Jump to content

[Modding] Huawei U8800 IDEOS X5 Pro

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δοκίμασα icsdroid και δεν ειδα καμια τρελη διαφορα στον ηχο.

Ειναι και πιο βαρια απο την Stallion ,οποτε γυριζω παλι σε stallion.

δεν υπαρχει περιπτωση,κατι δεν σου εκατσε καλα,ειδικα in call volume και ειδοποιηση κλησης.δεν παιζονται

• Απαντήσεις 11,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• Pikachukaki

1342

• akalos

1502

• gkalen

2252

• tzivas31

755

Top Posters In This Topic

Θα ηθελα να ρωτησω απο οσους δοκιμασαν την icsdroid οταν λενε βαρια να το συγκεκριμενοποιησουν σε τι ακριβως την βρισκουν βαρια. Για να μας εξηγησουν και εμας αυτους που σκεφτομαστε να κανουμε το βημα να κρινουμε αναλογως ο καθενας με τις προτιμησεις του αν θα το κανουμε ή οχι. Θα παρακαλουσα οσο πιο αντικειμενικα γινεται. Ευχαριστω πολυ

βαρια ειναι η rom που εχει φορτωμενο ui η κακη διαχειριση μνημης.Η και τα 2 μαζι.Η γενικα οταν τρεχουν αρκετα πραγματα στο background και δεν φτανει η μνημη του τηλεφωνου.Οτι δηλαδη γινεται με ολες τις ics k jb rom που εχουμε Edited by azuli

Αφου του βγαζει μονο αυτα και δεν το ειχε μπλοκαρει τελειως παλι καλα. Εγω θα σε συμβουλευα να δοκιμασεις πρωτα να του περασεις την official 2.2 που ειναι για προ την Β025 ή Β026 και για τις 2 δινω λινκ στον οδηγό μου...

Παιδιά σας ευχαριστώ όλους, χάρη στη βοήθειά σας καταφέραμε να αναστήσουμε ένα σχεδόν νεκρό τηλέφωνο! Πέρασα τη 2.2 όπως μου είπατε, ξεκίνησε κανονικά, αναβάθμισα σε 2.3 και εν τέλει του πέρασα την official ICS. Δουλεύουν όλα, και wi-fi και gps και bluetooth. Αν δεν του αρέσει, θα του βάλω να δοκιμάσει την Droid ή τη Stallion.

Παιδιά σας ευχαριστώ όλους, χάρη στη βοήθειά σας καταφέραμε να αναστήσουμε ένα σχεδόν νεκρό τηλέφωνο! Πέρασα τη 2.2 όπως μου είπατε, ξεκίνησε κανονικά, αναβάθμισα σε 2.3 και εν τέλει του πέρασα την official ICS. Δουλεύουν όλα, και wi-fi και gps και bluetooth. Αν δεν του αρέσει, θα του βάλω να δοκιμάσει την Droid ή τη Stallion.

Χαιρομαι που καταφερες να το αναστησεις τωρα αφου εισαι σε official ics μπορεις να φλασαρεις την icsdroid εφοσον εχεις κανει και το 4ο στεπ και εχεις ξεκλειδωσει το bootloader και εχεις περασει recovery ειτε 5.0.27 είτε του ivan. Αν θελησεις να περασεις stallion θα πρεπει να κανεις downgrade σε 2.3 περνωντας με dload φακελο το 2ο στεπ της Β572 και μετα αλλαζωντας το recovery στο 5.0.27. Προσεκτικα με τα βηματα για να μην το κολλησεις ξανα και εχεις θεματα!!!

Χαχα, μπραβο , κι εγω χαιρομαι γιατι νομιζα οτι δεν θα γινοταν.

Εδωσες και λυση για τυχον μελλοντικο παρομοιο προβλημα.

Κατα τ'αλλα οτι σου λεει ο tzivas στο προηγουμενο ποστ.

Αλλα αφου ο φιλος σου δεν ξερει απ'αυτα, θα τρελαθει και με την ice droid, αλλα καλυτερα αστον να το δουλεψει ετσι για κανα μηνα , να το φορτωσει και λιγο , και μετα θα σου πει μονος του αν κατι δεν του παει καλα .

Θα ηθελα να ρωτησω απο οσους δοκιμασαν την icsdroid οταν λενε βαρια να το συγκεκριμενοποιησουν σε τι ακριβως την βρισκουν βαρια. Για να μας εξηγησουν και εμας αυτους που σκεφτομαστε να κανουμε το βημα να κρινουμε αναλογως ο καθενας με τις προτιμησεις του αν θα το κανουμε ή οχι. Θα παρακαλουσα οσο πιο αντικειμενικα γινεται. Ευχαριστω πολυ

Βαριά ειναι μια Ρομ οταν αργει να ανοιξει εφαρμογες οπως επισης καταλαβαινεις πολλα απο το scroll των εικονιδιων.

Η stallion με την icsdroid εχει διαφορα σε αυτο.

Οταν πληκτρολογεις ενα μηνυμα στην icsdroid αργει σε σχεση με την stallion.

Aκομα και το rotate ειναι πιο αργο.

Εγω θελω να πηγαινει σφαιρα και να μην εχει ιχνος lag και μεχρι στιγμης δεν εχω δει κατι πιο γρηγορο απο τη stallion.

Δοκιμασε να κανεις πανω-κατω scroll στις ''ρυθμισεις'' και στις 2 ρομ να δεις διαφορα.

βαρια ειναι η rom που εχει φορτωμενο ui η κακη διαχειριση μνημης.Η και τα 2 μαζι.Η γενικα οταν τρεχουν αρκετα πραγματα στο background και δεν φτανει η μνημη του τηλεφωνου.Οτι δηλαδη γινεται με ολες τις ics k jb rom που εχουμε

με κανα δυο εφαρμογες ανοιχτες η μνημη παει για πλακα 270mb,ελαχιστη χρηση μνημης εχω δει μολις 180mb!!!

οταν σε gb ειχα δει και 85mb

τα παντα αργουν περισοτερο απο gb,αλλα εχεις ics UI,ηχο,καμερα,fonts πολυ καλυτερα,μπαταρια πολυ καλη για μενα τουλαχιστον

και φαινεται να δουλευουν ολα χωρις προβλημα

ατου:in call volume,πεντακαθαρος,κρυσταλινος

παιχνιδια δεν ξερω αλλα νομιζω οτι εκει θα εχει θεμα μεγαλο λογω μνημης

Edited by akalos

με κανα δυο εφαρμογες ανοιχτες η μνημη παει για πλακα 270mb,ελαχιστη χρηση μνημης εχω δει μολις 180mb!!!

οταν σε gb ειχα δει και 85mb

τα παντα αργουν περισοτερο απο gb,αλλα εχεις ics UI,ηχο,καμερα,fonts πολυ καλυτερα,μπαταρια πολυ καλη για μενα τουλαχιστον

και φαινεται να δουλευουν ολα χωρις προβλημα

ατου:in call volume,πεντακαθαρος,κρυσταλινος

παιχνιδια δεν ξερω αλλα νομιζω οτι εκει θα εχει θεμα μεγαλο λογω μνημης

και 120 να μενουν παλι δεν θα χει προβλημα με παιχνιδια..!Αλλα το θεμα ειναι τι γινεται μολις την φορτωσεις εφαρμογες!Εγω περιμενω τον gkalen να ανεβασει καινουργια gb γιατι με την προηγουμενη (Stallion_ICS_V1 χωρις supercharger) μπορω να πω οτι μετα απο τοσο καιρο εχω πολλα θεματα του στυλ random reboots,reboots λογω μνημης,παγωματα,lagαρισμα στις εφαρμογες και στα παιχνιδια (αν μεινει καμια μερα χωρις reboot) και τετοια κουλα.Ολα με σουπερ προβλεπε διαδικασιες εγκαταστασης και χωρις κανενα πειραγμα εκ μερους μου.Αυτο που μπορω να πω παντως ειναι οτι εχει το πιο smooth ανοιγμα κλεισιμο εφαρμογων (animations) απ'ολες οσες εχω βαλει.Ισως φταιει και το seeder,το χω στο agressive

και 120 να μενουν παλι δεν θα χει προβλημα με παιχνιδια..

