Jump to content

[Modding] Huawei U8800 IDEOS X5 Pro

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια εχει λιγη ωρα που περασα αυτη την ρομ του mokee.Αυτο που μπορω να πω,ειναι οτι ο ηχος κλησης εχει τεραστια διαφορα προς το καλυτερο.

Τεραστια διαφορα προς το καλυτερο σε σχεση με ποια ρομ?

• Απαντήσεις 11,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• Pikachukaki

1342

• akalos

1502

• gkalen

2252

• tzivas31

755

Top Posters In This Topic

Απο σημερα θ'αρχισω με κιτκατ , και βλεπουμε πως θα πανε τα πραγματα.

Η Back to Ice ειναι πληρης αλλα θα ηθελε λιγο δουλιτσα το κερνελ την οποια δεν μπορω να τη κανω.

Θα παιξω λιγο με κιτκατ και θα εχουμε νεα σιγα-σιγα ...

@ moihack

Ασχολησου με το φορουμ πιο πολυ παρα με τους xdaers ... :p

Μολις εκανα την εγγραφη του 720p video να δουλευει στην CM11 :D

Μακαρι τις επομενες μερες να χουμε κι αλλες βελτιωσεις στην KitKat γιατι δεν θελω με τιποτα να παω πισω σε gb

ωραιος..!περιμενουμε!

Παιδια εχει λιγη ωρα που περασα αυτη την ρομ του mokee.Αυτο που μπορω να πω,ειναι οτι ο ηχος κλησης εχει τεραστια διαφορα προς το καλυτερο.Δεν δοκιμασα ουτε βιντεο ουτε φωτο.Λεω να την αφησω σημερα να δω αν εχει random reboots.

Γιωργο δες το κι εσυ,μαλλον παμε για κατι καλο.

Πρωτο boot 183mb

Βιντεο 480p κι οχι 720p

Και σουπερ browsing

δωσε αμα μπορεις και 1-2 ss να γουσταρουμε

δουλευουν ολα,ραδιο,gps, κτλ

δωσε αμα μπορεις και 1-2 ss να γουσταρουμε

δουλευουν ολα,ραδιο,gps, κτλ

Ραδιοφωνο δεν εχει.

Gps δεν εχω,γιατι δεν μου χρειαζεται πλεον.

Δεν εχω βαλει ουτε gapps

Την εχω περασει με το recovery του ivan

Αν δεν βαριεσαι για να ξαναφτιαξεις την δικη σου περνα την,για να μας πεις κι εσυ τις εντυπωσεις σου.5 λεπτα δουλεια ειναι:)

Παντως ο ηχος κλησης ειναι πολυ καλυτερος

Επειδη μπορει να φυγω,αν δεν περασω σημερα ss θα βαλω καποια αυριο

Edited by petros1969

Μολις μ'ενημερωσαν οτι εχω ενα δωρακι στο σπιτι απο ενα θειο μου , μου'φερε ενα vodafone smart 3 ..

Οποτε θα'χω κι αλλο τηλ... για ν'ασχολουμαι , χαχα , τι μπορει να γινει απο το πουθενα.

Ωραια , τωρα δεν θα ξερω τι να πρωτοκανω.

Ραδιοφωνο δεν εχει.

Gps δεν εχω,γιατι δεν μου χρειαζεται πλεον.

Δεν εχω βαλει ουτε gapps

Την εχω περασει με το recovery του ivan

Αν δεν βαριεσαι για να ξαναφτιαξεις την δικη σου περνα την,για να μας πεις κι εσυ τις εντυπωσεις σου.5 λεπτα δουλεια ειναι:)

Παντως ο ηχος κλησης ειναι πολυ καλυτερος

Επειδη μπορει να φυγω,αν δεν περασω σημερα ss θα βαλω καποια αυριο

in call sound με καιει πολυ,το δοκιμασες?

in call sound με καιει πολυ,το δοκιμασες?

Ναι ειναι καλο.Οχι σαν V3 αλλα καμια σχεση με την cm11.Και το browsing,ειναι παρα πολυ καλο

Μολις μ'ενημερωσαν οτι εχω ενα δωρακι στο σπιτι απο ενα θειο μου , μου'φερε ενα vodafone smart 3 ..

Οποτε θα'χω κι αλλο τηλ... για ν'ασχολουμαι , χαχα , τι μπορει να γινει απο το πουθενα.

Αχ αυτος ο θειος μας εφαγε τον μαστορα :(:O:cry: που χρονος για το προ οταν θα εχει καινουριο παιχνιδι. Αν και απο οτι ειδα ετσι απο περιεργεια απο χαρακτηριστικα ειναι ολοιδιο με το προ και σε επεξεργαστη και ταχυτητα και ραμ μεχρι και mεgapixels καμερας και μπαταρια. Απλα ερχεται ετοιμο με jellybean ρε μπας και ειναι huawei ονομασμενο σαν vodafone?

Edited by tzivas31

δεν νομιζω,δεν ειπε κατι τετοιο ο Γιωργος,απλα θα εχει τηλεφωνο ελευθερο και για κλησεις τωρα ενω το αλλο για δοκιμες

εαν καταλαβα καλα και εγω

Ναι ειναι καλο.Οχι σαν V3 αλλα καμια σχεση με την cm11.Και το browsing,ειναι παρα πολυ καλο

τι το διαφορετικο εχει το KK ΓΙΑ ΝΑ ανεβουμε στο αλογο της?

δωστε πραμα στο λαο,μην ειστε τσιγκουνηδες :p

θα περιμενω να βγαλει και την νεα με το fix του 720p

Edited by akalos

Απλα ερχεται ετοιμο με jellybean ρε μπας και ειναι huawei ονομασμενο σαν vodafone?

Ειναι alkatel με κινεζικο επεξεργαστη ( mtk κατι τετοιο τεςπα , δεν θυμαμαι καλα ).

Το βλεπω τωρα , χαχα , ωραιο φαινεται , εχει jb , αλλα το ετοιμαζω για ροοτ , recovery κ.λ.π. ...

O/c kernel δεν εχω βρει ακομα , αλλα θα φτιαξω ενα ρομ σιγα σιγα με το στοκ κερνελ ( αφου του βαλω καποια βασικα με cygwin kitchen ).

Anyway μη τρελενεσαι , αυτο που λεει ο ακαλος εννοω , τωρα πια εχω κι αλλο τηλ.. και μπορω να παιζω ανετα χωρις φοβο πια ...

Παμε για κιτκατ τωρα και τα λεμε , οτι φτιαχνω θ'ανεβαινει για τα παιδια στο φορουμ , οπως πρεπει , με τα gapps του μεσα και ολα τα μπινελικια του κομπλε.

Ηδη εχω αρχισει απο χθες το βραδυ και μονταρω τα δυο ρομ που ανεβασε ο desalouche.

Τους βαζω gapps κ.λ.π , τα τεσταρω σε λιγη ωρα και μολις εχω ετοιμο το πρωτο θα το'χετε κι εσεις για να παιζεται.

Και μπραβο , για τον οδηγο αναβαθμισης μεσω custom rom.

Να σημειωσεις επισης , οτι για κατεβασμα σε Gb κανουμε μονο το στεπ2 και για ανεβασμα σε Ics κανουμε και τα 4 στεπ , ασχετα με το , αν εχουμε ανεβει και κατεβει μια φορα , ΠΑΝΤΑ στο ανεβασμα σε Ics και τα 4 στεπ και το κατεβασμα σε Gb μονο το στεπ2 .

δεν νομιζω,δεν ειπε κατι τετοιο ο Γιωργος,απλα θα εχει τηλεφωνο ελευθερο και για κλησεις τωρα ενω το αλλο για δοκιμες

εαν καταλαβα καλα και εγω

τι το διαφορετικο εχει το KK ΓΙΑ ΝΑ ανεβουμε στο αλογο της?

δωστε πραμα στο λαο,μην ειστε τσιγκουνηδες :p

θα περιμενω να βγαλει και την νεα με το fix του 720p

Πολυ καλα καταλαβες , ετσι ακριβως ...

Η ΚΚ εχει καλυτερο κερνελ και θα'ναι πιο γρηγορο το τηλ.. , πιο ευελικτο στο multitasking , browsing , gaming ,κ.λ.π.

Μπορει βεβαια να εχει αλλα προβληματακια ελπιζω ομως οτι και με τη συνδρομη του moihack σιγα σιγα να λυνονται.

Θα δω κι εγω τι μπορω να κανω κι ελπιζω σε λιγο καιρο να εχουμε καλο αποτελεσμα και με κιτκατ .

Για Back To Ice V3

Εφτιαξα και το stock κερνελ της Huawei με ροοτ και busybox runparts , αλλα χωρις o/c , παει αρκετα καλα ομως , ας ειναι και με 1024 ταχυτητα.

Για μενα η Back to Ice ειναι κομπλε , οτι μπορουσα να κανω γι'αυτη τη ρομ , εγινε .

Το μονο που θα μπορουσε να γινει παραπανω ειναι στο κερνελ , αλλα μεχρι εδω μπορω , αυτα που μπορουσα να βαλω και ν'αλλαξω στο κερνελ τα'κανα , πηραμε τη μεγιστη ραμ που μπορουσε να δώσει , δουλευουν ολα ωραια , με εξαιρετικο ηχο σε ολα τα επιπεδα και απιθανη καμερα και βιντεο , τα οποια δεν πιστευα οτι μπορουσαμε να ειχαμε μ'αυτη τη κινεζια.

Δεν ειναι η αγαπημενη μου ρομ , αλλα σιγουρα ειναι μια αξιοπρεπης Ics ρομ για το u8800pro.

To μονο που της λειπει ειναι το crt off που λεει κι ο tzivas.

Αλλαξα κι ενα sqlite3 και σε συνδυασμο με το patched libsqlite.so κερδισε λιγο χρονο ακομα στο rl benchark ... εφτασε τα 41-42 sec , ενω τωρα ειναι 45-47 sec ... φανταστειτε οτι με το στοκ libsqlite.so βγάζει 91-93 sec ( εδω , το λιγοτερο ειναι το καλυτερο ).

Αυταααα , παω για κιτκατ και τα λεμε ... :p

Edited by gkalen

απιθανη καμερα και βιντεο , τα οποια δεν πιστευα οτι μπορουσαμε να ειχαμε μ'αυτη τη κινεζια.

+100

Γιωργο αμα ακουσεις Μποφιλου σε MH1+vipersaudio+CHINA+R θα παθεις πλακα

δεν ειμαι ειδικος στον ηχο αλλα εμεινα καταπληκτος που αυτο το πραματακι μπορει και οδηγει τα ηχεια εστω και με softwear επιταχυντη σε τετοια επιπεδα

κριμα και ντροπη στην εταιρια που δεν το υποστηριξε ποτε της

αντε να παμε σε KK εαν και προτιμω παυλιδη υγειας αμυγδαλου

Παραπανω που λεγατε για ποια Back To Ice μιλουσα για το random reboot εννοουσα το πρωτο link που εδωσε ο gkalen οταν τον ρωτησα πως παει με την ICS και την MUI που δουλευει. Με την πρωτη ευκαιρια θα περασω και την V3.

Moicach, ωραιος ρε μαν!

Τζιβα η ΚΚ εχει αρκετα καλα. Ειδικα σε συγκριση με ICS.

Το πουλας 100€, βαζεις αλλα 5€ και παιρνεις αυτο: http://www.minideal.net/zte-v967s-mtk6589-quad-core-1-2ghz-android-4-2-dual-sim-5-0-inch-qhd-smart-phone.html το οποιο ομως ειναι 5' οποτε ουτε που θα το σκεφτεις :)

Τελικα παρηγγειλα μαζι με το HUAWEI G610s και το Xiaomi Hongmi (Red Rice). Βλεπω την κοπελιά να το παιρνει μετα απο κανα μηνα γιατι θα θελω να ζησω λιγακι την επισημη MIUI απο την μαμα εταιρια.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κανενα Link για την stallion που θα βρουμε ?

stallion ICS φανταζομαι αυτη ειναι ....

To step 4 ποιο ειναι ? γιατι η Β928 εχει μονο 3 steps εκτος εαν ειναι ο pink screen unlocker.

Edited by da77

Και εμενα ο αδερφος μου το πηρε πριν 2 μηνες.Του το ρουταρα με framaroot αλλα δεν βρηκα καμια ρομ ουτε βρηκα πως αλλαζει recovery.Αμα ξες πες μου και εμενα.Αφου θα φτιαξεις και ρομ ακομα καλυτερα!

Lineage os 15.1

Νίκος...

look ics....:p

εγω καπου ειχα την v4 και το εκανα με αυτην

το unlockpinkscreen του pikachukaki ειναι

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1736650

Edited by akalos

To step 4 ποιο ειναι ? γιατι η Β928 εχει μονο 3 steps εκτος εαν ειναι ο pink screen unlocker.

Στην υπογραφη μου το stallion και το unlock pinkscreen απο πικα.

Και εμενα ο αδερφος μου το πηρε πριν 2 μηνες.Του το ρουταρα με framaroot αλλα δεν βρηκα καμια ρομ ουτε βρηκα πως αλλαζει recovery.Αμα ξες πες μου και εμενα.Αφου θα φτιαξεις και ρομ ακομα καλυτερα!

Θελει δουλεια , δεν υπαρχει τιποτα ακομα εκτος του ροοτ που λες κι εσυ.

Οταν το ψαξω καλυτερα θα σ'ενημερωσω.

Τα'χα μπερδεψει χθες με αλλο παρομοιας ονομασιας , τεςπα θελει ψαξιμο ακομα , οταν ειμαι ετοιμος θα σου πω.

Ψαχνω να βρω το στοκ ρομ γι'αυτο το τηλ.. , οταν το βρω θα ειναι καλυτερα.

+100

Γιωργο αμα ακουσεις Μποφιλου σε MH1+vipersaudio+CHINA+R θα παθεις πλακα

δεν ειμαι ειδικος στον ηχο αλλα εμεινα καταπληκτος που αυτο το πραματακι μπορει και οδηγει τα ηχεια εστω και με softwear επιταχυντη σε τετοια επιπεδα

κριμα και ντροπη στην εταιρια που δεν το υποστηριξε ποτε της

αντε να παμε σε KK εαν και προτιμω παυλιδη υγειας αμυγδαλου

Φοραω aurora τωρα , καλη ειναι , οι κλησεις ακουγονται πλεον , εχει καποια θεματακια που θα διορθωθουν φανταζομαι.

Η αλλη η dynamic sync v2 ειχε προβλημα με fc στα settings μετα το πιν , δεν ειχα χρονο να το ψαξω κι εβαλα aurora.

Θελω χρονο ακομα , δεν εχω ιδεα απο κιτκατ , πρεπει να μελετησω λιγο και θα τα λεμε στη πορεια.

Θελει δουλεια , δεν υπαρχει τιποτα ακομα εκτος του ροοτ που λες κι εσυ.

Οταν το ψαξω καλυτερα θα σ'ενημερωσω.

Τα'χα μπερδεψει χθες με αλλο παρομοιας ονομασιας , τεςπα θελει ψαξιμο ακομα , οταν ειμαι ετοιμος θα σου πω.

Ψαχνω να βρω το στοκ ρομ γι'αυτο το τηλ.. , οταν το βρω θα ειναι καλυτερα.

.

Ok.Να σε καλα :)

Lineage os 15.1

Νίκος...

Φοραω aurora τωρα , καλη ειναι , οι κλησεις ακουγονται πλεον , εχει καποια θεματακια που θα διορθωθουν φανταζομαι.

Η αλλη η dynamic sync v2 ειχε προβλημα με fc στα settings μετα το πιν , δεν ειχα χρονο να το ψαξω κι εβαλα aurora.

Θελω χρονο ακομα , δεν εχω ιδεα απο κιτκατ , πρεπει να μελετησω λιγο και θα τα λεμε στη πορεια.

αμα πεσει το ματι σου σε κατι τετοιο

Fast Dormancy

σφυρα μου

πρεπει να το υποστηριζει η εταιρια σωστα οπως και η rom

προς το παρον εχω error MMI code

βαλε mokee

1.edit:βλεπω στο xda:3- wipes + CM11 + reboot + mokee (without any wipe) ==> OK (my current configuration)

2.I removed setup wizard from core gapps package and it boots fine without any crash.

Edited by akalos

how to

V4A Rom Inclusion

edit:ειχα ενα προβλημα οταν πηγαινα στις ρυθμισεις και πατουσα τις εφαρμογες,το κουμπακι γινοταν μπλε χωρις να κανει τιποτα για μερικα δευτερα επειτα ανοιγε το παραθυρο αλλα δεν εμφανιζοντουσαν αμεσως ,σαν να εψαχνε να τις βρει...τεσπα,μετα απο ψαξιμο,ενεργοποιησα το

seeder v2 και διορθωθηκε,τωρα ειναι smooth

Edited by akalos

Είπα και εγω να περασω την back to ice v3 και κολλησα στην αναβαθμιση σε Β928...

Μετα το περασμα stallion και μετα πρωτο update (step1) (κλειστο το fastboot) στο reboot μου βγαζει τη recovery5 και δεν παει στη stallion?

Τι κανω ξαναπερναω stallion ?

το φορτιζεις ταυτοχρονα?δεν θελει

δεν το φορτιζω...

παρατηρησα το εξης

ξεκιναει και βγαζει το σημα της huawei για λιγο, μετα μαυριζει η οθονη για λιγο, δονειται και ξαναβγαζει το σημα και πηγαινει σε recovery 5.

Μηπως να παω σε ροζ οθονη και να αντιγραψω ολα τα αρχεια στον φακελο image απο το backup που εχω του αρχικου (εννοω με το κανονικο recovery, boot κλπ)?

edit: ξαναπερασα stallion και ξεκιναω παλι

Edited by mixanikosgr

δεν το φορτιζω...

παρατηρησα το εξης

ξεκιναει και βγαζει το σημα της huawei για λιγο, μετα μαυριζει η οθονη για λιγο, δονειται και ξαναβγαζει το σημα και πηγαινει σε recovery 5.

Μηπως να παω σε ροζ οθονη και να αντιγραψω ολα τα αρχεια στον φακελο image απο το backup που εχω του αρχικου (εννοω με το κανονικο recovery, boot κλπ)?

edit: ξαναπερασα stallion και ξεκιναω παλι

κλεινει και κανει boot σε recovery

εγω το φορτιζα συγχρονως και μου το εκανε,το εβγαλα και εκανε boot κανονικα

εχει τις παραξενιες του...