Jump to content

[Modding] Huawei U8800 IDEOS X5 Pro

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πριν 2 εβδομαδες πηρα την πρωτη αλλα την δεκαεξαρα. Ειναι απο τις καλυτερες μαρκες και ειμαι ευχαριστημενος.

Α, τότε είσαι ο ιδανικός για να ρωτήσω. Όταν ξεκινά το κινητό σου φορτώνει αμέσως τα applications; Εγώ έχω θέμα μ΄αυτό, καθώς ειτε δε φορτώνει όλες τις εφαρμογές κ δείχνει το γνωστό εικονίδιο του android με το loading από κάτω, είτε εξαφανίζονται τα εικονίδια κ από την επιφάνεια εργασίας (ή όπως λέγονται οι αρχικές οθόνες) και από το κεντρικό μενού (drawer ή όπως λέγεται :O), αλλά κ απο τυχόν φακέλους που υπάρχουν στις αρχικές οθόνες.

:respect: στον gkalen και τις rom του!

• Απαντήσεις 11,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• Pikachukaki

1342

• akalos

1502

• gkalen

2252

• tzivas31

755

Top Posters In This Topic

Α, τότε είσαι ο ιδανικός για να ρωτήσω. Όταν ξεκινά το κινητό σου φορτώνει αμέσως τα applications; Εγώ έχω θέμα μ΄αυτό, καθώς ειτε δε φορτώνει όλες τις εφαρμογές κ δείχνει το γνωστό εικονίδιο του android με το loading από κάτω, είτε εξαφανίζονται τα εικονίδια κ από την επιφάνεια εργασίας (ή όπως λέγονται οι αρχικές οθόνες) και από το κεντρικό μενού (drawer ή όπως λέγεται :O), αλλά κ απο τυχόν φακέλους που υπάρχουν στις αρχικές οθόνες.

Ολα εμφανιζονται κανονικα , εκτος αν εχεις μεταφερει εφαρμογες με widget στην καρτα.

Αν εχεις μεταφερει τις εφαρμογες σου στη καρτα , τοτε θελει πιο πολυ για να φορτωσει (20 δλπ) αν δεν τις εχεις στην καρτα φορτωνουν αμεσως (5-10 δλπ).

3. NEW HORSEMAGEDDON THEME ... http://www.mediafire.com/?8ogb9bec3vgiei3

μπαινουμε recovery και φλασαρουμε οποιο θεμα θελουμε .

αμα θελοuμε κανουμε και wipe cache και wipe dalvik cache.

περιμενουμε 2-3 λεπτα να ξανανοιξει το τηλ...

για screenshots εδω ... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1597358&page=59

ENJOY .... :cool:

Ελα γκαλεν χρονια πολλα και καλη χρονια με ακομα καλυτερες δημιουργιες απο τη "κουζινα" σου.

Να σε ρωτησω εμενα αν περασω το new horsemageddon theme θα χαθουν οι θανασάκηδες ή όχι?

Ελα γκαλεν χρονια πολλα και καλη χρονια με ακομα καλυτερες δημιουργιες απο τη "κουζινα" σου.

Να σε ρωτησω εμενα αν περασω το new horsemageddon theme θα χαθουν οι θανασάκηδες ή όχι?

Χρονια πολλα , δεν σε ξεχασα , θα σου φτιαξω και τα δικα σου θεματακια με θανασακηδες .

Το new horsemageddon ειναι δυναμη , κι εγω αυτο εχω τωρα .

Βαλτο αμα θες αλλα οι θανασακηδες θα φυγουν η αλλιως περιμενε και θα σου το ετοιμασω μεχρι αυριο.

Αμα θες βαζουμε και αλλο background ( θανασακη σκουρο ).

Ολα εμφανιζονται κανονικα , εκτος αν εχεις μεταφερει εφαρμογες με widget στην καρτα.

Αν εχεις μεταφερει τις εφαρμογες σου στη καρτα , τοτε θελει πιο πολυ για να φορτωσει (20 δλπ) αν δεν τις εχεις στην καρτα φορτωνουν αμεσως (5-10 δλπ).

Δεν είναι θέμα της ρομ. Το έκανε κ με την official αυτό. Έχει να κάνει με το γεγονός ότι η SD μου είναι πολύ πολύ αργή κι ό,τι έχω εγκατεστημένο εκεί είτε δε το φορτώνει καθόλου (κυρίως αυτά που είναι περίπλοκα προγράμματα όπως επεξεργασία εικόνας) ή κάνει κανά 5λεπτό+ για να τα εμφανίσει. Φαντάσου ένα πράγμα σα να ξεκινάς τα windows στο pc κ να χρειάζεται ώρα για να φορτώσει τα services κ τα εικονίδια του desktop κ να οφείλεται σε παλιο κ αργό δίσκο. Για αυτό θέλω να παω σε γρηγορότερη sd σε χρόνους διαβάσματος. Όσον αφορά τα widgets, ναι, αν τα έχει κανείς στην sd, έχασε. Αυτό το έπαθα τις πρώτες μέρες, οπότε από τότε μόνο στη μνήμη του κινητού πλέον τα widgets :)

Δεν είναι θέμα της ρομ. Το έκανε κ με την official αυτό. Έχει να κάνει με το γεγονός ότι η SD μου είναι πολύ πολύ αργή κι ό,τι έχω εγκατεστημένο εκεί είτε δε το φορτώνει καθόλου (κυρίως αυτά που είναι περίπλοκα προγράμματα όπως επεξεργασία εικόνας) ή κάνει κανά 5λεπτό+ για να τα εμφανίσει. Φαντάσου ένα πράγμα σα να ξεκινάς τα windows στο pc κ να χρειάζεται ώρα για να φορτώσει τα services κ τα εικονίδια του desktop κ να οφείλεται σε παλιο κ αργό δίσκο. Για αυτό θέλω να παω σε γρηγορότερη sd σε χρόνους διαβάσματος. Όσον αφορά τα widgets, ναι, αν τα έχει κανείς στην sd, έχασε. Αυτό το έπαθα τις πρώτες μέρες, οπότε από τότε μόνο στη μνήμη του κινητού πλέον τα widgets :)

Οκ , αλλαξε καρτα και πες μου και ποιες εφαρμογες σε ζοριζουν

Οι εφαρμογές δεν είναι πάντα οι ίδιες, διαφέρουν από restart σε restart. Θέλει ποικιλία το άτιμο το κινητό! :P Πάντως, με το που την πάρω τη νέα μνήμη (αφού με ένα απλά copy/paste γίνεται η δουλειά κ για τους φακέλους του λειτουργικού), θα το ξαναδω κ θα σου πω.

Gkalen,φλασαρα μόλις το θεματακι της horsemageddon,αφου πρώτα έκανα wipes και το κινητο δεν ανοιγει με τιποτα!Δειχνει το σημα της huawei και μολις παει να ξεκινησει το αρχικο logo της ρομ σου το δειχνει 1 δευτερολεπτο,σταματαει,ξαναξεκιναει,ξανασταματαει.Σαν να μην μπορει να bootαρει.Ξαναμπηκα recovery,εκανα παλι wipes αλλα παλι το ιδιο.Δεν bootρει με τιποτα!
Huawei Ideos X5 Pro , Nexus 7 , Huawei Honor 8

Gkalen,φλασαρα μόλις το θεματακι της horsemageddon,αφου πρώτα έκανα wipes και το κινητο δεν ανοιγει με τιποτα!Δειχνει το σημα της huawei και μολις παει να ξεκινησει το αρχικο logo της ρομ σου το δειχνει 1 δευτερολεπτο,σταματαει,ξαναξεκιναει,ξανασταματαει.Σαν να μην μπορει να bootαρει.Ξαναμπηκα recovery,εκανα παλι wipes αλλα παλι το ιδιο.Δεν bootρει με τιποτα!

Την πατησες , μαλλον εκανες ολα τα wipes , γι'αυτο δεν ανοιγει , μονο cache και dalvik cache ειπαμε , τιποτε αλλο.

Τωρα πρεπει να ξαναφλασαρεις το ρομ απ'την αρχη.

