sakarkas1 Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 (edited) στα 3000Mhz ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ να σταματησω;; Αχορταγεεεεεε......θα καβουρδισεις τιποτα:!::dizzy::p Edited November 20, 2011 by sakarkas1 Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 Παιδια για να μη σας πρηζω αλλο γιατι και μενα το κεφαλι μου εγινε καζανι. Θελω να γυρισω στην stock της wind. Την κατεβασα απο εδω http://www.mediafire.com/?myyu6lbtzwpcbmd Ακολουθησα τις οδηγιες για το clockworkmod 5.0.2.6 απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1288223 (ροζ οθονη, μετονομασια του original recovery και περασμα του καινουριου). Ανοιξα το κινητο, κατεβασα rom manager και πατησα Flash Clockworkmod Recovery αφου επελεξα huawei u8800. Εγινε οκ. Οταν ομως παταω να μπει σε recovery mode, ειτε μεσα απο την εφαρμογη, ειτε με vol+ με power, κολλαει στο λογοτυπο huawei και δεν μπαινει. Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Παιδια για να μη σας πρηζω αλλο γιατι και μενα το κεφαλι μου εγινε καζανι. Θελω να γυρισω στην stock της wind. Την κατεβασα απο εδω http://www.mediafire.com/?myyu6lbtzwpcbmd Ακολουθησα τις οδηγιες για το clockworkmod 5.0.2.6 απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1288223 (ροζ οθονη, μετονομασια του original recovery και περασμα του καινουριου). Ανοιξα το κινητο, κατεβασα rom manager και πατησα Flash Clockworkmod Recovery αφου επελεξα huawei u8800. Εγινε οκ. Οταν ομως παταω να μπει σε recovery mode, ειτε μεσα απο την εφαρμογη, ειτε με vol+ με power, κολλαει στο λογοτυπο huawei και δεν μπαινει. καλημερα τα εχεις κανει σαλατα ξανα. τιποτα αλλο. χιλια συγνωμη, αλλα δεν αντεξα,ειλικρινα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Γιατι? Προφανως το κινητο εχει θεμα και ειπα να περασω την original της wind και να το παω service. Διαβασα απο την αρχη το thread και ειδα οτι κι εσυ με αυτον τον τροπο το εκανες. Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 (edited) Γιατι? Προφανως το κινητο εχει θεμα και ειπα να περασω την original της wind και να το παω service. Διαβασα απο την αρχη το thread και ειδα οτι κι εσυ με αυτον τον τροπο το εκανες. ρωτας και γιατι; εκανα τι;δεν νομιζω,ειμαι πολυ προσεκτικος τι κανω. πρωτα απο ολα,ο rom manager δεν υποστηριζει το pro εβαλες την εκδοση για το απλο μονο [Recovery] Unofficial CWM Recovery 5.0.2.7[u8800pro] rom manager και πατησα Flash Clockworkmod Recovery αφου επελεξα huawei u8800. Εγινε οκ. Edited November 21, 2011 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 (edited) Εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=319182&page=6 σου δινει link για την 5.0.2.6 ο αλλος. Τεσπα. Ουτως η αλλως το εβγαλα το rom manager και επανεφερα το original recovery. Θα το ξανακανω με αυτο που μου δινεις. Αν θα μπορουσες μια ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ βοηθεια, ειναι το αν δουλεψει το recovery, πως θα περασω την wind. Εχω ενα clockworkmod.rar που την ειχε κρατησει backup ενας φιλος στις πρωτες σελιδες αν θυμασαι, το κανω extract και εχει μεσα καποια αλλα αρχεια(cust,nandroid,data κλπ). Αυτα θα τα βαλω σε ποιο φακελο για να ξεκινησω backup? Oκ, το καταλαβαινω οτι σας επρηξα, αλλα προφανως ολοι καπως πρεπει να μαθουμε ετσι δεν ειναι? Sorry για την ταλαιπωρια εσυ δε φταις σε τιποτα αλλα κι εγω θελω καπως να βρω μια ακρη. Edited November 21, 2011 by Sheik Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=319182&page=6 σου δινει link για την 5.0.2.6 ο αλλος. Τεσπα. . ειναι για την παλια Unofficial CWM Recovery 5.0.2.3 αλλα και παλι ειναι μη επισημη. στα αλλα δεν ξερω να σε βοηθησω,στην θεση σου θα τα ειχα ολα στοκ και θα ξαναπερνουσα την 2.3.5 αφου πρωτα θα εκανα ενα wipe. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Ναι αυτο θελω να κανω να το γυρισω σε στοκ κι επειδη ειδα στη σελιδα που σου εδωσα οτι το εκανες γι'αυτο ξεκινησα να το κανω. Αν ετσι πως ειμαι, με rooted 2.3.5, περασω ξανα την official 2.3.5 θα ξε-rootαρει τουλαχιστον? Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 (edited) λογικα παντα μιλωντας,ναι αλλα δεν το εχω δοκιμασει,ισως καποιος αλλος μπορει να σε βοηθησει σε αυτο. προσωπικα θα το ειχα κανει,αλλα εσυ αποφασιζεις. Edited November 21, 2011 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 (edited) To recovery που μου εδωσες πριν τελικα δουλευει μια χαρα. Οποτε πριν γυρισω σε επισημη 2.3.5, αν καποιος ξερει πως περναω την stock 2.2.2 θα με εσωζε.. Wow, κατι αναπαντεχο. Δοκιμασα και εκανα wipe με το καινουριο recovery και οχι αυτο του κινητου, μπηκα μεσα και βλεπω οτι πλεον εχω 900 ΜΒ διαθεσιμα! Μαλλον ειχε προβλημα το stock recovery και δεν εσβηνε τιποτα. Ωραια. Tωρα ελπιζω να ξε-rootaριστει εαν περασω την 2.3.5 απο πανω και να ησυχασω κι εγω, κι αυτο, κι εσεις. Edited November 21, 2011 by Sheik Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 (edited) Sheik..περασε την αναβαθμιση οπως μας δωθηκε με τον φακελλο dload και θα γυρισεις σε official 2.3.5 unrooted. Δημιουργησε ενα φακελλο dload στην SD. Βαλε πρωτα στον dload το αρχειο απο το step 2 και στην συνεχεια εφοσον τελειωσεις αλλαξε το αρχειο στον dload και βαλε το φακελλο απο το step 3. Υποτιθεται οτι εισαι τωρα με 2.3.5 rooted ετσι? Edited November 21, 2011 by sakarkas1 Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Τhanks man, αλλα προλαβα και το εκανα πιο πριν. Επιτελους το κινητο ειναι οπως θελω. Aυτο που ηθελε απ'οτι καταλαβα ηταν wipe data με το clockworkmod recovery. Πλεον εχω διαθεσιμα ολα τα ΜΒ που πρεπει. Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 (edited) Τhanks man, αλλα προλαβα και το εκανα πιο πριν. Επιτελους το κινητο ειναι οπως θελω. Aυτο που ηθελε απ'οτι καταλαβα ηταν wipe data με το clockworkmod recovery. Πλεον εχω διαθεσιμα ολα τα ΜΒ που πρεπει. Ok.Αφου ειναι ετσι οπως το θελεις και εγινε η δουλεια σου,αντε ευχομαι αλλο "κακο" να μη σε βρει!;) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Σημ:Το παρακατω ειναι το απαντητικο email που μου ηρθε απο την HUAWEI οσον αφορα για το "kernel source"της 2.3.5. ============================================================================ Dear Customer Thank you for your appreciation to HuaWei Device we have submitted your inquires to our related Dept. we will inform you the lattest info concerning the source code .. Thanks customer service HUAWEI TECHNOLOGIES CO.,LTD. ================================================================================= Edited November 21, 2011 by sakarkas1 Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BEBAKOS Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 (edited) ευχαριστω για τισ οδηγιες σας,τελικα τα καταφερα και αναβαθμιστηκα.τωρα μονο το clockworkmod recovery εμεινε να κανω.Εχω ομως το εξης προβλημα,επανεφερα τις επαφες μου αλλα οταν με καλουν δεν μου βγαζει ποιος ειναι αν και ειναι στις επαφες και αυτο το κανει γιατι προσθετει στην κληση το +30.πως μπορω να το βγαλω αυτο γιατι εχω 400 επαφες?επισης δεν μπορω να συνδεθω στο linksys wag200 Edited November 21, 2011 by BEBAKOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp_r5gt Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 ευχαριστω για τισ οδηγιες σας,τελικα τα καταφερα και αναβαθμιστηκα.τωρα μονο το clockworkmod recovery εμεινε να κανω.Εχω ομως το εξης προβλημα,επανεφερα τις επαφες μου αλλα οταν με καλουν δεν μου βγαζει ποιος ειναι αν και ειναι στις επαφες και αυτο το κανει γιατι προσθετει στην κληση το +30.πως μπορω να το βγαλω αυτο γιατι εχω 400 επαφες?επισης δεν μπορω να συνδεθω στο linksys wag200 αυτο εκανε και σε μενα μετα την αναβαθμιση,μπηκα στο gmail μου-επαφ ες-διαχειρηση-και εβαλα +30,ευτυχως δεν χρειαστηκε να κανω πολλες αλλαγες γιατι στις περισσοτερς υπηρχε το +30. με την προηποθεση οτι, για να κανεις ολα αυτα,θα πρεπει να εχεις ενεργοποιησει τον συγχρονισμο απο την συσκευη σου με το g.mail σου. και μετα πας στον υπολογιστη σου-gmail και την συνεχεια την ξερεις...;) οτι αλλαγη κανεις εκει αυτοματως ενημερωνεται η λιστα επαφων στο τηλεφωνο :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 ωρε γλεντια που εχουν να γινουν χειμωνιατικα kernel-2.6.35-U8800pro-Gingerbread.tar :dance::dance: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 ωρε γλεντια που εχουν να γινουν χειμωνιατικα kernel-2.6.35-U8800pro-Gingerbread.tar :dance::dance: Συμφωνω..μαζι σου και εγω!!!:clap::dance::yahoo: Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 (edited) Συμφωνω..μαζι σου και εγω!!!:clap::dance::yahoo: οφειλω να ομολογησω οτι κατι αρχιζει και κινειται στην εταιριας μας To recovery που μου εδωσες πριν τελικα δουλευει μια χαρα. Wow, κατι αναπαντεχο. Δοκιμασα και εκανα wipe με το καινουριο recovery και οχι αυτο του κινητου, μπηκα μεσα και βλεπω οτι πλεον εχω 900 ΜΒ διαθεσιμα! Ωραια. Wow οντως Edited November 21, 2011 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BEBAKOS Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 σε ευχαριστω για την απαντηση αλλα το προβλημα ειναι οτι τα εχω στο outlook και απο εκει τα συγχρονιζω και οχι στο gmail.οποτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 (edited) 【Kernel】u8800pro-32&35--overclock-kernel Last edited by genokolar; Today at 04:22 PM. παιδια,πως φλασαρουμε,δεν το εχω κανει ακομα. αναλυτικα ε; Edited November 21, 2011 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Μα στο λινκ που δίνεις, έχει οδηγίες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 (edited) Μα στο λινκ που δίνεις, έχει οδηγίες... το flash this package directly με μπερδευει. τι να κανω;δεν το εχω κανει ποτε!! να βαλω στην sd το zip οπως ειναι και να μπω σε recovery και μετα; ποια επιλογη θα χρησιμοποιησω; μαλλον την επιλογη: choose zip from sdcard Edited November 21, 2011 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Ναι, επιλέγεις το αρχείο του kernel και το εγκαθιστάς όπως και μια ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Simacom Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 (edited) Τι διαφορα εχει με την rom? Αλαζει μονο ο πυρηνας στην υπαρχουσα rom? Αφηστε το καταλαβα! Τωρα με την καινουργια Kernel που εβγαλε σημερα η Huawei κανουμε τιποτα? -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited November 21, 2011 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 (edited) Αφηστε το καταλαβα! Τωρα με την καινουργια Kernel που εβγαλε σημερα η Huawei κανουμε τιποτα? δεν εβγαλε καινουριο,τον κωδικα του kernrel εδωσε απλα,εγω ετσι το καταλαβα. Edited November 21, 2011 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts