gerstavros2 Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 γυρω στις 10 ευχαριστω για την απαντηση Cube U30gt1 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeovani Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Ποιο tablet (σε 7'') αυτή τη στιγμή δεν σε προβληματίζει και τόσο, δηλαδή: Μπορείς να το κάνεις root Υποστηρίζει ελληνικό πληκτρολόγιο Μπορείς να του περάσεις την πλειονότητα των εφαρμογών από google play Προσωπικά έχω ξεχωρίσει: Ainol Novo venus & window n70 quad core & dual core αλλά δεν ξέρω εάν υπάρχει το κατάλληλο software για να λειτουργούν απροβλημάτιστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crallakis4 Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Cube U30gt1 ευχαριστω πολυ για την απαντηση αλλα με ξενιζει λιγο η capasitive.. τι λες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 (edited) Ποιο tablet (σε 7'') αυτή τη στιγμή δεν σε προβληματίζει και τόσο, δηλαδή: Μπορείς να το κάνεις root Υποστηρίζει ελληνικό πληκτρολόγιο Μπορείς να του περάσεις την πλειονότητα των εφαρμογών από google play Προσωπικά έχω ξεχωρίσει: Ainol Novo venus & window n70 quad core & dual core αλλά δεν ξέρω εάν υπάρχει το κατάλληλο software για να λειτουργούν απροβλημάτιστα. Όλα σχεδόν rootάρονται, όλα έχουν ελληνικό πληκτρολόγιο φυσικά (απ τη στιγμή που τρέχουν android). Μονο μακρυά από τάμπλετ με Actions ATM επεξεργαστή και γραφικά Vivante, όπως το τετραπύρηνο N70. Το διπύρηνο N70HD ειναι πολύ καλό, καθώς και το Pipo U1pro ευχαριστω πολυ για την απαντηση αλλα με ξενιζει λιγο η capasitive.. τι λες; Ορίστε...; Edited May 29, 2013 by navi55 συνεχόμενα posts Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crallakis4 Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 ευχαριστω πολυ για την απαντηση αλλα με ξενιζει λιγο η capasitive.. τι λες; http://www.cube-tablet.com/cube-u30gt-rk3188-quad-core-tablet-pc-10-retina-android-4-1-white.html ok ειναι ακριβοτερο αλλα λες να λαγκαρει λογω ρετινα; θελω να πω αξιζει το +50$? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crallakis4 Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Ορίστε...; για την οθονη λεω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 http://www.cube-tablet.com/cube-u30gt-rk3188-quad-core-tablet-pc-10-retina-android-4-1-white.html ok ειναι ακριβοτερο αλλα λες να λαγκαρει λογω ρετινα; θελω να πω αξιζει το +50$? Δεν ειναι ρετίνα, ειναι FHD, και δεν αξίζει τα παραπάνω λεφτά, που ειναι πάνω από 50$. Επίσης το μαγαζί που κοιτάς έχει ανύπαρκτο after sales support-εγγύηση για την οθονη λεωόλες οι οθόνες αφής στην εποχή μας capacitive ειναι Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crallakis4 Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Δεν ειναι ρετίνα, ειναι FHD, και δεν αξίζει τα παραπάνω λεφτά, που ειναι πάνω από 50$. Επίσης το μαγαζί που κοιτάς έχει ανύπαρκτο after sales support-εγγύηση όλες οι οθόνες αφής στην εποχή μας capacitive ειναι α οκ μαλλον θα παω σε αυτο που μου πες ηθελα να πω οτι φοβαμαι την χαμηλη αναλυση και το οτι δεν ειναι ips Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 α οκ μαλλον θα παω σε αυτο που μου πες ηθελα να πω οτι φοβαμαι την χαμηλη αναλυση και το οτι δεν ειναι ips Φυσικά και η οθόνη είναι IPS, capacitive ειναι ο τύπος της αφής (όπως στα πάντα πλέον). Αυτή την ανάλυση έχουν σχεδόν όλα τα 10άρια της