μονο cache και dalviκ εκανα,ειμαι πολυ προσεκτικος.Καταφερα καπως μεσα απο το recovery να περασω στην sd το τελευταίο rom σου και το φλασαρα.ολα οκ.(δεν μου εχει ξανακανει κολπο το κινητο και πηγε λιγο η καρδια μου στη κουλουρη βεβαια...)

μονο cache και dalviκ εκανα,ειμαι πολυ προσεκτικος.Καταφερα καπως μεσα απο το recovery να περασω στην sd το τελευταίο rom σου και το φλασαρα.ολα οκ.(δεν μου εχει ξανακανει κολπο το κινητο και πηγε λιγο η καρδια μου στη κουλουρη βεβαια...)

Μηπως κατα λαθος το'κανες και δεν το καταλαβες.

Δεν θα παθαινε κατι το τηλ.. αλλα αν ειχες backup δεν θα χρειαζοταν να περασεις το ρομ απ'την αρχη.

Τωρα που εβαλες το ρομ παλι , φλασαρε το θεμα χωρις wipes και θα δουλεψει κανονικα.

Και να ξερεις για τετοιες περιπτωσεις , οταν εχεις στησει το τηλ.. σου οπως το θες , κανε ενα backup απο recovery και αν σου τυχει κατι να μην χρειαστει να το στηνεις απ'την αρχη.

Εγω τα φλασαρα τα θεματα πανω απο 10 φορες και ποτε δεν κολλησε .

εννοεις ολοκληρωτικο backup μεσα απο το recovery ε?Kάνεις δηλαδη backup μέσα από το recovery και το κάνεις restore παλι μέσα απο αυτό?Αυτο προυποθέτει το backup να το έχεις πάντα μεσα στη κάρτα σου?Ενταξει δεν εχασα τιποτα,τα κραταω τα παντα με με το titanium και με backup της sd.Μονο η επανατακτοποιηση μου περνει λιγη ωριτσα. Edited by steliosamos

Eγώ κάθε μήνα με τις νέες ενημερώσεις από play store και τα παιχνίδια καινούρια που κατεβάζω είτε άλλα themes και ότι άλλες αλλαγές που κάνω κάνω και ένα backup έτσι ώστε όποτε θέλω ή συμβεί κάτι απλά με ένα restore όλα διορθώνονται. Αν θες για κάθε ενδεχόμενο κράτα την μέσα στην sd card αλλά κράτα τη και σαν αρχείο σε κανά δίσκο καλού κακού. Επειδή όμως όσα πιο πολλά έχεις τόσο περισσότερο χώρο πιάνει εγώ τουλάχιστον κάθε μήνα σβήνω το παλιό backup και φτιάχνω νέο και για ασφάλεια το έχω και ένα αντίγραφο στο pc. Εμένα προσωπικά το titanium backup δεν μου άρεσε σαν πρόγραμμα και δεν το δουλεύω πάντα backup από recovery και σώζονται στο φάκελο clockworkmod. Edited by tzivas31

Ευχαριστω tzivas.σαν το αρχικο δηλαδή που καναμε πριν κάνουμε ρουτ και φλασαρουμε το πρώτο ρομ

. Εμένα προσωπικά το titanium backup δεν μου άρεσε σαν πρόγραμμα και δεν το δουλεύω πάντα backup από recovery και σώζονται στο φάκελο clockworkmod.

ακριβως,recovery και παλι recovery

Aκριβως οπως τα λενε τα παιδια.

Το backup εγω συνηθως το κανω οταν θελω να πειραξω κατι στο τηλ.. , αν εχω προβλημα κανω restore , αν δεν εχω σβηνω το φακελο clockworkmod και τελος , και οταν χρειαστει ξανακανω καινουριο backup.

Το titanium ειναι κορυφαιο για να επαναφερεις data εφαρμογων οταν βαζεις νεο ρομ , δεν κανει backup ολου του τηλ..

Κορυφαια εφαρμογη για ολους .

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ και εγκαταστηστε , απο δω ... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1987032

Τι δοκιμασες Γιωργο?είδες διαφορα?

απο οτι καταλαβα μονο το τελευταιο zip(seeder-1.1.apk) κατεβαζουμε και εγκαθιστουμε κανονικα ετσι?δεν χρειαζεται να κανουμε κατι το αλλο?

Εγω εχω βαλει τα αρχεια που χρειαζονται και δεν εγκατεστησα την εφαρμογη.

Η εφαρμογη ειναι η version 1.1 , κατεβαστε το ζιπ , ξεζιπαρετε και εγκαταστηστε την.

Ειναι απιστευτη πλεον η ενναλαγη μεταξυ ανοιχτων εφαρμογων , π.χ. ανοιξα 5 παραθυρα στο dolphin και οχι σε android view αλλα σε desktop view , ανοιξα επισης tunein radio να παιζει μουσικη , xda application , root explorer σε open in text editor και you tube στη ν αρχικη σελιδα , μετα κρατωντας πατημενο το πληκτρο home αλλαζα απο την μια εφαρμογη στην αλλη και ο χρονος εγινε μηδενικος σχεδον.

Αν δεν το βαλετε , τι να σας λεω , απλα περαστε το .

(Οταν κραταμε πατημενο το πληκτρο home μας δειχνει ποιες εφαρμογες εθναι ανοιχτες η ποιες ειχαμε χρησιμοποιησει προηγουμενως και ετσι παμε απο την μια εφαρμογη στην αλλη χωρις να πηγαινουμε στο συρταρι εφαρμογων).

Σκεφτομαι να βγαλω μια εκδοση με το entropy μεσα στο ρομ χωρις να χρειαζεται η εφαρμογη , αλλα θα δουμε.

Σορρυ για το χαζο της υποθεσης,αλλα για να μαστε σιγουροι,ετσι δεν ειναι ενεργοποιημενη?οντως παντως φαινετε να κανει δουλεια

Σορρυ για το χαζο της υποθεσης,αλλα για να μαστε σιγουροι,ετσι δεν ειναι ενεργοποιημενη?οντως παντως φαινετε να κανει δουλεια

φαινεται,θα το δουμε εαν κανει και κατι αλλο

γιατι ορε δεν εχεις καλο ρομ;;:p

edit:παντως ρε παιδια δεν βλεπω κατι το διαφορετικο,σορυ δηλ, αλλα δεν....

Edited by akalos

Ετσι ακριβως .

Και αυτο φαινεται σε οσους ανοιγουν πολλες εφαρμογες συγχρονως.

Ρε παιδια,μια λεπτομερεια η οποια ειναι η μονη που με βασανιζει για να πω οτι το κινητο ειναι 100% οπως το θελω.Θα ηθελα το κουρινακι των ειδοποιησεων να μην κλεινει αυτόματα μετα από κάθε αγγιγμα στο notification toggle.Το ειχα ψαξει πιο παλια και νομιζω οτι σε πιο καινουριες εκδοσεις του android μπορεις να το κανεις.Σε μας υπαρχει καμια περιπτωση να γινει?Γνωρίζουν τιποτα οι αγαπητοι devs μας? ;)

Ρε παιδια,μια λεπτομερεια η οποια ειναι η μονη που με βασανιζει για να πω οτι το κινητο ειναι 100% οπως το θελω.Θα ηθελα το κουρινακι των ειδοποιησεων να μην κλεινει αυτόματα μετα από κάθε αγγιγμα στο notification toggle.Το ειχα ψαξει πιο παλια και νομιζω οτι σε πιο καινουριες εκδοσεις του android μπορεις να το κανεις.Σε μας υπαρχει καμια περιπτωση να γινει?Γνωρίζουν τιποτα οι αγαπητοι devs μας? ;)

Μαλλον ειναι αναλογα με την rom,στου Kalo πχ μενει ανοιχτο.

Δεν ειναι θεμα εκδοσης , υπαρχουν πολλα τηλ.. που εχουν ενσωματεμενα τα power widget και ας εχουν froyo.

Απλα η huawei δεν τα εβαλε στο froyo .

Μονη λυση ειναι ν'αλλαξεις power widget , οπως ειδες δεν μπορει να γινει αυτο που θες με το notification toggle .