Jump to content

[Modding] Huawei U8800 IDEOS X5 Pro

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 11,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• Pikachukaki

1342

• akalos

1502

• gkalen

2252

• tzivas31

755

Top Posters In This Topic

Που μπορώ να κατεβάσω την 2.3 overseas μέχρι να μας δώσει η wind την επίσημη; Είμαι με "μαμά" 2.2.

I can't tell you what the Cuore Sportivo is...

You have to see it for yourself.

Που μπορώ να κατεβάσω την 2.3 overseas μέχρι να μας δώσει η wind την επίσημη; Είμαι με "μαμά" 2.2.

δεν μπορεις πλεον,την απεσυραν(??)

Edited by akalos

ξέρουμε αν είχαν bugs γιαυτό την απέσυραν?? δεν πρόλαβα να την εγκαταστήσω :(

επίσης βλέπω στο http://www.huaweidevice.com/worldwide/downloadCenter.do?method=toDownloadFile&flay=software&softid=NDMxNDI=

έχουν βάλει το source code...με αυτό μπορούμε να παίξουμε μπάλα??

το θηριο την περασε αλλα εχασα την internal sd.

δεν μπορω-ξερω να ορισω ενα mp3 σαν ηχο κλησης.

ο ενσωματωνος player δεν εχει τετοια επιλογη.

η καμερα πλεον εχει αλλαξει δραματικα προς το καλυτερο,αρα ειναι θεμα software.

FM τελος,και καποια αλλα ψιλα που δεν μου αρεσουν,οπως οι ρυθμισεις που εγω δεν καταλαβαινω.:p

ειναι γρηγορη και σταθερη αλλα θελει δουλεια ακομα.

ελληνικα εχει ?????

για την καρτα κατι λει στο xda tο εχεις ψαξει???

εφαγε σουτ!

δεν ειχε.

και ευτυχως ειχα παρει back-up την original.

Edited by akalos

Γεια σας ρε παιδια

Μερες διαβαζω και δεν εχω κανει την κινηση απο 2.2.2 σε 2.3.5 περιμενωντας την απο την Wind.

Απ οτι καταλαβα πιο γρηγορα θα βγουμε απ το μνυμονιο παρα θα την δουμε απο WIND...

Η κινεζικη υποστηρίζει τελικα ελληνικα? Οχι για το πληκτρολογιο αλλα για μενου κλπ...

Θα πρεπει να κανω στα παντα backup? και οτι εχει μεσα η εξωτερικη SD?

Θα δω οντως τρελή διαφορα απ αυτην που εχω τωρα ή να κανω κανα 2βδομαδο υπομονη ακομα μπας και σπασει ο διαολος το ποδαρι του?

Εχει κανονικοτατα ελληνικα χωρις καμια διαφορα. Στο πληκτρολογιο δεν εχει, αλλα εγω ειχα κρατησει backup το touchpal που ειχε ηδη στην 2.2 και ειμαι κομπλε. Μπορεις να κατεβασεις και οποιοδηποτε αλλο στο μαρκετ.Backup θα κανεις τα παντα(αν θελεις) εκτος της εξωτερικης sd, αυτη δεν επηρεαζεται.Παντως εφαρμογες, επαφες κλπ θα χαθουν οποτε καλο ειναι να εχεις backup.

Διαφορα θα δεις σιγουρα, ειδικα στο αισθητικο κομματι.

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

Παιδιά μία ερώτηση ακόμα.

Πέρασα τα τηλέφωνα μέσω συγχρονισμού μέσω gmail από το προηγούμενο τηλέφωνο windows mobile .

Τα βλέπω όλα τα τηλέφωνα σωστά στο κατάλογο του τηλεφώνου.

Όταν λοιπών με καλέσει κάποιος ΔΕΝ μου δείχνει το ποιος είναι γιατί στην εισερχόμενη κλήση το νούμερο τηλεφώνου αρχίζει απο +3069ΧΧΧΧΧΧΧ ενώ στις επαφές στον κατάλογο είναι 69χχχχχχχχ.

Το έχει αντιμετωπίσει κανείς αυτό; Υπάρχει κάποια εύκολη λύση πρίν αλλάξω όλο τον τηλεφωνικό κατάλογο (είναι και 500 επαφές γμτ );

Δοκίμασε το prefixer από το market

Εχει κανονικοτατα ελληνικα χωρις καμια διαφορα. Στο πληκτρολογιο δεν εχει, αλλα εγω ειχα κρατησει backup το touchpal που ειχε ηδη στην 2.2 και ειμαι κομπλε. Μπορεις να κατεβασεις και οποιοδηποτε αλλο στο μαρκετ.Backup θα κανεις τα παντα(αν θελεις) εκτος της εξωτερικης sd, αυτη δεν επηρεαζεται.Παντως εφαρμογες, επαφες κλπ θα χαθουν οποτε καλο ειναι να εχεις backup.

Το εφαρμογη touchpal μαζι με το ελληνικο πακετο μπορεις να το κατεβασεις απο δω:http://www.megaupload.com/?d=YUIWMAI8

Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6

Εχει κανονικοτατα ελληνικα χωρις καμια διαφορα. Στο πληκτρολογιο δεν εχει, αλλα εγω ειχα κρατησει backup το που ειχε ηδη στην 2.2 και ειμαι κομπλε. Μπορεις να κατεβασεις και οποιοδηποτε αλλο στο μαρκετ.Backup θα κανεις τα παντα(αν θελεις) εκτος της εξωτερικης sd, αυτη δεν επηρεαζεται.Παντως εφαρμογες, επαφες κλπ θα χαθουν οποτε καλο ειναι να εχεις backup.

Ευχαριστω για την απαντηση

Το touchpal πως το εκανες back up. πρεπει να ρουταρω το τηλεφωνακι γι ανα το βρω?

Απο απλα backup προγράμματα δεν το βλεπω πουθενα....

Ευχαριστω για την απαντηση

Το touchpal πως το εκανες back up. πρεπει να ρουταρω το τηλεφωνακι γι ανα το βρω?

Απο απλα backup προγράμματα δεν το βλεπω πουθενα....

Κατεβασε το απο εκει που σου λεω παραπανω και δεν θα εχεις προβλημα(τρεχει κανονικοτατα)...θα ριξεις τα δυο apk. αρχεια μετα στην sd και θα τα κανεις εγκατασταση..πρωτα την εφαρμογη και μετα το ελληνικο πακετο.

Οποιος εχει cust της wind μεσω" root explorer" το βρισκει cust/wind/gr/app

Edited by sakarkas1
Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6

Κατεβασε το απο εκει που σου λεω παραπανω και δεν θα εχεις προβλημα(τρεχει κανονικοτατα)...θα ριξεις τα δυο apk. αρχεια μετα στην sd και θα τα κανεις εγκατασταση..πρωτα την εφαρμογη και μετα το ελληνικο πακετο.

Οποιος εχει cust της wind μεσω" root explorer" το βρισκει cust/wind/gr/app

Σ ευχαριστω αλλα δεν λειτοθργει το link... :(

Σ ευχαριστω αλλα δεν λειτοθργει το link... :(

Φιλε μου μολις τωρα το δοκιμασα και λειτουργει!

Περιμενε θα στο δωσω απο αλλου...το ανεβασα,δοκιμασε απο δω:http://www.mediafire.com/?y5ox0bo4zt6dmw3

Edited by sakarkas1

Φιλε μου μολις τωρα το δοκιμασα και λειτουργει!

Σ εμενα με τιποτα. Να σαι καλα ομως για το path

Εχω WIND, τα βρηκα και τα εστειλα με mail στον εαυτο μου...

η 2.2.2 της WIND υπαρχει πουθενα?

καλυτερα σε mediafire

η 2.2.2 της WIND υπαρχει πουθενα?

πουθενα εκτος http://www.mediafire.com/?myyu6lbtzwpcbmd

αμα τα καταφερεις....

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55

πουθενα εκτος http://www.mediafire.com/?myyu6lbtzwpcbmd

αμα τα καταφερεις....

Εισαστε κ οι δυο ωραιοι.......

Ενα πραγματακι ομως παρατηρησα....

Το greekpack απο το τηλεφωνο μου ειναι 722 kb ενω αυτο που εστειλες ειναι 786 kb...

εχει περισοτερες επιλογες στο T9 ?

Επισης θα ηταν καλο να διαγραψω απο πριν οτι εχω βαλει στο τηλεφωνο ή θα διαγραφουν μονα τους χωρις να αφησουν ιχνος, οπως και να χει?

Επισης θα ηταν καλο να διαγραψω απο πριν οτι εχω βαλει στο τηλεφωνο ή θα διαγραφουν μονα τους χωρις να αφησουν ιχνος, οπως και να χει?

θα στα διαγραψει,παρε ενα backup ομως.

αμα δεν σου αρεσει θα τα καταφερεις να γυρισεις στην wind?

εγω δεν ξερω πως!

θα στα διαγραψει,παρε ενα backup ομως.

αμα δεν σου αρεσει θα τα καταφερεις να γυρισεις στην wind?

εγω δεν ξερω πως!

την 2.2 την ειχα ανεβασει καπου εδω μεσα με τιτλο clockworkmod αν δεν κανω λαθος.

και το περασμα της ,αν δεν απατωμαι,θα πρεπει να περαστει το clockworkmod-recovery-v5.0.2.3 πρωτα,μετα να βαλεις το φακελο clockworkmod οπως το κατεβασες στην sd card και να κανεις restore{Βηματα» clockmod recovery>BACKUP+RESTORE-ADVANCED RESTORE-EPILEGOYME TO ARXEIO-KAI PERNAME ENA ENNA TA ARXEIA.} ενα ενα αρχειο.

Edited by gp_r5gt

Ειχα κατεβασει αυτην (V100R001C00B512G001) με τα κινεζικα... (Μιλαω για την αναβαθμιση)

Ειναι η σωστη?

Μπορειτε να μου στειλετε καποιο link με την καταληλη...

Ακουγετε και για factory reset απο καποιους πριν την αναβαθμιση.

Αυτο ειναι το "hard reset" που λεμε? με τα πληκτρα ενατσης και το power on κουμπι ή εχει εντολη μεσα στις ρυθμισεις?

Συγχωρεστε με για τις ερωτησεις αλλα δεν εχω τωρα το τηλεφωνακι μαζι μου για να ψαξω...

nai ayth εχω και γω.την 2.3.5.

εσυ τωρα εχεις την 2.2?

τι ακριβως θελεις να κανεις?

Ναι, εχω την 2.2.2 οπως ηρθε απο WIND και λεω να παω στην 2.3.5. Δεν εχει προβληματα ε?

Ναι, εχω την 2.2.2 οπως ηρθε απο WIND και λεω να παω στην 2.3.5. Δεν εχει προβληματα ε?

ΚΑΘΟΛΟΥ προβληματα!

εμενα τουλαχιστον ειναι μια χαρα.

φανταζομαι οτι ξερεις πως θα την περασεις ετσι?