawei ideos x5 u8800 pro ? aurora 4.0 CyanogenMod 7 ι εχετε να μου προτινετε κατι αλλο..θα ιθελα να μου πιτε τιν γνομι σας...ευχαριστω πολι... Αρχικα για να δοκιμασεις αυτες τις rom πρεπει να εισαι με την 2.3.5 και να εχεις βαλει cwm recovery. Καθε rom εχει τα θετικα της και τα αρνητικα της οποτε ειναι θεμα του τι αρεσει στον καθενα. Αν εισαι με 2.3.5 και cwm recovery ειναι πανευκολο να τις περασεις μια μια και να δεις ποια σου αρεσει περισσοτερο. Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkalen Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 (edited) Λοιπον,να παρουμε τα πραγματα απο την αρχη. Ειχα την επισημη 2.3.5 (572), αποφασισα λοιπον να βαλω την 4 (928),ακολουθησα τα βηματα κανονικα οπως ελεγε το pdf. Ολα οκ το κινητο δουλευε σπεσιαλ.μαλιστα εφτιαξα και αλλα 2 τηλεφωνα φιλων. Το "προβλημα" που ειχα, ηταν οτι στα αλλα 2 που εφτιαξα με την 4 εκδοση στο εικονιδιο gsm,οι μπαρες ηταν μπλε,ενω εμενα ηταν λευκες! Θεωρησα οτι στο δικο μου κατι δεν πηγε σωστα με την αναβαθμιση(εδω γελατε οσο θελετε,θα σας στο εξηγησω στο τελος),οποτε ξεκινησα να του περασω παλι την 928. Πηρα μια micro sd 2gb και ξεκινησα τα βηματα που ελεγε το pdf. Μολις περασα το στεπ 1 (που δεν χρειαζοταν απ'οτι μου λες) αφου τελειωσε εκανε επανεκινιση και μετα εκανε ολο επανεκινισεις. Εκει το πηρε η κατω βολτα! Αφου ειδα και επαθα και λυση δεν εβρισκα,μπηκα σε ροζ οθονη εκανα φορματ την εσωτερικη αυτη που ειχε το image,και περασα το image apo 2.3.5 (to eixa buck up)μονο που αλλαξα το αρχειο recovery,εβαλα μεσα το 5.0.7. Βεβαια το κινητο παλι δεν δουλευε,εκανε restart συνεχομενα, καταφερα ομως με vol+ kai power να μπω σe recovery mode και αναγκαστικα ακουλουθησα τις οδηγιες εγκαταστασης της horse power 4 απο το xda. Aπο εκει κει μετα το κινητο ηρθε στα καλα του,ανοιξε κανονικα,παρατηρησα οτι η συγκεκριμενη ρομ ηταν πολυ γρηγορη αλλα ειχα ενα θεμα με το μαρκετ δεν εμπαινε,καθως επισης δεν εβλεπε παντα την εξωτερικη καρτα. Την εβλεπε οποτε γουσταρε! Παιρνω την αποφαση να του περασω παλι την 928.ξεκινησα με στεπ 1,2,3 κανονικα,και τωρα ειμαι με αυτην και απ'οτι φαινεται παει καλα. ουφ! αυτα :D Τελικα αυτο με το εικονιδιο που δεν γινοταν μπλε οι μπαρες του GSM ηταν γιατι δεν ειχε ενεργοποιηθει το wifi. το τσεκαρα και στους φιλους μου.:mad: Οταν απενεργοποιηται το wifi η μπαρες στο gsm γινονται λευκες :D ΤΕΛΟς παντων σε δουλεια να βρισκομαστε! :p Φοβερος εισαι , εκανες κατι που δεν εχει ξαναγινει και τουλαχιστον πετυχες να ξαναλειτουργησει το τηλ... Το horse absolute ειναι μονο για 2.2 , οποτε παλι καλα που δουλευε κι ας μην ειχες μαρκετ Για τα παιδια με Horse Αφου εφτασε η Horse Absolute IV τα 140 downloads , εχω να σας πω οτι ετοιμαζω ενα πακετο 2-3 ρομ ( ισως και 4 ) , που θα ειναι για ολα τα γουστα , καθως η σειρα Αbsolute ειναι λιγο extreme οπως μου ειπαν καποιοι χρηστες ( λογω εικονιδιων) , ακομα και τα παιδια με atmel. Ετσι λοιπον θα κανω ενα πακετο με ρομ που θα ικανοποιησει ολους τους χρηστες . Θα ειναι βασισμενα στην Β026 ( καθως ειναι πιο γρηγορη ) μαζι με 2-3 αρχειακια της Β041 που διορθωνουν τα παντα . Το μονο προβλημα που δεν διορθωνεται ειναι η χρηση της ics καμερας στους χρηστες με atmel , αλλα εφτιαξα την καμερα να μπαινει στη γκαλερι οταν παταμε στη φωτο , και θα αφησω και την ics camera για να τραβατε τουλαχιστον βιντεο νυχτερινα με αναμμενο το φλας ( στο βιντεο δεν εχει προβλημα η ics camera για τους χρηστες με atmel ). Λιγο υπομονη λοιπον και απο βδομαδα θα αρχισουν να σκανε τα καινουρια ρομ ... :cool: Edited August 31, 2012 by gkalen Παράθεση A328_MiUi7 : http://forum.xda-developers.com/android/development/rom-a328-miui-v6-5-6-25-port-redmi1std-t3145528 MIbladeUI V5 ( MIUI V5 ) : http://www.modaco.com/topic/372653-rommiui-v5-mibladeui-v5-466-update-n909-port-for-blade-v/ MIUI multi ( (GB 2.3...) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2303353 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xcmd Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 Αρχικα για να δοκιμασεις αυτες τις rom πρεπει να εισαι με την 2.3.5 και να εχεις βαλει cwm recovery. Καθε rom εχει τα θετικα της και τα αρνητικα της οποτε ειναι θεμα του τι αρεσει στον καθενα. Αν εισαι με 2.3.5 και cwm recovery ειναι πανευκολο να τις περασεις μια μια και να δεις ποια σου αρεσει περισσοτερο. ευχαριστω για το ενδιαφερον σου...ειμαι με 2.3.5 απλα θα ιθελα μια γνομι πια θα ιταν καλι για αυτο το κινιτο..δλδ θα ιθελά μια ROM που να ειναι ελεφρια κ γριγορι και οσο δινατον λιγοτερα προβλιματα..α και κατι αλλο στα ποσα ghz να το ανεβασω για να μιν ιπαρχι καπιο προβλιμα...ευχαριστω πολι για τον χρονο σας...και σιγνομι για τα ορθογραφικα μου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 ευχαριστω για το ενδιαφερον σου...ειμαι με 2.3.5 απλα θα ιθελα μια γνομι πια θα ιταν καλι για αυτο το κινιτο..δλδ θα ιθελά μια ROM που να ειναι ελεφρια κ γριγορι και οσο δινατον λιγοτερα προβλιματα..α και κατι αλλο στα ποσα ghz να το ανεβασω για να μιν ιπαρχι καπιο προβλιμα...ευχαριστω πολι για τον χρονο σας...και σιγνομι για τα ορθογραφικα μου :) Οπως σου ειπα υπαρχουν πολλες αξιολογες, δοκιμασε μερικες και θα καταληξεις μονος σου. Μπορεις να αρχισεις με μια cyanogenmod που παιρνει και θεματα και ειναι πολυ γρηγορη. Overclock μεχρι 1,8GHz δεν εχει προβλημα μονο που θα καταναλωνει πιο πολυ μπαταρια, το ιδανικο ειναι 1,4GHz για εμενα. Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pikachukaki Δημ. August 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2012 ευχαριστω για το ενδιαφερον σου...ειμαι με 2.3.5 απλα θα ιθελα μια γνομι πια θα ιταν καλι για αυτο το κινιτο..δλδ θα ιθελά μια ROM που να ειναι ελεφρια κ γριγορι και οσο δινατον λιγοτερα προβλιματα..α και κατι αλλο στα ποσα ghz να το ανεβασω για να μιν ιπαρχι καπιο προβλιμα...ευχαριστω πολι για τον χρονο σας...και σιγνομι για τα ορθογραφικα μου :) Ναι λιγο μας ψωφησες οχι πως ειμαστε και μπαμπινιοτης :p οπως σου ειπε ο σοφο μεινε στην 2.3.5 και βαλε οποια θες βαλε του kalo που ειναι ποιο καθαρη δλδ ποιο κοντα σε stock η βαλε μια cm7.2 που ειναι παλι stock αλλα ποιο καυλιαρικη βαζεις δουλευεις και βλεπεις δεν ειμαστε και το ποιο ενδεδιγμενο φορουμ για σταθερες ρομ ο καθενας μας βαζει 2-3 τη μερα :ρ προσωπικα τωρα για το cpu που ειπες εγω παντα το δουλευα στα 1400 τα 1000 μου φαινονταν λιγα τα 1400+ πολλα!!! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts