Jump to content

Αγορά tablet, τι να προτιμήσω;

giandamo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το Cube U30GT2 φαίνεται να αποσπά θετική κριτική... δεν έχει 3G, αλλά παίρνει στικάκι :)

Εγώ παρά τις 7" θα πρότεινα και το νέο Nexus 7 (και στον @ppetross) - προβλέπεται εξαιρετικό - ίσως με ένα μικρό θέμα στο GPS, το οποίο μένει να διευκρινιστεί.

πραγματι φαινεται πολυ καλο... σκεφτομαι και το νοτε 8... δεν εχω εμπειρια απο πενακι αλλα με αυτα που διαβαζω εδω μεσα εχω μπει στην περιεργεια...!!

Λοιπόν, ειμαι ανάμεσα σε galaxy note 8 kai galaxy note 10.1...περιμενω να δω βεβαια τι θα παρουσιασει η wacom στις 20 αυγουστου κι αν ειναι πανω απο 1000ευρω που υποστηριζουν ολοι, τοτε γυρναω σ αυτα τα 2...το 8αρι ειναι πιο smouth, μπορεις να το κουβαλησεις ευκολα παντου, πιο ομορφο σχεδιαστικα, αλλα ισως η 8αρα να ειναι λιγη τελικα, μιας και η 5'' με τρελη αναλυση του s4 ειναι υπεραρκετη...αν δεν ειχα s4 θα μουν οπωσδηποτε για το 8αρι...τωρα ομως σκεφτομαι μηπως παω σε κατι μεγαλυτερο για ταμπλετ..αλλα το 10.1 δε μ αρεσει που ειναι σαν ορθογωνιο..γνωμες??

Λοιπόν, ειμαι ανάμεσα σε galaxy note 8 kai galaxy note 10.1...περιμενω να δω βεβαια τι θα παρουσιασει η wacom στις 20 αυγουστου κι αν ειναι πανω απο 1000ευρω που υποστηριζουν ολοι, τοτε γυρναω σ αυτα τα 2...το 8αρι ειναι πιο smouth, μπορεις να το κουβαλησεις ευκολα παντου, πιο ομορφο σχεδιαστικα, αλλα ισως η 8αρα να ειναι λιγη τελικα, μιας και η 5'' με τρελη αναλυση του s4 ειναι υπεραρκετη...αν δεν ειχα s4 θα μουν οπωσδηποτε για το 8αρι...τωρα ομως σκεφτομαι μηπως παω σε κατι μεγαλυτερο για ταμπλετ..αλλα το 10.1 δε μ αρεσει που ειναι σαν ορθογωνιο..γνωμες??

Ψηφίζω 8αρι. Πολύ βολικοτερο μέγεθος για μεταφορά και επαρκέστατο στην ανάγνωση

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Μετά τα θέματα με την φόρτιση του κινεζικού Ν101, δύσκολα να ξαναδωσω πάνω από 150€ για κινεζια.

Ψάχνω λοιπόν 10ιντσο, 4πυρηνο με 2 gb Ram.

Σε κινέζικο μέχρι 150€αυστηρά ( ξέρω ότι τα κορυφαία Κινέζικα παίζουν στα 200€ περίπου)

, ενώ για επώνυμο δίνω μέχρι 300€ (παραπάνω δεν θέλω γιατί έχω ήδη πρόταση στα 400€ για καινούριο Xperia Tablet Z 4G, που το θεωρώ το καλύτερο ταμπλετ ).

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Μετά τα θέματα με την φόρτιση του κινεζικού Ν101, δύσκολα να ξαναδωσω πάνω από 150€ για κινεζια.

Σε κινέζικο μέχρι 150€αυστηρά ( ξέρω ότι τα κορυφαία Κινέζικα παίζουν στα 200€ περίπου)

, ενώ για επώνυμο δίνω μέχρι 300€ (παραπάνω δεν θέλω γιατί έχω ήδη πρόταση στα 400€ για καινούριο Xperia Tablet Z 4G, που το θεωρώ το καλύτερο ταμπλετ ).

