Jump to content

Αγορά tablet, τι να προτιμήσω;

giandamo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποιο tablet (σε 7'') αυτή τη στιγμή δεν σε προβληματίζει και τόσο, δηλαδή:

Μπορείς να το κάνεις root

Υποστηρίζει ελληνικό πληκτρολόγιο

Μπορείς να του περάσεις την πλειονότητα των εφαρμογών από google play

Προσωπικά έχω ξεχωρίσει: Ainol Novo venus & window n70 quad core & dual core αλλά δεν ξέρω εάν υπάρχει το κατάλληλο software για να λειτουργούν απροβλημάτιστα.

Ποιο tablet (σε 7'') αυτή τη στιγμή δεν σε προβληματίζει και τόσο, δηλαδή:

Μπορείς να το κάνεις root

Υποστηρίζει ελληνικό πληκτρολόγιο

Μπορείς να του περάσεις την πλειονότητα των εφαρμογών από google play

Προσωπικά έχω ξεχωρίσει: Ainol Novo venus & window n70 quad core & dual core αλλά δεν ξέρω εάν υπάρχει το κατάλληλο software για να λειτουργούν απροβλημάτιστα.

Όλα σχεδόν rootάρονται, όλα έχουν ελληνικό πληκτρολόγιο φυσικά (απ τη στιγμή που τρέχουν android).

Μονο μακρυά από τάμπλετ με Actions ATM επεξεργαστή και γραφικά Vivante, όπως το τετραπύρηνο N70. Το διπύρηνο N70HD ειναι πολύ καλό, καθώς και το Pipo U1pro

ευχαριστω πολυ για την απαντηση

αλλα με ξενιζει λιγο η capasitive..

τι λες;

Ορίστε...;

Edited by navi55
συνεχόμενα posts

ευχαριστω πολυ για την απαντηση

αλλα με ξενιζει λιγο η capasitive..

τι λες;

http://www.cube-tablet.com/cube-u30gt-rk3188-quad-core-tablet-pc-10-retina-android-4-1-white.html

ok ειναι ακριβοτερο αλλα λες να λαγκαρει λογω ρετινα;

θελω να πω αξιζει το +50$?

http://www.cube-tablet.com/cube-u30gt-rk3188-quad-core-tablet-pc-10-retina-android-4-1-white.html

ok ειναι ακριβοτερο αλλα λες να λαγκαρει λογω ρετινα;

θελω να πω αξιζει το +50$?

Δεν ειναι ρετίνα, ειναι FHD, και δεν αξίζει τα παραπάνω λεφτά, που ειναι πάνω από 50$. Επίσης το μαγαζί που κοιτάς έχει ανύπαρκτο after sales support-εγγύηση

για την οθονη λεω
όλες οι οθόνες αφής στην εποχή μας capacitive ειναι

Δεν ειναι ρετίνα, ειναι FHD, και δεν αξίζει τα παραπάνω λεφτά, που ειναι πάνω από 50$. Επίσης το μαγαζί που κοιτάς έχει ανύπαρκτο after sales support-εγγύηση

όλες οι οθόνες αφής στην εποχή μας capacitive ειναι

α οκ

μαλλον θα παω σε αυτο που μου πες

ηθελα να πω οτι φοβαμαι την χαμηλη αναλυση και το οτι δεν ειναι ips

α οκ

μαλλον θα παω σε αυτο που μου πες

ηθελα να πω οτι φοβαμαι την χαμηλη αναλυση και το οτι δεν ειναι ips

Φυσικά και η οθόνη είναι IPS, capacitive ειναι ο τύπος της αφής (όπως στα πάντα πλέον). Αυτή την ανάλυση έχουν σχεδόν όλα τα 10άρια της αγοράς

Φυσικά και η οθόνη είναι IPS, capacitive ειναι ο τύπος της αφής (όπως στα πάντα πλέον). Αυτή την ανάλυση έχουν σχεδόν όλα τα 10άρια της αγοράς

http://prntscr.com/177wiy

δε θα το ελεγε;

Όλα σχεδόν rootάρονται, όλα έχουν ελληνικό πληκτρολόγιο φυσικά (απ τη στιγμή που τρέχουν android).

Μονο μακρυά από τάμπλετ με Actions ATM επεξεργαστή και γραφικά Vivante, όπως το τετραπύρηνο N70. Το διπύρηνο N70HD ειναι πολύ καλό, καθώς και το Pipo U1pro

Σε ευχαριστώ και ήδη με έχεις ξαναενημερώσει για τις διαφορές στην κάρτα γραφικών αλλά έλεγα να επιλέξω το n70 quad core λόγω της μπαταρίας σε σχέση με το dual...

@crallakis4 μην παίρνεις αυτολεξεί τα χαρακτηριστικά που γραφουν οι έμποροι . Όλοι οι άλλοι αναφέρουν IPS. Βέβαια η Cube είχε κάνει πατάτα με το διπύρηνο κι έβαζε MVA, αλλά είχε ενημερώσει την αλλαγή

Σε ευχαριστώ και ήδη με έχεις ξαναενημερώσει για τις διαφορές στην κάρτα γραφικών αλλά έλεγα να επιλέξω το n70 quad core λόγω της μπαταρίας σε σχέση με το dual...

Μην το σκέφτεσαι καν, για μισές επιδόσεις με μικρή διαφορά στην αυτονομία δεν αξίζει

οκ

με καλυψες να σαι καλα

συγχαρητηρια για τη δουλεια που κανεις και απαντας σε ολους

καλη συνεχιεα

Παιδιά μια βοήθεια.....θέλω φτηνό tablet 10 ίντσες με Windows 8.

Το παρακάτω είναι καλο ?

http://www.expansys.com.gr/asus-vivotab-smart-intel-atom-z2760-2gb-ram-64gb-window-8-white-249743/

Χρήση μονο internet με wifi.

Αν έχετε να προτείνεται κάτι θα βοηθούσε.

Παιδιά μια βοήθεια.....θέλω φτηνό tablet 10 ίντσες με Windows 8.

Το παρακάτω είναι καλο ?

http://www.expansys.com.gr/asus-vivotab-smart-intel-atom-z2760-2gb-ram-64gb-window-8-white-249743/

Χρήση μονο internet με wifi.

Αν έχετε να προτείνεται κάτι θα βοηθούσε.

Φθηνο ταμπλετ , για χρηση μονο ιντερνετ στα 425 ευρω ; Not even close.. Δες τα προηγουμενα ποστ και θα καταλαβεις τι σημαινει φθηνο που καλυπτει αυτες τις αναγκες.

Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X

Φθηνο ταμπλετ , για χρηση μονο ιντερνετ στα 425 ευρω ; Not even close.. Δες τα προηγουμενα ποστ και θα καταλαβεις τι σημαινει φθηνο που καλυπτει αυτες τις αναγκες.

Φιλε καλά τα λες αλλα εγώ θέλω με Windows λειτουργικό όπως έγραψα..

ΔΗΛΑΔH θέλω φθηνό tablet με windows 8 επάνω :)

Φιλε καλά τα λες αλλα εγώ θέλω με Windows λειτουργικό όπως έγραψα..

ΔΗΛΑΔH θέλω φθηνό tablet με windows 8 επάνω :)

Πεταμένα λεφτά δηλαδή:lol::lol:

Τέλος πάντων http://www.bestbuy.com/site/Asus+-+Tablet+with+64GB+Memory+-+Black/8986043.p?id=1218976381640&skuId=8986043#tab=specifications

Γούστα είναι αυτά :lol::lol:

Ευχαριστώ για τη πρόταση

Edit.....τα windows 8 μου αρέσουν πολύ....αλλα επειδή η χρήση είναι αποκλειστικά για επίδειξη φωτογραφιών σε επαγγελματικό χώρο και βλέπω ότι δε μπορώ να έχω κορυφαία ανάλυση σε αυτά τα χρήματα θα αναγκαστώ να παραγγείλω από γερμανία (κολλητός) to Nexus 10 (Google Play)

Edited by Imperia

γεια σας παιδια.. μια μικρη βοηθεια... ενας φιλος μου ειναι φανταρος και ψαχνει ταμπλετ απο ελλαδα (για να το παρει γρηγορα) η τιμη να ειναι γυρο στα 150. Η χρηση θα ειναι για ιντερνετ, ταινιες/ σειρες και θα ηταν πολυ βολικό να υποστηριζει otg usb, οπως επισης καλο θα ηταν να ειχε και 3g αν ειναι δυνατν. για το μεγεθος δεν εχει θεμα. υπαρχει τιποτα με αυτα τα χαρακτηριστικά ?

Edit: αυτο αξιζει τα παραπανω λεφτα?

http://www.info-world.gr/pegasus/products01/show00.php?code=57252&pcode=SHOW_PROD57252

Edited by kostasm1988

Samsung galaxy S3

Galaxy Tab 10.1 (p7500)

γεια σας παιδια.. μια μικρη βοηθεια... ενας φιλος μου ειναι φανταρος και ψαχνει ταμπλετ απο ελλαδα (για να το παρει γρηγορα) η τιμη να ειναι γυρο στα 150. Η χρηση θα ειναι για ιντερνετ, ταινιες/ σειρες και θα ηταν πολυ βολικό να υποστηριζει otg usb, οπως επισης καλο θα ηταν να ειχε και 3g αν ειναι δυνατν. για το μεγεθος δεν εχει θεμα. υπαρχει τιποτα με αυτα τα χαρακτηριστικά ?

Edit: αυτο αξιζει τα παραπανω λεφτα?

http://www.info-world.gr/pegasus/products01/show00.php?code=57252&pcode=SHOW_PROD57252

Από ελλάδα μόνο τα Vero αξίζουν. Δες με κάτω από 150€ το 8άρι Vero

Καλησπέρα ψάχνω ένα τάπμπλετ για ψυχαγωγία κυρίως, δλδ ίντερνετ, ταινίες, κανένα παιχνίδι, μουσική και μετά για δουλειά. Θέλω να κοιτάξω στην κινέζικη αγορά (μετά το κινητό αρέστηκα πάρα την ταλαιπωρία). Θέλω να είναι πάνω από 7'' και γύρω στα 100Ε. Δυστυχώς από τάμπλετ δεν έχω ιδέα, την παραμικρή όμως. Τι να δω? Για πείτε γνώμες για να αρχίσω να βλέπω.

Καλησπέρα ψάχνω ένα τάπμπλετ για ψυχαγωγία κυρίως, δλδ ίντερνετ, ταινίες, κανένα παιχνίδι, μουσική και μετά για δουλειά. Θέλω να κοιτάξω στην κινέζικη αγορά (μετά το κινητό αρέστηκα πάρα την ταλαιπωρία). Θέλω να είναι πάνω από 7'' και γύρω στα 100Ε. Δυστυχώς από τάμπλετ δεν έχω ιδέα, την παραμικρή όμως. Τι να δω? Για πείτε γνώμες για να αρχίσω να βλέπω.

Window N70HD

Κράταω μία άποψη αυτό. Καμία άλλη επιλογή? Η μπαταρία του είναι ικανοποιητική? Να μην δω τα site merimobile, κλπ? μέσω alliexpres? Καμία Cubot ή Ainol? Με περισσότερες ιντσες?