αγοράς Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crallakis4 Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Φυσικά και η οθόνη είναι IPS, capacitive ειναι ο τύπος της αφής (όπως στα πάντα πλέον). Αυτή την ανάλυση έχουν σχεδόν όλα τα 10άρια της αγοράς http://prntscr.com/177wiy δε θα το ελεγε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeovani Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Όλα σχεδόν rootάρονται, όλα έχουν ελληνικό πληκτρολόγιο φυσικά (απ τη στιγμή που τρέχουν android). Μονο μακρυά από τάμπλετ με Actions ATM επεξεργαστή και γραφικά Vivante, όπως το τετραπύρηνο N70. Το διπύρηνο N70HD ειναι πολύ καλό, καθώς και το Pipo U1pro Σε ευχαριστώ και ήδη με έχεις ξαναενημερώσει για τις διαφορές στην κάρτα γραφικών αλλά έλεγα να επιλέξω το n70 quad core λόγω της μπαταρίας σε σχέση με το dual... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 @crallakis4 μην παίρνεις αυτολεξεί τα χαρακτηριστικά που γραφουν οι έμποροι . Όλοι οι άλλοι αναφέρουν IPS. Βέβαια η Cube είχε κάνει πατάτα με το διπύρηνο κι έβαζε MVA, αλλά είχε ενημερώσει την αλλαγή Σε ευχαριστώ και ήδη με έχεις ξαναενημερώσει για τις διαφορές στην κάρτα γραφικών αλλά έλεγα να επιλέξω το n70 quad core λόγω της μπαταρίας σε σχέση με το dual... Μην το σκέφτεσαι καν, για μισές επιδόσεις με μικρή διαφορά στην αυτονομία δεν αξίζει Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crallakis4 Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 οκ με καλυψες να σαι καλα συγχαρητηρια για τη δουλεια που κανεις και απαντας σε ολους καλη συνεχιεα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Imperia Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Παιδιά μια βοήθεια.....θέλω φτηνό tablet 10 ίντσες με Windows 8. Το παρακάτω είναι καλο ? http://www.expansys.com.gr/asus-vivotab-smart-intel-atom-z2760-2gb-ram-64gb-window-8-white-249743/ Χρήση μονο internet με wifi. Αν έχετε να προτείνεται κάτι θα βοηθούσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsos4u Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Παιδιά μια βοήθεια.....θέλω φτηνό tablet 10 ίντσες με Windows 8. Το παρακάτω είναι καλο ? http://www.expansys.com.gr/asus-vivotab-smart-intel-atom-z2760-2gb-ram-64gb-window-8-white-249743/ Χρήση μονο internet με wifi. Αν έχετε να προτείνεται κάτι θα βοηθούσε. Φθηνο ταμπλετ , για χρηση μονο ιντερνετ στα 425 ευρω ; Not even close.. Δες τα προηγουμενα ποστ και θα καταλαβεις τι σημαινει φθηνο που καλυπτει αυτες τις αναγκες. Παράθεση Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Imperia Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Φθηνο ταμπλετ , για χρηση μονο ιντερνετ στα 425 ευρω ; Not even close.. Δες τα προηγουμενα ποστ και θα καταλαβεις τι σημαινει φθηνο που καλυπτει αυτες τις αναγκες. Φιλε καλά τα λες αλλα εγώ θέλω με Windows λειτουργικό όπως έγραψα.. ΔΗΛΑΔH θέλω φθηνό tablet με windows 8 επάνω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Φιλε καλά τα λες αλλα εγώ θέλω με Windows λειτουργικό όπως έγραψα.. ΔΗΛΑΔH θέλω φθηνό tablet με windows 8 επάνω :) Πεταμένα λεφτά δηλαδή:lol::lol: Τέλος πάντων http://www.bestbuy.com/site/Asus+-+Tablet+with+64GB+Memory+-+Black/8986043.p?id=1218976381640&skuId=8986043#tab=specifications Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Imperia Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 (edited) Πεταμένα λεφτά δηλαδή:lol::lol: Τέλος πάντων http://www.bestbuy.com/site/Asus+-+Tablet+with+64GB+Memory+-+Black/8986043.p?id=1218976381640&skuId=8986043#tab=specifications Γούστα είναι αυτά :lol::lol: Ευχαριστώ για τη πρόταση Edit.....τα windows 8 μου αρέσουν πολύ....αλλα επειδή η χρήση είναι αποκλειστικά για επίδειξη φωτογραφιών σε επαγγελματικό χώρο και βλέπω ότι δε μπορώ να έχω κορυφαία ανάλυση σε αυτά τα χρήματα θα αναγκαστώ να παραγγείλω από γερμανία (κολλητός) to Nexus 10 (Google Play) Edited May 29, 2013 by Imperia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasm1988 Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 (edited) γεια σας παιδια.. μια μικρη βοηθεια... ενας φιλος μου ειναι φανταρος και ψαχνει ταμπλετ απο ελλαδα (για να το παρει γρηγορα) η τιμη να ειναι γυρο στα 150. Η χρηση θα ειναι για ιντερνετ, ταινιες/ σειρες και θα ηταν πολυ βολικό να υποστηριζει otg usb, οπως επισης καλο θα ηταν να ειχε και 3g αν ειναι δυνατν. για το μεγεθος δεν εχει θεμα. υπαρχει τιποτα με αυτα τα χαρακτηριστικά ? Edit: αυτο αξιζει τα παραπανω λεφτα? http://www.info-world.gr/pegasus/products01/show00.php?code=57252&pcode=SHOW_PROD57252 Edited May 30, 2013 by kostasm1988 Παράθεση Samsung galaxy S3 Galaxy Tab 10.1 (p7500) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 γεια σας παιδια.. μια μικρη βοηθεια... ενας φιλος μου ειναι φανταρος και ψαχνει ταμπλετ απο ελλαδα (για να το παρει γρηγορα) η τιμη να ειναι γυρο στα 150. Η χρηση θα ειναι για ιντερνετ, ταινιες/ σειρες και θα ηταν πολυ βολικό να υποστηριζει otg usb, οπως επισης καλο θα ηταν να ειχε και 3g αν ειναι δυνατν. για το μεγεθος δεν εχει θεμα. υπαρχει τιποτα με αυτα τα χαρακτηριστικά ? Edit: αυτο αξιζει τα παραπανω λεφτα? http://www.info-world.gr/pegasus/products01/show00.php?code=57252&pcode=SHOW_PROD57252 Από ελλάδα μόνο τα Vero αξίζουν. Δες με κάτω από 150€ το 8άρι Vero Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MustGK Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Καλησπέρα ψάχνω ένα τάπμπλετ για ψυχαγωγία κυρίως, δλδ ίντερνετ, ταινίες, κανένα παιχνίδι, μουσική και μετά για δουλειά. Θέλω να κοιτάξω στην κινέζικη αγορά (μετά το κινητό αρέστηκα πάρα την ταλαιπωρία). Θέλω να είναι πάνω από 7'' και γύρω στα 100Ε. Δυστυχώς από τάμπλετ δεν έχω ιδέα, την παραμικρή όμως. Τι να δω? Για πείτε γνώμες για να αρχίσω να βλέπω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Καλησπέρα ψάχνω ένα τάπμπλετ για ψυχαγωγία κυρίως, δλδ ίντερνετ, ταινίες, κανένα παιχνίδι, μουσική και μετά για δουλειά. Θέλω να κοιτάξω στην κινέζικη αγορά (μετά το κινητό αρέστηκα πάρα την ταλαιπωρία). Θέλω να είναι πάνω από 7'' και γύρω στα 100Ε. Δυστυχώς από τάμπλετ δεν έχω ιδέα, την παραμικρή όμως. Τι να δω? Για πείτε γνώμες για να αρχίσω να βλέπω. Window N70HD Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MustGK Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Window N70HD Και από που να το αγοράσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Και από που να το αγοράσω? Από το Eternal με Singapore Post Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MustGK Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Κράταω μία άποψη αυτό. Καμία άλλη επιλογή? Η μπαταρία του είναι ικανοποιητική? Να μην δω τα site merimobile, κλπ? μέσω alliexpres? Καμία Cubot ή Ainol? Με περισσότερες ιντσες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts