Jump to content

[Modding] Huawei U8800 IDEOS X5 Pro

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μήπως τυχαινει να ξερει κανεις τιμουλα

εγω οχι,διοτι ηταν μαζι με το τηλεφωνο

φοβαμαι οτι δεν γλυτωνεις το ψαξιμο σε φυσικα καταστηματα

• Απαντήσεις 11,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• Pikachukaki

1342

• akalos

1502

• gkalen

2252

• tzivas31

755

Top Posters In This Topic

παιδια καλησπερα.εχω περασει αυτη τη ρομ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1999454 και ψαχνω εφαρμογη για ραδιοφωνο.εβαλα το spirit αλλα δεν προσαρμοζει.υπαρχει καποιο αλλο που να ταιριαζει?

ευχαριστω...

παιδια καλησπερα.εχω περασει αυτη τη ρομ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1999454 και ψαχνω εφαρμογη για ραδιοφωνο.εβαλα το spirit αλλα δεν προσαρμοζει.υπαρχει καποιο αλλο που να ταιριαζει?

ευχαριστω...

Δεν νομιζω να υπαεχει κατι.

Δεν εχεις προβλημα παντως, ποσο νομιζεις θα καθεσαι μ'αυτες τις ρομ?

Αφου τις δοκιμασεις ολες σε λιγο θα γυρισεις σε 2.3 και θα'χεις απ'ολα.

Μη νομιζεις οτι το ραδιοφωνο θα'ναι το μοναδικο προβλημα σου

Gkalen καλησπερα.ειμαι ακομη στο ψαξιμο εχεις δικιο.την προηγουμενη εβδομαδα προσπαθησα να κανω downgrade σε 2.3 αλλα δεν μπορουσα γιατι μου εβγαζε παντα pink screen.ακολουθησα τις οδηγιες αλλα κι εγω καπου ειχα θεμα.αν μπορεσεις καποια στιγμη και εχεις χρονο βγαλε ενα μπουσουλα για downgrade σ εμας τους ασχετους για να φλασαρουμε την stallion η οτι καινουριο ετοιμαζεις....

σ ευχαριστω εκ των προτερων.....

Gkalen καλησπερα.ειμαι ακομη στο ψαξιμο εχεις δικιο.την προηγουμενη εβδομαδα προσπαθησα να κανω downgrade σε 2.3 αλλα δεν μπορουσα γιατι μου εβγαζε παντα pink screen.ακολουθησα τις οδηγιες αλλα κι εγω καπου ειχα θεμα.αν μπορεσεις καποια στιγμη και εχεις χρονο βγαλε ενα μπουσουλα για downgrade σ εμας τους ασχετους για να φλασαρουμε την stallion η οτι καινουριο ετοιμαζεις....

σ ευχαριστω εκ των προτερων.....

Δεν ειναι θεμα, αν θα βαλεις Stallion η οτι αλλο θες.

Το θεμα ειναι οτι ξερουμε οτι δεν ειναι καλα τα πραγματα στην ics.

Για downgrade , νομιζω οτι με φλασαρισμα του στεπ 2 απο gb θα γινει η δουλεια σου.

gkalen το ξερω οτι δεν εχει να κανει μ αυτο.απλα σαν περιεργοι που ειμαστε ολοι(και πορ ολα τα αρνητικα σχολια σας για την ics)

την δοκιμασα χωρις οντως να ειναι κατι το ιδιαιτερο.

αυριο θα περασω μονο το στεπ 2 απο jb και αν καπου σκαλωσω θα το ποσταρω....

σ ευχαριστω και παλι....

Ρε παιδια, μια χαρη αν δε βαριεστε.

Μπορειτε να γραψετε τα χαρακτηριστικα του φορτιστη που ερχοταν με τη συσκευασια της συσκευης; Τσεκαρω καποιες λεπτομεριες.

Τα δικα μου ειναι αυτα:

MODEL: HS-050040E7

INPUT: 100-200V~ 50/60Hz 0.2A

OUTPUT: 5.0V 400mA

Σε εναν αλλο φορτιστη η ενταση ρευματος εξοδου ηταν 1.0A.

Σας ευχαριστω.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

για να δουμε που το πας κυριε tupac rip ... :p

τα δικα μου ...

MODEL: HW-050100E1W

INPUT: 100-240V - 50/60Hz 0.2A MAX

OUTPUT: 5.0V 1.0A

εντωμεταξυ με τον akalo τον βομβιστη.. :protest: , τι θα κανουμε εδω μεσα ... :p

με το ζορι αποφευγω τις μπομπες , που ειναι αυτη η αντιτρομοκρατικη ?:p

ΕΠΙΣΗΣ ,

ΝΕΟΣ DIALER ΓΙΑ STALLION ( black ics style )

μαζι με συμπληρωματακια στο θεμα.

screenshot

[ATTACH]30963[/ATTACH]

KATEBAΣΜΑ , STALLION DIALER

http://www.mediafire.com/download.php?6y4cdtsch47o2iq

Eγκατασταση , κατευθειαν απο recovery ( install zip from sd card )

Enjoy

Edited by gkalen

Dear Customer,

Thank you for contacting Huawei device.

The info you provided is incomplete ,we need info below to handle your enquiry (Skip the info already provided in your mail )

Exact model :

Service provider you subscribed to:

The IMEI or SN no.

District or country

the firmware version:

The model of PC:

The Operating System:

the specification of the problem:

if you are facing bouncing mail in replying this mail , please include our previous correspondence and forward it to

Mobile@huawei.com

Once again thank you for contacting Huawei device.

Best Regards.

Huawei Device Customer Care Team.

αλλου επρεπε να την βαλω....

εγω ενα wallpaper ζητησα......

Edited by akalos

για να δουμε που το πας κυριε tupac rip ... :p

τα δικα μου ...

MODEL: HW-050100E1W

INPUT: 100-240V - 50/60Hz 0.2A MAX

OUTPUT: 5.0V 1.0A

Δεν ειναι κατι συμαντικο και καπως off topic.

Μπερδεψα τους πανομοιοτυπους εξωτερικα φορτιστες με την κοπελα μου που εχει Huawei και παρατηρησα οτι τωρα τελευταια φορτιζω πιο αργα. Το ψιλιάστικα και απ'οτι φαινεται απο τα χαρακτηριστικα που σας εδωσα δεν εχουμε τον ιδιο. Αρα συμπεραινω οτι μικροτερη ενταση ρευματος εξοδου (400mA αντι 1A) => πιο αργη φορτιση.

Μια ηλεκτρονικη εμπειρια.

αλλου επρεπε να την βαλω....

εγω ενα wallpaper ζητησα......

Αυτο με το ρολόι;

Edited by TUPAC_RIP

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

τηλεφωνώ στην Αστυνομία (100) αλλά βγαίνει το 112, γιατί?ξέρει κανείς?

112: Ο αριθμός που πρέπει να θυμάστε αν βρεθείτε σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης!

Δημιουργήθηκε για να εξυπηρετεί σε 24ωρη βάση τους πολίτες σε περιπτώσεις που χρειαστούν βοήθεια.

Σε όποια χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης χρειαστείτε βοήθεια όπως π.χ. αστυνομίας, πυροσβεστικής, ασθενοφόρου EKAB ή λιμενικού καλέστε το 112.

Πολυ συνοπτικα ειναι ακριβως το ιδιο :D (Offtopic)

On Topic τωρα.

Επιβητορας final V1.

Μπορω να πω οτι ειμαι εντυπωσιασμενος αν και ημουνα απο την πρωτη στιγμη που περασα σταλιον. Δεν εχω καποιο bug να αναφερω τουλαχιστον σαν ψιλοβασικος χρηστης που ειμαι.

off topic παλι. (με το recovery 6 που ημουνα καταλαθος μπορω να πω οτι ειναι πολυ πιο γρηγορο απο το 5 στο οτιδηποτε ειτε αυτο ειναι wipes η εγκατασταση καποιου ROM) απλα μου εκανε εντυπωση και το ειπα!! :)

Επιβητορας final V1.

Μπορω να πω οτι ειμαι εντυπωσιασμενος αν και ημουνα απο την πρωτη στιγμη που περασα σταλιον. Δεν εχω καποιο bug να αναφερω τουλαχιστον σαν ψιλοβασικος χρηστης που ειμαι.

off topic παλι. (με το recovery 6 που ημουνα καταλαθος μπορω να πω οτι ειναι πολυ πιο γρηγορο απο το 5 στο οτιδηποτε ειτε αυτο ειναι wipes η εγκατασταση καποιου ROM) απλα μου εκανε εντυπωση και το ειπα!! :)

Αφου μου κανε και μενα εντυπωση η Stallion, για φαντασου ... :p

Στη final V1, δεν χρειαζεται να φλασαρεις καποιο θεμα (dialer) , υπαρχει ηδη ο black ics dialer , εκτος αν θες τον προηγουμενο dialer που εχω 2-3σελιδες πιο πισω.

Μολις ολοκληρωσω ολο το ics style theme, θα ετοιμασω και το θεμα της. V5.1 για φλασαρισμα και κατι αλλα θεματακια που εχω βρει, ετσι αυτο το ρομ θα εχει και επιλογες θεματων για ν'αλλαζετε αμα βαριεστε .

Για το recovery 6 δεν γνωριζω , μου φαινεται πιο σιγουρο το 5 , τουλαχιστον σε froyo και gb

Edited by gkalen

Αφου μου κανε και μενα εντυπωση η Stallion, για φαντασου ... :p

Στη final V1, δεν χρειαζεται να φλασαρεις καποιο θεμα (dialer) , υπαρχει ηδη ο black ics dialer , εκτος αν θες τον προηγουμενο dialer που εχω 2-3σελιδες πιο πισω.

Μολις ολοκληρωσω ολο το ics style theme, θα ετοιμασω και το θεμα της. V5.1 για φλασαρισμα και κατι αλλα θεματακια που εχω βρει, ετσι αυτο το ρομ θα εχει και επιλογες θεματων για ν'αλλαζετε αμα βαριεστε .

Για το recovery 6 δεν γνωριζω , μου φαινεται πιο σιγουρο το 5 , τουλαχιστον σε froyo και gb

με τα widgets βρηκες καμια ακρη?

με τα widgets βρηκες καμια ακρη?

Οχι, δεν μπορω να καταλαβω απο που γινεται.

Αλλα δεν σκαω και πολυ, δυο widgets βαζω ( οχι στην κεντρικη οθονη) .

Αφου το ρομ δουλευει απιθανα και σιγα-σιγα ομορφαινει κιολας, και επισης θα ομορφαινει ακομα περισσοτερο με περισσοτερες επιλογες στο theming δεν σκαω με τα widgets.

Δεν φταιει παντως καποια μοντα, εχω στο νου μου να δοκιμασω αλλα δυο πραγματα και αν γινει κατι εχει καλως.

Το ενα ειναι το unlock fps limit, για το οποιο θα ηθελα να μαθω με ποιο τροπο το ξεκλειδωσε ο moihack στο kiss4droid ( αυτη ειναι μια διαφορα που βρηκα) .

Και το αλλο ειναι να δοκιμασω τα xml's απο froyo η απο ics μηπως ειναι εκει το θεμα .

Αυτες ειναι οι διαφορες που βρηκα, ελπιζω να μη φαω bootloop με την αλλαγη των xml's στο cust.

Αυτο με το ρολόι;

ναι ρε ****το μου

Εχω αυτην την εικονα απο οπου εσβησα οσο μπορουσα το watermark αλλα το θεμα ειναι να μη κανει την ανακλαση (οτι και καλα υπαρχει οθονη απο πανω που πεφτει φως). Επειδη δεν ειμαι σπιτι σου δειχνω αυτη κι αν ενδιαφερεσαι (δε

νομιζω) σου την στελνω με καλυτερη ποιοτητα και με fit στην αναλυση της οθονης μας.

Παντως νομιζω πως δεν ειναι πραγματικο wallpaper. Θελω να πω πως δε βγαλανε φωτογραφια τη συσκευη με αναμενη την οθονη και να δειχνει αυτο. Πιστευω πως επεξεργαστηκαν την φωτογραφια της συσκευης και στη θεση της οθονης κανανε μονταζ και βαλανε την εικονα με το ρολόι και τη δωσαν για προμόσιον.

Edited by TUPAC_RIP

[sIGPIC][/sIGPIC]

το καπακι κανανε κορνιζα και τη δωσαν για προμόσιον.

ευχαριστω παντως

αλλα ρε ****το να κανουν οτι δεν καταλαβαινουν;

αλλα τι κινεζοι θα ηταν τοτε!

ο Γιωργος που ειναι;

images?q=tbn:ANd9GcQ70EUfXpasex7Zw5F2RsZZIVSv3WQ7KSg2Jen8aF2CDbb74D3BQg

ελπιζω να σε πετυχει:p:p

Βοηθειααααα ,ουφ ξυστα περασε ...:p

Και γω νομιζω δεν ειναι wallpaper αλλα μονταζ.

Εχω ψαξει και γω να το βρω, εχω βρει ενα σωρο με ρολογια, αλλα αυτο με τιποτα.

εχω ενα προβλημα μολις επστρεψε το huawei x5 pro μου απο το service και εχω παλι το προβλημα που ειχα και πριν το παω ... δλδ εκει που στελνω μια χαρα μηνυματα και οι αλλοι απαντουν καποια μου ερχονται και καποια καθολου και επισης μου λενε πως με παιρνουν τηλεφωνο και λεει οτι ειναι κλειστο ενω εγω το εχω ανοιχτο και μολις με ξαναπερνουν τοτε χτυπαει κανονικα..!! ξερει κανεις καμια λυση ?αα να επισημανω οτι εχω την ics B928 που μου εγκατεστησαν απο το service..!!πριν το παω ειχα την official 2.3 και ειχα το ιδιο προβλημα!! ευχαριστω εκ των προτερων.!!:)

γυρισε το σε 2g μονο και δες εαν φτιαξει

μπορει να μην εχεις σημα αμα ειναι στο αυτοματο 2g\3g

γυρισε το σε 2g μονο και δες εαν φτιαξει

μπορει να μην εχεις σημα αμα ειναι στο αυτοματο 2g\3g

το γυρισα τωρα θα δω αν δεν το ξαναπαθω παντως παντα μου εδειχνε οτι ειχα σημα. και το παθαινα.!!!παντως σε ευχαριστω για την απαντηση σου.!!

το γυρισα τωρα θα δω αν δεν το ξαναπαθω παντως παντα μου εδειχνε οτι ειχα σημα. και το παθαινα.!!!παντως σε ευχαριστω για την απαντηση σου.!!

Μου το ξαναεπαθε..!!