Σε Κινέζικο, κοντά στα 150 υπάρχει αυτό: http://dealsprime.com/tablet-pc/flytouch-10-tablet-pc-10-1-ips-quad-core-a31-google-gps-android-4-1-1.html

Εφόσον θέτεις αυστηρά κριτήρια τιμής για Κινέζικο, καλύτερα πήγαινε για επώνυμο με χαμηλότερα specs ώστε να εξασφαλίσεις κάπιια αξιοπιστία. Αξιόπιστα Κινέζικα μέχρι 200 Ευρώ υπάρχουν, αλλσ́ βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού.

No matter where you go, there you are!

https://www.facebook.com/net314 - http://freedrone.gr

Σε Κινέζικο, κοντά στα 150 υπάρχει αυτό: http://dealsprime.com/tablet-pc/flytouch-10-tablet-pc-10-1-ips-quad-core-a31-google-gps-android-4-1-1.html

Εφόσον θέτεις αυστηρά κριτήρια τιμής για Κινέζικο, καλύτερα πήγαινε για επώνυμο με χαμηλότερα specs ώστε να εξασφαλίσεις κάπιια αξιοπιστία. Αξιόπιστα Κινέζικα μέχρι 200 Ευρώ υπάρχουν, αλλσ́ βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού.

Κοντά στα 150€ ίσως βρεις και το περσινό nexus 7 από eBay

Καλύτερα και για εμένα πήγαινε σε επώνυμο Tablet αφού την πάτησες.Αν και πιστεύω ότι οι περισσότερες κινέζικες εταιρείες έχουν διορθωθεί και έχουν βγάλει πολύ καλά μοντέλα.

Κοντά στα 150€ ίσως βρεις και το περσινό nexus 7 από eBay

Kοιτάω αυστηρά 10άρι και 4 πύρηνο όπως έγραψα πριν.

Καλύτερα και για εμένα πήγαινε σε επώνυμο Tablet αφού την πάτησες.Αν και πιστεύω ότι οι περισσότερες κινέζικες εταιρείες έχουν διορθωθεί και έχουν βγάλει πολύ καλά μοντέλα.

Βρες μου εσύ ένα κινέζικο μοντέλο που και στην ακριβή κατηγορία (των 200€) δεν θα έχει πόσα άτομα με προβλήματα στα διάφορα φόρουμ. Δεν έχω πρόβλημα να ξαναέπαιρνα κινέζικο αν όντως έχουν βελτιωθεί, αλλά τόσα λεφτά και για κάτι που ίσως βγάλει πρόβλημα είναι κοροϊδία.

Όλοι λέτε να πάω σε επώνυμο, αλλά σε ποιο καταλήγετε τελικά κοντά στα 300€;

Amazon Fire stick 4k max

Έχεις δίκιο στα κινέζικα πάντα βάζεις χέρι αλλά πλέον διορθώνεις μικρο προβλήματα.

Για επώνυμο δες το Nexus.

Λες το νέο Nexus 10;

Αυτό θα βγει καλά Χριστούγεννα.

Amazon Fire stick 4k max

Γειά σας, παιδάκια!

Θέλω να προβώ σε αγορά τάμπλετ, μου έχουν πεταχτεί τα μάτια έξω από το διάβασμα, αλλά έχω κάποιες απορίες-ενδοιασμούς.

Θέλω μια ταμπλέτα, κυρίως ως media player με καλή απεικόνιση και ήχο (στην έξοδο των ακουστικών, τουλάχιστον, δεν προσδοκώ να έχει top ήχο από τα ηχειάκια του).

Δεν με ενδιαφέρει το 3G.

Να έχει και gps, φυσικά, όπως επίσης και καλή συνδεσημότητα, με usb, κάρτες μνήμης κλπ.

Εχω καταλήξει σε μέγεθος 8'', για φορητότητα, γιατί πιστεύω οι 10 ίντσες θα είναι too much, για χρήση στο αυτοκίνητο, αλλά και για καθημερινό κουβάλημα!

Θέλω να αποφύγω τα κινέζικα, γιατί διαβάζω για αρκετές ελλείψεις και προβλήματα.

Διάβασα πολύ καλά σχόλια για το Note 8.

Note 8.0 wi fi με κλειστά μάτια.

QUOTE=BASSstarlet;4845015]Γειά σας, παιδάκια!

Θέλω να προβώ σε αγορά τάμπλετ, μου έχουν πεταχτεί τα μάτια έξω από το διάβασμα, αλλά έχω κάποιες απορίες-ενδοιασμούς.

Θέλω μια ταμπλέτα, κυρίως ως media player με καλή απεικόνιση και ήχο (στην έξοδο των ακουστικών, τουλάχιστον, δεν προσδοκώ να έχει top ήχο από τα ηχειάκια του).

Δεν με ενδιαφέρει το 3G.

Να έχει και gps, φυσικά, όπως επίσης και καλή συνδεσημότητα, με usb, κάρτες μνήμης κλπ.

Εχω καταλήξει σε μέγεθος 8'', για φορητότητα, γιατί πιστεύω οι 10 ίντσες θα είναι too much, για χρήση στο αυτοκίνητο, αλλά και για καθημερινό κουβάλημα!

Θέλω να αποφύγω τα κινέζικα, γιατί διαβάζω για αρκετές ελλείψεις και προβλήματα.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Λες το νέο Nexus 10;

Αυτό θα βγει καλά Χριστούγεννα.

Νομίζω τον Οκτώβρη θα κυκλοφορήσει αν δεν μπορείς να περιμένεις δες το παλιό.

Γειά σας, παιδάκια!

Δεν με ενδιαφέρει το 3G.

Είναι πάρα πολύ καλό ,αν διαθέτεις αυτά τα χρήματα πάρε το με κλειστά τα μάτια.

Δε νομίζω να κολλήσει το note 8 σε 1080p. Δοκίμασε το κατάλληλο πρόγραμμα και θα είσαι άρχοντας. Στο note 2 παίζουν όσα έχω δοκιμάσει.

Καλημερα παιδια ενας φιλος μου ενδιαφερεται για αμεση αγορα ενος tablet απο ελλαδα για χρηση λιγο απο ολα! Τα χρηματα που διαθετει ειναι 300-350ευρω και ιντσες απο 9-10 ιντσες αλλα και 8 αν υπαρχουν προτασεις τις βλεπουμε...

Μεχρι τωρα του εχουν γυαλισει τα εξης:

http://www.skroutz.gr/s/3630377/OEM-Ampe-A1005GD-4GB.html

http://www.skroutz.gr/s/3269301/OEM-TopTech-Tab-A31-16GB.html

http://www.skroutz.gr/s/3269301/OEM-TopTech-Tab-A31-16GB.html

http://www.skroutz.gr/s/3598045/OEM-Voyo-V909.html

Θεωρω πως ειναι πολλα τα λεφτα για να παρει κατι σε OEM και καλυτερα θα ηταν να παει σε κατι επωνυμο σε αυτα τα λεφτα αλλα επειδη δεν εχω ασχοληθει και πολυ με το θεμα ταμπλετ θα ηθελα τη γνωμη σας.

Edited by dertelous

πιστεύω Καλύτερα σε επώνυμο με αυτά τα χρήματα.

κοίτα το νεξους.

Και εγω για το Nexus τον ειπα αλλα δε θελει 7αρι κατι σε 9-10 αντε 8αρι το λιγοτερο... Ειδα πως υπαρχουν απο Samsung τα Tab 8.0 , Note 8.0 και Νote 10.1 τι γνωμη εχετε υπαρχει κατι αλλο σε αυτα τα χρηματα που αξιζει να κοιταξουμε;

Αυτά που έχεις γράψει είναι τα κορυφαία σε επώνυμα. Πάντως σκέψου και την αγορά από κίνα συμφέρει.Το pipo m6 pro είναι απίστευτο σε 10 ίντσες και στοιχίζει 220Ε περίπου.