akalos Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 (edited) akale διορθωσεμε! αυτο ειναι το προφανες φιλε μου,το κρυφο πιο ειναι; εδω σε θελω!δεν εχω καταλαβει. drivers της οθονης ισως;;; το pdf ειναι χαλια και στις οδηγιες αναφερει:sign package for china area τεσπα,ας μην μιλαμε και πολυ γιατι ειμαστε πολυ τυχεροι σε σχεση με το απλο X5 ας μας δωσουν και την ICS ετσι και θα βρουμε τροπο να την περασουμε :grin::grin: όταν κάνω το update θα χρειαστεί να ξαναβάλω το αρχείο UPDATE.APP (step2) και να ξανακάνω reboot ? οχι βεβαια. θα τα σβησεις και θα βαλεις το step 3 αμα θελεις. τωρα τελευταια κυκλοφορει πολυ της μοδας το SwiftKey_X σαν πληκτρολογιο για ριχτε του μια ματια Edited November 27, 2011 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsikosgr Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 γεια και απο μένα!!! εκανα και εγω την αναβάθμιση απο την κινεζικη σελιδα και ολα καλά παρατήρησα εκτος τον αλλον που αναφέρθηκαν και κατι ακόμα!!! πριν όταν η οθόνη έμπαινε σε κατάσταση αναμονής πατουσες τα πλαινα πλήκτρα της φωνής και ενεργοποιούνταν ξανα η οθονη.. τωρα αυτο ειναι δυνατόν μονο απο το κεντρικό πάνω κουμπί ... συνεβει και σε εσας αυτο ?? υπαρχει καποια λυση για να ξαναδουλεψει ετσι οπως πριν?? ευχαριστω!!! Παράθεση -------------------------------------------- Η παιδεία και το ήθος δεν αποστρατεύονται... σμιλεύονται στην ψυχή σου και με αυτά πορεύεσαι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 γεια και απο μένα!!! εκανα και εγω την αναβάθμιση απο την κινεζικη σελιδα και ολα καλά παρατήρησα εκτος τον αλλον που αναφέρθηκαν και κατι ακόμα!!! πριν όταν η οθόνη έμπαινε σε κατάσταση αναμονής πατουσες τα πλαινα πλήκτρα της φωνής και ενεργοποιούνταν ξανα η οθονη.. τωρα αυτο ειναι δυνατόν μονο απο το κεντρικό πάνω κουμπί ... συνεβει και σε εσας αυτο ?? υπαρχει καποια λυση για να ξαναδουλεψει ετσι οπως πριν?? ευχαριστω!!! Ναι ετσι ειναι πλεον. Εκτος κι αν βαλεις καποιο αλλο lock-screen προγραμματακι. Π.χ επειδη εχω βαλει τον Go Launcher, ειχα δοκιμασει και το Go Locker,καπως ετσι, που σου δινει αλλες οθονες κλειδωματος, πολλες επιλογες κλπ. Με το Go locker η οθονη αναβε και απο τα πληκτρα φωνης παλι. Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsikosgr Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 σε ευχαριστω πολυ φιλε για την αμεση απαντηση!!! θα το δοκιμασω !!! και παλι σε ευχαριστω!!! Παράθεση -------------------------------------------- Η παιδεία και το ήθος δεν αποστρατεύονται... σμιλεύονται στην ψυχή σου και με αυτά πορεύεσαι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 σε ευχαριστω πολυ φιλε για την αμεση απαντηση!!! θα το δοκιμασω !!! και παλι σε ευχαριστω!!! εχει αναφερθει και δουλευει https://market.android.com/details?id=org.jraf.android.nolock&feature=related_apps#?t=W251bGwsMSwxLDEwOSwib3JnLmpyYWYuYW5kcm9pZC5ub2xvY2siXQ.. περτικαλι κατασταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 πως θα ορισω μια φωτογραφια wallpaper οτι και να κανω δεν τα καταφερνω η μου βγαινει μερος της φωτο η ξεχειλωνει οταν ειναι ολοκληρη. τι κανω λαθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ygik Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 τωρα τελευταια κυκλοφορει πολυ της μοδας το SwiftKey_X σαν πληκτρολογιο για ριχτε του μια ματια Το δοκίμασα αλλά δεν με βολεύει καθόλου. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp_r5gt Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 πως θα ορισω μια φωτογραφια wallpaper οτι και να κανω δεν τα καταφερνω η μου βγαινει μερος της φωτο η ξεχειλωνει οταν ειναι ολοκληρη. τι κανω λαθος; εγω να δεις τι ξεχειλωματα εχω! :lol: και ακομα ακρη δεν εχω βγαλει! περιμενα να κανει αυτοματη προσαρμογη μεγεθους το τηλεφωνο,αλλα δεν το βλεπω :mad: μαλλον θα πρεπει να γινει resize στη φωτο που θελεις να βαλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 περιμενα να κανει αυτοματη προσαρμογη μεγεθους το τηλεφωνο,αλλα δεν το βλεπω :mad: . .......app??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Εγω ρε παιδια οταν ειναι να βαλω μια φωτο wallpaper μου βγαζει την φωτο και ενα πλαισιο το οποιο μπορω να το κανω drag, πανω κατω δεξια αριστερα για να ορισω το τμημα της φωτο που θελω να μπει σαν φοντο. EDIT:Εκτος κι αν εννοειτε φωτο απο καμερα που δεν εχω δοκιμασει.. Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgT Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 εγω με το backgrounds το κάνω π.χ https://market.android.com/details?id=com.ogqcorp.backgrounds.z&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5vZ3Fjb3JwLmJhY2tncm91bmRzLnoiXQ.. διαλεγεις μετα απο την συλλογή σου τη φωτογραφία κ επιλέγεις να τη βάλεις με αυτο το app, scrollable κατα προτημηση! Tapawhat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Εγω ρε παιδια οταν ειναι να βαλω μια φωτο wallpaper μου βγαζει την φωτο και ενα πλαισιο το οποιο μπορω να το κανω drag, πανω κατω δεξια αριστερα για να ορισω το τμημα της φωτο που θελω να μπει σαν φοντο. EDIT:Εκτος κι αν εννοειτε φωτο απο καμερα που δεν εχω δοκιμασει.. Ακριβως...αλλα και απο καμερα νομιζω μετα που θα αποθηκευτει θα σου βγαλει το πλαισιο για να επιλεξεις το τμημα της φωτο που θελεις να αποθηκευσεις σαν wallpaper. Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 (edited) για να ορισω το τμημα της φωτο που θελω να μπει σαν φοντο. EDIT:Εκτος κι αν εννοειτε φωτο απο καμερα που δεν εχω δοκιμασει.. ΔΕΝ θελω τμημα,θελω ολη την φωτο που τραβηξα με την καμερα του σαν wallpaper. δηλ.ολη την φωτο στην αναλυση της οθονης μας.(800X480) ζηταω πολλα:p τι να το κανω αμμα μου τρωει την μιση φωτο! EDIT1:το κανει αυτο το Backgrounds γιατι βαρεθηκα να βαζω-βγαζω apps EDIT2: ανωριμο λειτουργικο το andoid,θελει πολυ δουλεια ακομα. EDIT3:και εγω ειμαι γκρινιαρης Edited November 28, 2011 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mits3 Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 καλησπερα, ακολουθησα τις οδηγιες για να περασω την 2.3.5 απο 2.2.2 αλλα στο 2ο βημα (update step2) το κινητο εχει κολλησει σε μια οθονη που λεει: formatting /cache... formatting /data... formatting /cache... formatting /HWUserData... file backup success sto step1 το κινητο ανοιγε κανονικα κ ειδα οτι ειχε περαστει η 2.3.5. τι κανω; προσπαθω να το κλεισω; εχει κολλησει; βγαζω την μπαταρια; κ κατι αλλο. ο χρονος αποκρισης του κινητου τις τελευταιες μερες αυξηθηκε κ παρατηρησα κολληματα. μηπως φταιει η καρτα μνημης οπου εχω περασει εκει ολες τις εφαρμογες; η καρτα μνημηες ειναι 2gb κ ειναι μια απο αυτες που εδινε η νοκια με το N73 (γραφει πανω στον adaptor, Silicon power). μηπως η ταχυτητα αναγνωσης της μνημης ειναι μικρη; αλλα το προβλημα παρουσιαστηκε τελευταια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp_r5gt Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 καλησπερα, ακολουθησα τις οδηγιες για να περασω την 2.3.5 απο 2.2.2 αλλα στο 2ο βημα (update step2) το κινητο εχει κολλησει σε μια οθονη που λεει: formatting /cache... formatting /data... formatting /cache... formatting /HWUserData... file backup success sto step1 το κινητο ανοιγε κανονικα κ ειδα οτι ειχε περαστει η 2.3.5. τι κανω; προσπαθω να το κλεισω; εχει κολλησει; βγαζω την μπαταρια; βγαλε την μπαταρια,ανοιξε παλι την συσκευη και πεσ μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mits3 Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 ανοιξε, εβγαλε το νεο γραφικο της huawei (στο step 1 ειχε βγαλει το παλιο), εκανε αρκετη ωρα loading αλλα τελικα μπηκε. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp_r5gt Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 ανοιξε, εβγαλε το νεο γραφικο της huawei (στο step 1 ειχε βγαλει το παλιο), εκανε αρκετη ωρα loading αλλα τελικα μπηκε. ευχαριστω to step3 to περασες? εγω το εχω περασει, το loading αργει λιγακι μεχρι να παρει τα ισια του :lol: :D το ροοτ-αρισες,καντο και αυτο,μην κανεις μισες δουλειες(χεχεχεχεεχε) ελα πλακα κανω,το ροοτ ειναι προερετικο,αν δεν εχεις υψηλες απαιτησεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mits3 Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 θα γινει κ το rout αλλα προς στιγμη αντιμετωπιζω ενα αλλο προβλημα. το κινητο δεν βλεπει την καρτα sd. την εκανα φορματ, fat32, περασα ξανα τα αρχεια αλλα το κινητο δεν την αναγνωριζει. μηπως πρεπει να την κανω format με αλλο προτυπο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp_r5gt Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 θα γινει κ το rout αλλα προς στιγμη αντιμετωπιζω ενα αλλο προβλημα. το κινητο δεν βλεπει την καρτα sd. την εκανα φορματ, fat32, περασα ξανα τα αρχεια αλλα το κινητο δεν την αναγνωριζει. μηπως πρεπει να την κανω format με αλλο προτυπο; 2 gb exeis? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mits3 Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 ναι 2 γβ ειναι. πριν την αναβάθμιση την "εβλεπε" κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp_r5gt Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 ναι 2 γβ ειναι. πριν την αναβάθμιση την "εβλεπε" κανονικα θα την κανεις με διαμορφωση fat sketo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mits3 Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 το εκανα αλλα δεν αλλαξε κατι. οταν παω στις ρυθμισεις μου λεει: καρτα SD μη διαθεσιμο -- εσωτερικη καρτα sd συνολικος χωρος 1,56gb διαθεσιμος χωρος 1,55gb -- εσωτερικος αποθηκευτικος χωρος διαθεσιμος χωρος 735 μβ ?τι παιζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp_r5gt Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 το εκανα αλλα δεν αλλαξε κατι. οταν παω στις ρυθμισεις μου λεει: καρτα SD μη διαθεσιμο -- εσωτερικη καρτα sd συνολικος χωρος 1,56gb διαθεσιμος χωρος 1,55gb -- εσωτερικος αποθηκευτικος χωρος διαθεσιμος χωρος 735 μβ ?τι παιζει; που την κανεις διαμορφωση,στο τηλεφωνο η στο pc? στο pc θα την κανεις μηπως τα επεξε η καρτα? εχεις καμια αλλη να δοκιμασεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mits3 Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 (edited) στο πισι την εκανα. μπορει να τα επαιξε μιας κ τελευταια ο χρονος αποκρισης του κινητου ειχε μεγαλωσει (sthn sd ειχα τα παντα). ισως να εφταιγε η καρτα. πιστευα ομως οτι με το φορματ θα εστρωνε. τωρα δεν την διαβαζει καθολου... edit εκανα restart κ το κινητο αναγνωρισε την καρτα! για να δουμε αν θα κανει κ την επαναφορα των δεδομενων σωστα Edited November 28, 2011 by mits3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skarlis Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Παιδιά μία ερώτηση ακόμα . Την εσωτερική κάρτα SD εσωτερικη καρτα sd συνολικος χωρος 1,56gb διαθεσιμος χωρος 1,55gb Δεν μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε ; Ότι πρόγραμμα και να κάνω εγκατάσταση το κάνει στην εξωτερική κάρτα και δεν βλέπω καμία επιλογή να διαλέξω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Φιλικά Σταύρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts