Simacom Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Ρε παιδια παντως συγκριση με το Blade το κινητο πεταει!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 δεν εβγαλε καινουριο,τον κωδικα του kernrel εδωσε απλα,εγω ετσι το καταλαβα. Ακριβως.."τα υλικα για τους αρχιμαγειρες"!;) Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp_r5gt Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 σε ευχαριστω για την απαντηση αλλα το προβλημα ειναι οτι τα εχω στο outlook και απο εκει τα συγχρονιζω και οχι στο gmail.οποτε? Τότε κανείς παιχνιδιμε το ουτλοοκ. Το ίδιο είναι :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BEBAKOS Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Μπορει να γινουν ολα μαζι με καποια ρυθμιση για να μην γινονται ενα-ενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 (edited) 【Kernel】u8800pro-32&35--overclock-kernel Last edited by genokolar; Today at 04:22 PM. παιδια,πως φλασαρουμε,δεν το εχω κανει ακομα. αναλυτικα ε; και πανω που ετοιμαζομουν να το oc λιγο,ετσι για πλακα δηλ.,αποσυρανε τον link.. γιατι αραγε; edit:τωρα το ειδα offical released kernel sources board file have issue, so the gs sensor can't work, i will try fix it or let offical released a new board files Edited November 22, 2011 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 και πανω που ετοιμαζομουν να το oc λιγο,ετσι για πλακα δηλ.,αποσυρανε τον link.. γιατι αραγε; edit:τωρα το ειδα offical released kernel sources board file have issue, so the gs sensor can't work, i will try fix it or let offical released a new board files Θα γυρνουσες σε froyo? Πως μπορουμε να το κανουμε αυτο? Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Θα γυρνουσες σε froyo? με τιποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BEBAKOS Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 προς το παρον βρηκα λυση με το προγραμμα prefixer για οποιον το χρειαζεται.παντως αυτο με τις κλησεις δεν το καταλαβαινω γιατι συμβαινει τοσα χρονια με windows custom rom ποτε δεν ειχα τετοιο προβλημα αυτο με το android πολυ κουλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 (edited) ο τρελαρας ο geno το πηγε στα υψη,lol http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=792150&d=1322019891 καλα ειναι,δεν δοκιμασα παραπανω,ειναι χωρις sd. Edited November 23, 2011 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haf16 Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 καλημερα,εχθες εκανα αναβαθμιση σε 2.3 στο x5 pro απο το site της huawei ( http://www.huaweidevice.com/cn/downl...oftid=NDA4MTM= ),η αναβαθμιση λειτουργει τελεια και τα ελληνικα εμπεριεχονται μεσα!το περασα στην sd με (step 1,step 2, step 3) ετσι κανοντας update μεσω sd σε 5 λεπτα ειχε ολοκληρωθει η διαδικασια.αυτο που θελω να μαθω ειναι τωρα τα αρχεια της αναβαθμισης που εχω στην καρτα να τα σβησω???εχουν περαστει πεσα στη μνημη του κινητου ή οταν θα αφαιρεσω την κατρα θα εχω προβλημα?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 Μπορείς να τα σβήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haf16 Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 το λεω γιατι ειναι 300mb και πιανουν χωρο..αν ηταν πιο μικρα θα τα αφηνα.λοιπον τα σβηνω και ο θεος βοηθος!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 Από τη στιγμή που η ρομ εγκαταστάθηκε δεν χρειάζονται. Απλά αν χρειαστεί για κάποιο λόγο να την εγκαταστήσεις ξανά, θα πρέπει να τα βάλεις στην sd όπως έκανες και την πρώτη φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianniskriti Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 καλημερα,εχθες εκανα αναβαθμιση σε 2.3 στο x5 pro απο το site της huawei ( http://www.huaweidevice.com/cn/downl...oftid=NDA4MTM= ),η αναβαθμιση λειτουργει τελεια και τα ελληνικα εμπεριεχονται μεσα!