Jump to content

[Modding] Huawei U8800 IDEOS X5 Pro

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@MobbDeep η τελευταια ειναι αυτή http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=319182&page=475 και νομιζω οτι για σενα ειναι αυτη στο μηνυμα #7119
Huawei Ideos X5 Pro , Nexus 7 , Huawei Honor 8

• Απαντήσεις 11,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• Pikachukaki

1342

• akalos

1502

• gkalen

2252

• tzivas31

755

Top Posters In This Topic

@steliossamos

κατι παιζει με το ιντερνετ , αμα δοκιμασεις σε αλλο ροοτερ θα καταλαβεις...

NEO POM

HORSEMAGEDDON NEW (MΟΝΟ ΓΙΑ FROYO 2.2.2 BASEBAND )

CHANGELOG

Προστεθηκε στο ρομ

entropy generator

beats audio for froyo

custom background

ICS fonts

H εφαρμογη Αirdroid , που μετακινεις αρχεια,φωτο,βιντεο και τα παντα ολα απο και προς το pc η το τηλ.. , χωρις καλωδιο usb.

και αλλαγη launcher ( ADW Launcher ex ).

ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ HORSEMAGEDDON NEW

http://www.mediafire.com/?sd3tdvmsjo6wkd8

εγκατασταση , ξερετε , ετσι ??? :)

ENJOY , ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΡΟΜ , χωρις μικρολεπτομερειες .... :D

Και περιμενω να μου πειτε για τον ΗΧΟ ... :whistle:

Edited by gkalen

Χα χα χα χα σε 'μενα παει αυτο ε; :)

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χα χα χα χα σε 'μενα παει αυτο ε; :)

:lol::lol::lol::lol::lol: ..... :p

περιπου , οχι ακριβως .

Αυτό με το entropy generator πολύ με εξιτάρει...εν τω μεταξύ ακόμα να το πάω στην Arvato να μου το καθαρίσει από τις σκόνες. Μηπως να το αναβάλω για κανένα 3μηνο;
Χριστόφορος :music:

Αυτό με το entropy generator πολύ με εξιτάρει...εν τω μεταξύ ακόμα να το πάω στην Arvato να μου το καθαρίσει από τις σκόνες. Μηπως να το αναβάλω για κανένα 3μηνο;

Και που ν'ακουσεις και τα beats .... :D

Tο beats audio δεν ειναι αυτο που εχουν στο xda , αλλα ειναι μονταρισμενο για froyo.

@gkalen

τελικα η μαλ...α ήταν δική μου χαζομαρα.ειχα βγαλει τη μπαταρια,διορθωσα την ωρα αλλα ξεχασα να φτιαξω την ημερομηνια και την ειχα αφησει στο 1980!Με το που το εφτιαξα,ολα κομπλε!

Θα πετάει φανταζομαι και η νεα ρομ,αλλα δυστυχως έχω συνηθησει τρελα και δυσκολα αποχωριζομαι holo launcher(θα μου πεις αλλαξέ τον!!ισως..),αλλα κυριως με προβληματιζει το entropy generator.Διαβασα λιγακι παραπανω για αυτο,και λένε οτι αυτό το "ξυπνημα" που κανει συνεχως στον επεξεργαστη εχει αντικτυπο στην μπαταρια και στην αυτονομια της συσκευης.Χωρια που(επειδη το δοκιμασα μια μερα)διαφορα πραγματικη ειδα μονο στο multitasking.Εσυ βέβαια που το χρησιμοποιεις καποιες μερες τωρα θα μας πεις καλυτερα.

@gkalen

τελικα η μαλ...α ήταν δική μου χαζομαρα.ειχα βγαλει τη μπαταρια,διορθωσα την ωρα αλλα ξεχασα να φτιαξω την ημερομηνια και την ειχα αφησει στο 1980!Με το που το εφτιαξα,ολα κομπλε!

Θα πετάει φανταζομαι και η νεα ρομ,αλλα δυστυχως έχω συνηθησει τρελα και δυσκολα αποχωριζομαι holo launcher(θα μου πεις αλλαξέ τον!!ισως..),αλλα κυριως με προβληματιζει το entropy generator.Διαβασα λιγακι παραπανω για αυτο,και λένε οτι αυτό το "ξυπνημα" που κανει συνεχως στον επεξεργαστη εχει αντικτυπο στην μπαταρια και στην αυτονομια της συσκευης.Χωρια που(επειδη το δοκιμασα μια μερα)διαφορα πραγματικη ειδα μονο στο multitasking.Εσυ βέβαια που το χρησιμοποιεις καποιες μερες τωρα θα μας πεις καλυτερα.

Θα σου αρεσει πολυ ο ADW launcher ex , μοιαζει αρκετα με holo αλλα με περισσοτερα πραγματα.

To entropy generator που εβαλα ειναι το καλυτερο απ'ολα , μονταρισμενο απο τον Ryuinframe (V6) στο xda , το οποιο δεν εχει κανενα θεμα , ουτε με μπαταρια ουτε με τιποτ'αλλο , χωρια που εβαλα ενα νεο binary (powersave) στο system/bin που μαλλον ειναι και καλυτερη η μπαταρια πλεον.

Και τα beats σκοτωνουν ......

με ψήνεις τώρα άγρια και έλεγα να ηρεμήσω λίγο με τα φλασαρίσματα..

με βλεπω να περναω την καινουργια kalo σε 2-3 μερες αν δεν μπορεσω να φτιαξω την cuvetto οπως θελω.Πολυ smooth η rom αλλα..οπως ειπαμε και πριν..μικροπροβληματακια που αν δεν τα χεις συνηθισει σε χαλανε..

NEO POM

HORSEMAGEDDON NEW (MΟΝΟ ΓΙΑ FROYO 2.2.2 BASEBAND )

CHANGELOG

Προστεθηκε στο ρομ

entropy generator

beats audio for froyo

custom background

ICS fonts

H εφαρμογη Αirdroid , που μετακινεις αρχεια,φωτο,βιντεο και τα παντα ολα απο και προς το pc η το τηλ.. , χωρις καλωδιο usb.

και αλλαγη launcher ( ADW Launcher ex ).

ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ HORSEMAGEDDON NEW

http://www.mediafire.com/?sd3tdvmsjo6wkd8

εγκατασταση , ξερετε , ετσι ??? :)

Και περιμενω να μου πειτε για τον ΗΧΟ , αυτοι που ακουνε με ακουστικα κυριως ... :whistle:

screenshots ....

[ATTACH]29327[/ATTACH] [ATTACH]29328[/ATTACH] [ATTACH]29329[/ATTACH]

[ATTACH]29330[/ATTACH] [ATTACH]29331[/ATTACH]

Edited by gkalen

Τελικά έβαλα τη νέα SD κάρτα (την πρώτη από το σχόλιό μου στη σελίδα 479, post #7173), αλλά πάλι τα ίδια κάνει. :cry: Πάλι θέλει κανα 5λεπτο για να φορτώσει όλες τις εφαρμογές κ αυτό το καταφέρνει μόνο τις μισές φορές. Ίσως να φταίει το ότι έχω βάλει πολλές εφαρμογές τελικά κ για αυτό να ζορίζεται...

@ gkalen

Μέσα στις επόμενες μέρες θα τη δοκιμάσω τη νέα ρομ. Πολύ καλή η επιλογή σου να βάλεις αυτό το theme ως βασικό ;)

:respect: στον gkalen και τις rom του!

Τελικά έβαλα τη νέα SD κάρτα (την πρώτη από το σχόλιό μου στη σελίδα 479, post #7173), αλλά πάλι τα ίδια κάνει. :cry: Πάλι θέλει κανα 5λεπτο για να φορτώσει όλες τις εφαρμογές κ αυτό το καταφέρνει μόνο τις μισές φορές. Ίσως να φταίει το ότι έχω βάλει πολλές εφαρμογές τελικά κ για αυτό να ζορίζεται...

@ gkalen

Μέσα στις επόμενες μέρες θα τη δοκιμάσω τη νέα ρομ. Πολύ καλή η επιλογή σου να βάλεις αυτό το theme ως βασικό ;)

μηπως εχεις καποια rom η καποιο script που κανει zipalign τις εφαρμογες σε καθε reboot?Γιατι του kalo πχ και μενα 5 λεπτα ηθελε με full εφαρμογες για να ξεκινησει

@skoulikios13 ρίξε μια ματιά εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1987032

@skoulikios13

Το entropy generator , μειωνει σχεδον στο μηδεν τον χρονο εναλλαγης μεταξυ ανοιχτων εφαρμογων ( multitasking).

Δηλαδη να ανοιξεις καμμια δεκαρια εφαρμογες συγχρονως και πηγαινεις απο τη μια στην αλλη κρατωντας πατημενο το πληκτρο home.

@mazanostra

Καλα ποσες εφαρμογες εχεις ??

Ανοιξε το titanium και πες μου , ποσες εφαρμογες σου λεει οτι ειναι εγκατεστημενες.

μηπως εχεις καποια rom η καποιο script που κανει zipalign τις εφαρμογες σε καθε reboot?Γιατι του kalo πχ και μενα 5 λεπτα ηθελε με full εφαρμογες για να ξεκινησει

Μιλάς με γρίφους γέροντα... :blink::dizzy:

Όχι μόνο δε ξέρω τι είναι αυτά ή πώς τα αναγνωρίζω, αλλά δε ξέρω ποιες εφαρμογές το κάνουν αυτό που περιγράφεις. Στη φωτογραφία που έχω επισυνάψει, φαίνεται τι εννοώ. Αυτό είναι έτσι από το πρωι. Σήμερα είναι μόνο 2 εφαρμογές που φαίνονται έτσι. Άλλες φορές είναι εμφανίζονται έτσι όλες οι εφαρμογές που είναι στην SD κ αυτό με είχε οδηγήσει να πιστέψω ότι έφταιγε η πολύ πολύ αργή ταχύτητα ανάγνωσης της κάρτας. Χτες το εικονίδιο του browser που είναι στην κάτω μπάρα (dock??) ήταν γκρι κ όταν πάταγα επάνω του έλεγε ότι δεν υπήρχε η εφαρμογή κ ότι ο GO έπρεπε να επανεκινηθει (το λέει πάντα βεβαια αυτό). Το ίδιο μήνυμα βγάζει κ όταν η εφαρμογή είναι όπως φαίνεται στη φωτο. Μάλλον έχω πολλές εφαρμογές ή φταίει ότι έχω πολύ πραμα στην κάρτα κ δεν μπορεί να κάνει access σε όλα τα αρχεία.

@mazanostra

Καλα ποσες εφαρμογες εχεις ??

Ανοιξε το titanium και πες μου , ποσες εφαρμογες σου λεει οτι ειναι εγκατεστημενες.

Εφαρμογές χρήστη κ συστήματος 163

Για αυτό λέω ότι μάλλον είναι πολλές κ σκαλώνει το φουκαριάρικο.

Εφαρμογές χρήστη κ συστήματος 163

Για αυτό λέω ότι μάλλον είναι πολλές κ σκαλώνει το φουκαριάρικο.

Μετακινησε τες ολες στο τηλεφωνο κανε reboot και τσεκαρε αν ολα ειναι οκ.

Μετακινησε τες ολες στο τηλεφωνο κανε reboot και τσεκαρε αν ολα ειναι οκ.

Έχω την εντύπωση ότι δε θα χωρέσουν όλες...

Έχω την εντύπωση ότι δε θα χωρέσουν όλες...

Θα χωρεσουν , κι αν δεν χωρεσουν , ασε στη καρτα οσες εχεις τσεκαρει οτι φορτωνουν κανονικα.

Μετα δες πως ανοιγει το τηλ..

Ναι, έτσι είναι κομπλέ, αλλά γέμισε τα 900+ΜΒ από το 1 γίγα που έχει εσωτερική μνήμη κ άφησα ορισμένες εκτός. Τελικά η SD φταίει, αλλά γιατί έτσι; Όντως, περνώ όλες τις εφαρμογές μου στην κάρτα για να έχει ελεύθερο χώρο το κινητό, αλλά τόσο σκάλωμα πια;!

@mazanostra κανε μια επιλογη.Αυτες που χρησιμοποιεις περισσοτερο και εχουν widgets αστες στο κινητο.Τις λιγοτερο προσπελάσιμες βαλτες στην sd.Εγω αυτό εχω κάνει.Τραβα και κανα format στην sd μπας και στρωσει

Ναι, έτσι είναι κομπλέ, αλλά γέμισε τα 900+ΜΒ από το 1 γίγα που έχει εσωτερική μνήμη κ άφησα ορισμένες εκτός. Τελικά η SD φταίει, αλλά γιατί έτσι; Όντως, περνώ όλες τις εφαρμογές μου στην κάρτα για να έχει ελεύθερο χώρο το κινητό, αλλά τόσο σκάλωμα πια;!

Ξεκινα και βαζε στην καρτα δυο-δυο εφαρμογες και reboot , μεχρι να βρεις ποιες ειναι αυτες που σου αργουνε το συστημα και αυτες αστες στο τηλ... και μετακινησε μονο αυτες που δεν σου δημιουργουν προβλημα.

Edited by gkalen

ΑΥΡΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΝΕΟ ΛΙΝΚ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΜ .

και πως βγαζουμε την φωτο που εχει ο dialer απο πισω στην kalo?