δεν εχω ιδεα απο αυτα αλλα για πλακα μενουν 60mb ελευθερα

τι λεμε τοση ωρα! εαν θυμαμαι καλα ειναι γυρω στα 340mb ολα και ολα

εαν νομιζεις οτι φτανουν η η διαχειριση μνημης που κανει το συστημα ειναι καλη τοτε ....

Edited by akalos

STALLION ics

Κατεβασμα , STALLION ics

http://www.mediafire.com/download.php?pwbuy4x2g6ku164

changelog

το κλασικο ελληνικο stallion , με τις γνωστες εφαρμογες μεσα ( camera ics+ (για πανοραμικες φωτο) , adw ex launcher κ.λ.π.) , και οποιος δεν θελει , απλα τις σβηνει.

το ρομ φτιαχτηκε απο την αρχη , πολυ προσεκτικα , παει σφαιρα και ισως το πιο smooth rom που εχετε βαλει ποτε.

απο theming , οσο πιο κοντα στην ics , μεγαλυτερα τα fonts του ρολογιου και ημερομηνιας στο statusbar , με νεο settings.systemui και framework-res.

screenshots

[ATTACH]32347[/ATTACH] [ATTACH]32348[/ATTACH] [ATTACH]32349[/ATTACH]

εγκασταση

ολοι ξερετε πως γινεται , και με κλειστα ματια ... :p

ENJOY ... :cool:

μολις εγκατεστησα την παραπανω ρομ.

δυστυχως δεν αναγνωριζει την καρτα σιμ.

καμια προταση?

και με τη new stalion τα ιδια .δεν βλεπει τη σιμ.

υπαρχει τροπος αποδω και περα να εγκαταστησω καποια official μηπως και συνελθει?

Edited by frapedia

μολις εγκατεστησα την παραπανω ρομ.

δυστυχως δεν αναγνωριζει την καρτα σιμ.

καμια προταση?

και με τη new stalion τα ιδια .δεν βλεπει τη σιμ.

υπαρχει τροπος αποδω και περα να εγκαταστησω καποια official μηπως και συνελθει?

Αντε παλι .....

Μονο τη δικια μου σιμ, βλεπει???

Βαλε ενα αλλο ρομ, να δεις αν στη διαβαζει ...

βαλε cm7, kalo, κατι αλλο τεςπα , να δουμε ...

εβαλα παλι του kalo που πριν δουλευε κανονικα.

τιποτα η σιμ. τι μπορει να εκανα?

να βαλω καμια stock recovery?

εβαλα παλι του kalo που πριν δουλευε κανονικα.

τιποτα η σιμ. τι μπορει να εκανα?

να βαλω καμια stock recovery?

Εκανες σωστα τα wipes που σου ειπα στο αλλο thread; Αλλιως δοκιμασε με αλλη sim μηπως εχει προβλημα.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

ναι τα wipes εγιναν σωστα.

δοκιμασα κι αλλη καρτα ιδιας εταιριας και παλι τα ιδια.

τελικα επρεπε μονο να κανω factory reset την ics και τιποτα αλλο.

Σιγουρα εγινε το downgrade σωστα; Τι baseband εχεις;

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εισαι σιγουρος οτι εκανες downgrade σε gb η ησουν με ics και βαζεις ρομ για GB.

να ρωτησω πως βγαζουμε τις προεγκαταστημενες εφαρμογες?παραδειγμα δεν μου αρεσει ο ADW και θελω να βαλω αλλον launcher,πως γινεται?

να ρωτησω πως βγαζουμε τις προεγκαταστημενες εφαρμογες?παραδειγμα δεν μου αρεσει ο ADW και θελω να βαλω αλλον launcher,πως γινεται?

Κανε εγκατασταση τον launcher που θελεις και μετα , με root explorer, πας στο system/app και σβηνεις τον adw ( org.adw.launcher......).

Reboot και ετοιμος.

Αν θες να μετακινησεις τον launcher που εβαλες στο system, , τοτε πας στο data/app και κανεις move τον launcher που εβαλες στο, system/app ... reboot, τελος.

Eυχαριστω για την απαντηση σου. η μετακινηση ειναι για να υπαρχει και αυτος και να μπορεις να τον κανεις απεγκατασταση οποτε θελεις?

Eυχαριστω για την απαντηση σου. η μετακινηση ειναι για να υπαρχει και αυτος και να μπορεις να τον κανεις απεγκατασταση οποτε θελεις?

Η μετακινηση στο, system/app γινεται, για να μη μπορει να σβηστει ουτε κατα λαθος.

Ενω αν μεινει στο data/app και εστω κατα λαθος τον κανεις απεγκατασταση , τοτε το τηλ.. δεν θα μπορει ν'ανοιξει .... στο system/app o launcher ειναι πιο ασφαλης απο κατα λαθος σβησιμο, γιατι δεν μπορει να γινει απεγκατασταση μεσω ρυθμισεων/διαχειρηση εφαρμογων , παρα μονο με titanium η σβησιμο με root explorer.

Εισαι σιγουρος οτι εκανες downgrade σε gb η ησουν με ics και βαζεις ρομ για GB.

μαλλον το δευτερο

προσπαθω να κανω downgrade απο ics σε 2.3.5.

Εγκατεστησα unlock pinkscreen και cwm recovery εκανα ολα τα βηματα αλλα αφου επιλεξω το zip αρχειο με την ρομ βγαζει τα εξης μηνυματα:finding update package...

opening update package...

installing update...

installation aborted.

Η ρομ που προσπαθηασα να εγκαταστησω ειναι:HUAWEI_U8800P_Android_2.3_V100R001C00B521_Oversea _Normal_05010TXB

μετα αρχισα τις βλακειες με custom ρομς που ναι μεν εγκαθιστανται αλλα δε βρισκουν σιμ.

σωζεται?

μαλλον το δευτερο

προσπαθω να κανω downgrade απο ics σε 2.3.5.

Εγκατεστησα unlock pinkscreen και cwm recovery εκανα ολα τα βηματα αλλα αφου επιλεξω το zip αρχειο με την ρομ βγαζει τα εξης μηνυματα:finding update package...

opening update package...

installing update...

installation aborted.

Η ρομ που προσπαθηασα να εγκαταστησω ειναι:HUAWEI_U8800P_Android_2.3_V100R001C00B521_Oversea _Normal_05010TXB

μετα αρχισα τις βλακειες με custom ρομς που ναι μεν εγκαθιστανται αλλα δε βρισκουν σιμ.

σωζεται?

Δεν φλασαρουμε official με zip ...

Με dload φακελο το κανουμε ...

θες μονο το στεπ 2 απο την Β521 που εχεις.

πηγαινε μια δυο σελιδες πισω, στην υπογραφη του tzivas31 εχει λινκ με οδηγιες.

Δεν φλασαρουμε official με zip ...

Με dload φακελο το κανουμε ...

θες μονο το στεπ 2 απο την Β521 που εχεις.

πηγαινε μια δυο σελιδες πισω, στην υπογραφη του tzivas31 εχει λινκ με οδηγιες.

το θεμα ειναι.....τωρα που εχω πανω custom ρομ κανω κανονικα το update? ή πρεπει να κανω κατι αλλο πρωτα?