το περασα στην sd με (step 1,step 2, step 3) ετσι κανοντας update μεσω sd σε 5 λεπτα ειχε ολοκληρωθει η διαδικασια.αυτο που θελω να μαθω ειναι τωρα τα αρχεια της αναβαθμισης που εχω στην καρτα να τα σβησω???εχουν περαστει πεσα στη μνημη του κινητου ή οταν θα αφαιρεσω την κατρα θα εχω προβλημα?ευχαριστω Φίλε μου τα step 1,step 2, step 3 που τα βρίσκω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 (edited) Φίλε μου τα step 1,step 2, step 3 που τα βρίσκω ? ξεζιπαρε την ο τρελαρας ο geno το πηγε στα υψη,lol http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=792150&d=1322019891 καλα ειναι,δεν δοκιμασα παραπανω,ειναι χωρις sd. πως το καλο βγαζει αυτος τετοιο σκορ;;;; πειραξε και την καρτα γραφικων; Edited November 23, 2011 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agg70s Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 καλημερα,εχθες εκανα αναβαθμιση σε 2.3 στο x5 pro απο το site της huawei ( http://www.huaweidevice.com/cn/downl...oftid=NDA4MTM= ),η αναβαθμιση λειτουργει τελεια και τα ελληνικα εμπεριεχονται μεσα!το περασα στην sd με (step 1,step 2, step 3) ετσι κανοντας update μεσω sd σε 5 λεπτα ειχε ολοκληρωθει η διαδικασια.αυτο που θελω να μαθω ειναι τωρα τα αρχεια της αναβαθμισης που εχω στην καρτα να τα σβησω???εχουν περαστει πεσα στη μνημη του κινητου ή οταν θα αφαιρεσω την κατρα θα εχω προβλημα?ευχαριστω Η σελιδα ειναι Κινεζικη πως το εκανες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 λινκΗ σελιδα ειναι Κινεζικη πως το εκανες? κατεβαζεις απο λινκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agg70s Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 λινκ κατεβαζεις απο λινκ O.K τωρα μαλιστα. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 Teach you how to uncap FPS for U8800 or U8800 Pro to 55 τι ακριβως κανει αυτο; ξεκλειδωνει τα FPS απο 30 στα 55;;:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp_r5gt Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 Teach you how to uncap FPS for U8800 or U8800 Pro to 55 τι ακριβως κανει αυτο; ξεκλειδωνει τα FPS απο 30 στα 55;;:blink: kai τι ειναι το fps?:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 kai τι ειναι το fps?:( Frames per second, ποσες εικονες ανα δευτερολεπτο δηλαδη καταγραφει οταν τραβας βιντεο. Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp_r5gt Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 α μαλιστα,το εχει δοκιμασει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianniskriti Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 Frames per second, ποσες εικονες ανα δευτερολεπτο δηλαδη καταγραφει οταν τραβας βιντεο. Παιδιά αυτό αν γίνει θα είναι σπουδαίο , ωστε να λυθει το θεμα με την ροή στο βίντεο γιατί κάνει καποια σπασίματάκια ειδικά στις γρήγορες λήψεις (είναι και το μόνο ψεγάδι που του προσάπτω). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 (edited) 111122-cm-7.1.0-u8800pro-Geno-en.zip CHANGELOG 25-11-2011 update to use 35 kernel fix sim not ready,data connect can't work fix compass issue fix in-call volume note: miui is ready to release Edited November 25, 2011 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 (edited) http://www.huaweidevice.com/worldwide/downloadCenter.do?method=index&directoryId=3372&treeId=0 U8800Pro V100R001C00B512G001(Overseas Normal)(Gingerbread) 2011-11-26 το μωρο μου βγηκε http://www.huaweidevice.com/tcpsdownload/downLoadCenter?category=&flay=software&downloadID=NDMyNDc= Edited November 26, 2011 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts