Jump to content

[Modding] Huawei U8800 IDEOS X5 Pro

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

MIUI 2.3.9, τα κλασικά σπαστικά "σκαλώματα"!! :mad:

Πολυ σπανια μεχρι στιγμης...τη εννοεις ομως σιγουρα?

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

• Απαντήσεις 11,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• Pikachukaki

1342

• akalos

1502

• gkalen

2252

• tzivas31

755

Top Posters In This Topic

Πολυ σπανια μεχρι στιγμης...τη εννοεις ομως σιγουρα?

Κάνει πολλά κολλήματα ! Ας πούμε πριν κόλλησε στις επαφές.. ενώ συνήθως κολλάει στα μηνύματα!!

Βγαίνεις για καφέ και συνειδητοποιείς πως δεν έχεις mb στο κινητό και τα wifi των μαγαζιών είναι κλειδωμένα. Tζάμπα βγήκες! :wacko:

Κάνει πολλά κολλήματα ! Ας πούμε πριν κόλλησε στις επαφές.. ενώ συνήθως κολλάει στα μηνύματα!!

Μπα...εχω βαλει miui και miui με απιστευτα κολληματα και FC αυτη εδω μεχρι στιγμης μονο στο tapatalk με δινει FC και κολληματα καθολου!!

Miui2.3.9sakura roboto kai animations!! http://www.mediafire.com/?qcq1yytet458ws2

Miui2.3.9sakura roboto kai animations!! http://www.mediafire.com/?qcq1yytet458ws2

Πως μπορώ να τα περάσω.. ??

Βγαίνεις για καφέ και συνειδητοποιείς πως δεν έχεις mb στο κινητό και τα wifi των μαγαζιών είναι κλειδωμένα. Tζάμπα βγήκες! :wacko:

Παντως στο ZTE εκανες repartition και ειχες ολα τα 512. Νομιζω οτι πριν ειχε 512!

Ποια καινουργια ρομ τους δωσανε?

Καμμια σχεση το blade..γιατι ειναι ενα τηλ ..που ειχε 800 επεξεργαστη και ηταν κλειδωμενος στα 600,,,και ειχε 512 mb ram κλειδωμενη στα 256,,,και γι αυτο επαιρνε ξεκλειδωμα,,,

Πως μπορώ να τα περάσω.. ??

Σαν να περνας ρομ απο το CWM

απο uot? δεν δουλευει..

Μια χαρα το εβαλες?για sakura ειναι!!Εμενα δουλευει!!

Σαν να περνας ρομ απο το CWM

Μια χαρα το εβαλες?για sakura ειναι!!Εμενα δουλευει!!

τι animation? ics?

In a world without walls and fences, who needs windows and gates?

Κατεβαστε font changer απο μαρκετ...

Googlaρετε fonts και κατεβαστε

Πολυ ευκολα αλλαζεις fonts με font changer

ok δουλεψε με νεο φλασαρισμα αλλα μ κανει ενα τρεμοπαιγμα οταν ξεκλειδωνω το κινητο. Μου το εκανε και με αλλες rom αυτο το animation.

Ποιο animation διαλεξες στο uot Kitchen? Fold η Rudolf?

In a world without walls and fences, who needs windows and gates?

ok δουλεψε με νεο φλασαρισμα αλλα μ κανει ενα τρεμοπαιγμα οταν ξεκλειδωνω το κινητο. Μου το εκανε και με αλλες rom αυτο το animation.

Ποιο animation διαλεξες στο uot Kitchen? Fold η Rudolf?

rudolf εμοιαζε πολυ με Ics!!Δεν βλεπω καποιο τρεμοπαιγμα..περισοτερο με lag φαινετε μεχρι να βγει ο launcher!

Μετα το root το κινητο πλεον δε φορτιζει κλειστο, ανοιγει μονο του μολις συνδεω φορτιστη. Τι ειν' τουτο παλι?

(Η μπαταρια μετα απο calibration εξακολουθει να φορτιζει μεχρι το 88% οπως ειχα αναφερει πριν 2-3 μερες. Σκατα...)

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

http://rtammekivi.tumblr.com/ Kernel 3.0 μαντεψτε για το απλο...μας δουλευουν νομιζω δεν εξηγητε αλλιος ολα να γινονται για το απλο x5!!

------------

MIUIv4 lockscreen:http://www.mediafire.com/?qd1nrk48tyy6872 http://miuiandroid.com/community/threads/miui-v4-new-lockscreen-theme.15671/

MIUIv4.1 theme http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1385270

---------------

Μετα το root το κινητο πλεον δε φορτιζει κλειστο, ανοιγει μονο του μολις συνδεω φορτιστη. Τι ειν' τουτο παλι?

(Η μπαταρια μετα απο calibration εξακολουθει να φορτιζει μεχρι το 88% οπως ειχα αναφερει πριν 2-3 μερες. Σκατα...)

Ανοιγει αλλα βγαζει μια μπαταρια να φορτίζει δεν ανοιγει εντελώς το κιν...

Μηπως τα έφτυσε η μπαταρια σου?

Edited by Pikachukaki

Oχι αυτο που λες το ξερω διοτι παντα κλειστο το φορτιζα. Πλεον, bootaρει κανονικα, δε φορτιζει κλειστο.

Ξερω γω, στα καλα καθουμενα? Ισως φταιει η rom, με την προηγουμενη ηταν μια χαρα.Μολις εβαλα την 572(ενω διορθωθηκαν αλλα προβληματα που ειχα), προεκυψε αυτο. Η μπαταρια φορτιζει μεχρι το 88%(εκανα και calibration και τα παντα). Σαν να μην εφτανε αυτο, μετα το root οπως προειπα, δε φορτιζει καν κλειστο, bootαρει αυτοματως.

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

Oχι αυτο που λες το ξερω διοτι παντα κλειστο το φορτιζα. Πλεον, bootaρει κανονικα, δε φορτιζει κλειστο.

Ξερω γω, στα καλα καθουμενα? Ισως φταιει η rom, με την προηγουμενη ηταν μια χαρα.Μολις εβαλα την 572(ενω διορθωθηκαν αλλα προβληματα που ειχα), προεκυψε αυτο. Η μπαταρια φορτιζει μεχρι το 88%(εκανα και calibration και τα παντα). Σαν να μην εφτανε αυτο, μετα το root οπως προειπα, δε φορτιζει καν κλειστο, bootαρει αυτοματως.

Κρατα backup αυτην και δοκιμασε καμια αλλη τη να πω δεν ξερω!!μαλλον νιωθει ενα τοσο καταπληκτικο κιν οτι πρεπει να μην ειναι κλειστο..live freely!! :P

Δεν βαζεις την geno v4 ,μπας και ησυχασεις,,,

ριξε μια ματια σελ.. 147 ,ποστ 2192

http://115.com/file/anm4q3e4 Mokeeos new λεει...!!!Φωτος δεν εβαλε ο κινεζος!!New interface κι'ολλας!!

http://115.com/file/anm4q3e4 Mokeeos new λεει...!!!Φωτος δεν εβαλε ο κινεζος!!New interface κι'ολλας!!

ωραια ,κατσε να την εχουμε κι αυτην.....

καλα που ειστε κι εσεις ,,και ετσι οταν θα βγει η σταθερη ρομ,,,θα το μαθουμε γρηγορα..

αντε ρε μια miui επιτελους...

ειναι δυνατον το απλο να εχει να διαλεξει σε ενα σωρο καλα ρομ ,,,και το προ να το εχουνε κλασμενο ρε π@@@στη:X μου,,,,

θα τρελαθω ,εβαλα χθες την miui σε ενα παιδι στη δουλεια που ειχε το απλο,,,και το κρατησα μετα 3 ωρες το τηλ.. να το χαζευω και παραλιγο να με παρουν τα κλαματα :sick:

ωραια ,κατσε να την εχουμε κι αυτην.....

καλα που ειστε κι εσεις ,,και ετσι οταν θα βγει η σταθερη ρομ,,,θα το μαθουμε γρηγορα..

αντε ρε μια miui επιτελους...

ειναι δυνατον το απλο να εχει να διαλεξει σε ενα σωρο καλα ρομ ,,,και το προ να το εχουνε κλασμενο ρε π@@@στη:X μου,,,,

θα τρελαθω ,εβαλα χθες την miui σε ενα παιδι στη δουλεια που ειχε το απλο,,,και το κρατησα μετα 3 ωρες το τηλ.. να το χαζευω και παραλιγο να με παρουν τα κλαματα :sick:

Τοσο μεγαλη διαφορα..ως προς τη?

Τοσο μεγαλη διαφορα..ως προς τη?

πλακα κανεις,,δουλευουν ολα τελεια ,,,δεν υπαρχει κανενα προβλημα σε τιποτα,,

εχω φλασαρει 3 απλα x5 μεχρι τωρα ,,και με διαφορετικα ρομ,,,και ολα δουλευουν τελεια...αυτοι εχουν να διαλεξουν οτι θελουν,,,,

μην κοιτας τα πιο τελευταια ρομ αλλα τα πιο παλια πριν 2 μηνες...και με κερνελ απο τον φρανκο και οτι γουσταρουν εχουν αυτοι ,,,μα μας τι γινεται ..

αυτοι ας πουμε δεν χρειαζεται να αναβαθμισουν για να πανε σε ρομ ...γιατι ολα τα καλα ρομ γι αυτους ειναι με το baseband της 2.2 ......

ενω εμεις για να δουμε ρομ πρεπει να αναβαθμισουμε πρωτα..

Edited by gkalen

πλακα κανεις,,δουλευουν ολα τελεια ,,,δεν υπαρχει κανενα προβλημα σε τιποτα,,

εχω φλασαρει 3 απλα x5 μεχρι τωρα ,,και με διαφορετικα ρομ,,,και ολα δουλευουν τελεια...αυτοι εχουν να διαλεξουν οτι θελουν,,,,

μην κοιτας τα πιο τελευταια ρομ αλλα τα πιο παλια πριν 2 μηνες...και με κερνελ απο τον φρανκο και οτι γουσταρουν εχουν αυτοι ,,,μα μας τι γινεται ..

αυτοι ας πουμε δεν χρειαζεται να αναβαθμισουν για να πανε σε ρομ ...γιατι ολα τα καλα ρομ γι αυτους ειναι με το baseband της 2.2 ......

ενω εμεις για να δουμε ρομ πρεπει να αναβαθμισουμε πρωτα..

Ενταξη βαλαμε μια φορα 2.3 σιγα..αποτι καταλαβενω παντως το μεγαλο μας προβλημα ειναι το κερνελ..γιατι ενταξη δεν εχουμε τρελες ρομ αλλα cm και Miui που ειναι βασικες τις εχουμε!!τωρα ποση διαφορα θα εχουν στην χρηση με τις δικιες μας δεν το ξερω δεν εχω δουλεψει απλο χ5!!

Το κυριοτερο ειναι οτι δεν εχουμε devs εμεις..αυτοι εχουν ενα dzo ενα franco ενα σπορι 15χρονο που εκανε σημερα τον 3.0 κερνελ..εμεις μονο κινεζους που ηδη εχουν φυγει απο το χ5 και πηγαν στο honor και αυριο μεθαυριο θα πανε στο ascent!!και με τις 5-10 γνωσεις στα pc δεν βγαινει ενας να μας πει κυριοι ετσι περνουμε ενα ρομ και το κανουμε να πεταει...!!κουνηθητε και λιγο μην τα θελετε ολα ετοιμα....εβλεπα τωρα για το kitchen και καλα λεει ευκολος τροπος για new user να κανουν ρομ δεν καταλαβα χριστο...πως θα παρεις το ρομ πως θα το κανεις να παιζει στο χ5 προ....τι?????

Edited by Pikachukaki

Ενταξη βαλαμε μια φορα 2.3 σιγα..αποτι καταλαβενω παντως το μεγαλο μας προβλημα ειναι το κερνελ..γιατι ενταξη δεν εχουμε τρελες ρομ αλλα cm και Miui που ειναι βασικες τις εχουμε!!τωρα ποση διαφορα θα εχουν στην χρηση με τις δικιες μας δεν το ξερω δεν εχω δουλεψει απλο χ5!!

θα θες να πας στην κινα και να @@@@@εις ολους τους κινεζους ,,,αμα δεις πως δουλευουν τα ρομ για το απλο,,, καμμια σχεση με τα δικα μας...απλα το δικο μας ειναι καλυτερο τηλ.. απο το απλο ,αλλα δεν εχουμε αξιολογα ρομ ακομα....δεν μπορω να στο εξηγησω αλλιως ,,αν δεν εχεις δει πως πρεπει να δουλευουν αυτα που λεμε stable roms.. αμα δουλεψεις cm kai miui στο απλο ,ελα μετα να μου πεις αν εχει διαφορα

θα θες να πας στην κινα και να @@@@@εις ολους τους κινεζους ,,,αμα δεις πως δουλευουν τα ρομ για το απλο,,, καμμια σχεση με τα δικα μας...απλα το δικο μας ειναι καλυτερο τηλ.. απο το απλο ,αλλα δεν εχουμε αξιολογα ρομ ακομα....δεν μπορω να στο εξηγησω αλλιως ,,αν δεν εχεις δει πως πρεπει να δουλευουν αυτα που λεμε stable roms..

Δεν μπορω να σε νιωσω τωρα γιατι οντος δεν εχω δει stable ρομ...η μονη επαφη πριν το x5 τωρα ηταν το vodafone το μικρο huawei και αυτο αλλα μουφα κιν....και της αδερφης μου το galaxy s2 αλλα με μαμα ρομ...αλλα ειχα iphone...ξερω απο σταθερα OS!!Δεν ξερω τη φταιει παντος...οτι δεν εχουμε καλα ρομ και κλεβουμε απο κατι dezire και δεν ξερω και εγω τη...οτι δεν εχουμε kernel...δεν ξερω δεν εχω γνωσεις στο αντικείμενο

Δεν μπορω να σε νιωσω τωρα γιατι οντος δεν εχω δει stable ρομ...η μονη επαφη πριν το x5 τωρα ηταν το vodafone το μικρο huawei και αυτο αλλα μουφα κιν....και της αδερφης μου το galaxy s2 αλλα με μαμα ρομ...αλλα ειχα iphone...ξερω απο σταθερα OS!!Δεν ξερω τη φταιει παντος...οτι δεν εχουμε καλα ρομ και κλεβουμε απο κατι dezire και δεν ξερω και εγω τη...οτι δεν εχουμε kernel...δεν ξερω δεν εχω γνωσεις στο αντικείμενο

η διαφορα ειναι μεγαλη,,δυστυχως,,παραδειγμα το μικρο huawei που λες αν ειναι το χ3,,και του περασεις ρομ ,ασχετο αν ειναι μουφα ,,θα δεις οτι θα δουλευει τελεια σε ολα ,,χωρις να εχεις κανενα λαθος σε τιποτα...εν τω μεταξυ το porting (κλεψιμο ) δεν ειναι το προβλημα ,,,το καλο porting ειναι το προβλημα..

βασικο κι αυτο που ειπες πριν ,οτι δεν εχουμε developers...

Edited by gkalen